Zombies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Ha nem ilyen messze laknék mentem volna 😞
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Nincs mindig igazam de sosem tévedek. Legjobb öröm a söröm, meg a káröröm. :)
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
btw elgondolkoztam, hogy az ilyen statisztaknak milyen bovli napipenzt adnak(guess 5K max HUF-ban)... azert inkabb meg elucsorgok nyakkendoben a recin egesz nap, hiaba vagyok fan... neha a kisebb szerepek sem "latnak" semmi oszoom hangulatos jelenetet, nem hogy a statkok... 😊
haaaaaaaaat... jo lenne ha valaki elmenne az elso napra es meselne a ropinterju elmenyerol (hatha mondanak valami konkretat+penzmag info ugye) 😊
Ott az lenne az oooszom, hogyha valami kis szerepkort kapna az ember ugye... az mar penzben is jobb + tobb esely van belesni a "kulisszak moge" 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ebben statisztának lenni hatalmas élmény lehet😊
Statisztálni vágyó Hölgyek és Urak figyelem!
Õsszel ismét hazánkban forog egy amerikai nagyjátékfilm,
"WORLD WAR Z" címmel.
Izgalom, Zombik és Sztárok fogják ellepni a pesti utcákat!
Szükségünk van Rátok heteken át folyamatosan! 18 és 80 között mindenkit szeretettel várunk! Gyertek el a válogatásra, hogy lehetõséget kaphassatok! Több ezren fogtok kelleni!
VÁLOGATÁSOK:
2011. augusztus 25. 10-17 között
2011. augusztus 26. 10-17 között
2011. augusztus 27. 10-17 között
Helyszín : Budapest , III. kerület Tímár utca 2.
Sajna a projectet lelõtték anno,pedig akkor ez kijött volna,azt hiszem emlegetnénk még most is.
IMDB - Opstandelsen (feltámadás)
VAN felirat hozza! de kar, hogy 50 perces :S majd meg fogom nezni...
->
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
bár remélhetõleg úgyis szivárog nemsoká egy Tropico 4 (demo már van), szóval ennyit lövöldékrõl egyenlõre <#hawaii>#hawaii>
"The trees move. Do you not see it?"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
akarok vmi izometrikus zombilövöldét, és egész vállalhatónak tûnik <#whatever>#whatever>
zombis játékok onlány
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
mert btw úgy érdemes nézni, Galla felirata hiába próbálja egész sikeresen megmagyarázni a sokszor egészen elvadult szóvicceket, máshol nagyon megnyirbálja a szöveget, és egy csomó ökörség úgy sajnos nem jön át <#rolleyes>#rolleyes>
btw: le kellene kapkodni valahonnan az egesz monty python seriest feliratosan, mert ugy legalabb tanulnek is ^^
Srácok aki akar majd meglátogathat itt. :]
avagy hatalmas piros pont <#idiota>#idiota>
legjobb szkeccs sorozat ever, és annak szvsz a legjobb jelenete a Pirahna testvérek "ámokfutása" <#bohoc>#bohoc>
bah, be is linkelem, mert tényleg annyira ász <#nevetes1>#nevetes1>
1. rész / 2. rész
TLS: Union City-vel kapcsolatban meg... sikerült sokadik nekifutásra rájönnöm, hogy statot lehet 10 fölé tolni <#idiota>#idiota>
jo kis szulinapi ajandek lesz ^^ okt 12-en... fejbelonek oszt majd folkelek 😄DD (krisztusi kor rulez)
jah es megaooooszom, hogy kijott a last stand!!44 AAAaa
Most igy (poker)verseny elott mar nem akarok belekezdeni, de holnap tolom majd!!4 fakkje! :]
én már kétszer olvastam most jön a harmadik és tényleg letehetelne (csak vigyázni a könyvre nekem második olvasatnál hullotak ki a laok pedig vigyáztam rá..:/)
A másodikat mostanság olvasom, kurva beteg de nehéz letenni (talán pont emiatt 😄)
Szeretem a cicákat