2532
Mindenféle élőholtas cucc - könyv, film, játék
-
#732 !!! -
#731 (nem is kell hama, megy direktbe iZS, sheepnight! SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!juhéj! :D -
#730 jelentem en nyomokdtam mindent! semmi! talan tegnap meg ragugliztam a kerdeskorre es masnak sem ment a gyogyitas! mindegy... vegigszenvedtem(!) az elso ket palyat es varom czimbora hivjon... skype+hama oszt mehet multiba a game... remelem menni fog! -
Noodlee #729 Nekem meg sem jelenik semmi :( -
#728 Fasza :/ Megint várhatunk éveket valami normális zombis gémre.. Ráadásul a többi potenciális ószom síri kussban van. (Dead Island, Dead State) -
#727 bal gomb :) -
#726 en mar ott elverzek szinte szo szerint, hogy meg a DOKIVAL sem tudok gyogyitani (medkittel) a verzo fokaratert... lol... ennyire azert en sem vagyok bena... hiaba nyomkodom jobb gombbal... semmi! pedig meg meg is jelenik a heal kis jelecske, de nem csinal semmit! piszok idegesito! -
#725 nos, nem akarok lehangoló lenni, de az leszek: ez a Trapped Dead, ez bizony fos lett.
pocsék kezelőfelület, legkevésbé sem felhasználóbarát mentési rendszer, a karakterek közelharci fegyverrel akkor támadnak, ha ők úgy érzik (ami módszeresen feleslegesen benyelt sebzéshez/halálhoz vezet), az egész elképesztően lassú és kényelmetlen, és, nos, ROHADTUL unalmas. nagy reményekkel ültem le elé, és ásítozás lett a vége.
nálam, mint taktikai játékok nagy rajongójánál ez így ennyi volt - kihagyott ziccer, és rémisztő h hogyan tudták ennyire elszúrni. de tényleg, ijesztő - Icewind Dale 10+ éves, és minden szinten köröket ver erre, sőt...
és akkor Temple of Elemental Evil-t (avagy legjobb taktikai játék ever) nem is említem. -
#724 AAABÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
-
obe #723 hmmm....ok, köszi -
#722 passz, nekem alapból natív felbontásban (1680x1050) indult. opciók között nálam nincs, sőt, egyetlen 16:9-es sem, szóval próbálj meg valami 4:3-as vagy 16:10-es felbontást. -
obe #721 nekem csak hang van, képet nem ad...pedig semmi ördöngös dolog nincs a telepítésében..lehet hogy nem támogatja a 1920 x 1080 - as felbontást? -
#720 well... nyögvenyelős.
a kezelőfelület szvsz egy fos - nem lehet rendesen kizoomolni, szóval kb semmit nem látsz a környezetből. cserébe nincs fog of war minden visszatöltés után újra elő kell kapni fegyvereket, és a karakterek reakcióideje hagy némi kívánnivalót maga után.
meg ami még gáz - a mentési rendszer. nem lehet akárhol menteni, hanem csak bizonyos pontokon, amik között sokszor 10 percek vannak - ez csöppet szopatós tud lenni.
szóval hátööö... eddig nem vagyok elájulva, de még eléggé az elején vagyok, majd meglátjuk. -
#719 Jó? (melózom :|||| ) -
#718 pazdet ez a Trapped Dead eléggé szívatós-e
meg kicsit nyögvenyelős az irányítás, de sebaj -
#717 !!!!! -
#716 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!2011-02-07 PC Game ISOs Trapped Dead (c) Headup Games SKIDROW 10x50 MB -
#715 Hmmmmmmmmmmmmmm -
#714 Hmmmmmmmmmmmm -
#713 tömören: undead labs és a microsoft zombis, túlélős mmo-t készít :D
bár ahogy nézem csak konzolra, de lehet változik ez még. -
#712 Elég sok a content az oldalon, és nincs kedvem olvasgatni. Összefoglalnád mi ez? :) -
#711 várós -
#710 haha, ez jopofa ^^ -
#709 Haha,töltöm! Thx! -
#708 -
#707 :DDDD -
#706 Zomboobies! :D -
#705 Boobies!!! -
#704 ez eszmeletlenul atomdurva kep!
Leanyzonak hatalmas grat a kreativ mini tarsadalomkritikaert ^^
picture of teh year ^^ -
#703 PC dome - trapped dead előzetes -
#702 -
#701 \o/ -
#700 Ójáj. -
#699 yay, ez nagyon loal xD -
#698 humorósból átvéve:
-
#697 [URL=http://horrorfreaksubs.try.hu/]feliratos oldal[/URL] ihletett meg :)
Ritkan szoktam nezegetni a frissiteseket es most jol lemaradtam rola :]
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!en elo vagyok fizetve hotfile-ra igy a "demokat" meg a "trailereket" onnan szoktam letolteni :} -
#696 Hoppá hop :D Egyikről se halottam még. Honnan szedted el őket?
Rammbock (2010)
To Kako 2 (2009) meg az első rész is kéne.
Felirat van hozzájuk? -
#695 Na akkor nezzuk, hogy mit gyujtottem ma :D
To Kako 2 (2009)
elso resz marha jo volt! Gorog zonbis alkotas ^^
One Dark Night (1983)
Ez nekem valahogy kimaradt! ez anno megvolt valakinek a vhs korszakban? ^^
szintisztan emlexem, hogy 1985-86 kornyeken mar elkezdtem a "szocializalodast" a holtak ejszakajaval ^^
Rammbock (2010)
jeeee germanoZS zoNbulaZS44!!
The Rage (2007)
meglaZZsuk! :]
eeeees amit baromira sajnalok, hogy short-movie ->
Paris by Night of the living dead
Lesz mit nezni cimboraval :D -
#694 Ez ma' vo't?
[URL=http://ninjakiwi.com/Games/Strategy/Zombie-Trailer-Park.html]Zombie trailer park - flash minimal stratos, egysegkuldos jopofasag ^^[/URL] -
#693 Na akkor Trapped Dead Demo böngészőben.
http://www.trappeddead.com/demo/