57
  • Andrew01
    A crome első verziója nem jött be. Előtte-utána és egészen mostanáig firefoxot használtam.Az új firefox viszont nálam iszonyat módon belassította mindkét gépem. Megnéztem a futó programokat és ott láttam, hogy 180 megát kajázik éppen.

Na mondom kipróbálom már az új crome-ot hátha jobb lesz. És tényleg jobb!
    Fényévekkel gyorsabb, a böngészőben elindított videók sem szaggatnak és minden benne van ami miatt régen a firefoxot megszerettem.

Nálam a crome fél nap használat után egyértelműen favorizálta magát a gépemen!
  • Epikurosz
    Mondd ki szépen: Ó per A.
  • Drawain
    Ennyit az opera fanok által sokat emlegetett technológiai fölényéről:
    http://www.browserscope.org
  • bermuda3
    az a baj h mindenkinek olyan vasa van, amiken minden böngésző pörög. melóhelyen olyan szutykos p3-as gép van, hogy az explorer a 3.-4. megnyitott lap környékén már vagy. chrome-mal 15lapnál is pörög a ctrl+tab. explorer párti sosem voltam, mozillát használtam, de ott meg 5 lapnak van akkora memóriaigénye mint a chrome-nak 30-cal. lehet h vannak még hiányosságai, de én mostmár maradok nála, mert ebben még nem kellett csalódnom mint a szóbanforgó másik kettőben. egyszer sikerült csak elintéznem de akkor bezárta magát, és újraindításnál kidobta a visszaállítást rögtön :)
    a másik fele a melóhelyi tapasztalatoknak. böngészési előzmények törlése 1-2 oldal meglátogatása után IE-vel 20mp. egész éjszakás netezés után chrome-mal kb annyi idő amíg az OK gombra rákattintok...
    "éjjen a króm" :)
  • Utokverek
    ""az Ó/A nem tudom, mit akar jelenteni"
    Hááát, pedig ez lett volna az IQ teszt."

Akkor a te általad felállítotton megbuktam asszem, de kőkeményen :D
    Reklámblokkolót még és se használtam soha, de egyenlőre nem sok vizet zavarnak nálam.
  • jin
    Ez mindet üt, olyan gyors, mint a villám. Opera mehet a bálba.
  • Epikurosz
    reklámblokkoló: Privoxy

Utokverek:
    "az Ó/A nem tudom, mit akar jelenteni"
    Hááát, pedig ez lett volna az IQ teszt.
  • sonicXX
    Miért? A GoogleAds-on kívül minden más reklámot kiszűrne :D még a G-nek is jó lenne, maximum csak egy picit perelnék be a céget :D
  • Skynet85
    Nah most felnevettem, gg-s cucba reklám blokkoló, ez kb olyan mitha az olaj sejket biztatnák hogy szponzorálja a megujuló, és altenatív energia forrásokat, és felejtse el az olajat:D
  • Reg5
    Nálam FF-en alap kieg, és eléggé hozzászoktam a reklámmentes oldalakhoz. Persze előtte nekem se hiányzott :)
  • semmikozod
    Nekem a reklámblokkoló soha se hiányzott. FF-on sem használok.
  • Reg5
    Akkor használj IE-t mert annak nagyobb a részesedése és biztosan jobb is :)

Nekem tetszik a Chrome, csak kéne hozzá egy reklámblokkoló(beleturkálni nem akarok).
  • caprocorno
    Linuxra még nincs kész. Van már valami kora verzió, ami kipróbálható, de még béta fázisban sincs igazán. Ha azonban itt felíratkozol, akkor értesíteni fognak mikor elérhető a Linuxos változat: Itt íratkozhatsz fel a Linuxos Chrome megjelenésének értesítésére>>
  • Cat 02 #44
    Linuxra van ? :p
  • Rage47
    ez kb minden második program installálásakor feljön
  • Epikurosz
    Frissítés után érdemes újraindítani a gépet, nem altatni tovább!
  • passatgt
    ráadásul ha bepipálva marad, akkor mi lesz?:D
  • caprocorno
    ISTENEM!!! Már vártam ezeket az összeesküvés elmélet vallókat! Akkor ne használd baszikuli! Bár már túl vagy rajta, mert skineket ismered, ami szerintem mellesleg fölösleges. Az viszont gáz, ha nálad nem gyorsabb. Akkor ott valami probléma van. Vagy kamuzol
  • Acetm
    Kémprogram... :D Talán, mert el kéne néha olvasni mit pipálunk be. Ami miatt anno volt a pánik, az is user error, mert olvasni kéne, ugyanis van egy ilyen gomb, amit nem kell bejelölni:

" Opcionális: Segítsen a Google Chrome fejlesztésében azáltal, hogy automatikusan elküldi a használati statisztikákat és hibajelentéseket a Google részére."
  • who am I 7
    attól még jó az opera.a chrome egy profi kémprogram, és ráadásul bugyuta a skinezhetősége.Nálam gyorsabb nem volt..érdekes.
  • a_n_d_r_e_w
    kezdek átszokni ie-ről chromera, de kellen már linux verzió is... így í cégnél muszáj a hülye FF-ot hazsnáljam, vagy a buta operát :)
    (még mielőtt jönne a flém, én így érzek velük kapcsolatban :))
  • Seth74
    Igen, ezt a piaci részesedése is mutatja.
  • czyi
    Opera 10.0
  • czyi
    http://magyaropera.blog.hu/

semmi mást nem kell és érdemes használni, csak az Operát!
  • xNoodlex
    Gondolom neked már a 4-es volt fent és arra telepítetted a 3-ast. Downgrade-elni nem szokták magukat a programok.. Szedd le ami most van és utána telepítsd a 3-at.
  • Blasta
    Valaki nem tudja, hogy lehet a nyitó oldalon megjelenő honlapok listáját bővíteni?
    Az előző verzióban még 9 oldalt tudott megjeleníteni 3 sorban, már csak 8-at 2 sorban.
  • caprocorno
    Na ezt jó lenne valaki elmagyarázná most már. Letöltöttem a cikkben belinkelt futtatható állományt, telepítettem, a weriószámom: 4.0.206.1 lett. Végülis nekem jó így, csak nem értem, akkor miért 3-as. Egyébként nagyon szépen fut, állítom, hogy jelenleg ez aa leg gyorsabb böngésző mind indulásra, mind az oldalak megjelenítésében.
  • Utokverek

#8 Epikurosz: Te ezt a fixméretű táblakivágós dolgot tök komolyan gondolod? o.O
    Zoomolni meg ctrl+egérgörgővel lehet a legtöbb böngészőban, bár az Ó/A nem tudom, mit akar jelenteni.
  • Régi vodanetes
    Egyébként úgy, mint az előzőhöz, ebbe is átemeltem a Firefox kezdőlapját és az összes könyvjelzőt.
  • Régi vodanetes
    Már letöltöttem és telepítettem, ezt használom a lomha Firefox helyett. Valósi szélessávhoz ez az igazi böngésző.
  • BlueGold
    SRWare Iron Crome Google nélkül
  • xNoodlex
    A 3-as az utolsó stabil jelenleg.
  • RYO21
    WTF? Most készült még csak el a 3mas?

Nekem megvan a 4-es.

• semmikozod
    Jdownloader.exe elindit és örül. :)
    Youtube videónál csak a linket kell másolni és a program jelez, hogy letöltse-e neked.
  • Rage47
    Tudom, de én FF szintű kieg. rendszerre gondoltam:)
  • Epikurosz
    Telepítettem, de nekem így elsőre túl bonyolultnak tűnik.
  • KicsiMonkey
    Ehh, pár perccel ezelőtt töltöttem le. Le akartam tesztelni. Az egy-két oldal görgetése nekem valamiért nagyon akad vagy lassú vagy nemtom. Firefoxot használok. A Chrome nagyon gyors. Másodpercek alatt leszedtem feltettem és elindítottam. Bár még maradok ff-nél, de azért nem törlöm le ezt sem :)
  • Epikurosz
    OK, letöltöttem, de ott van egy rakás fájl, és egy sem install vagy setup.
  • semmikozod
    Mivel jó. :P Amúgy: http://jdownloader.org/
  • Alfa Of NS
    Ez már majdnem olyan gyors lett mint a Safari.