Zombies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://moly.hu/konyvek/robert-merle-malevil
Merle,perszehogy nagyon jó.tudtam hogy jó írója volt.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Na a könyvet érdemes elolvasni mert hihetetlenül nyomasztóan meséli el.Csak ott öreg parasztház,óvóhely alatt(borospince) és egy két rokon meg szomszéd él ott lenn.Elmeséli miket hoz ki az emberbõl csak nem ennyire akciódúsan.Bár nekem ez is tetszett,de nálam sokszor usa a szar filmeket is lenyomja a torkomon.😄
Ha érdekel valakit megkeresem a címét
Ki latta a divideot?
HD trailer
keves dolog sokkolt eddig... (most ugy komolyan...) de ez az anyag gyerekek... bevallom ferfiasan, hogy lenyelt, megemesztett es kib***ott a placcra naturban... 10/10 a pici hibai ellenere is!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Nem igazán megy a békés egymás mellett élés a többi túlélõvel, mindenki teljesen paranoid.
Mai project: szerezzek egy biciklit. 😛
a van elég lõszerednél felnevettem😄
DE az egész nagyon jól tükrözi a valóságot!
linkbe me' nagy
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
De úgy érzem, valamit valamiért, ez legalább _tényleg_ túlélés-centrikus, nem úgy, mint az összes többi zombis játék.
Aztán lehet, hogy tényleg szar, még nem láttam élõben, most töltöm az ArmA2-t hozzá.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Legalább nem resi5.
Én örültem hogy lett egy ilyen is.tátongó ûrt kitöltötte.Több pénzbõl biztos jobbat hoznak ki.Majd a következõ!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
a fun faktor kimerult annyiban, hogy emlexel az asztalt vertem a rohogestol es a konnyeimmel kuzkodtem, mikrofon vegen same cimboranal*:
-van az a resz, ahol a laborok vannak... es van egy szuk utca... mint eletben ott is a sarokra is kocsival akartunk elmenni (😄)... azaz akartunk... elqurta(😄) ellentetesen, fordulj meg! meg akartunk fordulni es a segge a terepjaronak ugy felakadt, hogy sem elore, sem hatra, felig logott a levegoben a verda (poligon collision bug volt, nagyon ugly volt)... nagyon hulyen neztunk ki... rare bug... pont akkor voltunk tul egy live cash poker sessionon, ahol mindennek az ellenkezoje jott... szoval pech-pech hatan... erre ugy betudunk szorulni, ahol kb 1% eselye van az ilyen levegobe fellogo bugnak
(meg jatekban is)😄DDDD szakadtunk... 😄
sztan ennyi... nekem nagyon sablonos, egysiku, fejlodes az maga volt a lol, crafting kettes ala... gaz az egesz... kicsit (nagyon) nem talalt be nalam... :/
XBOX Live Gamertag:Waczkor
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Nagyon pörgõsre és hanulatosra lehetne megcsinálni. Ilyen MV szerûen ugrálhatnánk a szereplõk között, áthalnánk a pánikot a fejetlenséget, pl Katonákkal kisérnénk menekültkonvojt, egy hangulatos égõ báros feletti repülés után egy kommandós csapat tagjaként menthetnénk meg az elnököt, a káosz kitörésekor wgy civillel menekülnénk az utcán stb... Nagyon epikusan meg lehetne csinálni.
Nem a zombihent lenne benne a lényeg hanem a MV szerû interaktív film.
idáig konzol ellenes voltam, de azt hiszem átértékelem a dolgot.
Vannak még kreatív szülõk!
#1797: jajjneeee 😄
-gyerekkor alamondasos zombis/horror film utan siman kimentunk feelingelni a temetobe... par haver mar elotte osszefosta magat... de nekem ezek a kertitorpek a gyenge pontjaim :C es meg ándedek iZS! 😄DDDD
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Parázok. 😄D
Furcsa...
Lehet hogy minden nap ezzel küzdünk, csak sikerül elfojtani még csírájában? 😄
még jó h citation-t ne, lehet sg-n használni, különben már mind úton lennénk a legközelebbi olajfúrótoronyhoz [<#bohoc>#bohoc>
"The trees move. Do you not see it?"
ˆ Prof William-et pedig elhallgattatta a kormány órákkal ezelõtt😄
“Extremely strong, I took care of a 150 pound individual who you would have thought he was 250 pounds,” Aguilar said. “It took six security officers to restrain the individual.
Emergency room Doctor Paul Adams agreed with Aguilar saying similar cases have showed up in the ER.
...
Aguilar said the man ate his victim’s nose and eyeballs.
The officer then used his service weapon and shot the man, Aguilar said, but the gunshot had no effect. Other sources confirmed that the man refused to obey, and continued his attack. Aguilar said the officer had no choice but to keep shooting until the attacker was dead.
Investigators are sharing limited details about the confrontation, saying only that the two men were fighting and the officers felt they had no choice but to take deadly force.
...
The video covers a time frame of about 8 minutes, but despite the shooting of the attacker and the obvious distress shown by the victim, paramedics are not seen attempting to rescue him.