57
  • vmiki88
    3500 hibát javítottak ki?
    Dicséretes :)
  • LacfY
    Hát én már ezt használom a megjelenése óta. Nekem nagyon bejött rögtön és eddig is csak jót tudok rá mondani, nekem egyátalán nem hiányoznak a kiegészítők.
  • primo
    Van még hova fejlődnie ahhoz, hogy érdemes legyen használni.
  • Epikurosz
    Mivel kell telepíteni?
  • Ferrer
    Azt is használok..
  • xNoodlex
    Akkor használj IE-t..
  • semmikozod
    Egyszerűbb használni a jdownloadert.
  • Epikurosz
    (uTubeCapture a szkript neve)
  • Ferrer
    Nem azért, de ennél az IE is szebb, gyorsabb, okosabb.
  • Epikurosz
    Állítólag vannak, de elég misztikusak.
    Pld. a yutyub viceók letöltését egy olyan jávaszkript kezeli, amelyet a könyvjelzősávra pakolsz fel, és ha rákattintasz, elindul a videó letöltése. Nálam müxik.

Amit hiányolok, és egyetlen böngésző sem tudja, hogy vágja ki a francba a fix szélességű táblázatokat, mint ami itt az SG fórumon is van, és tördelje rendesen a szöveget.
    Emellett, az Ó/A zúmmolása is jó lenne, tudod, az ablak jobb alsó sarkában van egy csúszka, és azzal kicsinyíted, nagyítod az oldalt. Nem lehet bonyolult ezt megoldani, mert még az APEH-es ABEV Java progiban is benne van. (!) Pedig ott nem programozózsenik dolgoznak.
  • Rage47
    Mikor lesznek kiegészítők, váltok Chrome-ra Firefoxról.
  • semmikozod
    Most már én is Chrome alól vagyok. Ilyen gyors installt még az életben nem láttam. WOW!

Pozitivumok:
    -Gyors, egyszerű install.
    -Az installt letöltve végre nem fut állandóan a google update.
    -Minden ami az eddigiekben is jó volt.

Hiányzik:
    -Helyesirás ellenőrző. (Magyar)
    -4chan addon.
    -Flashgot addon.
    -Rss.
    -Simitott görgetés.
    -Keresőszolgáltatás könnyű megváltoztatása. (FF jobb sarokban.)
    -Firebug
    -Rikaichan

Még mindig nem elég, hogy alap böngészőnek hasznájam, de már nagyon közelit.
  • endale
    A FF 4.0-val együtt jön ki a Chrome 8, a FF 5.0 megjelenéséhez pedig a Chrome 29 kiadását igazítják.
  • KillerBee
    Hát, ha belegondolok, hány évig tartott a Mozillának eljutni a 3.0-ás verzióhoz, akkor bizony le a kalappal a Chrome fejlesztői előtt. Legalábbis verziószámot növelni már jól tudnak.
  • lck
    Simított görgetés és oldal nagyítás megjegyzése funkció már van benne ?
  • cSuwwi
    Nekem a retail és a nightly verziója is fent van (Chromium), kicsit vicces volt látni, hogy a retail 2.x a nightly verzió pedig már 4.x-nél tart. Most már csak 3 és 4
  • Blasta
    Zsir, én le is frissitettem.