Zombies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
humorosból 😄 találó 😄
Nincs mindig igazam de sosem tévedek. Legjobb öröm a söröm, meg a káröröm. :)
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
XBOX Live Gamertag:Waczkor
afterworld
itt az a fontos szempont, hogy a... khmm... vacsoravendégek mennyire hagyatkoznak látásra (ezt már tippem sincs mennyire pontosan írja le Zombie Survival Guide) és mennyire egyéb érzékszervekre. ha látás a lényeg, nos, ok. ellenben ha szaglás...
"The trees move. Do you not see it?"
allergiákat én szerencsére megúsztam, leszámítva azt az egy esetet, amikor majdnem kaptam egy szmájlit a torkomra, mivel elkezdtem fulladni egy adag tejes fagylalt bezabálása után... ah, régi szép idõk <#idiota>#idiota> (viszont ezzel meg is szûnt laktózérzékenység, szóval végül is jól jöttem ki belõle <#hawaii>#hawaii>)
es igen... az allergia mar gyerek korom ota sajnos allando problema... persze java reszet mar kinottem 😊 igy jutottam el arra a szintre, ha begyogyszerezem magam (elotte sz*rt sem ert) akkor nagyjabol tudok aludni 😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Az elsõ események között lenne az áramszolgáltatás megszûnése. Onnantól kezdve ha nem tiszta az ég, éjjel vaksötét van. Egy zombi apokalipszis közepén arra van a legkevésbé szükségem, hogy kimenjen a bokám, vagy rosszabb.
Atti én is irtam most :Ð
Damien elején tutira én is... De vagy megszoksz vagy megesznek a zombik 😄
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
én spec ki vagyok békülve a napsütéssel, csak ha nincs napszemüveg rajtam, faltól falig megyek félvakon <#idiota>#idiota>
utalom a nappalt, gyulolom a napsutest... susse a novenyeket, hogy meg tudjam enni 😄 imadom az ejszakat, legszivesebben ejszaka elnek!
teZSo! 😄
Amúgy írtam új posztot😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
A hangtompítós fegyver meg ha lehetõség lenne rá nem haboznék.... még a késre is raknék ha lehetne 😛
csak én vagyok itt ilyen lopakodós rohadék? eleve nem lennék hajlandó nappal közlekedni (jó, ebben fontos szerepet játszik az is, h délelõtt kín ébren lennem is (ezé'), na meg h fényérzékeny vagyok, viszont éjszakai látásom kiváló), meg ha tehetném, kerülném a lõfegyvereket, max hangtompítóval - ezért is raktam be #1248-ben Varmint Grenade-et, ici-pici, könnyû, könnyen "letompítható"... de még inkább valami közelharci szálfegyver, vagy annál is inkább elkerülés 😊
Lammer: akkor már Glock 17, ahhoz vannak kedves 33-as(?) tárak is, na meg ha valaki nagyon akarja, át lehet alakítani full auto-ra is <#vigyor1>#vigyor1>
Nyilván egy kósza walkernek én sem ezzel esnék neki 😄
known good nines: Beretta M9 es monnyuk egy glock 17 (<-en erre szavaznek a +2 tar meret miatt!!!444555)
Amint lesz egy kis idõm, lehet hogy belevetem magam. Egész érdekes hobbinak tûnik!
(a sportlövészeten már túl vagyok 😄 )
De ha kell választani valamit, akkor én a Desperadoban látott sörétes övcsatra szavaznék 😄DD
Jut eszembe, közel harcnál mikor váratlanul támad meg egy csonti, mi a legjobb választás? Hát Ezio fasza kis rejtett pengéje. Egybõl egy agyba döfés a csontinak probléma megoldva :] Elegáns, csöndes, stílusos... És a legfõképpen kifogyhatatlan tartalék fegyver.
bar en sem szeretem nezni, inkabb csinalni (marmint a gamet)^^
De hogy már a CDC is a témán van? (amerikai járványügyi hivatal)
Tetszeni tetszik csak nem szeretem a gameplayeket nézni inkább játszani😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Bár az elektromos kést hanyagolhatnánk.