Zombies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Lehet benne aludni.
Lehet vele közlekedni.
fel lehet szerelni fegyverrel.
Páncélozni.
És rakni bele egy motort a gyors egyéni közlekedés érdekében.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Nincs mindig igazam de sosem tévedek. Legjobb öröm a söröm, meg a káröröm. :)
De eddig nem találtunk ilyet ahol konzervgyár lenne a nagyszoba mellett😄
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Tökéletes hely.
az arab sejkek tutira túlfogják élni :|
Városba sokáig maradni öngyilkosság... inkább bejárni portyázgatni, mint ott dekkolni.
Ha bedrogozva vagy részegen próbálsz aludni és történik valami akkor koccintasz a zombik egészségére vagy mit csinálsz? 😊 Szerintem a józanság nagyon fontos ha életben akarsz maradni.
F
Még mindig nem gyõztetek meg hogy menni vagy maradni a célszerûbb. Én a maradás mellett voksolok.
A víz kérdéshez: Honnan szerzel naponta vizet a tisztítódba? Egy lakótelep közepén? Meddig jó a home made víztisztitó? Amikor már megfosat akkor csere? 😊
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
(feligOff: Hehhh voltam eletem elso live turbo pokeren<9./73. buborek voltam kifizettem, de nem banom, megaoszom volt!)>9./73. buborek voltam kifizettem, de nem banom, megaoszom volt!)>... es elgondolkoztam, hogy epp donto asztal folyik... mar mindenkinek tok jol fizet... es akkor kitor a panik... -> "jajj meg add meg az allinemet! AAA nem meg nyerni szeretnek!44 horrr placcs... 😄DDD penzehseg rulz 😄)
(irj eZSkújének, psszt nem en mondtam ^^)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
elárulok egy poént.... ha kirobban a zombi invázió azt a marhát aki JOKERes sminkeléssel ugrál és osztja a csontikat le ne lõjétek! csak ilyen a lelki egyensúlyom 😄

Úti célt várjuk majd..Megy majd telóra aztán kész.
Az SG-Zombie festékjelzésekrõl meg lehet egymást ismerni ki hol járt😄
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
de tényleg. na meg olyan apróságok, hogy látja amint épp megölnek és megerõszakolnak valakit, reakció? "nincs erre idõm." majd megáll a következõ városban feltölteni az ipodját... <#rolleyes>#rolleyes>
mindenesetre hívõk esetén nálam elsõ dolog lenne meggyõzni õket arról, hogy csak nagyon erõsen kell imádkozniuk, és majd a hitük megvédi õket a zombiktól - gondolnia kell az embernek arra is, ha szarul alakulnak a dolgok, és menekülni kell, mert ugye azt egyszerûbb egy kis... "figyelemeltereléssel" <#vigyor1>#vigyor1>
"The trees move. Do you not see it?"
A baj esetén úgyis gyorsan felugrok beírni a topikba hogy: "na srácok gyors átolvasás aztán hajrá!"😄D
MEgoldás 😄 kérem az aktiv topic résztvevõk címét telefonszámát és bármilyen más elérhetõségét esetleges inváziókor összecsoportosulhatnánk 😄😄
Itt az elsõ német próbálkozás a zombi zsánerben. Rammbock: Berlin Undead. Egy egyszerû, éppcsak egy órás sztori egy pasiról (Michael), aki elmegy Berlinbe, hogy visszaadja a kulcsokat annak a nõnek (Gabi), aki nemrég elhagyta õt (és esetleg megpróbálja visszaszerezni). Persze pont akkor ér a városba, amikor ott kitör a zombi járvány.
Gabi nincs a lakásán, viszont ott van a már zombivá változott vízvezeték szerelõ és annak még egészséges segédje. Miután a szerelõt elintézték, a két pasas elbarikádozza magát a lakásban és Michaelnek ki kell találnia, hogy jutnak ki és hogy menthetné meg Gabit.
forrás:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A legjobban ezt még a Mist filmben(a Stephen King félében) lehet látni.Ott a hívõ baromállat nõ mindenkit meggyõz és gyilkolásra készteti az embereket.
Nem tudom mi volt a neve már,de sokat lehetett abból is tanulni.
Abban külön kitértek arra hogy a hívõk-nem hívõk viszonya is nagy hatással lehet egy csoportra.Az is érdekes volt,de erre meg ott az "Éli könyve" film is.
Túl sokat okoskodok már itt a fórumon asszem😄
btw a hasmenés még mindig jobb mint szomjan halni.
de biztos hogy eszkábálnál mikor olyan hasmenésed lenne mint az állat egy vírustól😄
Én a csapvizet is láttam mikroszkóp alatt,nem kellett volna..
Szerencsére a környéken ismerek egy-két forrást, így az elején nem lenne gond. Ismeretlen terepen már neccesebb.
alulra finom szemcséjû homok,aztán egyre durvább felfelé haladva,jön egy széndara rétegaztán kavics,kõdarabok.Elkezded beleönteni a vizet,lefolyik a 3 ilyen csövön(sima pvc is jó,alulra raksz egy tölcsért rászigszallagozod jól.a két csõ közé beraksz pl. 3 kávéfiltert, aztán megint pvc csõ ugyanúgy,megint kv filter.stb.
végén tiszta vizet kapsz,Felforralod azt gó a gyomorba.
Mondjuk mi saras mocskos vizet eresztettünk át és mikroszkóp alatt aránylag tiszta volt.De ugye felforralás után a maradék baktérium is távozik.Ezt az egészet összedobni meg nem nagy mutatvány.Persze a suliban a viztisztító készülék sokkal bonyolultabb volt de kb. adott helyzetben én így csinálnám meg.
szóval:
I dare you!
I dare you!

max beargryllsesen átszûrjûk összetört homokon meg szénporon azt csókolom.(vízügyi suliba jártam,hál istennek a víztisztítás menne.)