2532
Mindenféle élőholtas cucc - könyv, film, játék
-
#1972 uncsi lenne az allando dara... -.-
nekem tokeletesen megfelel :) -
#1971 true! -
Miguel125 #1970 -
#1969 -
Prof William #1968 Matthew Fox nyilatkozott a World War Z-ről.
Szinte felfújják a WWZ körüli bajt. A tesztvetítéseken a nézők a film 90%val meg voltak elégedve sőt... Állítólag a vége lett olyan amilyen és erre kell az újraforgatás.
Az egész interjú itt van...
http://www.giantfreakinrobot.com/scifi/matthew-fox-believes-world-war-rise.html
Remélem van benne igazság és nem csak valami "a színészek jópofiskodnak ,hogy mekkora ász lesz ez a film." -
#1967 -
Prof William #1966 A World War Z promóciója vajon mikor kezdődik meg? Júniusban jön a film, szóval legkésőbb decemberben már el kellene kezdődnie valamiféle hypeolásnak... Végül is minden idők legnagyobb költségvertésével készülő Zombis Katasztrófafilmről van szó. -
#1965 -
#1964 LoL :D -
st3ve #1963 Nincs valami uj ütős zombi film?De olyan ami nem gagyi. -
#1962 támadás? -
#1961 ez nagyon jopofa volt!
koszonom! :) -
Balázs 17 #1960 Saajnos a kovetkezo film konyv valtozata lesz
Azt hittem az eredeti 4. kotet lesz:(
Igy mar annyira nem mozgat Meg
A megtorlas -
Prof William #1959 Egy kis infót? Mi lesz a címe? Miről szól? -
Balázs 17 #1958 Ha erdekel vkit 26-an jon a kovetkezo resident konyv magyarul
Veeegre -
#1957 Szetném megköszönni az első videót.egyszerűen tökéletes!Ment a plusz érte! -
#1956 Ez meg csak linkben, mert vimeo-n találtam csak meg.
Play Dead című rövidfilm. Zombiapokalipszis a kutyák szemszögéből :D -
-
Fidolorous #1954 4 nap vajon mire elég ? -
#1953 a túlélési praktikáknak van saját honlapja és még nyerni is lehet!
"FŐ DÍJUNK NYOLC FŐ RÉSZÉRE EGY NÉGYNAPOS KIKÉPZÉS A KÜLÖNLEGES MŰVELETI ZÁSZLÓALJNÁL, MÁSNÉVEN AZ ELIT ALAKULATNÁL!
A NYERTESEK A GYORSTALPALÓ HARCÁSZATI KIKÉPZÉSEN MEGTANULJÁK AZ ALAPVETŐ FEGYVERKEZELÉSI, ÖNVÉDELMI ÉS TÚLÉLÉSI TECHNIKÁKAT.
A nyereményt a Honvédelmi Minisztérium biztosítja a MH 34. Bercsényi László Különleges Műveleti Zászlóalj közreműködésével.
Ezen kívül 30 további szerencsés nyertes egy különleges NatGeo ajándékcsomag birtokosa lehet. "
bocs a reklámért :) Ma este 22kor indul a sorozat. -
#1952 Kösz a tippeket, elmentem a virágboltba a túlélőkért én is. -
#1951 survivors nagyon JO volt! miert kell leloni a jot? :C
"Stake Land meg én vagyok az egyetlen akinek nagyon nem jött be?"
+1 :( -
#1950 Survivors uhh az mekkora geciség volt... részről részre egyre jobb lett második évadban (ahogy előtérbe került Tom, mert Tom kurvajó, gyakorlatilag annak a sorozatnak a Daryl-je ) erre gecinagy cliffhanger... és lelövik.
ettől függetlenül megéri megnézni, mondjuk nekem "kicsit" túl idealista volt, főleg első évad - második már... ehem... kevésbé.
Stake Land meg én vagyok az egyetlen akinek nagyon nem jött be? -
#1949 A la hora fria-t nem találtam eddig meg.Felirat kéne főleg.angolom nem a legjobb.de ha nincs megbirkózom vele.
Survivors most jön le:)
Stakle land HATALMAS!
utolsó kettő szintén fasza.
Retreat-ot nem ismerem.az megnézzük milyen is. -
#1948 Ez tényleg jól össze van szedve. Ez alapján kijelenthetem, hogy láttam az eddig megjelent posztapok filmek nagyját :D Azt hittem találok majd én is finomságokat, de úgy látszik jól tájékozódtam az elmúlt években :)
Amit szerintem mindenképp érdemes (a nagyon alapokat, meg ismertebbeket nem írom le):
La Hora Fria( The Dark Hour)
Survivors <-- brit sorozat, sajna kasza lett, így nincs befejezés.
Retreat
Stake Land
Children of Men
Carriers
-
#1947 Natgeón szerdától minden szerdán 22től: Túlélési praktikák -
#1946 találtam egy honlapot.elég sok film van amit még nem láttam.Orosz de google lefordítja.párat már szedek is le!
http://www.postapoc-media.com/index.php -
#1945 Ja ezt lattam mar! jopofa :)
Korabban irtatok, hogy irjak :)
Minimal style ertekelesek, szigoruan SZVSZ!
Juan of the dead:
+NEM AMCSI
+ZoNbi Vigjatek, de azert erzodik a minimal drama (foszereplo nem hiaba asszem drama prof.)
+karakterek baromi jok voltak! :)
-Kubai... (ez a latin eleterzes tolem iszonyat tavol all, sry)
-Nem akarok spoilert, de nagyon "elherosodik" a film :)
8/10
Hell:
+NEM AMCSI! Nemet film, de a film siman elmehetne amcsinak is, nem erzodik rajta az EU style, szvsz
+NINCS benne sok akcio, nyugodtabb elnyulosabb fajta
+Naturalis volt a stilus es eletszeru, abszolut bele tudtam elni magamat, regen "lelegeztem" ennyire osszhangban a filmmel!!!
+ 'sszem nincs benne CGI!
-Kicsit jobb lett volna neha a "tobb" (es nem a kevesebb). Jol jatszottak, de kicsit hianyoltam a "melyebb" karaktereket... Akikkel kesobb komolyabban konfrontalodnak, azok is min mentek keresztul stb (bovebben, kibontva)...
-Szerintem piszok mod "underrated" :(
9/10!
ennyi :) -
Noodlee #1944 xD -
#1943 -
#1942 Ez a class3 project név alatt fut,és bizony konzol.
DE! a class4 az pc-s.tehát nem konzolexkluzív -
Noodlee #1941 B+!
Xboxos cucc.
Ha ezt tudom, akkor meg sem nézem :( -
hiszacu #1940 Ha vótmá akkor sorry; The_Revenant -
#1939 -
Noodlee #1938 Listát a filmekről! :)
Soha nem tudom, hogy mit nézzek. -
#1937 gondoltam rá hogy elkezdek oda is írni.Úgyis egy rakat posztapok filmet megnéztem mostanság -
#1936 majd véleményt kérünk, vagy ide, vagy emide (ráférne már egy kis élesztgetés arra a témára is) -
#1935 Fel-off (szörvájving stuff):
asszem volt rola szola itt, de ha nem akkor usgyi beszervalni, mert szvsz jo lesz... kinn van HD-ben :)
errol van szo: -
#1934 Ez várós, király lesz! :D -