2532
Mindenféle élőholtas cucc - könyv, film, játék
-
#1372 Telhetetlen -
#1371 ofkorsz koszi, hogy sharelted az infot...
btw elgondolkoztam, hogy az ilyen statisztaknak milyen bovli napipenzt adnak(guess 5K max HUF-ban)... azert inkabb meg elucsorgok nyakkendoben a recin egesz nap, hiaba vagyok fan... neha a kisebb szerepek sem "latnak" semmi oszoom hangulatos jelenetet, nem hogy a statkok... :)
haaaaaaaaat... jo lenne ha valaki elmenne az elso napra es meselne a ropinterju elmenyerol (hatha mondanak valami konkretat+penzmag info ugye) :)
Ott az lenne az oooszom, hogyha valami kis szerepkort kapna az ember ugye... az mar penzben is jobb + tobb esely van belesni a "kulisszak moge" :) -
#1370 hehe... munkahelyem 5 percre... lehet cserelek valtotarssal egy oracskat, igy elmegyek du. :) -
#1369 Hát ha közelebb laknék akkor zsír lenne de innen 200 kmről utazgatni :S -
#1368 na ezért elmegyek Bp.-re az rohadt élet!
Ebben statisztának lenni hatalmas élmény lehet:) -
AzraelArchangel #1367 Akit esetleg érdekel:
Statisztálni vágyó Hölgyek és Urak figyelem!
Ősszel ismét hazánkban forog egy amerikai nagyjátékfilm,
"WORLD WAR Z" címmel.
Izgalom, Zombik és Sztárok fogják ellepni a pesti utcákat!
Szükségünk van Rátok heteken át folyamatosan! 18 és 80 között mindenkit szeretettel várunk! Gyertek el a válogatásra, hogy lehetőséget kaphassatok! Több ezren fogtok kelleni!
VÁLOGATÁSOK:
2011. augusztus 25. 10-17 között
2011. augusztus 26. 10-17 között
2011. augusztus 27. 10-17 között
Helyszín : Budapest , III. kerület Tímár utca 2. -
#1366 -
#1365 -
#1364 en ezt a jatekot mar regota vartam... aztan olvastam, hogy cancel
proof -
#1363 Na ezt meg most dobta a jutub ilyen ajánlós dologba:
Sajna a projectet lelőtték anno,pedig akkor ez kijött volna,azt hiszem emlegetnénk még most is. -
#1362 ez... egyszerűen... zseniális... -
#1361 :DDDDD
-
#1360 Nah skacok Dan zoNbiZS alkotaZS ^^
IMDB - Opstandelsen (feltámadás)
VAN felirat hozza! de kar, hogy 50 perces :S majd meg fogom nezni...
->SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!En azert beszervaltam a full DVD verziot, xvid meggagyibb a nagy tévén :D -
#1359 a svédasztalon találtam -
#1358 -
#1357 ÓÓh végre megrendeltem a WWZ-t :] Magyarul volt de nekem eredetiben kell :] Like a boss :] -
#1356 nyáladzzatok
-
#1355 kentvéjt :S -
#1354 hát igen
bár remélhetőleg úgyis szivárog nemsoká egy Tropico 4 (demo már van), szóval ennyit lövöldékről egyenlőre -
#1353 -
#1352 Videók alapján nem adja.. Zombie Shooter a real :)) -
#1351 nyáladzzatok -
#1350 no, meglested?
és ha igen, milyen lett? -
#1349 Lássuk csak... :D -
#1348 Dead Horde-ot valaki próbálta?
akarok vmi izometrikus zombilövöldét, és egész vállalhatónak tűnik -
#1347 van benne valami
-
#1346 vacsiii!
meg film, ami egész érdekesnek néz ki -
#1345 néddamá mit találtam:
zombis játékok onlány -
#1344 -
#1343 mármint angol felirattal?
mert btw úgy érdemes nézni, Galla felirata hiába próbálja egész sikeresen megmagyarázni a sokszor egészen elvadult szóvicceket, máshol nagyon megnyirbálja a szöveget, és egy csomó ökörség úgy sajnos nem jön át -
#1342 ez keeeesz... :D
btw: le kellene kapkodni valahonnan az egesz monty python seriest feliratosan, mert ugy legalabb tanulnek is ^^ -
Srácok aki akar majd meglátogathat itt. :] -
#1340 koszi-koszi ^^ -
avagy hatalmas piros pont
legjobb szkeccs sorozat ever, és annak szvsz a legjobb jelenete a [URL=http://en.wikipedia.org/wiki/Piranha_Brothers]Pirahna testvérek "ámokfutása"[/URL]
bah, be is linkelem, mert tényleg annyira ász
1. rész / 2. rész
TLS: Union City-vel kapcsolatban meg... sikerült sokadik nekifutásra rájönnöm, hogy statot lehet 10 fölé tolni -
#1338 aaaaaaaaaaaaaah ne is monddddd....
jo kis szulinapi ajandek lesz ^^ okt 12-en... fejbelonek oszt majd folkelek :DDD (krisztusi kor rulez) -
#1337 nekem a dinsdalerol a monty pythoon jut eszembe, imadom oket ^^
jah es megaooooszom, hogy kijott a last stand!!44 AAAaa
Most igy (poker)verseny elott mar nem akarok belekezdeni, de holnap tolom majd!!4 fakkje! :] -
#1336 Ez az új last stand odabasz :> -
Fletley9 #1335 Off
én már kétszer olvastam most jön a harmadik és tényleg letehetelne (csak vigyázni a könyvre nekem második olvasatnál hullotak ki a laok pedig vigyáztam rá..:/) -
Fidolorous #1334 Off:
A másodikat mostanság olvasom, kurva beteg de nehéz letenni (talán pont emiatt :D) -
#1333 ohh bocs, hosszú volt a nap! Összekevertem a kettőt.
Survival guide-nak nemtom lesz-e kiadása. a WWZ jött ki AHOGY AZT TE IS ÍRTAD. bocs.