2532
Mindenféle élőholtas cucc - könyv, film, játék
-
Noodlee #772 Szerintem elég gáz. -
#771 Zsírkirály
Amúgy ezért járok a velencei tóra, ott nem történik ilyesmi :D -
#770 legjobb zombis film lesz valaha -
#769 -
#768 humoros aranyosból nyúlva:
-
#767 -
Noodlee #766 "Na engem nagyon behúzott ez a zombie pandemic." -
IXEMGabeo #765 mivel játszol? -
Noodlee #764 Még most sem lehet cuccolni egymás között?
Van olyan karakterem, amelyik jóval több cuccot hord magával, mint amennyit elbírna, "hála" az újításoknak :( -
#763 Na engem nagyon behúzott ez a zombie pandemic.Csak hát lassan töltődik az sp.KEvés az olyan aid amivel növelni lehet.Az óránkénti 20sp pedig elég kevéske.Viszont tetszenek a küldik,a nagy map,a felfedezés öröme,a döntéshozatal ,hogy nekiálljunk lezúzni a zombi csordát vagy rohanjunk.Akkor a skill rendszer is jó.És a backpack-ben is sokat gondolkozok hogy értékes de nehéz cuccot vigyek vagy sok könnyűt. -
IXEMGabeo #762 haha, pedig régi cikk -
#761 heheheee... akkor Mi pesszimistak vagyunk-e? itthon is "fel van keszitve" mindenki egy ilyen szituaciora ^^ -
#760 ÓMÁJUF*KINGÁD!!!44
raz a hideg!!44! -
#759 An optimist sees a zombie as half alive. A pessimist sees a zombie and says "yep, I knew this would happen."
ehhehe -
#758 Én is csak benéztem és meglepett az újdonság. Augusztusban jártam ott utoljára. -
Noodlee #757 Van 3 karakterem, de nagyon régóta nem játszom.
Nem tetszettek a változtatások, így hanyagolom. -
#756 Van sg-s vagy valamilyen klán?Mert elkezdtem és nagyon bejön. -
#755 zombiepandemic.com nem kicsit változott meg mióta beléptem. Nagyon sokat változott a grafika. -
#754 a survival of the dead-et megéri megnézni, vagy ugyanolyan szar mint a diary of the dead? :( -
Akkor nem eszem meg majd az agyad. -
Noodlee #752 A sírig?
Ebben a topicban ez hülyén hangzik :P -
#751 Hálám a sírig üldözni fog.
Kösz szépen. -
Noodlee #750 Zenéje efektek nélkül, a többi a te dolgod :) -
#749 Nagyon várós.év trailere.
CSak a zenéje kéne. -
#748 -
#747 VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#746 -
#745 IT IZ. -
#744 HOLY SHIT
-
#743 van. én is AD&D 2e-t csípem, főleg mert későbbiekben nem lehet olyan mocsok multikasztokat összehozni (Fighter/Mage/Thief, valaki? ), bár D&D 3-3,5e-ben is lehet vicceskedni azért...
ellenben, h on is legyen: olvasnivaló -
Noodlee #742 Már 4 is van?
Nekem már a 3 sem jött be igazán.
A 2. kiadás az igazi szerintem is. -
#741 ToEE taktikai CRPG, IWD-re is rámondhatjuk - Fallout: Tactics ugyanezen a vonalon halad, bár jóval kevesebb benne az RPG elem, mert hát ugye hiába van karakterfejlődés, de nem épp a választások játéka
de ha máshogy akarok fogalmazni: a nagy különbség Fallout: Tactics és ToEE között annyi, h előbbiben lézerfegyverekkel sütöd meg az ellenfeleket, utóbbiban tűzgolyókkal (na meg utóbbiban mérnöki precizitással teszed mindezt, mivel nagyon jól be lehet látni a terepet)
ami klasszikusan taktikai játék, az nálam pl Desperados lenne - semmi karakterfejlődés vagy RPG elem (emlékeim szerint), viszont jól ki kell találni h mikor kit mire hogyan használsz
btw képben vagyok (A)D&D-vel (bár 4e egyenlőre kimaradt) és kijátszottam "utóbbi" évekből kb minden CRPG-t ami említést érdemel :) (Baldur's Gate 1-2, Icewind Dale 1-2, ToEE, KotOR, és a sor folytatódik ) -
#740 Most nem azért mondom, de egyik sem taktikai game. Mindkettő kőkemény AD&D RPG. Taktikai az mondjuk a Jagged Alliance és a Fallout Tactics (NEM a többi Fallout!)
Ha az említett játékokat szereted, akkor nézz utána az Advanced Dungeons and Dragons-nak. Én a klasszikus 2. Editiont javaslom, nem az új Dungeons and Dragonst.
Ha tippet kérsz, fordulj nyugodtan hozzám :D -
#739 és ezen kívül eddigi vélemények, azt leszámítva h egy bughalmaz?
mondjuk én bugok nagy részét megúsztam, egyetlen ami lecsapott, és nagyon-nagyon sűrűn, az a "heh, nincs kedvem támadni, köszi, inkább vacsora leszek" - avagy hajlamos volt a közelharci támadás ikonja nem megjelenni, attól függetlenül h rávittem kiszombira az egeret... meh. -
#738 (na jo faradt vagyok... ip+vezerlo helyett alkalmazasra bindolt IP forcing) -
#737 (path-patch) -
#736 nekem ez is boven jo :)
Azert irtam a netsebesseget, mert oda-vissza probaltuk krealni es f0s!
viszont easyvpn-el krealt lanos jatekot egybol latta! hamachi nem!
(halozati vezerlo mindket esetben prioritasi listan elol volt! ip+vezerlo kombora eroltetett kotesnel meg befagy a jatekkrealas, errol ennyit!)
szoval easyvpn+lanos jatek hibatlan lag szempontjabol... de most jon a kovetkezo de... granat eldobasanal czimbora jateka lecrashelt desktopra... gg
eldiszajdidoltuk, hogy véjtingelunk for path(es) (same as magicka) :DDDD
() -
#735 azért az vicc, hogy 30MBit letöltés mellé adnak 3MBit feltöltést :p mondjuk nálam se jobb a helyzet 15/2-vel :( -
#734 jah es nincs szunet multiba! (balnegyhalott2-ben pl volt lehetoseg!)
+ ha alt-tabolok es vissza, akkor a hud bugos lesz...
omg ez hulladek :S -
#733 nah kiprobaltuk czimboraval... akkora lag van havernal, hogy o" mar meghalt de meg be sem kerekezett a szobaba! (jah a disabled dokival van czimbora :D)
ez amugy vicccz, mert nekem upc van 30/3, neki meg digi 20/10 megabit, lol... (szet borderlandsestuk magunkat virtual lanba, piszok alacsony latency mellett, szal errol ennyit)
inkabb valahogy osszekalapalom a "lanos" reszt...