Zombies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi Call of Cthulhut (1990-es korszak only!) tolunk... persze nehez az elettel/asszonnyal (kinek mi) ossze1eztetni a partyt... csak is ejszaka toljuk, gyertya, dark ambient-ost muzsika amit a meselo kever, keeperunk meg kivalo (felpro szinesz, nem ebbol el, de fellep tobb videki szinhazban gazsiert style)
persze szakkozepben jobban beleeltuk magunkat, de igy 30 korul (tagok 30-33) meg mindig egy jo kis sejtelmes, paras (lovecraftet eleg szepen at tudja hozni a keeper), nyomozos kalandba azert bele tudunk "flashelni" (ofkorsz kotelezo kellek: sor, boroskola, rovid ki-mit 😄)
valahogy nekem sosenem jott be a fentezi 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Nincs mindig igazam de sosem tévedek. Legjobb öröm a söröm, meg a káröröm. :)
Bekerítenek a zombók menekülésre semmi esély nálad egy pisztoly egyetlen tölténnyel kérdés: külzdelem a végsõkig válalva a zombulást vagy feladás és "gyors" halál?
humorosból 😄 zombinuts 😄
Ezek a bunkerek még akármire is jók lehetnek.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Én is elkezdtem írogatni.ráér ez.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A zombik meg legyenek tradícionálisak szvsz.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Annyit még,hogy jó így ahogy most kinéz vagy legyenek változtatások(elrendezéseket majd menet közben csinálom.)
Ja és arra gondoltam hogy elõször a valami történik de senki nem tudja mi, hangulata legyen az elsõ posztoknak,aztán mehet a többi.
És egy pár dolgot is fixáljunk le.
mint pl. a zombik akkor milyenek legyenek értem itt azt,hogy lassú rothadók vagy más?És hogy alakuljon ki az egész?És pl. gondoltam egy járványra(szokásos) ami mint a h1n1,úgy indul aztán a halál után a vírus teszi a dolgát.

Majd ma csinosítgatom mert eléggé szétcsúszott az egész.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Illetve aki majd akar írogatni az szóljon és elküldöm a meghívást.
Egy pár ötlet már van a kezdéshez,tehát minél elõbb kész fan annál elõbb oszthatjuk meg a nagyérdemûvel.
amúgy: http://tuleloknaplojabol.blog.hu/
"The trees move. Do you not see it?"
fõleg ha egy olyan csapattal hoz össze a sors, aminek a tagjai képtelenek megállni a másik hátbaszúrását, vagy esetleg teljesen eltérítik a történetet a mesélõ által kitalált ösvényrõl <#vigyor1>#vigyor1>
mondjuk elõbbinél egy hátbadöfködõ karakter is elég, amikor 7 csapattag haláláért vagy felelõs, szépen idõvel õk is átváltanak erre az üzemmódra <#nevetes1>#nevetes1>
"The trees move. Do you not see it?"
(Esetleg ha minden fõre jutna 3 zombi lány benne lennék XD)
Ki mit szolna hozza? 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
"...Este kivételesen a híradóra kapcsoltam, csak a szokásos, tömegbalesetek, egy újabb vírus, terror támadás....." Szóval az újabb vírus itt amirõl kiderülhetne, hogy a zombók forrása, persze csak lehet, hogy késöbb, de teszem azt feltünik , hogy a hírekbe egyre többet emlegetík és ezt is dokumentáljuk..aztán ha ebbõl alakul ki a vírus oké de akkor ugye a többieknél is ebbõl kell. (szóval az ilyen dolgokat nem árt tisztázni elõre. a végén pedig hogy derülne ki? meg kinek mi a vég ugye 😄)
http://lfg.hu/15766/ismerteto/the-zombie-survival-guideworld-war-z/