2532
Mindenféle élőholtas cucc - könyv, film, játék
-
#1172 Most vagy én vagyok balfasz vagy nálam nincs publikálás gomb:S -
#1171 Bezony.
Amúgy ha van valami ami nem tetszik az oldalon akkor szóljatok.Majd azért összerendezem az oldalsó dolgokat. -
#1170 Tutituti küld megivót asszem igy van még. Privátban elküldöd neki a emilcimed. -
Fletley9 #1169 Na így gondoltam énis, szóval , hogy lehetlesz majd írni? -
#1168 lassú de biztos kezdet :Ð -
#1167 nemnem.Beállítottam hogy ti is egyből kirakhassátok.És bizony,csak élessé kell tenni.Illetve a publikálás gombra kattintotok.
Hát tied kicsit hosszabb lett:)
na lényeg hogy elindult a vonat.
hatan már meg is nézték rajtunk kívül. -
#1166 sebaj. első nap meg van írva. -
#1165 Azt majd tutituti tudja egyelőre csak kirakni. -
#1164 írtam én is, de hogy tudom kirakni a falra? gondolom a vázlatot kell élessé tenni de lövésem sincs hogyan :D
már tudom mit eszek :D -
#1163 Hát ha még nem történt semmi akkor nem tudok mit írni.majd holnap kezdődik a móka:D
(bundás kenyeret egyél fokhagymával) -
#1162 Elég rövid lett :d azt hittem azért leírod a napod hogy mit ettél :D legalább is a vacsorát mert nincs ötletem mit egyek ma este :D -
#1161 Na én írtam egy gyors felvezetőt,ilyesmire gondoltam. -
#1160 azon nevettem fel hogy csak az AK-ba meg a 9mm-be van két golyója :D ez valami hardcore mode :D:D -
#1159 -
#1158 az a géppisztoly ami középen van :D -
#1157 nemtom mi az az azu74, de ez a tabló így jó ahogy van. A túlélő könyv is included :) -
#1156 az azu-74 nem kéne de a többi jöhetne :] pont a packba :] -
#1155 Szintén onann:
katt -
#1154 +1 -
#1153 Nappaliba jól jöhet,ha betámadnak:)
Katt
-
#1152 Elkezdtem olvasni erről a solanum zombiról.De szívesen vennénk egy rövid magyar ismertetőt ha van rá energia -
#1151 Szerintem egyértelműen a Brooks féle solanumos verzió a legjobb. Én tartanám magam ahhoz. -
#1150 be persze. -
#1149 Ha csak mented azt csak mi látjuk.
Én holnap nekiállok,már pár dolgot írtam lapra,telefonba ilyesmibe,csak össze kell rakni.
Be tudtál lépni amúgy? -
#1148 Én voltam a srác:D
De megvárom az első bejegyzést:D
fantáziám van csak szeretném látni hogy Ti hogy gondoljátok. -
#1147 na akkor egy prájvet messzidzset dobj rám az email címeddel,amit pl most kreáltál vagy lehet elvileg másról is (egy srác freemailest kért és elfogadta)
Aztán elküldöm felvételhez szükséges mailt.
Aztán ha valaki belép akkor alul van egy olyan hogy egyéb és alatta a belépett tagok,admin stb.
ott rákattint saját magára és bejön a szerkesztő mód.
Ott meg a bejegyzések fülön,az új bejegyzésre kattint és már írhat is.
És kérek mindenkit ha már megkapta használja is.Nem kérek naponta egy bejegyzést mert cask megunjuk.Amikor jól esik akkor írjon egy szösszenetet.És nem kell Andersen szintűnek lenni.Úgyis csak mi olvassuk eleinte.Meg persze lehet majd lájkolni és kirakni twitterre az irományokat.Iwiwet nem állítottam be.
Így barátok is rákattinthatnak.
Ha van kérdés segítek amennyire tudok(anno írtam itt egy blogba,nagyjából tudom mi hogy mit)
Ja és nem árt itt keresgélni ha nem tudtok valamit:http://segitseg.blog.hu/ -
#1146 nekem is lehetne, mert már reggeltem magam erre a blog izére, de valahogy magára a blogra nem tok irni... -
#1145 Elküldtem az első meghívót az egyik naplót írni akaró embernek. -
#1144 Hát én is este gondoltam irni, remélem már működik. Én is úgy gondoltam hogy vissza dátumozol, az olvasónak, hogy tudja hogy élted át TE az egészet..
Sajna konkrétan nem szavaztuk meg, hogy mi a közös esemény. Annyi biztos, hogy valamiféle vírus(legyen csak harapás által terjedő), a zombik futnak,(legyen izgalmas) :P.
-
#1143 btw ma este tervezem hogy írok pár sort "A BLOGRA" :)
Semmi extra, csak bevezetés. A nagy kitörés előttről.
Apropó, mikor legyen a nagy pánik kezdete?
Hogy életszerű legyen én ma kezdeném írni, a nagy pánik meg pár hét múlva indulna. Vagy visszadátumozzuk? -
#1142 Vitás kérdés. it MO-n nincsenek olyan nagy távolságok ahová nem érnének el viszonylag hamar (pár hét).
Amerikában azé' el tudsz menni a sivatag közepére, vagy Kanadában a pusztába, Oroszokról nem is beszélve. Ott el lehet vadászgatni, gyűjtögetni, valszeg a természetes vizek sem agyonszennyezettek, ergo iható víz is van. Itt Európában csak szívás lenne.
Szerintem. -
#1141 De egy idő után éhen halnak... Vagy teljesen kiszáradnak, meg lelassulnak. Tehát mondjuk az invázió után két évvel, lehet biztonságosabban fogsz mozogni a nagyvárosban, de most kapcsolok h nem vettem számításba a rabló zsivány emberöket :]
Akkor most kössük ki hogy a mottónk a : Location, Location, Location? -
#1140 (nah... kicsit felreovastam, szal most latom onkezuleg... haaat :D ) -
#1139 egyebkent akkor beszelunk >>>JO<<< jatekrol, amikor eszreveszitek, hogy mar 2 party elment, loves nelkul... ergo ez a satganos ulesed eleg "komoly" lehetett
nem a lovolderol szol egy coc, ha olvastal valaha is H.P. "fakinoszom" Lovecraftet :) -
Fletley9 #1138 vagy reggelije napszaktól függően. -
#1137 több mint valószínű nem fognak teljesen kiürülni a városok - lehet h egy-két csapat kimászkál, de a nagy részük bizony maradni fog, mert ugye amíg nincs husi előttük ami után futni kell...
nagyvárosoktól normális ember távol tartja magát - ha bajban vagy, több mint valószínű, hogy meneküléssel csak annyit érsz el, hogy egy másik csoport vacsorája leszel -
#1136 hulla hegyek, hová legyek:D
na meg ezt kicsit poénosan úgy képzeltem el hogy:
-
#1135 A jutott eszembe, hogy kitárgyaltuk már hogy ha kitör a pánik, akkor húzzunk el a nagy városokból. De a zombik idővel meghalnak, a másik fele meg ugye próbál a z élők után menni, ami náluk azt jelenti amerre elmenekültek arra felé kóvályognak.
Akkor egy idő után teljesen kiürülnek az legelőször megfertőzött területek?
Vagy szinte minimálissá csökken a zombik száma(autóban, beszorulva, lakásban maradt, hullazsákban). Vélemény? -
#1134 ez is
-
#1133 CoC aranyos, egyetlen hátránya, hogy a karakterek hajlamosak, ööö... zombiknak nem megfelelő táplálékká válni. értem ez alatt azt, hogy kétszer játszottam, mindkettő vége önkézzel (puskával?) nagy területen szétszórt agyvelődarabok lettek (bár másodszorra sikerült befejezni az aktuális kalandot, ami azért CoC esetén már sokat ér tudtommal )
fantasy-t is lehet jól csinálni, csak sajnos én is hajlamos vagyok átváltani nem túl kedves üzemmódba, még ha néha csak célon túllövés okán is
amúgy tényleg trendi, Shadowrun-t bezzeg senki nem akar játszani, pedig az is zseniális