2532
Mindenféle élőholtas cucc - könyv, film, játék
-
Prof William #1772 És hamarosan jön hamarosan új hír:
"A megevett arcú illető váratlan agresszivitást mutatott a kórházban, a rendőrök és az ápolók csak együttes erővel tudták lefogni.
Tiszta őrület volt- nyilatkozott az egyik ápoló
-Az a pali úgy vonaglott mint egy zsák kígyó. Majdnem minden rendőr szerzett 1-2 harapást tőle és a orvos sem úszta meg. Neki a kezét harapta meg.
A renőrök szerencsére csak könyvben sérültek, ezért némi fertőtlenítés után haza is engedték őket.
A helyi rendőrfonók éretlenül áll az eset előtt...
Eközben hasonló támadásokról sérültjeit hozták be más városokba is az állam területén. A rendőrségi szóvivő szerint... " -
#1771 friZZS, ropogoZS! :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.rlsbb.com/exit-humanity-2011-720p-bluray-x264-lividity/ -
#1770 jaj istenem.Egy kis arcevés na:D
Amúgy meg lsd-től bizony lehet ilyen durva hallucinációja.Rendőrök meg jól beparázhattak:D -
#1769 Ne a forrást nézzétek, nem politikai cikk, de
KEZDŐDIK!!!!!!!!!!!!!!
-
#1768 nem jön úgy tudom.box exclusive lesz. -
#1767 jaesize... nem jon veletlen pc-re? minthaolvastamvolnavalahol444!4 :) -
#1766 neztem en is korabban videot... de akkor is tetszett... de ez MOST mar tuti: STONE kategoria!
omg, AKKORA Feeling, mint ide Vanuatu :D
Izebigyo... nem "voice actingol" veletlenul az 1-ik kedvenc sorozatombol Donald Glover??? (Community-ben a fekete srac aki Troy Barnes-t alakitja) vagy osszekevertem a hangjat massal esetleg?
-
#1765 Erről csak szerintem süt a zsenialitás? -
#1764 fateromtól már vagy 3 hónapja bebugáztam a boxot csak kicsi tv-nk van és élvezhetetlen.
De asszem a steel battalion mellé ezt is megveszem "neki":D -
#1763 ez fasza. már csak egy xbox kéne :(
-
#1762 -
#1761 Még nem találtam.Szerintem még nincs.
Antihero:
passz,mert egy paraszt,azért:D -
#1760 Ájájáj tényleg lemaradtam:)
Kijött már amúgy? -
#1759 Miért nem a kocsist "eszik" meg? -
#1758 jól emlékeztem én is^^ -
#1757 le vagyol maradva :) -
Jónak ígérkezik -
#1755 -
#1754 na ez a masodik szmájlí igy 24 utan most felrement :D -
#1753 -
#1752 zombi elegancia.. :)
-
#1751 Hm.. -
#1750 ennek a srácnak a gameplay videóit szoktam nézegetni.Hát nekem nem jön be.vannak jobb modok is amik parás zombi hangulatot árasztanak.
meg hát arma2 alá kell a vas! -
#1749 +1
#1746: nemaaa :D
#1747: hmmm, most akkor lehet be kell szervalni majd az arma2-ot :S -
#1748 -
#1747 Hoppá :o -
#1746 ötletes -
#1745 "Körökre osztott harc a Jagged Alliance, X-Com, Fallout 1 mintájára megy."
[örömkönnyzápor]
-
#1744 Ollé! -
#1743 sry!
lehet osszekevertem egy korabbival... ott kellett valasztani! sry! :D -
#1742 Umm, kicsit félre értetted :) Ők már ki vannak választva, ők a csapat. :)
A kérdésem az volt KI AZ A SZEMÉLY akit kabalának választott a jóember, mert ő nem ismerős nekem. -
#1741 jah es valasztok:
brains
speed fighter
medic
gg :) -
#1740 mascot? ilyen szerencsehozo kis puziag lehet :D
#1739: okes! :) -
#1739 np.majd úgyis kiabálok itt mikor megjön meg nyitom majd a topikját ha nem előznek be.de még feleslegesnek érzem:) -
amúgy ki a kabala? (mascot) Ő nem ismerős nekem. -
#1737 hmmmm!
ha majd kell(enek) homokzsak(ok) lehet cimbivel jelentkeznenk :)
btw no more room in hell-t azota varom, amiota bejelentettek, kb 300 eve... a kezdeti tukon ules most atkonvertalodott 'zd meg a porszivodat styleba :S
pedig anno naponta, aztan hetente frissitettem tobbszor a websitejukat (tudom hulye vagyok) :) -
#1736 Na ez viszont jó hír.Lassan tényleg megveszem Desura-n!
Mostanság úgyis kevés a zombójáték.
nekiálltunk haverokkal a no more room in hell-nek,de 3 ember kevés oda és nagyon béta még.Talán majd ez jó lesz:
-
#1735 Két túlélő van akire azt mondom hogy ők azok.
bár nem zombis de mad max.
És a stake landből az öreg faszi.
A többiek úgy halnának meg mint én.sarokban,magzatpózban:D
Shane is korrekt volt,csak első alkalommal amikor alszik lehet egy üvegszilánkkal elvágtam volna a torkát 'vagy én,vagy te' alapon -
#1734 Következő nagy Project Zomboid updateben új animációs rendszer, új harcrendszer, meg egy halom újítás lesz.. Alig várom!
-
#1733 Kevés olyan dolgot tudnék mondani, amit néztem, és ennyi minden irritált benne.. (Talán a Harper's Island) A gyerek, lori, rick, a "váljunk szét a lehető legtöbbször, mert az milyen zsír", stb..
Én megmondom őszintén Shane volt az egyetlen karakter, aki kb számomra is elfogadható logikával dolgozott..