2532
Mindenféle élőholtas cucc - könyv, film, játék
  • Noodlee
    Szerintem elég gáz.
  • Teppik Amon
    Zsírkirály
    Amúgy ezért járok a velencei tóra, ott nem történik ilyesmi :D
  • Gurren
    legjobb zombis film lesz valaha
  • SötétBarom
  • Teppik Amon
    humoros aranyosból nyúlva:
  • AntiHero
  • Noodlee
    "Na engem nagyon behúzott ez a zombie pandemic."
  • IXEMGabeo
    mivel játszol?
  • Noodlee
    Még most sem lehet cuccolni egymás között?
    Van olyan karakterem, amelyik jóval több cuccot hord magával, mint amennyit elbírna, "hála" az újításoknak :(
  • tutituti
    Na engem nagyon behúzott ez a zombie pandemic.Csak hát lassan töltődik az sp.KEvés az olyan aid amivel növelni lehet.Az óránkénti 20sp pedig elég kevéske.Viszont tetszenek a küldik,a nagy map,a felfedezés öröme,a döntéshozatal ,hogy nekiálljunk lezúzni a zombi csordát vagy rohanjunk.Akkor a skill rendszer is jó.És a backpack-ben is sokat gondolkozok hogy értékes de nehéz cuccot vigyek vagy sok könnyűt.
  • IXEMGabeo
    haha, pedig régi cikk
  • Lammer
    heheheee... akkor Mi pesszimistak vagyunk-e? itthon is "fel van keszitve" mindenki egy ilyen szituaciora ^^
  • Lammer
    ÓMÁJUF*KINGÁD!!!44

raz a hideg!!44!
  • Calver
    An optimist sees a zombie as half alive. A pessimist sees a zombie and says "yep, I knew this would happen."

ehhehe
  • Teppik Amon
    Én is csak benéztem és meglepett az újdonság. Augusztusban jártam ott utoljára.
  • Noodlee
    Van 3 karakterem, de nagyon régóta nem játszom.
    Nem tetszettek a változtatások, így hanyagolom.
  • tutituti
    Van sg-s vagy valamilyen klán?Mert elkezdtem és nagyon bejön.
  • Teppik Amon
    zombiepandemic.com nem kicsit változott meg mióta beléptem. Nagyon sokat változott a grafika.
  • Gurren
    a survival of the dead-et megéri megnézni, vagy ugyanolyan szar mint a diary of the dead? :(
  • tutituti

Akkor nem eszem meg majd az agyad.
  • Noodlee
    A sírig?
    Ebben a topicban ez hülyén hangzik :P
  • tutituti
    Hálám a sírig üldözni fog.
    Kösz szépen.
  • Noodlee
    Zenéje efektek nélkül, a többi a te dolgod :)
  • tutituti
    Nagyon várós.év trailere.
    CSak a zenéje kéne.
  • Gurren
  • SötétBarom
    VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • Calver
  • Jano
    IT IZ.
  • Drephis
    HOLY SHIT
  • Calver
    van. én is AD&D 2e-t csípem, főleg mert későbbiekben nem lehet olyan mocsok multikasztokat összehozni (Fighter/Mage/Thief, valaki? ), bár D&D 3-3,5e-ben is lehet vicceskedni azért...

ellenben, h on is legyen: olvasnivaló
  • Noodlee
    Már 4 is van?
    Nekem már a 3 sem jött be igazán.
    A 2. kiadás az igazi szerintem is.
  • Calver
    ToEE taktikai CRPG, IWD-re is rámondhatjuk - Fallout: Tactics ugyanezen a vonalon halad, bár jóval kevesebb benne az RPG elem, mert hát ugye hiába van karakterfejlődés, de nem épp a választások játéka
    de ha máshogy akarok fogalmazni: a nagy különbség Fallout: Tactics és ToEE között annyi, h előbbiben lézerfegyverekkel sütöd meg az ellenfeleket, utóbbiban tűzgolyókkal (na meg utóbbiban mérnöki precizitással teszed mindezt, mivel nagyon jól be lehet látni a terepet)
    ami klasszikusan taktikai játék, az nálam pl Desperados lenne - semmi karakterfejlődés vagy RPG elem (emlékeim szerint), viszont jól ki kell találni h mikor kit mire hogyan használsz

btw képben vagyok (A)D&D-vel (bár 4e egyenlőre kimaradt) és kijátszottam "utóbbi" évekből kb minden CRPG-t ami említést érdemel :) (Baldur's Gate 1-2, Icewind Dale 1-2, ToEE, KotOR, és a sor folytatódik )
  • Voltan
    Most nem azért mondom, de egyik sem taktikai game. Mindkettő kőkemény AD&D RPG. Taktikai az mondjuk a Jagged Alliance és a Fallout Tactics (NEM a többi Fallout!)

Ha az említett játékokat szereted, akkor nézz utána az Advanced Dungeons and Dragons-nak. Én a klasszikus 2. Editiont javaslom, nem az új Dungeons and Dragonst.
    Ha tippet kérsz, fordulj nyugodtan hozzám :D
  • Calver
    és ezen kívül eddigi vélemények, azt leszámítva h egy bughalmaz?
    mondjuk én bugok nagy részét megúsztam, egyetlen ami lecsapott, és nagyon-nagyon sűrűn, az a "heh, nincs kedvem támadni, köszi, inkább vacsora leszek" - avagy hajlamos volt a közelharci támadás ikonja nem megjelenni, attól függetlenül h rávittem kiszombira az egeret... meh.
  • Lammer
    (na jo faradt vagyok... ip+vezerlo helyett alkalmazasra bindolt IP forcing)
  • Lammer
    (path-patch)
  • Lammer
    nekem ez is boven jo :)

Azert irtam a netsebesseget, mert oda-vissza probaltuk krealni es f0s!

viszont easyvpn-el krealt lanos jatekot egybol latta! hamachi nem!
    (halozati vezerlo mindket esetben prioritasi listan elol volt! ip+vezerlo kombora eroltetett kotesnel meg befagy a jatekkrealas, errol ennyit!)

szoval easyvpn+lanos jatek hibatlan lag szempontjabol... de most jon a kovetkezo de... granat eldobasanal czimbora jateka lecrashelt desktopra... gg

eldiszajdidoltuk, hogy véjtingelunk for path(es) (same as magicka) :DDDD
    ()
  • Gurren
    azért az vicc, hogy 30MBit letöltés mellé adnak 3MBit feltöltést :p mondjuk nálam se jobb a helyzet 15/2-vel :(
  • Lammer
    jah es nincs szunet multiba! (balnegyhalott2-ben pl volt lehetoseg!)
    + ha alt-tabolok es vissza, akkor a hud bugos lesz...

omg ez hulladek :S
  • Lammer
    nah kiprobaltuk czimboraval... akkora lag van havernal, hogy o" mar meghalt de meg be sem kerekezett a szobaba! (jah a disabled dokival van czimbora :D)

ez amugy vicccz, mert nekem upc van 30/3, neki meg digi 20/10 megabit, lol... (szet borderlandsestuk magunkat virtual lanba, piszok alacsony latency mellett, szal errol ennyit)

inkabb valahogy osszekalapalom a "lanos" reszt...