Zombies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutituti
be is ugrott😊
http://moly.hu/konyvek/robert-merle-malevil

Merle,perszehogy nagyon jó.tudtam hogy jó írója volt.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

tutituti
van egy francia könyv.Errõl szól.nem ugrik be a neve de lett belõle egy pocsék film is anno régen(nem éltem szülõk mondták,mert tudják hogy posztapok függõ vagyok)
Na a könyvet érdemes elolvasni mert hihetetlenül nyomasztóan meséli el.Csak ott öreg parasztház,óvóhely alatt(borospince) és egy két rokon meg szomszéd él ott lenn.Elmeséli miket hoz ki az emberbõl csak nem ennyire akciódúsan.Bár nekem ez is tetszett,de nálam sokszor usa a szar filmeket is lenyomja a torkomon.😄
Ha érdekel valakit megkeresem a címét

Lammer
Feloff:

Ki latta a divideot?

HD trailer

keves dolog sokkolt eddig... (most ugy komolyan...) de ez az anyag gyerekek... bevallom ferfiasan, hogy lenyelt, megemesztett es kib***ott a placcra naturban... 10/10 a pici hibai ellenere is!

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

tutituti
na még egy ha már volt undorom felmenni a 9gag-re.

tutituti

Egész fasza ez a DayZ. Vagy egy tucatszor ettek már meg zombik, mert nem sikerült elosonnom köztük, egyszer megtámadott egy túlélõ és megöltük egymást, meg egyszer én lõttem le hidegvérrel egy rohadékot.
Nem igazán megy a békés egymás mellett élés a többi túlélõvel, mindenki teljesen paranoid.
Mai project: szerezzek egy biciklit. 😛

Lammer
<#finom> STONE!

tutituti
mocskosul várom már!

AntiHero

hmm?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Lammer
megaoszom! <#idiota>

tutituti
😄DDDD

a van elég lõszerednél felnevettem😄
DE az egész nagyon jól tükrözi a valóságot!

Teppik Amon
És ahoyg az történne
linkbe me' nagy

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Waczkor
Fasza képek<#eljen>

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Teppik Amon

Early alpha, plusz ugye arra a hulladék ArmA2re épül, ami hibátlanul fut úgy, mint ahogy más játék bugzik. 😛

De úgy érzem, valamit valamiért, ez legalább _tényleg_ túlélés-centrikus, nem úgy, mint az összes többi zombis játék.

Aztán lehet, hogy tényleg szar, még nem láttam élõben, most töltöm az ArmA2-t hozzá.

tutituti
nincs meg a vas alá.meg még amikor nézegettem a gameplayeket eléggé bugos volt.

Day Z, valaki? Ha már ennyire hiányoljátok a survivalt... Ma akartam megnézni, de nincs nálam az ArmA2 lemez. 😞

Loál János
<#eljen>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

tutituti
nagy kép!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

tutituti
Jó a dead island.
Legalább nem resi5.
Én örültem hogy lett egy ilyen is.tátongó ûrt kitöltötte.Több pénzbõl biztos jobbat hoznak ki.Majd a következõ!

Lammer
na ezaz! lenne benne feeling, meg minden, de a survival az lement borert... (jav: emlexem lesz az 😄)

SötétBarom
Legnagyobb hibája ezeknek, hogy nyomokban sem survival..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Lammer
emlexel-emlexek

Lammer
cZiNbivel vegigtoltuk coopba... alig vartam mar a veget...

a fun faktor kimerult annyiban, hogy emlexel az asztalt vertem a rohogestol es a konnyeimmel kuzkodtem, mikrofon vegen same cimboranal*:

-van az a resz, ahol a laborok vannak... es van egy szuk utca... mint eletben ott is a sarokra is kocsival akartunk elmenni (😄)... azaz akartunk... elqurta(😄) ellentetesen, fordulj meg! meg akartunk fordulni es a segge a terepjaronak ugy felakadt, hogy sem elore, sem hatra, felig logott a levegoben a verda (poligon collision bug volt, nagyon ugly volt)... nagyon hulyen neztunk ki... rare bug... pont akkor voltunk tul egy live cash poker sessionon, ahol mindennek az ellenkezoje jott... szoval pech-pech hatan... erre ugy betudunk szorulni, ahol kb 1% eselye van az ilyen levegobe fellogo bugnak
(meg jatekban is)😄DDDD szakadtunk... 😄

sztan ennyi... nekem nagyon sablonos, egysiku, fejlodes az maga volt a lol, crafting kettes ala... gaz az egesz... kicsit (nagyon) nem talalt be nalam... :/

SötétBarom
Dead island majdnem betalált, csak nagyon elment hülyegyerek irányba..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Lammer
Andersen+bili=you know the rest

Waczkor
Rockstarnak kellene egy ilyen témájú játékot készítenie,akár egy Max Payne 3 szintû vagy gta szerû nyitott világú játékot.Nyitott világúnál lehetne szenvedni azon hogy a küldetések között nehogy elkapjanak.Jó kis játék lehetne.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

mijki
<#eljen>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Egyszer kellene egy MOdern Warfare 2-3 hagyományait követõ nagyon durva minõségû erõsen történet orientált gamét csinálna, magárol a Zombiapokalipszis kezdetérõl.

Nagyon pörgõsre és hanulatosra lehetne megcsinálni. Ilyen MV szerûen ugrálhatnánk a szereplõk között, áthalnánk a pánikot a fejetlenséget, pl Katonákkal kisérnénk menekültkonvojt, egy hangulatos égõ báros feletti repülés után egy kommandós csapat tagjaként menthetnénk meg az elnököt, a káosz kitörésekor wgy civillel menekülnénk az utcán stb... Nagyon epikusan meg lehetne csinálni.

Nem a zombihent lenne benne a lényeg hanem a MV szerû interaktív film.
SötétBarom
Renderszemét. Majd kijön és kiderül hogy prevgen hányás.

Teppik Amon
Pár részlet a zombiU ból

idáig konzol ellenes voltam, de azt hiszem átértékelem a dolgot.

Teppik Amon
linkbe mert hosszú.
Vannak még kreatív szülõk!

Lammer
<#finom><#finom>

#1797: jajjneeee 😄

Loál János
Ohwow.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Teppik Amon
kár hogy csak wiiU-ra jön

Guren
akkor ezt a filmet szeretni fogod

Lammer
fejjj ezek a kertitorpeG 😞 a simaktol is felall a szor a hatamon... nem, hogyizebigyo... nem vagyok egy felos fajta... buszken mondhatom, hogy:
-gyerekkor alamondasos zombis/horror film utan siman kimentunk feelingelni a temetobe... par haver mar elotte osszefosta magat... de nekem ezek a kertitorpek a gyenge pontjaim :C es meg ándedek iZS! 😄DDDD

tutituti
kell!

Calver
öhhöhö

"The trees move. Do you not see it?"

morcosqtya
Nem kell félni, olyan messzirõl nem fog eltalálni.. <#idiota>

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

SötétBarom
Indexen volt egy cikk egy saját beleit dobáló fazonról, még az ágyban olvastam telóról, most már nincs meg 😄DDD

Parázok. 😄D

Egy csapat fekete öltönyös úriember némi pénzel rávett hogy hallgassak az ügyrõl. Viszont az egyik - aki jobb fejnek tûnt - bizalmasan megsúgta hogy még kb másfél hónapom van hogy elkölthessem a zsét, és lehetõleg fegyvert vegyek belõle... Valamint azt is megkérdezte hogy nem lakik e vidéken rokonom.

Furcsa...
tutituti
Az az egészben a csalóka hogy amerikánis történet mind.Ott meg van összeesküvés elmélet gyártó doszt.

Teppik Amon
btw google+ on rákeresve a #ZombieApocalypse -re, találni érdekes dolgokat.

Teppik Amon
vannak ám itt jobb történetek is
Lehet hogy minden nap ezzel küzdünk, csak sikerül elfojtani még csírájában? 😄

Calver
ügyes csapda, ugye? <#idiota> elõször én is pislogtam.
még jó h citation-t ne, lehet sg-n használni, különben már mind úton lennénk a legközelebbi olajfúrótoronyhoz [<#bohoc>

"The trees move. Do you not see it?"

tutituti

tutituti
nálam se megy.
ˆ Prof William-et pedig elhallgattatta a kormány órákkal ezelõtt😄

ez a cikk most fake vagy nem jó a link? (esetleg csak nálam nem megy?)
SötétBarom
In the cases Aguilar mentioned, he said the people have all taken their clothing off, been extremely violent with what seemed to be super-human strength, even using their jaws as weapons.

“Extremely strong, I took care of a 150 pound individual who you would have thought he was 250 pounds,” Aguilar said. “It took six security officers to restrain the individual.

Emergency room Doctor Paul Adams agreed with Aguilar saying similar cases have showed up in the ER.

...

Aguilar said the man ate his victim’s nose and eyeballs.

The officer then used his service weapon and shot the man, Aguilar said, but the gunshot had no effect. Other sources confirmed that the man refused to obey, and continued his attack. Aguilar said the officer had no choice but to keep shooting until the attacker was dead.

Investigators are sharing limited details about the confrontation, saying only that the two men were fighting and the officers felt they had no choice but to take deadly force.

...

The video covers a time frame of about 8 minutes, but despite the shooting of the attacker and the obvious distress shown by the victim, paramedics are not seen attempting to rescue him.