94
  • ziipp
    Lehet, hogy rossz a lábad! (Komolyan.) Például egy korábbi cipőd miatt valami bütyök van valahol, és ezzel máris kiestél a szabványos méretből. A legjobb cipőtípus, amivel eddig találkoztam, a futócipő. Ha tehetném, ilyen hordanék állandóan, csak kinézet szempontjából nem a legjobb.

Azért kevés az az egy év. Alap hogy, cipőt piacról sose. De ez az egyéb ruházati cikkekre is igaz. Ki tudja, hogy Kínában milyen festéket használnak a festésükre és az milyen hatással van a bőrünkre? Ráadásul hamar tönkre is mennek. Igazából hiányolom a régi mesterembereket, akiben meg van még a tudás egy személyre szabott ruha vagy cipőt készítéséhez és nem dolgoznak horribilis áron. A tömeggyártás szinte minden téren eluralkodott. Ha csinálni akarsz egy egyedi trikót, mintát; nem találsz hozzá ruhafestéket, sőt ilyen vasalós embert se, aki egy-két példányban bevállalná esetleg.
  • Magiszter
    Hjajj mi megy itt?!
  • KillerBee
    Mucikám!
    Saját eddigi mély színvonaladat is sikerült alulmúlnod. Te feltételezésekkel élsz velem kapcsolatban, míg én a te saját önkéntes adatközlésedre támaszkodom.

Érzed az én finom gúnyolódásom és a te otromba bunkóságod közti különbséget? - Fenét érzed, a te családi háttereddel ez kész csoda lenne.
  • Epikurosz
    Arra sem vagy képes, hogy kikezeld a fehérfolyást, amely minden tesnyílásodból árad, és még te akarsz tanácsokat adni?
    Elhiszem, hogy az autóúton a felszedett kamionosok hisznek neked, de ez nem az a hely. :-(
  • KillerBee
    Hibás logika! Nem azt kérdeztem, te magad mostad-e már a lábadat, hanem azt, próbáltad-e már a lábmosást. Erre a válaszod nemleges volt, ami kizárja azt, hogy bárki is megmosta volna a lábadat.

Tégy egy próbát, a tisztálkodás csodákra képes! A lábgombát ugyanis nem az izzadság hozza létre, abban csak elszaporodik. Elszaporodni meg csak ott tud, ahol már eleve van.
  • Epikurosz
    De persze a saját szájad nem vagy képes rendesen ápolni, így állandóan ömlik belőle a szenny és a kosz.
  • Epikurosz
    Nem, mert eddig te mostad a lábam, te némber.
  • KillerBee
    "Az nincs megoldva elfogadható, elérhető áron, hogy ne izzadjon bele a lábad a cipőbe, és ne legyen emiatt gombás."

A rendszeres lábmosást próbáltad már?
  • Ferrer
    Nem akarok cyborg lenni!!!
  • Alfa Of NS
    Milyen hülyeség már. Az intelligens ruháknak nincs jövőjük, mivel semmi értelme. A közeljövőben a mobiltelefonba integrálnak mindent és kész. Lassan visszaszorulnak a különálló fényképezőgépek, zenelejátszók majd a kamerák is. Csak pro változatban lesznek külön.

Ezt az idióta félnótást a képen meg egyszer jól orrbacsapja a lengőajtó és a Fűrészt alázó jelenetet lehet majd látni.
  • Magiszter
    No igen. Én is kb fél évig kerestem ilyen cipőt, mire vettem egyet ami szellőzik, vízálló, és még kényelmes is a futáshoz/túrához. Hát nem is volt olcsó.
    Amúgy szerintem a cipőket a legnehezebb kitalálni és megalkotni, hiszen az folyamatos és állandó igénybevételnek van kitéve a különböző időjárási körülményekkel egyetemben. Egy kényelmes pólót hamarabb és egyszerűbb elkészíteni mint egy kényelmes cipőt. Nekem vannak 1000 forintos pólóim immáron 6 éve hordom őket, de eddig még egyik "occó" cipőm se bírta 1 évnél tovább a napi igénybevételt. Szóval a lábbeli és az egyéb ruházat nem egy kategória.
  • Epikurosz
    Álmodik a nyomor (és ezt nem rád értettem).

Az nincs megoldva elfogadható, elérhető áron, hogy ne izzadjon bele a lábad a cipőbe, és ne legyen emiatt gombás. Meg ugye ott van sok ember allergiája a műszálakra.
    Emellett, ha sokat gyalogolsz - no, nem sziklás terepen, hanem csak aszfalton - a legtöbb cipőben vízhólyagos lesz a lábad. Még a 13 ezer ft-ért vásárolt szandálban is.
  • Sir Ny
    hát, sok ruha tényleg intelligensebb, mint néhány ember.
  • Magiszter
    Eh... Okos telefon, intelligens mosópor, most meg lassan "agyas ruha".

"A legújabb divatot láthatják a Brain kollekcióból. Ennek a ruhának a XXL-es intelligenciája és M-es processzora van. Idális minden iskolásnak, háziasszonynak."

Én arra leszek kíváncsi hogy mikor jelenik meg olyan ruha ami: leszoktat a dohányzásról, figyelmeztet ha otthon hagyok valamit. Ha információt keresek felolvassa a vonatkozó részt a Wikipédiából, miután mobil hálózaton kikereste azt. De leginkább olyan rucira várok ami méretre igazítja magát, vízálló, szellőzik nyáron és még a színét is igazítja az igényeim szerint.

(csak nekem jutott eszembe Gönc a Kedvenc Marslakómból? )