2532
Mindenféle élőholtas cucc - könyv, film, játék
-
#852 Itt letelepedni, fákat ültetni, növényeket gondozni, 1-2 kanos marhát át hozni, hogy legyenek tehenek vagy elég csak sok csirkeeeeeeeeee :P. -
#851 No zombie,no problem:D
-
mig a játékon vitatkoztok én a lehetséges ingatlanokat nézem át.... -
#849 Talán ilyesmi a gta:san andreas sa:mp multijának egyes szerverei.Találkoztam anno ilyennel.De hát azóta sok víz...
amúgy jó lenne,csillivilli grafika nélkül egy cell shading motorral,kombinálható fegyverekkel,skill/kaszt specifikációkkal(műszerész,katona,orvos,tanuló,sportoló stb.).De ugye itt a survival dolog miatt napi klán egyeztetés kéne, mivel területet kitakarítani,messze menni élelemért,bázis fejlesztése,10-20 ember lenne egy klánban akkor már lehetne okoskodni,mithogyan.Viszont kellenének questek amivel feldobják a hangulatot,de ne olyan legyen amiben menj ide keresd meg ezt illetve ölj le 350 zombót és kapsz 3 szendót meg két vizet.Én inkább xp-re mennék és a pénz dolgot kihagynám.Mivel minek neked pénz mikor mindenhol élőhalottak nyüzsögnek.Szerintem ilyen helyzetben a cserekereskedelem menne jobban, és pénznek csak fűtőértéke lenne. -
#848 Túl jó lenne, így nem fogja megcsinálni senki. :D -
#847 Olyan játékhoz mit szólnátok:
Környezet:
GTA IV szerű város ismét, 5-6 "safe house" elszórva a városban, ezeken lehet "éledni". Egy "safe house" a szerveren lévő összes(kb.40-50) embert eltudná tartani, persze nem örökké és magától. 1 perc a játékban, kb. 4 mp a valóságban. Lenne nappal, éjszaka, lennének évszakok és változna az időjárás(pl.: lehet hogy napsütésben mész el kalandozni, de zuhogó esőben térsz vissza).
Alapvető dolgok:
Az ember, mint a valóságban 3 nap alatt szomjan halna, ha nem talál vizet(pl.: kirak egy bögrét a szabadba, ha esik az eső, az megtöltődik és meglehet inni), és 3 hétig bírna élelem nélkül, de minél régebben evett, annál gyengébb, lassabb lesz a karakter. Nem lennének XP-k, semmi ilyesmi, viszont pénzt találhatunk, amit ha elrakunk, akkor egy-két npc kereskedőtől, amik elvannak rejtve a térképen, dolgokat, fegyvereket lehet venni.
Játékmenet:
Belépsz a szerverre, leteremsz az általad választott "safe house"-ba (a safe house-okat, hozott gerendákkal, deszkákkal, szöges drótokkal erőddé lehet alakítani, amelyeket könnyebb megvédeni), és rögtön elindulnak a víz és élelem visszaszámlálók. Ha kérsz pár embert, hogy kísérjen el vízért, élelemért, nagyobb biztonságban lehetsz, mintha egyedül vágsz neki a vadonnak. Az utcák nem lennének tele zombikkal, össze vissza menne pár db, de ha például zajt csapsz(lősz egy fegyverrel), azt meghallják, és elindulnak a hang irányába. Főleg kézi fegyverek lennének, lőfegyverek, épp hogy elszórva a pályán(pl.: halott rendőr, rendőrség stb.) de az is lehet, hogy a fegyverek üresek. A sebességed az is korlátozza, hogy mennyi cucc van benne. Ha sok, akkor lassabban mész, ha kevés akkor gyorsabban. Mivel ez egy folyamatosan játszódó dolog, ezért a pálya folyton változik. Ha elmentél tavasszal, akkor lehet hogy nyáron loggolsz be újra. A "safe house"-okat a zombik eltudják foglalni, ha nem véditek eléggé, ha minden "safe house"-t elfoglalnak, akkor a szerver gazdájának két lehetősége lesz. Vagy lesz 1 spawn point egy háztetőn, "safe house" nem lesz, csak pl.: bemész egy lakásba, és onnan indítasz kalandokat, kommandózás és folyamatos bujdoklás lesz vagy újra indítja a szervert.
Ha megharapnak, azonnal zombie leszel és meghalsz. Utána simán újra éledhetsz valamely safe house-ban, és kezdheted előröl.
Összegzés:
Az egész szerver egy nagy folyamatosan változó világ lenne, aminek sorsa attól függ, hogy milyen játékosok vannak rajta, teljes realisztikával.
UI.: Bocsi, a helyesírási hibákért. -
#846 -
#845 Blikk :DD -
#844 http://www.deadfrontier.com/
Egyik nap találtam,ma vettem rá magamat,hogy kipróbáljam.Open beta stádiumban van.
Gameplay:
-
#843 Zombis társasjáték -
#842 hmmmmmmmmmmmmmz -
#841 hehe :) -
#840 le Perfect. -
full extrás -
#838 Én maradok a szamuráj kard, hangtompítós 9mm-esnél, esetleg egy levágott végű shoti, ha már nagyon ég a talaj. Több felesleges mert amugy is, ha kint kóricálók kajáért megyek. A legbiztosabb fészek meg egy kis uszály.
Van elég tér kaját halmozni, golfozni. Mna meg folyón nem igen állít meg sok mindenki, és a parton találok elég várost-falut fosztásra. A gumicsónak megoldás nem rossz partra szállásra.. De léghajó... rizikós.
Azt meg hogy valaki biciklizik egy Z-zónában az inkább öngyilkos jelölt vagy zöld :D :D:D:D
Ja meg arra nyolckerekű tankra meg annyit hogy amekkora zajt csap... -
#837 Elég jófélének néz ki
Várom hogy tölthető legyen=) -
#836 Karcosan, de befér a témába.. =)
(Lammer ne nézd meg, futnak benne, meg amúgy is... :D)
-
#835 Nem szeretem az eszközhasználó szörny-zombi hibrideket. Semmi hangulata a dolognak. Szörnynek lassú, zombinak túl "intelligens". Szar. -
#834 Ejha :o -
#833 ez nagyon allat!!44 ^^ -
#832 egy kis eyecandy :3
-
#831 hasonloan gondolkoztam en iZS, amikor meglattam a czikket meg a forum hsz elott ^^ -
#830 Oi, ezzel majd be lehet álni a boltba, gyorsan bepakolni az utánpótlást és biztonságosan távozni a helyszínről. -
#829 Nem sokára új apokalipszisátvészelő vas lesz kapható! :D -
#828 =) -
#827 lemaradtam4!4!! :( -
#826 Eljutottam odáig hogy megnézzem a zombis részt a natgeórol. Igazából nemsok semmi volt benne AMIT MÁR NE TUDNÁNK :D
Max Brooks volt a szakértő ;) -
#825 Nah ezt én is kerestem magyarul! Kösz hogy szóltál. -
#824 :(((((((8888
viszont, nem is tudtam, hogy megjelent magyarul! (volt tema? mert akkor megasry)
World War Z -Magyar kiadas-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Erre esetleg valakinek nincs khmmm :) privibe johetne "okossag" -
#823 FUCK THIS SHIT -
#822 "A Paramount a World War Z kapcsán is sóher. A film költsége 125 millió, ainek őkc sak egy részté teszik le, viszont a maradékra nem találnak befektetőt. Ezzel az a probléma, hogy hiába Brad Pitt a főszereplő és nagyszabású zombiháborús az anyag, simán elhalhat a fenébe ez a könyvfeldolgozás is."
=( -
#821 -
#820 :DD -
#819 Stubbs the Zombie megvolt? a készítői... öhmm... kreatív figurák. -
#818 Én folyamatosan úgy éreztem, mintha az eiffel torony mozogna :| -
#817 passz, nálam Eiffel-torony még ici-pici pánikot sem okozott, még fejjel lefelé műrepülés se (pedig picsamásnapos voltam épp), viszont fellépek létrára izzót cserélni és visítanak az érfalaim gondolom az egész attól függ (legalábbis nálam) h mennyire érzi a kétlábú a stabilt talajt a talpa/segge alatt -
#816 Ahhoz, hogy nekem előjöjjön a tériszonyom, 7-8m kell minimum. Panel negyediken még simán kiülök az ablakba.
Repülni rühhelek. Az eifel toronyban pedig elképesztően kényelmetlenül éreztem magam. Főleg a tetején.
Léghajót még nem próbáltam :D -
#815 amúgy tényleg, Fallout: Tactics (ami elvileg nem canon, pedig...) után filóztam rajta h egy posztapok világba mekkora ász jármű már a léghajó
btw hőlégballonon/repülőgépen (és ebből kiindulva léghajón sem) nem jön elő a kétlábú tériszonya - legalábbis nekem ha létrán kell állnom hirtelen pulzusom olyan 300 körüli lesz, de előbb felsoroltak közül egyiken sem pánikoltam még. -
#814 Tériszony, víziszony, egyéb? :DD -
#813 aaa, az meg magasan van! :DDD