2532
Mindenféle élőholtas cucc - könyv, film, játék
-
#1132 humorosaranyosban volt
-
#1131 hat ez nagyon jopofa! :)) -
#1130 fantasy az olyan trendy :)
Mi Call of Cthulhut (1990-es korszak only!) tolunk... persze nehez az elettel/asszonnyal (kinek mi) ossze1eztetni a partyt... csak is ejszaka toljuk, gyertya, dark ambient-ost muzsika amit a meselo kever, keeperunk meg kivalo (felpro szinesz, nem ebbol el, de fellep tobb videki szinhazban gazsiert style)
persze szakkozepben jobban beleeltuk magunkat, de igy 30 korul (tagok 30-33) meg mindig egy jo kis sejtelmes, paras (lovecraftet eleg szepen at tudja hozni a keeper), nyomozos kalandba azert bele tudunk "flashelni" (ofkorsz kotelezo kellek: sor, boroskola, rovid ki-mit :D)
valahogy nekem sosenem jott be a fentezi :) -
#1129 mindig van választás... de eleve nem megyek öngyilkos helyre... ha minden kötél szakad átkarolok egy gázpalackot, és abba lövök utoljára :]
-
#1128 Valahogy megpróbálnék áttörni rajtuk, anélkül hogy a töltényt elpazarolnám. Ha harapás nélkül kijutok, akkor király, de ha megharapnak és épp ennének a földön akkor lenne "gyors" halál. -
Fletley9 #1127 ne legyen punnyadás egy kérdés:
Bekerítenek a zombók menekülésre semmi esély nálad egy pisztoly egyetlen tölténnyel kérdés: külzdelem a végsőkig válalva a zombulást vagy feladás és "gyors" halál? -
humorosból :D zombinuts :D -
#1125 nézem az oldalt még nekem sincs időm irni, de még azt sem találtam meg hova fogok én irni :Ð nem ismerem ezt a blog.hut még :D
-
hiszacu #1124 Fogarasi Úr a milliárdos... -
#1123 Ezek az oroszok készülnek valamire
Ezek a bunkerek még akármire is jók lehetnek. -
Fletley9 #1122 jogs, jogos. nem is azzal van a baj :) magával a megírással (holnap két zh, csütörtök rajz leadás stbstb) szal leghamarabb pénteken tudok rá időt szánni -
#1121 beírogatod majd aztán elmented,addig meg nem publikálom.Ki lehet pipálni amikor kész,én meg látom.
Én is elkezdtem írogatni.ráér ez. -
Fletley9 #1120 na énis csatlakoznék bár a napokban lehet nem érek még oda, hogy írjak is valamit (szándék megvan idő nincs)egyébként énis írta lejjebb, hogy azt fixálni kellene mi, hogy merre nagyvonalakban aztán had szóljon. -
#1119 Solanum zombik. :> -
#1118 mint ahogy az a word war Z-ben is történt. Csak furcsa hírek, kínából, aztán semmi, aztán furcsa hírek egyre közlebbről, karantén, légtérzár, miegymás.
A zombik meg legyenek tradícionálisak szvsz. -
#1117 Na lehet nézni a blogot.E-mail címeket meg pü-be és adom az admin jogot.
Annyit még,hogy jó így ahogy most kinéz vagy legyenek változtatások(elrendezéseket majd menet közben csinálom.)
Ja és arra gondoltam hogy először a valami történik de senki nem tudja mi, hangulata legyen az első posztoknak,aztán mehet a többi.
És egy pár dolgot is fixáljunk le.
mint pl. a zombik akkor milyenek legyenek értem itt azt,hogy lassú rothadók vagy más?És hogy alakuljon ki az egész?És pl. gondoltam egy járványra(szokásos) ami mint a h1n1,úgy indul aztán a halál után a vírus teszi a dolgát. -
#1116 Thx, beszerzés alatt. -
#1115 csak hogy Fukushima 1 kell ahhoz h menjen rajta :D -
#1114 jó lesz ez,érzem én.
-
#1113 Én most nézem, elég beteg :D -
#1112 Már kint van,2009es film,este nézem is:) -
#1111 Ezzel az a baj, hogyha egy tömeg megjelenik előtted, nem mész át rajtuk :D -
#1110 na lassan de biztosan haladok,addig egy jármű:D
-
#1109 jólvan jólvan.Letelik a munkaidő aztán megcsinálom otthon.Tegnap is azért lett ilyen az egész,mert hulla fáradt voltam.
Majd ma csinosítgatom mert eléggé szétcsúszott az egész. -
#1108 Hát a film azé eléggé elbagatellizálja talán egy vacsora mellett meglessük... De már irhatom a naplóm? :D -
#1107 Én majd szeretnék írni! -
#1106 :D -
#1105 Namajd otthonról megkuksizom! Thx. -
#1104 OMG, ez jó lesz :D -
#1103 -
#1102 bár bent van a könyvjelzőknél :D de egy nyelvtanár átnézhetné : ,,Pár túlélő naplót ír az élőholtakkal ellepett világ világban történtekről." -
#1101 Küzdök vele mert CSS tudásom jócskán elveszett a régmúlt homályában,tehát aki cseppet is ért az jelentkezhet nálam segítségnyújtásra.
Illetve aki majd akar írogatni az szóljon és elküldöm a meghívást.
Egy pár ötlet már van a kezdéshez,tehát minél előbb kész fan annál előbb oszthatjuk meg a nagyérdeművel. -
#1100 Szerintem nem lesz vele baj:)
-
#1099 na csinálgatom a blogot.fél perce kezdtem el.Még átformálom hogy jól nézzen ki.Remélem nem gond,hogy blog.hu-s,de indamail-es vagyok és ez volt a legegyszerűbb.ha van valakinek más ötlete akkor szóljon mert nem szenvedek vele:)
amúgy: http://tuleloknaplojabol.blog.hu/ -
#1098 -
#1097 de ott az ilyen viselkedés elvárt dolog, míg máshol... maradjunk annyiban, hogy kis csapatomnak több játékkal később esett le, hogy a pap/mágus karakterem nem "szerencsés túlélő" volt, hanem szimplán kinyírta mindhárom csapattársát, csak olyan trükkösen, hogy le sem esett nekik -
#1096 Srácok Srácok.....Törjünk be egyből egy biology research centőrbe és törjünk össze mindent: Nos? :Ð -
#1095 Nekik találták ki a munchkin nevű játékot! :D -
#1094 jó
főleg ha egy olyan csapattal hoz össze a sors, aminek a tagjai képtelenek megállni a másik hátbaszúrását, vagy esetleg teljesen eltérítik a történetet a mesélő által kitalált ösvényről
mondjuk előbbinél egy hátbadöfködő karakter is elég, amikor 7 csapattag haláláért vagy felelős, szépen idővel ők is átváltanak erre az üzemmódra -
#1093 Életemben nem játszottam pen&paper rpgt. :D Milyen?