2532
Mindenféle élőholtas cucc - könyv, film, játék
-
#1532 csak nehogy kaszákkal jöjjenek.. :)
-
#1531 -
Prof William #1530 Nem tudjátok a World War Z --nek még milyen forgatási helyszínei lesznek? Vagy Budapest volt az utolsó? Egy 150+ milliós filmnél még sztem belefér pár helyszín. -
#1529 (lol spoilert akartam irni :D) -
ez megvo't skacok?
[makro]kinn van![/spoiler] -
#1527 SZTON! -
Balázs 17 #1526 hát kicsit elmerészkedtek az első résztől:D -
#1525 kell ez a cucc. -
#1524 ÁllaT!! :D -
#1523 új rec 3 trailer
-
#1522 -
#1521 OSZOM! :D -
#1520 hullajó!!
mentettem is el. -
#1519 Nagyon nagy. -
#1518 befostam -
well well well -
Prof William #1516 Van valami hír a World War Z ról? hol forgatják most hazánk után? Még bő egy év van a megjelenésig szóval pár helyre még tuti elmennek. -
#1515 nem szeretem, ha kedvenc temamat kicsit udito-vigjatekosabb iranyba terelik... de ez OSZOM lesz, szvsz!!44
Deadheads (van 720p is)
-
#1514 -
#1513 -
#1512 -
#1511 -
#1510 http://www.army-shop-magyarorszag.hu/index.php?categoryID=150 -
#1509 És aki ezt a sportot űzi?
Ezért gondoltam. -
#1508 A bézbóz ütőt nemtudom hogy lehet-e egyáltalán otthon/autóban tartani. Viszont egy jó darab, sokeres földkábelt.... ;) -
#1507 Épp egyik nap gondolkoztam,hogy vennék egy matt fekete baseball ütőt.a vész esetére:) -
#1506 még ha csak az lenne a gond...
nekem inkább ezekkel kapcsolatban az bántja a szememet, h a leghosszabb is 4 láb (~121 centi) hosszú, avagy ezüst tálcán szolgálod fel a kacsóidat, de egyéb testrészeik sincsenek nagy távolságban az "éhezők megsegítésétől" -
#1505 aki szerint ideje fegyverkezeni, az be is nézhet ide Bár gondolom a vámon nem jönne át a cucc :D -
#1504 Talán ennyi humor még belefér: :)
-
#1503 Ha a zombik anatómiája és élettani folyamatai az ismert humánbiológiai törvényszerűségeket ok-okozati viszony mentén követnék akkor (az általad leírtak tekintetében) nem zombinak hívnánk őket hanem (már) embernek. :-)
Mindezek ellenére Brad Pitt talált magyar felsőoktatásunkban is zombikat:
:D
-
#1502 Gondolkodtam egy kicsit. Ha egy zombit súlyosan meglőnek, vagy levágják valamelyik testrészét, akkor kifolyik a vére. Akkor a vér nem tud oxigént és cukrot(?) szállítani az izmokba, vagyis nem tudja megfeszíteni őket, vagyis mozogni. Így a szívüknek is verniük kell, ami pumpálja a vért a szervezetükben, az izmokba. Így egy szív találat is teljesen megbéníthatja őket. Vagy ha eltörjük a gerincüket akkor nekik is le kell bénulniuk. Ugye? -
#1501 Ilyenre?
-
Prof William #1500 + 1
Meg kellene kérni a WWZ sminkeseit hogy már úgyis itt vannak sminkeljenek ki pár embert hiperélethű zombikra. -
Prof William #1499 A szülővárosomban ráadásul. :) Lehet vissza kéne utazni oda. -
Tömegközlekedésnek jó lesz egy zombi rágta világban :Ð -
#1497 :-D -
#1496 holnap lesz MO-n második zombie walk :D -
#1495 Csak hogy tudjuk hol állunk a ranglétrán:
-
- Tábornok, a zombik áttörték a védelmünket!
- Tartsam a pozíciót? Vége...
- Mit csinálnak most? Vége...
- Guacamoléba mártogatják a lábam, uram. Vége...
- Én akkor elkezdenék visszavonulni
innen(garfield topik)Fordítást köszönjük LasDen-nek! -
#1493 ez a zombie driver nagyon gaz -.-