Zombies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
★★★★★
Köszönöm. 😊
Betyárkonyha gyorsétterem-lánc kérdõív:
Betyárkonyha kérdõív
Nem véletlenül vagyunk a Föld csúcsragadozói. Az összes nálunk kevésbé intelligens lényt nagyon hatékonyan meg tudjuk ölni. Zombikat beleértve.
"The trees move. Do you not see it?"
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Ezért javítottam a 1614-ben:
- kontakt (közvetlen) módok egyike a vér útján véráramba (sebeken, nyálkahártyán keresztül) való bekerülés
- közvetett infekció pl.: a cseppfertõzés (légi úton), abiotikus és biotikus vektorok általi fertõzõdés (növények, állatok stb)
Mindkettõt elbagatellizálják sok filmben (orvosi sorozatban, stb), ezért írtam.
Cseppfertõzésre a klasszikus nátha terjedése pl. jó példa.
Szálfegyverek használata nyílt tereptõl eltekintve nehézkes, tömeges üldözés, irányváltások, urbánus környezetben szinte hasznavehetetlen lenne.
A legjobb nyilván egy plazma-shotgun lenne.. ha lenne.. 😊)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

ha egy közel két méteres nyélen lévõ pengét döfdösöl valakinek a buksijában, nagyban csökken az esélye, h lefröccsent - persze védõszemüveg/maszk egyértelmû. zárt térben ofc így is szarban vagy (egy ilyennek hely is kell), de zárt térben mindenképpen szarban vagy.
btw cseppfertõzés nem h kicsit mást jelent?
"The trees move. Do you not see it?"
#1612: a "sors fintora" alatt azt értem, ha éppen 2012-re esne egy valódi globális civilizációs összeomlás/krízis.
A kontakt szepszissel és a cseppfertõzéssel terjedõ (vírusos, bakteriális) betegségekrõl a legtöbb embernek (köztük a filmrendezõknek is) erõsen bagatellizálóak az elképzelései. Egy kis élettan, mikrobiológia és sejttan szaktudás birtokában fel sem vennének (vagy csak átmenetileg) szúró/vágóeszközt, és leginkább futnának/rejtõzködnének.
Kalapács, kis kézipajzs, pajszer, baseball ütõ, tompa tárgyak jönnek szóba
közép/hosszú távra lángszóró, sörétes puska.
Közelharcban / zárt térben az esélyeink drasztikusan romlanak egy (gyors) zombival szemben... pláne ha állatok is vannak köztük..
Épp akartam is írni tegnap.
Valószínûbb forgatókönyvek is vannak, de még csak nem is (csupán) sötétbõrûekkel...
Riogatni felesleges, de sajnos nem lehet kizárni a közeljövõben egy kisebb-közepes társadalmi átrendezõdést..
Ha pedig 2012-vel viccelõdünk: a sors fintora lenne, de ha (bármilyen kiinduló pontból) bekövetkezne egy "civilizációs crack" (legenyhébb lefolyás: pl. "holnapután"-ban látott pánik rövid távon, avagy a "the mist"-ben az összezárt közösség viselkedése és dinamikája, súlyosabb lefolyásra példa "az út" c. film), akkor felértékelõdne a machete, a borsspray, egy vízálló túrabakancs, egy tájoló, egy öngyújtó, avagy egy munkakés/svájci mindenes bicska a mai világ luxustermékeivel szemben..
Vicces lenne a hipermarketekben a sok fabatkát sem érõ LED TV... (ettõl függetlenül lopnák õket..) 😊
Amúgy sokan mondják hogy a szamuráj kard nem megfelelõ a zombi túlélõ készletbe, bármennyire is vagánynak látszik. Sztem én mis maradok két machettánál a háthoz erõsítve. Oldalt egy hangtompítós glock és jöhet a banzáj 😄
Nincs mindig igazam de sosem tévedek. Legjobb öröm a söröm, meg a káröröm. :)
rohad is,agresszív és rátámad mindenkire.de nem általánosítok.
én még mindig egy fém bézbózütõre szavazok.
De lássuk be, nem a zombik a legfenyegetõbb ellenfelek a közeljövõben 😄
Sokkal inkább tartok a sötétebb bõrû polgártársaktól, ha érted mire gondolok 😄
Ezek viszont erõsek (vörös tölgy), használtak, garantáltan bírják a gyûrõdést, (a hulladékjait már elhasználtam edzéseken). Némelyiket magam markolatoztam és tsubáztam. 😊
De nem panaszkodom, állvány már van, anno kanadai rokonoktól kanadai katanát - díszkard ofkorsz, de állvány van a cucchoz.
Coldsteel Gunsite tanto flipknife már van, igazán jó wakizashi hiányzik még.
Egy wakizashit + tanto-t hozzá, és kész a kis arzenál.. 😊
Amúgy is ideje gyakorolnom a tameshigirit. Régen volt.Van még harci kés, szurony, vipera, bééészbóól ütõ, meg trench pike is, lõfegyver kell mostmár.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ha felmegyek akkor el is költöm a pénzemet úgy rögtön😄
hál istennek a végén nem rendelem meg,de hihetetlen jó dolgok vannak fenn.
Amúgy meg:

Features
Fourteen inches of forged steel multitool with rubber grip
Built-in😄ead-On bottle-opener
Multi-purpose wrench
Nail puller
Demolition axe rips through dry wall, shingles, strips conduit, beheads zombies *
Chisel smashes through tile, brick, concrete, skulls *
Precise balance means you won't get tired wielding it
* Note - Some features not yet verified by an appropriate regulatory agency. Not to be used as a weapon against the living. Please use caution when using against the undead. ThinkGeek does not guarantee Dead On Annihilator Superhammer will protect you against infection, dismemberment, or being devoured by zombie horde.
Only 39.99$
Dead On Annihilator Superhammer
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Az After Armageddon-t láttátok? Abban a stílusban lehetne egy hasonló féldokus félszereplõs filmet csinálni Zombis témában.
Meg szeretnem mutatni olyanoknak is akik sajnos nem beszelnek kulfoldiul 😞
(egyedul megnezni meg lame)
Érdekes ismeretterjesztõ sorozatok mennek manapság TV-ben.