Zombies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Már beszerzés alatt 😉
thx a tipet
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
jah es a creditek vegen mindég van plusz folytatas... :}
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Aki meg nem nezte vegig, annak kotelezo! KIKERDEZEK!!!44 😄DD
hájszkúlofdöded magyar felirattal hádéagban!44
btw, szokott innen valaki nezni amcsi lime sorozatokat? Nekem 1ik kedvencem a community... elegge szatirikus es jok a karakterek is 😄 (Chevy Chase "rasszistaoregfeherember" meg ószóm!)
na... a 2ik szezon most megy es a 6ik resz ZonBájoZS volt ^^ bar sokkal jobb, ha az eNber az elejetol nezi, mert ugy jobban utnek a helyzetkomikum adagok :}
#566 meg azért igencsak szép <#eljen>#eljen>
"The trees move. Do you not see it?"
Fallout 3-ban baszottul idegesítõek voltak, amikor metróalagútban ment a hörgés, én meg hajnali 2-kor harmadik szívroham után inkább áttettem a Washington D.C.-ben mászkálást nappalra, de NV-ben egész aranyosak, fõleg hogy max ha két zárt helyen fordulnak elõ a kis rohadékok <#gonosz1>#gonosz1>
Enyem:
Nagyon nehez szavakba onteni azt az emocionalis es adrenalin bombat amit atelek es megkapok az almaimtol, de... Szoktam a temaval kapcsolatosan almodni, de a legutobbi par alkalom soran pofan csapott az eletszeruseg. Es ez a legjobb szo ra, hogy eletszeru es rohadtul ijeszto volt! Regebben is almodtam gyerek koromban, de most sokkolt az a full kilatastalan es para style, de komolyan... le merem irni -> FELTEM es aggodtam es valahol perverz modon elveztem minden hatranyat es elonyet a kialakult szituacionak! interesting, isn't it? 😊 Lehetne rola meg irni, de nem akarok untatni senkit sem 😊
nem sajnos, mert most minden szabadidomet* elemeszti a gep+nagy lcd elott gubbasztas+statisztikak bujasa, meg agyalas mit mire, mennyiert, milyen systemben... igy munkanelkul mar nem tudok kinomban csinalni mit alapon, elkezdtuk (Anyummal^^) 2 honapja a statisztikai alapon a sportfogadast... mar nem is nagyon jatszok, filmezek semmit... ulok es rakok, nezem a meccseket tobb ablakban majd ha szar probalok kicashelni... komolyan inkabb mar elmennek dolgozni, de eddig megafail vanik melokeresesben is 😞
*
katt
most orulok, hogy visszatornazodott az utobbi par nap fail sorozata... de idegileg tonkre fogok lassan menni (reggek korai keles+reggeli+melo kereses+statozas+meccsek bamulasa megint hajnalig+par ora alvas+megint reggel... and so on) 😞 Egyszeruen egy sorozatreszt nem birok megnezni, mert megy a gorcs, nem birok ellazulni 😞 az a gaz, hogy ha lenne egy nagyobb bankroll a hatam mogott, akkor nyugiba ebbol meg lehetne elni... igy is 15Kbol csinaltunk(tam) kozel 200Kt... de nagyon hektikus es idegorlo... ehhez tobb penz kene... 22-es csapdaja
crying off:
#559: az nálam is elõ szokott fordulni, sokszor bármiféle "provokálás" nélkül... mondjuk legutóbb Inception zene meghallásának a következmények egy "álom az álomban" lett, na akkor már én is néztem h mi a picsa <#miaz>#miaz>
Slither említésért külön pirospont
a) mert awesome volt
b) mert Nathan Fillion
c) mert nem sok film trailerének kommentjei között talál az ember ilyet:
folytkov... en igy szoktam rendes gameknal is, ahol nem lehet menteni es hopp el kell szaladnom orakra ^^

Season finale December 5, 2010
omg, can't wait :C
es csak 6 reszes... de, kar... :C
huha en talan ebayen vettem egy picit nyomott aron fel eves accountot ^^ ott nezz szet 😊