Zombies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutituti
humorosaranyosban volt

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Lammer
hat ez nagyon jopofa! 😊)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
fantasy az olyan trendy 😊

Mi Call of Cthulhut (1990-es korszak only!) tolunk... persze nehez az elettel/asszonnyal (kinek mi) ossze1eztetni a partyt... csak is ejszaka toljuk, gyertya, dark ambient-ost muzsika amit a meselo kever, keeperunk meg kivalo (felpro szinesz, nem ebbol el, de fellep tobb videki szinhazban gazsiert style)

persze szakkozepben jobban beleeltuk magunkat, de igy 30 korul (tagok 30-33) meg mindig egy jo kis sejtelmes, paras (lovecraftet eleg szepen at tudja hozni a keeper), nyomozos kalandba azert bele tudunk "flashelni" (ofkorsz kotelezo kellek: sor, boroskola, rovid ki-mit 😄)

valahogy nekem sosenem jott be a fentezi 😊

Protosz
mindig van választás... de eleve nem megyek öngyilkos helyre... ha minden kötél szakad átkarolok egy gázpalackot, és abba lövök utoljára :]

Nincs mindig igazam de sosem tévedek. Legjobb öröm a söröm, meg a káröröm. :)

CharrDen
Valahogy megpróbálnék áttörni rajtuk, anélkül hogy a töltényt elpazarolnám. Ha harapás nélkül kijutok, akkor király, de ha megharapnak és épp ennének a földön akkor lenne "gyors" halál.

ne legyen punnyadás egy kérdés:
Bekerítenek a zombók menekülésre semmi esély nálad egy pisztoly egyetlen tölténnyel kérdés: külzdelem a végsõkig válalva a zombulást vagy feladás és "gyors" halál?
Protosz

humorosból 😄 zombinuts 😄

Protosz
nézem az oldalt még nekem sincs idõm irni, de még azt sem találtam meg hova fogok én irni :Ð nem ismerem ezt a blog.hut még 😄

Fogarasi Úr a milliárdos...
Teppik Amon
Ezek az oroszok készülnek valamire
Ezek a bunkerek még akármire is jók lehetnek.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

jogs, jogos. nem is azzal van a baj 😊 magával a megírással (holnap két zh, csütörtök rajz leadás stbstb) szal leghamarabb pénteken tudok rá idõt szánni
tutituti
beírogatod majd aztán elmented,addig meg nem publikálom.Ki lehet pipálni amikor kész,én meg látom.
Én is elkezdtem írogatni.ráér ez.

na énis csatlakoznék bár a napokban lehet nem érek még oda, hogy írjak is valamit (szándék megvan idõ nincs)egyébként énis írta lejjebb, hogy azt fixálni kellene mi, hogy merre nagyvonalakban aztán had szóljon.
SötétBarom
Solanum zombik. :>

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Teppik Amon
mint ahogy az a word war Z-ben is történt. Csak furcsa hírek, kínából, aztán semmi, aztán furcsa hírek egyre közlebbrõl, karantén, légtérzár, miegymás.
A zombik meg legyenek tradícionálisak szvsz.

tutituti
Na lehet nézni a blogot.E-mail címeket meg pü-be és adom az admin jogot.
Annyit még,hogy jó így ahogy most kinéz vagy legyenek változtatások(elrendezéseket majd menet közben csinálom.)
Ja és arra gondoltam hogy elõször a valami történik de senki nem tudja mi, hangulata legyen az elsõ posztoknak,aztán mehet a többi.
És egy pár dolgot is fixáljunk le.
mint pl. a zombik akkor milyenek legyenek értem itt azt,hogy lassú rothadók vagy más?És hogy alakuljon ki az egész?És pl. gondoltam egy járványra(szokásos) ami mint a h1n1,úgy indul aztán a halál után a vírus teszi a dolgát.

Teppik Amon
Thx, beszerzés alatt.

Protosz
csak hogy Fukushima 1 kell ahhoz h menjen rajta 😄

tutituti
jó lesz ez,érzem én.

CharrDen
Én most nézem, elég beteg 😄

Waczkor
Már kint van,2009es film,este nézem is😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

CharrDen
Ezzel az a baj, hogyha egy tömeg megjelenik elõtted, nem mész át rajtuk 😄

tutituti
na lassan de biztosan haladok,addig egy jármû😄

tutituti
jólvan jólvan.Letelik a munkaidõ aztán megcsinálom otthon.Tegnap is azért lett ilyen az egész,mert hulla fáradt voltam.
Majd ma csinosítgatom mert eléggé szétcsúszott az egész.

Protosz
Hát a film azé eléggé elbagatellizálja talán egy vacsora mellett meglessük... De már irhatom a naplóm? 😄

Attila8805
Én majd szeretnék írni!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Teppik Amon
Namajd otthonról megkuksizom! Thx.

Teppik Amon
OMG, ez jó lesz 😄

SötétBarom

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Protosz
bár bent van a könyvjelzõknél 😄 de egy nyelvtanár átnézhetné : ,,Pár túlélõ naplót ír az élõholtakkal ellepett világ világban történtekrõl."

tutituti
Küzdök vele mert CSS tudásom jócskán elveszett a régmúlt homályában,tehát aki cseppet is ért az jelentkezhet nálam segítségnyújtásra.
Illetve aki majd akar írogatni az szóljon és elküldöm a meghívást.
Egy pár ötlet már van a kezdéshez,tehát minél elõbb kész fan annál elõbb oszthatjuk meg a nagyérdemûvel.

Attila8805
Szerintem nem lesz vele baj😊

tutituti
na csinálgatom a blogot.fél perce kezdtem el.Még átformálom hogy jól nézzen ki.Remélem nem gond,hogy blog.hu-s,de indamail-es vagyok és ez volt a legegyszerûbb.ha van valakinek más ötlete akkor szóljon mert nem szenvedek vele😊
amúgy: http://tuleloknaplojabol.blog.hu/

Teppik Amon
<#nevetes1>

Calver
de ott az ilyen viselkedés elvárt dolog, míg máshol... maradjunk annyiban, hogy kis csapatomnak több játékkal késõbb esett le, hogy a pap/mágus karakterem nem "szerencsés túlélõ" volt, hanem szimplán kinyírta mindhárom csapattársát, csak olyan trükkösen, hogy le sem esett nekik <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

Protosz
Srácok Srácok.....Törjünk be egybõl egy biology research centõrbe és törjünk össze mindent: Nos? :Ð

Teppik Amon
Nekik találták ki a munchkin nevû játékot! 😄

Calver
jó <#smile>
fõleg ha egy olyan csapattal hoz össze a sors, aminek a tagjai képtelenek megállni a másik hátbaszúrását, vagy esetleg teljesen eltérítik a történetet a mesélõ által kitalált ösvényrõl <#vigyor1>
mondjuk elõbbinél egy hátbadöfködõ karakter is elég, amikor 7 csapattag haláláért vagy felelõs, szépen idõvel õk is átváltanak erre az üzemmódra <#nevetes1>

"The trees move. Do you not see it?"

SötétBarom
Életemben nem játszottam pen&paper rpgt. 😄 Milyen?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Attila8805
+1

Protosz
Igy engem nem igen tudsz felszedni 😄 próbálkozz másnál 😄

(Esetleg ha minden fõre jutna 3 zombi lány benne lennék XD)

Lammer
ja igen... asszem 6 fo a max :=(

Lammer
En mar korabban felvetettem az otletet, hogy lehetne peldaul nyaron talizni eloben egy mininyaralas alkalmaval (hetvege pl)... Kollegam balatonfoldvaron (ha jol emlexem, ja es olcson) pont most hirdet nyaralot berbe! tokeletes lenne! Lehetne 1-et szerepjatekozni (van egyebkent zombis pen and paper rpg is), bogracs, meg minden zombis temaval kapcsolatos dolgokat csinalni (kivetito zombis film nezes, egyebz)

Ki mit szolna hozza? 😊

De én pl olyanra gondoltam ,hogy á inkább lássunk egy konkrét példát:
"...Este kivételesen a híradóra kapcsoltam, csak a szokásos, tömegbalesetek, egy újabb vírus, terror támadás....." Szóval az újabb vírus itt amirõl kiderülhetne, hogy a zombók forrása, persze csak lehet, hogy késöbb, de teszem azt feltünik , hogy a hírekbe egyre többet emlegetík és ezt is dokumentáljuk..aztán ha ebbõl alakul ki a vírus oké de akkor ugye a többieknél is ebbõl kell. (szóval az ilyen dolgokat nem árt tisztázni elõre. a végén pedig hogy derülne ki? meg kinek mi a vég ugye 😄)
tutituti
Ezt úgyse tudjuk,majd kiderül a vége felé.

Meg egy teljes háttér történet is kell (hogyan lettek a zombik/honnan indult ki stbstb), hogy ez is egységes legyen
tutituti
kis kedvcsináló aki nem olvasta még el.(keresem a letölthetõ változatot!
http://lfg.hu/15766/ismerteto/the-zombie-survival-guideworld-war-z/

Protosz
Akkor ki van adva a feladat srácok :]

Teppik Amon
Úgy értettem hogy a "szabályrendszer" miatt. Hogy ne legyen 4 különféle képpen viselkedõ zombi, hanem mindenki "ugyan abban a világban" írja a történetét.