Zombies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Max Brooks volt a szakértõ 😉
viszont, nem is tudtam, hogy megjelent magyarul! (volt tema? mert akkor megasry)
World War Z -Magyar kiadas-
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
=(
Ha szerelmes vagy, az olyan, mintha bepisiltél volna: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét.
"The trees move. Do you not see it?"
Repülni rühhelek. Az eifel toronyban pedig elképesztõen kényelmetlenül éreztem magam. Fõleg a tetején.
Léghajót még nem próbáltam 😄
btw hõlégballonon/repülõgépen (és ebbõl kiindulva léghajón sem) nem jön elõ a kétlábú tériszonya - legalábbis nekem ha létrán kell állnom hirtelen pulzusom olyan 300 körüli lesz, de elõbb felsoroltak közül egyiken sem pánikoltam még. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Bár egy kirov airship(red alert 2)...
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
#804:
Nagyon jo otletek!!! osztom! 😊 nyilpuska rulz + habszeru defektturo cucc ^^ oszom ^^ Kar, hogy a nagy viztol irtozom (gyerekkori stuff, uszni sem tudok )
http://blogs.amctv.com/the-walking-dead/2011/03/the-walking-dead-cast-survival-tips.php
de a legvalószínûbb hogy zokogva halnék meg egysarokba amúgy😄
És ha már jármû,én is kocsit választanék.Defektnél meg vannak már habok amik pár perc alatt kitömik a kereket és annyira elég hogy meglépjek,de bicót feldobnék hátra.
Erõd semmiképp,folyton mozgásba lennék.Cseppfertõzés miatt amúgy is gázálarc alap,illetve éjjellátó szemcsi(codosoktól elvenni😄 )
de ott az orvosi maszk+szemüveg komó és a spriccelõ vér megoldva nagyjából.
a közelharcba bonyolódás amúgy is egy ökörség,zombót csak távolról.
aztán irány a nyilt víz,leugranék balcsira,elkötni a legnagyobb hajót.ki a nyilt vízre.Aztán élelemért kijárkálni,bár egy idõ után elfogy a környéken...addig meg hangosbemondón délkörül üvölteni hogy itt vagyok jöjjenek a mólóhoz.
Kaja csak kisboltból,plázákat kerülném.
Csak ezzel is gyakorolni kéne, megszerezni a tudást meg a testi erõt hozzá ha helyzet van, akkor rutinból menjen a használat <#zavart2>#zavart2>
Inkább egy erõdítmény kell és nem menni sehova onnan. (amíg fel nem gyûlik a sok hulla és átmásznak egymáson)
Na ne menjünk bele, még jó hogy nem léteznek! 😄
én inkább valami kellemes terepmotort használnék - ott nincs meg annak a veszélye h fizikailag képtelen vagy tovább tekerni a pedálokat, cserébe várhatóan van egy olyan kellemes hangja, ami összehívja ebédre a "násznépet" <#idiota>#idiota>
Teppik: pengével az a baj, h vér mindenütt - és ha valami cseppfertõzéssel terjed, nos... 28 nappal késõbb, szembe fröccsenõ (mit fröccsenõ, csak egy csepp volt) vér, azt követõ móka megvan? <#nevetes1>#nevetes1> ha válogatni kéne, akkor már valami ilyesmi közelharcra - így legalább a kétlábú nem lesz beborítva agyvelõdarabokkal <#hawaii>#hawaii>
Egy biciklivel ezek nem fordulhatnak elõ (max a defekt, de baromira nem jellemzõ). Nem kell hozzá üzemanyag sem, ráadásul feltûnés nélkül, kussban lehet suhanni vele.
Ha autó, akkor nálam az egyetlen életképes opció a pénzszállító. Egyetlen hátránya, hogy sokat fogyaszt.
2, egyértelmû, NO FEAR 😄
3,4 használjunk pengét. Be kéne szerezni egy k**va nagy kardot, úgy fel a falra dísznek..aztán ha kell lehet használni 😉
5,6 ahogy a túlélõ könyvben olvastuk
a 7es valóban vitás kérdés. A bike alatt motort ért gondolom (ezzel nem lenne gondom, jogsi, jármû van). De én is a NAGY és erõs autót preferálnám.
8,9,10 meg a túlélésrõl szól.
amugy 7-es pont nem mindég jo! Tudom korlatozott a mozgaster (kis utcak, felborult masik autok kozott nehezebb)... ->
ezert kell valami bikabb franko 4wd-s* kabinos + platos** dizel***
jol megerositeni/felszerelni erosebb custom made gallytoro racs style-lal, hogy ne erjenek hozzad a feelingek es l
* adja magat, dagonyan sem akadhatunk el!!!
** altalaban a full platosok csak 2 szemelyesek ugye, ezert kell kabinos is (pl. 3.2-es dizel Ford Ranger ooooszom lenne)
*** europaban vagyunk... itt nincs szanaszet brutal vényoc benyas minden sarkon... plusz ugye fogyasztas fontos + kell a nyomatek a vasakkal megerositett + tulelok csomagjaihoz ^^
szoval diszno nyomatekos custom pimped survival terepjaro FTW!!!!44 <#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
#792: +1!!!!!44
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Majd a dead state <#wink>#wink>
Számomra olyan lenne, hogy egy nagy város(mint pl.: Gta IV-es, vagy a Prototype-os, de lehet nagyobbis, lenne 6-7 spawnpoint(pl.: háztetõkön), meg egy két balta, itt-ott elszórva, lennének katonai támaszpontok, ott fegyverek, tankok(lõszer, benya ezekbõl is kifogyhat) stb. Online lenne az egész, és akár 100-200 ember is lehetne egyszerre a szerókön. Az utcán meg zombik ezrei fonszólnák fel-holt seggüket, melyet nekünk kéne szétverni. És muszáj lenne kaját, vizet, fegyvereket, lõszereket, találni a túlélés érdekében. Egy nap lehetne egy nap a valós életben(de akár lehetne GTA-s is, 1 perc/1 óra). Lehetne boltokba menni, barikádokat csinálni, együtt öldökölni a haverokkal stb.
Ez király lenne<#eljen>#eljen>
htx az infot! :]
pofátlanul hangulatos, kicsit illúzióromboló (már akinek), és elspoilerezi a TWD elsõ évadot. megéri.