2532
Mindenféle élőholtas cucc - könyv, film, játék
-
Noodlee #1412 Engem is baromira zavart, de már megszoktam. Az egyetlen problémám a játékkal, hogy baromi hamar elszaródnak a fegyverek, még a vascső sem bír ki sokat. -
#1411 ó, bocs, a head bob-ot majdnem kihagytam! (mozgás közben "rángatózik" az egész kép, "szimulálva" a lépese... na jó, ezt nem tudom röhögés nélkül leírni)
komolyan, tripláztak ezek az ügyes Techland-es srácok, szerintem valami hányáscsillapító gyógyszereket gyártó cég nagyon jól megfizette őket, mert garantálom, hogy ha valaki játszani akar Dead Island-al, szüksége lesz rá - mert 3 különböző dolog, amiből egy is elég, hogy az átlag emberben mozgásbetegséget (motion sickness) okozzon... nos, ettől a legkeményebb gyomorral rendelkezők is el fognak tölteni pár kört a WC felett görnyedve. -
#1410 ok, Dead Island nekem egyenlőre ennyi volt...
durván 60°-os látószög? minek gondolják ezek a játékost, egy kibaszott szemellenzős lónak, vagy csak nagy inspiráció volt nekik zombik designjában Sarah Jessica Parker?
és ehhez extrában kikapcsolhatatlan motion blur? kedves Techland, ti ezt komolyan gondoltátok? mert viccnek kicsit durva.
várom már azt az időt, amikor a játékosok az ilyen remek döntésekre a megfelelően reagálnak:
-
#1409 És a pólót a fejére húzva vagy anélkül? ;) -
#1408 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most csorog reloaded, annál remélem nincsenek ilyen gondok
huh ha valamelyik mod idetéved de kurvára fog minket szeretni -
#1407 Off-ba írtam véleményt.
A mentéshez meg van újSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!crack -
Noodlee #1406 Fuck.
Kilépés után eltűnik a savegame :( -
Noodlee #1405 Van mentés, de sajnos checkpointos. -
#1404 mint állat!:D -
Balázs 17 #1403 dugnám -
#1402 humiariból:
-
#1401 nincs mentés elvileg! -
#1400 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aki letöltötte és kitömörítette a steamest phoenix-el anniak itt a crack: http://www.megaupload.com/?d=3D4T7X7N.Próbálja ki,hátha jó! -
Noodlee #1399 Szerintem ez is fake. -
#1398 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dead.island.STEAM.UNLOCKED-ALI213
fél órája jött ki... fél órája! -
#1397 Nekem a szabadidőm veri alulról ugyan azt. XD -
#1396 felig off:
egy kis idore azert "cserelnek" veled... lehet nekem akad szabadidom gamezni, de alulrol veri a szanalmas szintet a mostani fizum :S -
#1395 Nekem már csak szabadidő kéne, másfél hónapja gyakorlatilag NULLA. :/ Nyomnám pedig a Deus Ex 3-at, From Dustot, aztán jön mindjárt a Dead Island is, aztán a BF3... :c Kibaszott mókuskerék.. -
#1394 nembaj, majd kedden. majd... kedden... -
#1393 ok vegul is csak a szememet b@szta ki ez:
"Note: This is a pre-loaded STEAM version!"
:D
car :( -
#1392 steamclone, szóval nincs crack.
jtag-es dobozra bezzeg már kint van -
Balázs 17 #1391 hi
kezd elmúlni a vámpír imádat és végre ismét visszatérnek az élőhalottak
így eszembe jutott, hogy nincs-e hír esetleg a resident evil könyvek további magyar nyelvű kiadásáról?:S -
#1390 respect, tok hangulat a shot :) -
#1389 SKACOK!!4!!44
veeegre...
Dead island!!!
(mukodik??? richtig most kellett bevallalnom 24-es plusz melot... sebaj, holnap nem dolgozok... majd zugo fejjel kiprobalom a "demot" ^^)
-
#1388 fácsén is volt.Kell hozzá vagy 100 ismerős.Azért hagytam abba.
Én még mindig a zombie pandemic-et gyűröm azóta is,bár most egy hete nem néztem rá időhiány miatt.De az még mindig leköt. -
#1387 a google+ -on is van zombis játék. Zombie Lane a címe. Kár hogy elég lassan lehet haladni. -
http://englishrussia.com/2011/08/31/zombiewalk-2011-part-2/ -
#1385 kedves Dead Island!
hivatalos megjelenési dátumod szeptember 6, szóval itt lenne már az idő leakelni.
köszönettel, Calver
-
#1384 The Walking Dead topikban láttam én is.Ma megnézem az első részt,de nem fűzök hozzá sok reményt(Mtv-s tucatgyártású sorozatnak tűnik). -
#1383 Death Valley-t néztétek?
Death Valley
nekem bejön ;) -
#1382 -
#1381 Humiariból oroztam:D
-
#1380 http://englishrussia.com/2011/08/29/zombiewalk-2011/ -
#1379 Na volt valaki zombi válogatásra?
Ha nem ilyen messze laknék mentem volna :(
-
#1378 Az első még oké volt az orromat is túrtam... :D de a másodiknál azért kirázott a hideg :D ötletes :D megy is az ismerősöknek :D -
#1377 Azért gyenge idegzetűeknek csak óvatosan... -
#1376 Egy másik topikból. Tényleg jóféle. -
#1375 -
#1374 ezt messzire kerüljétek, ha tehetitek. rég láttam már ilyen ótvar filmet D: -
Noodlee #1373 5 perc gyalog, esetleg 6 xD