Zombies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
passz, rendõrségen találsz hozzá blueprintet, azzal tudsz csinálni az tuti... de azon túl...
h õszinte legyek: én Act 3-ig (azt jelzi játék kétharmada) vittem ki olyan 10 óra alatt, ahol is szimplán azt mondtam, hogy én ezt biza kurvára unom, és baromira nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket... és ugyanezzel a lendülettel elmentem inkább Deus Ex-ezni <#vigyor2>

"The trees move. Do you not see it?"

Lammer
^^

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
en is azt csinaltam 😊

btw! Nagyon frusztralo, hogy nincs loszerem!!!!

hol lehet talalni? mert a lájtháuszos dealer sem ad ammot 😞

Minek lofegyos karakter, ha nem tudom hasznalni azt az egy szem revolvert amit kaptam? 😞

Teppik Amon

Oh ohhh

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Calver
nem értettelek félre, csak nem a legérthetõbben magyaráztam 😊
csomagolj ki egy olyat, ami kikapcsolja blur-t (közben úgyis változtatja fovot), és utána állítsd vissza FoV-ot neked szimpatikus értékre.
vsync meg hires cuccok pedig másik fájlt módosítanak.

Lammer
(legyoztem a lustasagot, na osszemontazsolom a ket modot...)

Lammer
(ja amugy lattam, hogy siman csomis fajlok, nyugi boldogulok vele, mar amigan buheraltam anno hexeditorral a menteseket, csak lusta vagyok 😄)

Lammer
felreertettel 😊

nekem PONT nem a fovval van bajom :]
-no blur, vsync, hires-t kene egy komboba csomagolni, mert kulon-kulon latom felteve 😊

Calver
lekapod valamelyiket, Total Commander-t aktivál, DI mappáján belül \DI\Data0.pak (tömörített fájl)\Data\Skills\default_levels.xml-nek nekiesel (F4), "<prop n="CameraDefaultFOV" v="100.0"/>" sort átírod ízlés szerint, mented, azzal vissza is csomagolja. nagy tévére nem tudom mi az ideális, 60-65? ez alapján legalábbis
figyelmeztetés: steam lehet nem örül neki. banhammer szinten értendõ.

Lammer
nincs olyan variacio, hogy (nagy teven nyomom, "szal" nekem jo a fov):
-no blur, hires, vsync kombo?

Gurren
kösz :3

Calver
pontosabban churp nevû srác volt a felfedezõ, de nvm.

Calver
ja, azt hittem olvasgatjátok itt Dead Island topicot, de erre megtalálod, MerlinW alkotása, a módszert meg swoop223 fedezte fel steam fórumról, mindkettõjüknek respect.

én spec brutális fejfájásokat kaptam alap 60-as FoV-tól, de 100-nál már blur nélkül határozottan játszható a DI.

Gurren
>most, hogy van FoV+blurt kinyomó "mod"

ahhoz valami szószt adhatnál :C mondjuk a FoV engem annyira nem zavar, de rosszabb nem hiszem, hogy lesz tõle.

Calver
én amikor városba értem (Act 2) találtam rendesen lõfegyvert... a baj ezzel csak annyi, h max lõszer az 50 hozzájuk - szóval ha nem töltöd fel minden slotodat pisztolyokkal, akkor nem fogsz túl sokat lövöldözni.
na meg alapból eléggé... furcsa a lövés - lehet Purna-nak vannak hozzá talentjei, de feka sráccal nem volt egyszerû.

Calver
most, hogy van FoV+blurt kinyomó "mod", én is nekiugrottam kõkemény fekarepper sráccal... hiába szeretek általában nõi karakterrel nyomulni, itt cérnavékony sárga kiscsaj annyira csípte a szemem (magassarkúban? zombik ellen? komolyan?), hogy inkább maradtam ennél... na meg zúzófegyverek "nyomai" viccesebbek <#vigyor1>
jópofa lett, na. még az általam hihetetlenül gyûlölt FPS közelharc is egész j... nem, nem bírom leírni, minden sejtem tiltakozik ez ellen a mondat ellen... szóval ööö... maradjunk annyiban, h nem rossz.

Lammer
jaja 😊

czimbivel toljuk coop 😊

kerdes: en a voltzsaruvagyokkemenycsajszitestorrel vagyok es ahogy elnezem felejtos lesz a lofegyveres balhe... pedig az lenne a p*na speckoja... jol rafaragtam, mert eddig orrba-szajba melee fegyokkal nyomultam... lesz majd azert lofegyora(meg ammora ugye) lehetoseg?

tutituti
Én ráfüggtem.Azt kaptam amit vártam.
bár én minden videót meglestem,tudtam mire számíthatok😉

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Bexter
Calver
hát... én több mint egy órája játszottam vele 10 percet, és még mindig majd szétszakad a fejem.
egyszerûen... használhatatlan. vicc.

Engem is baromira zavart, de már megszoktam. Az egyetlen problémám a játékkal, hogy baromi hamar elszaródnak a fegyverek, még a vascsõ sem bír ki sokat.

Calver
ó, bocs, a head bob-ot majdnem kihagytam! (mozgás közben "rángatózik" az egész kép, "szimulálva" a lépese... na jó, ezt nem tudom röhögés nélkül leírni)
komolyan, tripláztak ezek az ügyes Techland-es srácok, szerintem valami hányáscsillapító gyógyszereket gyártó cég nagyon jól megfizette õket, mert garantálom, hogy ha valaki játszani akar Dead Island-al, szüksége lesz rá - mert 3 különbözõ dolog, amibõl egy is elég, hogy az átlag emberben mozgásbetegséget (motion sickness) okozzon... nos, ettõl a legkeményebb gyomorral rendelkezõk is el fognak tölteni pár kört a WC felett görnyedve.

Calver
ok, Dead Island nekem egyenlõre ennyi volt...
durván 60°-os látószög? minek gondolják ezek a játékost, egy kibaszott szemellenzõs lónak, vagy csak nagy inspiráció volt nekik zombik designjában Sarah Jessica Parker?
és ehhez extrában kikapcsolhatatlan motion blur? kedves Techland, ti ezt komolyan gondoltátok? mert viccnek kicsit durva.

várom már azt az idõt, amikor a játékosok az ilyen remek döntésekre a megfelelõen reagálnak:

Teppik Amon
És a pólót a fejére húzva vagy anélkül? 😉

Calver
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
most csorog reloaded, annál remélem nincsenek ilyen gondok

huh ha valamelyik mod idetéved de kurvára fog minket szeretni <#idiota>

tutituti
Off-ba írtam véleményt.
A mentéshez meg van új
crack

Fuck.
Kilépés után eltûnik a savegame 😞

Van mentés, de sajnos checkpointos.

tutituti
mint állat!😄

dugnám
Teppik Amon
humiariból:

tutituti
nincs mentés elvileg!

tutituti
Aki letöltötte és kitömörítette a steamest phoenix-el anniak itt a crack: http://www.megaupload.com/?d=3D4T7X7N.Próbálja ki,hátha jó!

Szerintem ez is fake.

Calver
Dead.island.STEAM.UNLOCKED-ALI213

fél órája jött ki... fél órája!

SötétBarom
Nekem a szabadidõm veri alulról ugyan azt. XD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Lammer
felig off:

egy kis idore azert "cserelnek" veled... lehet nekem akad szabadidom gamezni, de alulrol veri a szanalmas szintet a mostani fizum :S

SötétBarom
Nekem már csak szabadidõ kéne, másfél hónapja gyakorlatilag NULLA. :/ Nyomnám pedig a Deus Ex 3-at, From Dustot, aztán jön mindjárt a Dead Island is, aztán a BF3... :c Kibaszott mókuskerék..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Calver
nembaj, majd kedden. majd... kedden... <#vigyor1>

Lammer
ok vegul is csak a szememet b@szta ki ez:
"Note: This is a pre-loaded STEAM version!"

😄

car 😞

Calver
steamclone, szóval nincs crack.
jtag-es dobozra bezzeg már kint van <#rolleyes>

hi
kezd elmúlni a vámpír imádat és végre ismét visszatérnek az élõhalottak
így eszembe jutott, hogy nincs-e hír esetleg a resident evil könyvek további magyar nyelvû kiadásáról?:S
Lammer
respect, tok hangulat a shot 😊

Lammer
SKACOK!!4!!44

veeegre...

Dead island!!!

(mukodik??? richtig most kellett bevallalnom 24-es plusz melot... sebaj, holnap nem dolgozok... majd zugo fejjel kiprobalom a "demot" ^^)

tutituti
fácsén is volt.Kell hozzá vagy 100 ismerõs.Azért hagytam abba.
Én még mindig a zombie pandemic-et gyûröm azóta is,bár most egy hete nem néztem rá idõhiány miatt.De az még mindig leköt.

Teppik Amon
a google+ -on is van zombis játék. Zombie Lane a címe. Kár hogy elég lassan lehet haladni.

tutituti

Calver
kedves Dead Island!

hivatalos megjelenési dátumod szeptember 6, szóval itt lenne már az idõ leakelni.

köszönettel, Calver

tutituti
The Walking Dead topikban láttam én is.Ma megnézem az elsõ részt,de nem fûzök hozzá sok reményt(Mtv-s tucatgyártású sorozatnak tûnik).

Teppik Amon
Death Valley-t néztétek?
Death Valley
nekem bejön 😉