Zombies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
nekem akkor is tetszik... 😛

Latom mindenki divatbol favorizalja Darylt... nem rossz, nem rossz, de csupan csak annyit mondanek (nem megbantasbol, mert a fel topik nekem ront), hogy kell ilyen hotegyszeru nyers parasztcsavo is a teambe, nah 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Guren
ez

SötétBarom
Ennyire. Én csak azért nézem mert zombis. Botrányszar.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Nem azért de mire számított amikor Marc Forster -nek adta a rendezõi széket? A Quantum már akciófilmként is közel nézhetetlen volt, James Bond filmként meg a "béka s*gge alatt" kategóriát súrolta.

Frank Darabont lehet jobb választás lett volna. Vagy bárki más. 😊

Annyi mindenesetre reményre afhat okot, hogy a tesztvetítéseken lévõk áradoztak arról, hogy az elsõ óra valami fergeteges csak aztán megy a béka segge alá a színvonal. Hátha ezt valahogy sikerül orvosolni.
Calver
tényleg ennyire gáz TWD? elsõ évadot végignéztem, de aztán valahogy nem foglalkoztatott...
mondjuk Daryl nálam is mindenképpen komoly elõnnyel indul, mivel: Norman Reedus.

"The trees move. Do you not see it?"

Calver

SötétBarom

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Ajaj...

Baléh a World War Z háza táján

Remélem azért összehoznak belõle egy jó filmet.
látom még A WWZ agyalója is ott van. 😊
Teppik Amon

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Teppik Amon
kösz a tippet.

Lammer
feloff (survivor stuff):

The collapsed nekem nagyon tetszett!
mindenkinek ajanlom... imdb ratinget ne lessetek meg (engem sosem erdekelt a "rating")

Teppik Amon
biztos volt már linkelve, de nem lehet betelni vele. Csomó jó ajándék van itt 😄

tutituti
Én most játszok a DayZ-vel és egyre jobban rájövök hogy irl esélyem se lesz😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Teppik Amon
a napi zombitúlélõkészlet adagunk itt található. Csupa felesleges dologgal tele.

Teppik Amon
Detroitban megcsinálják?
Nálunk is vannak elhagyatott falvak 😄

Lammer
Dead State uj infok... 330K adomany...

forras:hw - katt

tutituti
szakványba eszik a világon egymás arcát az emberek,a topik meg pang?😄

tutituti
sajna elmaradtam vele.Még a pajtából kitörés résznél tartok.
majd lassan befejezem.

Lammer
persze, en is bujtam a kepregenyeket, de meg akkor amikor kijott, kicsit "el is felejtettem" 😊

Lammer
azert nem akartam leirni a das experimentet, mert akkor valaki belekot, hogy annak meg a stanfordi volt az elozmenye 😮)

tutituti
amúgy meg a WD sorozat gyenge utánzata a képregénynek, de ezt már olyan sokszor leírtam hogy kikopott a billentyûzetem.😄
nálam a regényben teljesen más értékrend alakult ki mint a sorozat láttán.
Most hogy elolvastam a Zombie survival guide-ot sok minden kitisztult amúgy zombó téren.

tutituti
Itt nem ezekre a srácokra akartam konkrétan rámutatni,hanem a hajlandóságra!
Mert ugye filmekben láthatunk a rossz szerepében ilyeneket.Akár a madmax akár a WD-re gondolunk.
Tehát általánosságban valószínûleg mindenki meghalna.Hiába 10 éve cserkész vagy SEAL katona.Mint írtam a bennünk levõ erõszak volt furcsa.Én is bf-ezek meg minden tactic fps-t kipróbálunk haverokkal.Ott is néha van hogy belefelejtkezünk a játékba,de most ebben a két videóban tûnt csak fel.

a Stanfordi kísérletet meg is filmesítették ha jól tudom.Valami dajcs film volt,nem is rossz.

Lammer
nem neztem meg a jatekot, csak a hsz-re szeretnek reagalni...

Kicsit menjunk at teoretikus style-ba...
Tegyuk fel, hogy letezhet zonbáj invézsön:
Ezek a "gyerekek" ha szerencsenk van az asztal alatt sirva halnanak bele, mert minden felborul korulottuk... anyu nem csinalna kajat, apu nem vinne oket el a suliba, es omg nem lenne net (!!! 😄)... ez mar eleve nekik suddendeath 😄 de ha meg is valami oknal fogva talpra allnanak es csapatba szervezodnenek, akkor nekunk annyi... tisztelet a kivetelnek, de a fiatal generacioban nem latok semmi jot, nem hogy jovokepet... moralis, erkolcsi szint az konvergal nullahoz... en magambol indulok ki es nem vinne ra a lelek, hogy ilyeneket csinalnek, probalnek segiteni akin csak tudnek, biztos nem toleralnam azt a barmot aki ilyenekkel probalkozna... a lelkiismeretem nem ezt diktalna, hogy lelovunk mindenkit, omg ... mar irtam is korabban, hogy WD-bol a legjobban hozzam kozel allo karakter, az Dale volt! sooo 😊

Mondjuk az igaz, hogy mennyire lehetne parhuzamot vonni egy virtualis vs real wold kozott... en szerintem van parhuzam, ha nem is fekete-feheren, hanem arnyaltan, de tuti lennie kell 😊

(1971-es stanfordi kiserlet, eniván? 😊

tutituti
na egy kis magánvélemény.Kíváncsi vagyok egyezik e a véleményetek!
van ugye az ARMA II DayZ modja.Egy srác youtubra töltögeti fel amik ott történnek,persze humoros formában.De egyik nap jobban belegondoltam.
A srácnak mondták próbálja ki,4-5 ember segített az elkezdésben!Tehát nem volt egyedül.Ez a valóságban is elég nagy szerepet játszik a túlélésben szerintem.

Az elsõ videóban hárman sétálnak és meglátnak egy lonely wolf srácot ahogy egyedül sétál az úton.És kitalálják hogy megölik mert hogy móka és el lehet venni a cuccait!
Nos emiatt gondoltam hogy ide írok.Tehát õk valószínûleg a valós helyzetben is így tennének.Megölnének mindenkit a túlélésért,ha szükség van rá,ha nincs.(pl a videóban elõtte ölnek meg állatot,tehát hús is van )
Majd tegnap megnéztem még egy videót és itt is észrevettem hogy ha a csapatban valaki agresszív viselkedést úgy állít be mintha vicces lenne akkor a többiek követik szó nélkül.

Itt az elején ugye meggyónják bûneiket mert a "pap" azt kéri.
Majd kiderül hogy azért mert egy srácot elkezdenek bandában üldözni.Megállítják,majd addig szórakoznak vele,míg valaki le nem lövi.Ezen nevetnek és egy gyónással el is van intézve.
Tehát õk is valszeg egy bandában a valóságban ezen nevetnének.persze nem elõször,de könnyebben rávehetõek a gyilkolásra más emberek ellen.
Kicsit pszihomókusos lett ez most.De mint érdekesség gondoltam leírom mert havernak elmeséltem de õ nem értékelte igazán😄
ÉS tudom játék és valóság között nem lehet párhuzamot állítani.Mert ez stresszoldás meg csak móka de itt a több órás játék amiben egy csapatként együtt kommunikálva haladtok,akkor is kialakul valami csordaszellem ami igazából saját énünket tükrözi.ÉS még nem játszottam a játékkal!

már van.
oneal1
ez mikor jön?😊

!Forza Ferrari!

tutituti

tutituti

tutituti

Lammer
Subot varom hozza en is! ^^ jonak igerkezoZS 😊

tutituti
ez nagyon fasza lesz!

http://www.youtube.com/watch?v=HQqvdYQgM9s
(a Magon).
Calver
Suda51. és ez még egy viszonylag épelméjûbb alkotásuk. <#idiota>

Teppik Amon
Hogy lehet ilyen beteg játékot kitalálni egyáltalán?!?! Japánok ezek, vagy mi?

Lammer
"dirty console gaming peasantoknak"

+1 sajnos 😞

JAH! Megneztuk az Exit Humanityt!!!444

KIBASZOTTT hangulatoZS volt! <#eljen>

Calver
rlslog, filmeknél utolsó oldal FELE zombis film <#rolleyes>

ez meg sajnos csak dirty console gaming peasantoknak <#rinya>

Lammer
Akinek CSAK a felirat kellene a 720p-s Exit Humanity-hez (release nev spoilerben)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
release neve: Exit.Humanity.2011.720p.BluRay.x264-LiViDiTY

annak akinek kell:
ide katt

Uh, ezdenagyonszar... 😄

Teppik Amon
thx

tutituti
na most kaptam emailt hogy a fekete már nincs de van króm színû.
itt rendeltem meg.

Lammer
<#worship><#zavart1>

Teppik Amon
És olyat honnan lehet szerezni és mennyiért?

tutituti
természetesen városi gyerek vagyok tehát egykét kés és pár ütõeszközön kívûl csak a találékonyságomra hagyatkozhatnék.
De lassan megérkezik a fekete baseball ütõm.és nekem több nem is kell.

tutituti
Én a vascsõre és a hosszú kaszára esküszöm.gyors hatásos.kommunista zombie exterminator feeling is megvan😄

Teppik Amon
újabb eszköz a készletbe
Kicsit túl pimpelt, de kezdésnek megteszi.

Voltan
Lássuk csak. Katana van (nem a tzigánszamuráj féle, hanem battle-ready heavy target cutter, karban is van tartva rendesen).Különbözõ katonai és utility kések garmadája van. Baseball ütõ van. Vipera van. Trench pike van. Machete van.

Azt hiszem, közelharci cuccból el vagyok látva. A lõfegyverek sajnos hibádzanak a készletbõl... 😞

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Lammer
Na elozo melohelyemen ejszakas valtokollegaval beszelgettunk a temarol es meg is lepett a konyvvel... ^^ Joag nagyon 😊

Teppik: szivesen! 😊

SötétBarom
Elmegy. Elég beteg, de nekem tetszett.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Teppik Amon
kösz a tippeket ismét! Film máris beszerzés alatt, a könyv meg asszem megvan, küldöm is a kindlémre.