Zombies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Idõlimit a legtrógerebb nehezítés, ami létezik. Ha nem tudnak mit kitalálni, jönnek ezzel a faszsággal. A L4D-ben pl jól van megoldva. Ott is sietni kell egy csomószor, de nem azért, mert lepörög egy timer, hanem mert ha nincs meg minél elõbb az objective, akkor az infected arcok ledarálnak mint a szart <#vigyor1>#vigyor1>
Ez nem kazuálság.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Most meg mindég Kingszbánti kiegeszitovel szoszmotolok igy csak utana johet a dead rising 2 ^^ de azt en is idolimit eltunteto trainerrel fogom tolni... kezdek kazua'l keci lenni, nah ilyen teren 😄DDD (rpg es tbs/rts fronton meg marad a hczas: kingszbántit eleg hardkorba tolom, mar ott tartok, hogy ilyen invincible ellenfel seregeket tolok le halal nelkul^^)
realizmus meg szvsz csak annyi kell egy játékba, amíg az élvezet rovására nem megy - ezt itt szerencsére elég jól el is találtak, legalábbis az én ízlésemnek nagyon megfelelt <#finom>#finom>
combo cardoknál nálam a legkúlabb a Power Guitar... fõleg mert így érzi magát tõle az ember <#vigyor1>#vigyor1>
"The trees move. Do you not see it?"

Ha nem a loálságra, hanem a komolyságra menne rá (nem kell nagyon, csak annyira mint mondjuk a L4D), nekem sokkal jobbban tetszene. 😄
Kombó fegyverek mondjuk tényleg odabasznak 😄D Dupla géppuskás crossmotor, többi zombit agyonrázó zombimaszk, evezõs láncfûrész =DDD
Ötletük volt bõven 😄
de mivel még rohadtul ráérek, kicsit kielemezgetem a kilógó lólábat <#vigyor1>#vigyor1>
- életerõ regenerálódás hiánya: FPS-eknél fejjel rohannék a falnak ettõl a jelenségtõl, viszont sandbox játékokban nincs is ennél kellemesebb dolog - amit a készítõk valahogy hajlamosak elfelejteni. Saints Row 2 és Mercenaries 2 volt egyedül utóbbi években akik rájöttek, h ez bizony kéne.
- a csöppet hullámzó nehézség... az elején olyan, mintha fejjel menne az ember egy téglafalnak, aztán idõvel már majdhogynem túl könnyû is az egész... aztán újra jön a téglafal, fuckyeah. pszichopaták ugyanezt az elvet követik, az egyik ezüsttálcán kíválja fel neked a rendesen elpicsázott alfeledet, egy másik meg 3 karcolásba belehal
- "quicktime eventek", avagy a modern videójátékok rákfenéje... miért, miért, MIÉRT? olyan, mint a horrorfilm/sorozatokban a kisgyerek. utóbbi években egy játéknak sikerült viszonylag jól használni (Mercenaries 2, jármûvek eltérítéséhez), de itt különösképp bosszantóan sikerült összerakni, csúcson a "nyomd meg ezt és azt a gombot fél mp alatt, vagy megeszem az összes hp-dat" típusú nyalánkságokkal...
- boss-fightok egyszerûen unalmasak - össze-vissza pattogni és néha-néha bevinni egy-egy ütést, nincs benne semmi stílus... a végsõ meg végképp gáz. megint SR2-t tudom felhozni - ahol egyik szórakoztatóbb pofozkodásban pl egy gusztustalanul sok hp-val rendelkezõ haiti tag harc közben egy voodoo-babába döfköd tûket, fõkarakter meg összevissza vonaglik... majd ezt kedvesen megköszöni neki. na, ilyen stílust kérünk zombigémekbe is <#vigyor1>#vigyor1>
viszont pozitívumok:
- zombik <#idiota>#idiota>
- realizmus teljes hiánya
- zseniális fegyverkombinációk - kés + bokszkesztyû = Wolwerine? fuckyeah.
- folyamatosan pörög a játék határidõs léte okán, bár ez néha vissza is rúg - volt h mondhatni kifogytam a tennivalókból, és "3 órát" azzal csesztem el, h póker zseniális eszközével levetkõztettem a túlélõket. <#idiota>#idiota>
és nem sorolom tovább, mivel háromszor kell lassan elolvasnom egy mondatot h meggyõzõdjek róla h értelmes-e. summa summázva kap mondjuk tõlem egy 7.75/10-et - roppantul szórakoztató idõtöltés, de annyi mindent ki lehetett volna még hozni belõle és egy zseniális játékká, h az egyszerûen fájdalmas.
Nincs mindig igazam de sosem tévedek. Legjobb öröm a söröm, meg a káröröm. :)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
racseGGoloG!!!44négy 😄
Lehet jot tenne az elso elolvasasa... 2 legyet 1 csapasra -> zoNbájoZS tema+inglis enhenszment :]
Beyond Exile. Ha kiolvastam beszámolok.
L4D2 eredeti :p
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
:>
ha listát csinálnék az legkirályabb elmebajokról, tuti h ez vinné a pálmát... oh wai-
amugy fel/negyed/nyolcad/tizenhatod off** 😄DD de en most megint elvarazsolodtam a kings bountyval ^^ koszonhetoen, hogy kijott az uj kieg! ritkan erzem magamat gyereknek (felhotlen boldog kikapcs)... annyira jopofa! 😊 KB topik
**mert vannak benne zoNbájoG! 😄DD
mi a szöveg végkonklúziója? <#rolleyes>#rolleyes>
so"t!!!44 ez mar PR0N! 😄DD
infidel