Zombies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
infidel
Nincs mindig igazam de sosem tévedek. Legjobb öröm a söröm, meg a káröröm. :)
ÉN ebben reménykedek.Ha olyan jó lesz mint az elsõ évad eleje akkor nyert nálam.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
személyes vélemény
a shotgunok használhatatlanok nagy skillel is missel plussz lassú újra tölteni (kivéve a Thor-t)
Boltban fegyvert fölös venni (kardokra gyúrtam rá volt egy zsír katana megvettem 1025-ért a következõ helyszínen meg megkaptuk a legjobb blade típusú fegyvert)
Long gun mindenképpen szükséges a riot shieldes ellenfelek ellen nagyon hálás tud lenni egy puska.
én pl alig használtam lõfegyvert az egész játék alatt csak a végén puskát.
Na és a sztori vége annyira lehet rá számítani..engem csak az zavart.
Az egyetlen jelenet ami azért megmaradt:
"when there is no more place in hell, the dead will walk the earth"
Szeretem a cicákat
- pisztolyokra NE rakjatok pontot - szimplán szarok, és pazarlás az elején rájuk költeni. használjatok közelharci fegyvereket - amíg nincs egy MP5/Hunter Compact a mancsotokban, az a leghasznosabb harcmodor. pontot nem kell rá rakni - mindig betalálnak.
- Smarts képességet "nyomjátok be", és húzzátok fel 34-ig! miért? mert akkor 4 helyett 5 pontot adnak a könyvek - és mivel 35-40 könyv simán van a játékban, visszahozza bõven a befektetést. (persze ha valaki nagyon spúr, várhat addig amíg könyvekbõl fel tudja nyomni - de az soká lesz, én össz 4 smarts könyvet találtam)
- Security-t dettó megéri felvenni az elején, én feltoltam 35-re, többit könyvekkel - a játék végéig mindent ki tudtam nyitni.
- Searching kerülendõ, én semmi hasznos különbséget nem vettem észre feltápolt és hanyagolt változatt között.
- két segítõ van a játékban: az elején egy Kelly(?) nevû csajszi, aki a szemüvegét keresi a General Store-ban (ajtón ki, ott a földön), és egy arc, akinek apuci puskája kell a "fegyverboltban". miután utóbbinak megcsináltátok a küldetését, NE ADJÁTOK LE! ugyanis a segítõk hajlamosak érdekes módokon meghalni (volt h kiléptem egy szobából úgy h csajszi nagyon is élt, bár püfölték... következmény: nyekk) és ha leadjátok a küldetését, késõbb nem fog csatlakozni.
- adjátok a legjobb lõszerzabálót a segítõnek - a fõkarakternek nincs végtelen lõszere, nekik igen.
- ha már itt tartunk, lõszer... grrrrr. érdemes mind long guns-t mind automatic weapons-t feltápolni, mivel egyszerûen alig találni kibaszott lõszert. kétlem õszintén szólva, hogy ha valaki folyamatosan géppisztolyokat használ, lesz elég muníciója, viszont long guns-ból meg egyedül shotgun használható tömegek ellen. special weapons meg... nos, "speciális". (aka szar, még könyv sincs hozzá szerintem)
- cipeljetek minden lõszertípushoz fegyvert, (MP5 spec ops 9mm-hez, UMP45 spec ops .45 cal-hoz, stb), mert váltogatni kell majd néhanapján, lásd egyel feljebb
- ha nincs tömeg (amikor szól a zene és lerohan egy rakás zombi) érdemes csak puskát használni (Hunter Compact/M24) elõbb emlegetett lõszerügyi okokból. shotik csak tömeg ellen hasznosak igazán, és szerintem Ambrose jobb Thor "kiadásnál", mivel SOKKAL nagyobbat csíp
kb ennyi, én így néztem ki a végére, aki meg a név eredetét tudja fejbõl, annak meg külön pirospont <#bohoc>#bohoc>
"The trees move. Do you not see it?"
Szeretem a cicákat
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ellenben: The Last Stand: Union City kijött, avagy fuckyeah!
Zsivány!!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
(tegyük fel hogy igaziak a lõfegyverek és nem airsoft)
Mente et Malleo
RIP! Feltámadunk 😄
ebbõl mondjuk Matthew Fox-ot én "annyira" nem csípem, de majd meglátjuk...
Obli nem rossz, csak tudni kell mit csinálsz, különben ezüsttálcán kínálja fel neked a seggedet <#vigyor1>#vigyor1>
Condemned meg kipróbálásra vár, még nem jutottam el addig h nekiugorjak, de rajta van a "listán" <#hawaii>#hawaii>
Condemned nekem kimaradt, viszont amik megvoltak, azok pl Chronicles of Riddick, Morrowind, Oblivion, meg még páran... na azokban fos volt <#zavart2>#zavart2> Riddick-ben számomra annyira, h igen gyorsan abbahagyásra is került <#rolleyes>#rolleyes>
a Mirror's Edge fasza volt, pedig.
mert (mint már egyszer régebben írtam) FPS + közelharc kombinációja kb olyan, mint arra kényszeríteni a játékost, h FPS nézetbõl precízen ugráljon (igen, DNF, rád nézek), avagy: hatalmas köcsögség <#gonosz1>#gonosz1>
és akármennyire tûnik ásznak, nem leszünk jóban ha rám kényszeríti ezt <#schmoll2>#schmoll2>