Zombies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Calver
aha, így már vágom. nem TWD spoiler, fõleg h el sem kezdtem nézni még a sorozatot 😊 de írnám ha az lenne mindenképpen.

"The trees move. Do you not see it?"

Lammer
sorry... nem irtam le erthetoen... szal megkertelek titeket, hogy plz. csak szpojler... azt akartam kerdezni, hogy a sorozattal kapcsolatos a szpojler? 😊 mert akkor nem jelolom ki (nem irtad, bar vegul is megkaphatnam a captain obvious kepet 😄)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Calver
wat? <#fejvakaras>

"elsõ rész" alapján jópofa agyatlan mészárlás, max akkor nem való neked, ha NAGYON hajlamos vagy motion sickness-re. <#hawaii>

Lammer
Nekem nem valo? 😊

(legyszi ird mar oda 😄)

Calver
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Zombie Driver Summer of Slaughter-TiNYiSO

huáháháhá

Lammer
megbeszeltuk: ritkan jon at offlineba cziNbora (inkabb skype) es akkor VBK+zabalas+marhulas es/vagy zoNbifilmezes es vagy gamezas es/vagy poker stb... (alt. pentek melo utan szombat delelottig, delig kijozanodas)😊))

es akkor a kovetkezo sessionnel az elso 3-4 resz, es amikor leadtak a seriest, akkor a maradek 😊

köszi<#eljen>
Calver
felezve? <#fejvakaras>

Lammer
The Dead Walkingrol legyszi' szpojlerbe, mert en specko egybe fogom megnezni cZimboraval majd jol... (valszin "felezve")

Calver
TWD második évadról kérek helyzetjelentést <#idiota> még nem néztem meg a részt, és azon gondolkodom, hogy vajon inkább darálni kéne-e <#fejvakaras>
Dead Rising 2: Off the Record meg, nos... unalmas. nem tudom h azért-e, mert fejbõl vágom a helyszíneket "elõzõ rész" miatt (mivel OtR második rész "újragondolása"), vagy magától is unalmas lenne... de az. <#lama>

Waczkor
Szerintem mindenhol fent van,én nc-rõl szedtem.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Protosz
LÁttam én is a filmet, azért tetszett, mert nem az a tipikus zombi film... Tényleg kicsit nyugodalmasabb, de épp ezért paráztat valamilyen szinten...
Egyébként amerikai idõ szerint 10kor kezdõdik a The Walking Dead. :] mindenki aki várta :]
Már csak egy online portált kell találni hogy élõben nézhessem :Ð

Nincs mindig igazam de sosem tévedek. Legjobb öröm a söröm, meg a káröröm. :)

megvan neked?..hol tunám " megvenni " ?..elérhetõ a népszerû oldalakon ?..köszi
Lammer
szerintem nincs akkora "keletje" a filmnek, hogy ilyen hulyesegek miatt reszkessenek az alkotok 😊

Láttam a filmet. Kellemes darab és az hogy Afrikában játszódik külön tetszet...

De ha pl már a Resident Evil 5-öt beperelték mert Néger zombikat lehetett lõni benne akkor ez a film vajon miét fog kapni? 99%-ban néger zombikra lövöldöznek a minden bizonnyal rasszista fõhõsök.
Waczkor
Akkor a mai lefekvéshez megvan a mozi😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

morcosqtya
A Trailer nem nyûgözött le így elsõre, de (a vizualitásba) belekötni sem tudok.
Átlagos nézhetõ mozinak tûnik, a sztori dobhat rajta sokat.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Guren

morcosqtya
Nem találok trailert YT-n.. :-/

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Lammer
ajanlom... az az igazi lassu surviving halalt hoz feeling 😄 (lassu viz partot mos 😄)

tutituti
akkor meglesem.Köszi az infót!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Lammer
alap 😊

Nagyon vontatott, de nekem amugy bejott! Nem az a "rohanos szennelojjuk stlye" 😊

tutituti
The Dead

Valaki látta már?

Lehet hogy ez lesz a trükk. 😊 Felvesznek pár ezer embert aztán éleslõszerrel ritkítják õket. 😊 Így a film hiperrealista lesz és olcsóbban kijön.
tutituti
feltéve ha túlélte az éles lõszerrel való szakszerû élõhalott írtást😄

http://www.sg.hu/cikkek/85048/a_magyar_terrorelharitas_csapott_le_brad_pitt_filmjere

Jaja itt is a link.

Mellesleg ha esetleg van itt valaki akit felvettek statisztának írja majd meg az élményeit hogy milyen a forgatás.
tutituti
rtl hírek😄D
world war z-bõl lopták a fegyvereket😄DDDD
ezek tudnak valamit

Mellesleg itt egy hosszabb interjú ami megmagyaráz 1-2 dolgot.

http://nol.hu/lap/hetvege/20111008-minden_osszegubancolodott_megprobaljuk_kibogozni
Tuti valami blikkes ferdítés. Pont ezért írtam hogy besírtam rajta. Amúgy mától forgatnak hazánkban.
SötétBarom
Nem emlékszem a könyvben olyan részre, ami gyártelepen játszódott... Mondjuk gondolom sok köze nem lesz a kettõnek egymáshoz.. :|

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Csak az hogy nem hinném hogy bármilyen konzervgyárban fõleg finálét forgassanak egy ilyen filmhez. A lényeg az hogy valaki talán a blikk kezdte kamuhírt és aztán többiek átvették.
Guren
nem értem a problémát

Ezen besírtam...

"Brad Pitt õsszel Kõbányára jön, mivel új, „World War Z” címet viselõ zombis filmjének akciódús FINÁLÉJÁT Budapest XIX. kerületében, egy régi KONZERVGYÁRI épületben fogják forgatni."

Nem tudom de az ilyen konzervgyári finálé inkább az alacsony költségvetésû Asylium produkciókhoz illene mint egy 150 milliós filmhez. Valószínûleg félreértettek valamit mert nem hinném hogy ilyen "akciódús konzervgyári finálét" szánnak a filmnek. 😊 Amúgy a hírt Blikk hozta le elsõre de már minden nagyobb médium átvette tõle.

Állítólag hétfõn kezdõdik hazánkban WWZ forgatása. Remélem majd kerül ki infó róla hogy milyen...
SötétBarom
Az elsõ nekem megvan, a folytatás megjelent már?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Valakinek megvan a Day by Day Armageddon + ha van már fojtatása leölhetõ formátumban? Ha tudná linkelni nagyon megköszönném.
jó de az az alapmû😄
holtak naplója is tetszetõs volt, de már tényleg jó lenne egy meghatározó zombifilm
Egy téma...

Kinek van meg a World War Z könyv magyarul? én anno megvettem amint megjelent. Jól is jártam mert a Libri-ben 20%-kedvezmény van az elõrendelésre.
Hogy nekem hogy tetszett azt nem írom le mert lentebb linkelt ismertetõben úgyis leírtam hogy mirõl van szó. De nektek hogyan tetszett a könyv? Mi a véleményetek róla? Na és persze készülõ filmrõl bár sztem minimum fél év mire az elsõ trailert megláthatjuk.
Lammer
dogolj meg:

IDE KATT AKKOR

Lammer
Real Life Dead Island

megaoooszom 😊

WWZ: direkt nem nezem meg a kulisszak mogotti videokat, mert ugy lerombolom a feelinget 😊

A Dawn of Deadban nekem is tetszett de aztán szinte mindig ugyanez ment.
guardian hero
Ja, az is jó, de azért tényleg lehetne már valami nagyobb volumenû zombifilm is. Bár a World War Z-re én rá tudnék szánni egy Gyûrûk Ura trilógiányi játékidõt is 😊

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

"nem egy nyamvadt ház/pláza stb-ben fogják a játékidõ 90%-át tölteni"

Én azokat is bekajáltam anno 😊

Amíg nem jön ki valami trailer ami minimum fél év ez van. Csak meg akartam mutatni hogy szerencsére a pánikos-hadsereg vonalra mennek rá.

Hál istennek az már most látszik az eddigi képek alapján hogy nem egy nyamvadt ház/pláza stb-ben fogják a játékidõ 90%-át tölteni hanem remélhetõleg a filmtörténetben elõször egy ZOMBIS KATASZTRÓFAFILMET kapunk hadsereggel, égõ városokkal milliós hordákkal stb... ( És persze remélhetõleg jókora költségvetéssel. ) Ha nem lesznek 100% könyvûek az nem zavar nagyon de akkor menjenek rá a pörgõsségre látványra meg a többire durván... Ha csak ezt fogja tudni hozni a film akkor már megéri megnézni.
Az a vágyam hogy az egész film olyan legyen mint a 2004-es Dawn of the Dead elsõ 10 perce. 😊
Ezek elég nulla videók...

SötétBarom
/drool

A World War Z könyv/film párosról biztosan halottatok már.

A könyvrõl itt írtam...

http://profwilliam.wordpress.com/2011/06/20/word-war-z/

+ elég kellemes képek/videók jöttek ki a filmrõl.

Az már mindenesetre látszik hogy igazi nagyszabású nem zombis horrofilm hanem ZOMBIS KATASZTRÓFAFILM lessz.
Teppik Amon
<#banplz><#wilting>

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

tutituti
Kis poénkodás😄