2532
Mindenféle élőholtas cucc - könyv, film, játék
-
#1692 -
#1691 Zombi Facebookra:
-
#1690 Project zomboid fórumokon volt róla szó.. 0 gameplay, semmitmondó trailer.. Vaporware.. -
#1689 jól hangzik, remélem lesz belőle valami. -
#1688 -
#1687 (Deadly 30!!!44)
AAAAAAAA ->
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.rlslog.net/deadly-30-rip-unleashed/ -
STONE!!!!!!!444 -
#1685 L4D 2D?? :DD -
#1684 Én is imént néztem mikor kidobta.Erősen gondolkozok a megvételén.Kár hogy nincs ilyen akció,hogy 4 haver megveszi a 4 játékot de olcsóbb mert packban van. -
#1683 megjelent
"Not available yet for steam will most likely be in a few months. (there very slow)" -
#1682 "The trophy is available for $400"
Csak el kell olvasni. :) -
#1681 ez de király..
mennyi lehet vajon egy ilyen? -
#1680 esetleg egy trófeát, valaki? -
#1679 legózzunk! -
#1678 -
Prof William #1677 Ja igen már értem. Olvassa el mindenki aki szereti a Z témát. :) -
#1676 link van mögötte, csak az sg valamiért élvezettel beszürkíti. -
Noodlee #1675 Szerintem az egyel alatta lévő kommentre akart menni. -
Prof William #1674 Tudom hogy a WWZ könyvhöz kapcsolódik de nem vágom.
Más:
A Holtak Világát olvastátok? Jó kis könyv és magyar vonatkozású. -
Prof William #1673 Ezt a spoilert nem értettem. -
#1672 ma este megnézem lucio fulci zombie című klasszikus filmjét.. valamikor rég láttam, de sokra már nem emlékszek.. -
#1671 -
dragsNroll #1670 könyvtárban egy sem volt bent épp :( -
#1669 world war z tényleg rohadt jó.. bár még az elején tartok. -
#1668 Még jó, hogy tartok egyet az asztalomon.. :DDD EZ legalább soha nem megy tönkre.. -
#1667 mér?tök rendbe van a csaj:D -
Prof William #1666 Hát igen. Szerintem is elég gáz amikor beállunk egy fotóhoz és a csajunk meg elfelejti kisminkelni magát. :) -
Noodlee #1665 -
Prof William #1664 Készül. Olyan 150 millióból csinálják, szóval nem egy "5 túlélő egy házban" stílusú lessz.
Decemberben mutatták volna be de nemrég derült ki hogy 2013 nyarára rakják át. Úgy tűnik a kiadó bízik benne hogy blockbuster lesz.
Legyen igazuk. -
#1663 jól -
dragsNroll #1662 world war z valami film is készül ha jól tudom? -
Noodlee #1661 "Az eddigi legjobb magyar ( és egyéb nyelven ) megjelent zombis könyv."
Én kb 100 oldalt bírtam elolvasni belőle, talán majd egyszer erőt veszek magamon, és magamra eröltetem a maradékot. Lehet, hogy a többi nem olyan szar, mint az első 100 oldal :P -
dragsNroll #1660 áááá azthiszem a world war z volt :D köszi :D -
Prof William #1659 Holtak Világa
http://holtakvilaga.hu/
Magyarok írták és Magyarországon játszódik.
World War Z
http://www.libri.hu/konyv/zombihaboru-world-war-z.html
Az eddigi legjobb magyar ( és egyéb nyelven ) megjelent zombis könyv. -
dragsNroll #1658 tudtuk valami könyvet ami zombikról szól?
tavaly decemberben kezembe nyomtak egy szórólapot hogy az első magyar nyelvű zombis könyv, de elhagytam :( nem tudja mi volt az?:D vagy valami ilyen témájú.. -
#1657 "IGEN,ÉN IS CSODÁLKOZOM, DE JOBB, MINT AZ EREDETI"
ezt most el sem olvastam... ez kb iSTENkaromlas... :P oke persze az eredeti pont egyidos velem, epp ezert mai szemmel mar "nevetsegesnek" tunik... de a hangulata >>> ALL -
#1656 Ez talán segít -
(dead-et meg nem találom a magon) -
Prof William #1654 A The Dead nagyon jó film.
A Dawnról meg már írtam de az első 10 percét tanítani kellene hogy ÍGY KELL ZOMBIFILMET CSINÁLNI! -
#1653 A helyzet az, hogy ezernyi zombifilm van, ezernyi stílussal. Kevés adatot adtál meg :D Az én legutóbbi szeretett dolgom az ez:
The Dead
Ez igazából "haladóknak" való, de zseniális.
Amúgy meg első igazi zombi filmnek a 2004-es Dawn of the Dead-et javaslom. (IGEN,ÉN IS CSODÁLKOZOM, DE JOBB, MINT AZ EREDETI)