Zombies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutituti
a hülye msn-re gondoltam(bár nem nagyon használom,de más nem jut eszembe.)

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

oké én nagyon elvagyok tévedve. most bevan lépve a blogra, csak azt nem tudom ,hogy lehet posztot létrehozni hm
Attila8805
Külön topik?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

tutituti
Belépsz az oldalra.legörgetsz alulra és ott az adminra kattintasz asszem.

#1178:biztos lesz majd hozzászólás.
De lassan ki kéne találni valami dolgot hogy ne itt beszéljük meg mert erõsen offoljuk a topikot.

Attila8805
Esetleg az eddigi 2 postot aki olvasta véleményezhetné akár ott a blogon akár itt.
nem árt a visszajelzés hogy jó irányba megyünk e.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

oké én ehhez nem értek regéltem az inda-n aktíváltam is éééés most?
tutituti
Mindegyikünk allergiás.Ezek szerint.(zirtec+orrspray kombóval élem túl a napokat😄)
És szerintem lesz keletje a blognak,mert én ismerõseim már kiabálnak hogy mikor jönnek a következõ irományok.

Attila8805
Ok megjenlent😄
Amúgy aki az elsõ hosszabb posztot írta az is tényleg allergiás vagy csak jól jött ki oda?😄

tutituti
De publikáltam.

tutituti
ment,ment és bezár.Publikálás gomb amikor írod a szöveget,ott van jobb oldalt.

Attila8805
Most vagy én vagyok balfasz vagy nálam nincs publikálás gomb:S

tutituti
Bezony.
Amúgy ha van valami ami nem tetszik az oldalon akkor szóljatok.Majd azért összerendezem az oldalsó dolgokat.

Protosz
Tutituti küld megivót asszem igy van még. Privátban elküldöd neki a emilcimed.

Nincs mindig igazam de sosem tévedek. Legjobb öröm a söröm, meg a káröröm. :)

Na így gondoltam énis, szóval , hogy lehetlesz majd írni?
Protosz
lassú de biztos kezdet :Ð

tutituti
nemnem.Beállítottam hogy ti is egybõl kirakhassátok.És bizony,csak élessé kell tenni.Illetve a publikálás gombra kattintotok.
Hát tied kicsit hosszabb lett😊
na lényeg hogy elindult a vonat.
hatan már meg is nézték rajtunk kívül.

Protosz
sebaj. elsõ nap meg van írva.

Attila8805
Azt majd tutituti tudja egyelõre csak kirakni.

Protosz
írtam én is, de hogy tudom kirakni a falra? gondolom a vázlatot kell élessé tenni de lövésem sincs hogyan 😄

már tudom mit eszek 😄

tutituti
Hát ha még nem történt semmi akkor nem tudok mit írni.majd holnap kezdõdik a móka😄
(bundás kenyeret egyél fokhagymával)

Protosz
Elég rövid lett :d azt hittem azért leírod a napod hogy mit ettél 😄 legalább is a vacsorát mert nincs ötletem mit egyek ma este 😄

tutituti
Na én írtam egy gyors felvezetõt,ilyesmire gondoltam.

Protosz
azon nevettem fel hogy csak az AK-ba meg a 9mm-be van két golyója 😄 ez valami hardcore mode 😄😄

tutituti

Protosz
az a géppisztoly ami középen van 😄

Teppik Amon
nemtom mi az az azu74, de ez a tabló így jó ahogy van. A túlélõ könyv is included 😊

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Protosz
az azu-74 nem kéne de a többi jöhetne :] pont a packba :]

Teppik Amon
Szintén onann:
katt

Teppik Amon
+1

Waczkor
Nappaliba jól jöhet,ha betámadnak😊
Katt

XBOX Live Gamertag:Waczkor

tutituti
Elkezdtem olvasni errõl a solanum zombiról.De szívesen vennénk egy rövid magyar ismertetõt ha van rá energia<#vigyor3>

SötétBarom
Szerintem egyértelmûen a Brooks féle solanumos verzió a legjobb. Én tartanám magam ahhoz.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Attila8805
be persze.

tutituti
Ha csak mented azt csak mi látjuk.
Én holnap nekiállok,már pár dolgot írtam lapra,telefonba ilyesmibe,csak össze kell rakni.
Be tudtál lépni amúgy?

Attila8805
Én voltam a srác😄
De megvárom az elsõ bejegyzést😄
fantáziám van csak szeretném látni hogy Ti hogy gondoljátok.

tutituti
na akkor egy prájvet messzidzset dobj rám az email címeddel,amit pl most kreáltál vagy lehet elvileg másról is (egy srác freemailest kért és elfogadta)
Aztán elküldöm felvételhez szükséges mailt.
Aztán ha valaki belép akkor alul van egy olyan hogy egyéb és alatta a belépett tagok,admin stb.
ott rákattint saját magára és bejön a szerkesztõ mód.
Ott meg a bejegyzések fülön,az új bejegyzésre kattint és már írhat is.
És kérek mindenkit ha már megkapta használja is.Nem kérek naponta egy bejegyzést mert cask megunjuk.Amikor jól esik akkor írjon egy szösszenetet.És nem kell Andersen szintûnek lenni.Úgyis csak mi olvassuk eleinte.Meg persze lehet majd lájkolni és kirakni twitterre az irományokat.Iwiwet nem állítottam be.
Így barátok is rákattinthatnak.
Ha van kérdés segítek amennyire tudok(anno írtam itt egy blogba,nagyjából tudom mi hogy mit)
Ja és nem árt itt keresgélni ha nem tudtok valamit:http://segitseg.blog.hu/

Protosz
nekem is lehetne, mert már reggeltem magam erre a blog izére, de valahogy magára a blogra nem tok irni...

tutituti
Elküldtem az elsõ meghívót az egyik naplót írni akaró embernek.

Protosz
Hát én is este gondoltam irni, remélem már mûködik. Én is úgy gondoltam hogy vissza dátumozol, az olvasónak, hogy tudja hogy élted át TE az egészet..
Sajna konkrétan nem szavaztuk meg, hogy mi a közös esemény. Annyi biztos, hogy valamiféle vírus(legyen csak harapás által terjedõ), a zombik futnak,(legyen izgalmas) 😛.

Teppik Amon
btw ma este tervezem hogy írok pár sort "A BLOGRA" 😊
Semmi extra, csak bevezetés. A nagy kitörés elõttrõl.
Apropó, mikor legyen a nagy pánik kezdete?
Hogy életszerû legyen én ma kezdeném írni, a nagy pánik meg pár hét múlva indulna. Vagy visszadátumozzuk?

Teppik Amon
Vitás kérdés. it MO-n nincsenek olyan nagy távolságok ahová nem érnének el viszonylag hamar (pár hét).
Amerikában azé' el tudsz menni a sivatag közepére, vagy Kanadában a pusztába, Oroszokról nem is beszélve. Ott el lehet vadászgatni, gyûjtögetni, valszeg a természetes vizek sem agyonszennyezettek, ergo iható víz is van. Itt Európában csak szívás lenne.
Szerintem.

Protosz
De egy idõ után éhen halnak... Vagy teljesen kiszáradnak, meg lelassulnak. Tehát mondjuk az invázió után két évvel, lehet biztonságosabban fogsz mozogni a nagyvárosban, de most kapcsolok h nem vettem számításba a rabló zsivány emberöket :]

Akkor most kössük ki hogy a mottónk a : Location, Location, Location?

Lammer
(nah... kicsit felreovastam, szal most latom onkezuleg... haaat 😄 )

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
egyebkent akkor beszelunk >>>JO<<< jatekrol, amikor eszreveszitek, hogy mar 2 party elment, loves nelkul... ergo ez a satganos ulesed eleg "komoly" lehetett <#rolleyes>

nem a lovolderol szol egy coc, ha olvastal valaha is H.P. "fakinoszom" Lovecraftet 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

vagy reggelije napszaktól függõen.
Calver
több mint valószínû nem fognak teljesen kiürülni a városok - lehet h egy-két csapat kimászkál, de a nagy részük bizony maradni fog, mert ugye amíg nincs husi elõttük ami után futni kell...
nagyvárosoktól normális ember távol tartja magát - ha bajban vagy, több mint valószínû, hogy meneküléssel csak annyit érsz el, hogy egy másik csoport vacsorája leszel <#eplus2>

"The trees move. Do you not see it?"

tutituti
hulla hegyek, hová legyek😄
na meg ezt kicsit poénosan úgy képzeltem el hogy:

Protosz
A jutott eszembe, hogy kitárgyaltuk már hogy ha kitör a pánik, akkor húzzunk el a nagy városokból. De a zombik idõvel meghalnak, a másik fele meg ugye próbál a z élõk után menni, ami náluk azt jelenti amerre elmenekültek arra felé kóvályognak.
Akkor egy idõ után teljesen kiürülnek az legelõször megfertõzött területek?
Vagy szinte minimálissá csökken a zombik száma(autóban, beszorulva, lakásban maradt, hullazsákban). Vélemény?

Teppik Amon
ez is

Calver
CoC aranyos, egyetlen hátránya, hogy a karakterek hajlamosak, ööö... zombiknak nem megfelelõ táplálékká válni. értem ez alatt azt, hogy kétszer játszottam, mindkettõ vége önkézzel (puskával?) nagy területen szétszórt agyvelõdarabok lettek <#idiota> (bár másodszorra sikerült befejezni az aktuális kalandot, ami azért CoC esetén már sokat ér tudtommal <#eplus2>)

fantasy-t is lehet jól csinálni, csak sajnos én is hajlamos vagyok átváltani nem túl kedves üzemmódba, még ha néha csak célon túllövés okán is <#vigyor1>

amúgy tényleg trendi, Shadowrun-t bezzeg senki nem akar játszani, pedig az is zseniális <#rolleyes>

"The trees move. Do you not see it?"