Elkészült a Google Chrome 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na mondom kipróbálom már az új crome-ot hátha jobb lesz. És tényleg jobb!
Fényévekkel gyorsabb, a böngészõben elindított videók sem szaggatnak és minden benne van ami miatt régen a firefoxot megszerettem.
Nálam a crome fél nap használat után egyértelmûen favorizálta magát a gépemen!
Kara kánként folytatom tanításom.
http://www.browserscope.org
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
a másik fele a melóhelyi tapasztalatoknak. böngészési elõzmények törlése 1-2 oldal meglátogatása után IE-vel 20mp. egész éjszakás netezés után chrome-mal kb annyi idõ amíg az OK gombra rákattintok...
"éjjen a króm" 😊
radeon 983760 überpro - csörgő ventillátorral, kólával leöntött kisegítő billentyűzet :D én nyertem
Hááát, pedig ez lett volna az IQ teszt."
Akkor a te általad felállítotton megbuktam asszem, de kõkeményen 😄
Reklámblokkolót még és se használtam soha, de egyenlõre nem sok vizet zavarnak nálam.
Mekkora divat itt a configra verni...
Utokverek:
"az Ó/A nem tudom, mit akar jelenteni"
Hááát, pedig ez lett volna az IQ teszt.<#vigyor>#vigyor>
Nekem tetszik a Chrome, csak kéne hozzá egy reklámblokkoló(beleturkálni nem akarok).
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
" Opcionális: Segítsen a Google Chrome fejlesztésében azáltal, hogy automatikusan elküldi a használati statisztikákat és hibajelentéseket a Google részére."
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
(még mielõtt jönne a flém, én így érzek velük kapcsolatban 😊)
One Vision. One Purpose.
semmi mást nem kell és érdemes használni, csak az Operát!
senkinemertemmit.blog.hu
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Az elõzõ verzióban még 9 oldalt tudott megjeleníteni 3 sorban, már csak 8-at 2 sorban.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

#8 Epikurosz: Te ezt a fixméretû táblakivágós dolgot tök komolyan gondolod? o.O
Zoomolni meg ctrl+egérgörgõvel lehet a legtöbb böngészõban, bár az Ó/A nem tudom, mit akar jelenteni.
Mekkora divat itt a configra verni...
Nekem megvan a 4-es.

Youtube videónál csak a linket kell másolni és a program jelez, hogy letöltse-e neked.
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
Dicséretes 😊
LZ forever
LZ forever
Pld. a yutyub viceók letöltését egy olyan jávaszkript kezeli, amelyet a könyvjelzõsávra pakolsz fel, és ha rákattintasz, elindul a videó letöltése. Nálam müxik.
Amit hiányolok, és egyetlen böngészõ sem tudja, hogy vágja ki a francba a fix szélességû táblázatokat, mint ami itt az SG fórumon is van, és tördelje rendesen a szöveget.
Emellett, az Ó/A zúmmolása is jó lenne, tudod, az ablak jobb alsó sarkában van egy csúszka, és azzal kicsinyíted, nagyítod az oldalt. Nem lehet bonyolult ezt megoldani, mert még az APEH-es ABEV Java progiban is benne van. (!) Pedig ott nem programozózsenik dolgoznak.