66
Hogyan?
  • Deathstorm
    #66
    Sziasztok!
    Tud valaki segíteni abban,hogy kell neten játszani a Dead Island game of the year edition verziót (nosTeam készítette),mert akármit csinálok szürke a game lobby.
  • Desiderata #65
  • cabal151
    #64
    Hello! monsták hogy kérdezzem meg itt!! A Dead Space 2 nevű játékban elakadtam,illetve a chapter 7 ben ha kinyitok 1 ajtót! kilép a játékbol a windows ba!! létezik hogy azért mert warez a játék ??????
  • Wolfsnack
    #63
    "új filmeket bemutatásukkal egyidőben DVD és Blu-ray formátumban is elérhetővé lehet tenni"

    ez a mondat butaság, attól még kiküldi a jelet a tv-re, onnantól fogva pedig szabványos dologról beszélünk amit rögzíteni lehet
    vagy én értettem félre valamit?

    játékoknál már durvább a helyzet, végén csak videó végigjátszások terjednek majd torrenten :))
  • GregSB
    #62
    Az Intel új processzort fejlesztett a kalózmásolatok ellen

    "A "Sandy Bridge" új processzorgeneráció szerdai hivatalos bemutatása előtt szakmai körökben ismertté vált, hogy az új processzortípus - ellentétben a szoftveres megoldásokkal - feltörhetetlen hardvervédelemet biztosít a jogosulatlan másolás ellen - írja az Engadget technológiai blog."
  • Desiderata #61
    vagy mégse
  • Desiderata #60
    le, amúgy vannak warez fórumok/blogok, szerintem ne próbálkozz
  • tomi223
    #59
    Sziasztok!
    A következő lenne a kérdésem.
    Saját warez oldalt, hogyha csinálok és tartalmaz Jogi szabályt sértő tartalmat, külföldi oldalra feltölve pl : RAPADIDSHARE.COM,UPLOAD.COM
    akkor ahol futt az oldal mármint és én saját pc-ém akkor ugyan úgy lefoglalható a PC-ém ???
  • djsenki
    #58
    Kisebb sms warez oldalnak bejön havi 30000. Nem üzemeltetek ilyent de ismerek olyant aki igen.
  • Nasim
    #57
    Szerintetek mekkora bevétele lehet egy átlagos magyar Warez oldalnak,mondjuk filmek kategóriában?Esetleg valaki üzemeltet ilyet?
  • Desiderata #56
    a warez viszont megtűrt dolog torrent formában, ennek örülni kéne
  • okmt
    #55
    Az artijus témához annyi hozzátennivalóm lenne hogy alapba feltételezi hogy olyan termék kerül a pendrive-ra vagy cd-re dvd-re amiért kapásből jogdíjat kell fizetnem.A párom a főiskolás jegyzeteit, órarendet, családi fotókat tárolja pendrive-on.Ma pedig kiírtam 1 dvd-t a családi hétvégénkről.Ezért is fizetek jogdíjat.Miért?De nem is azért van mert "wareznemzet" lennénk.Sok fogy ezekből van akinek a munkájához tartozik, vennie, használnia kell.Lehúzható nemzet vagyunk.Hagyjuk, hogy eleve tolvajoknak tartsanak.Pécsen esődíjat akartak szedni éves csapadék szorozva tetőméret.Ennyi erővel a csavarhúzó,kalapács,pajszer jogdíj helyett simlidíjat szedhetnének mert betörni lehet vele.A kotonért meg 65 éves korig bevezetném az általános luk-adót 65 év felett pedig a lank-adót.Folytathatnám de minek.Azért szedjenek pénzt ami jogos.A törvény meg úgyis tiltja a warezt.De ezzel nem csak a warezosokat büntetik.A warezosnak meg ha van számlája a lemezről akkor beszámítható legyen az ügyvédi díjból mint a lebeszélhető mobiltarifák. :-)
  • Desiderata #54

    download
  • erieskrisz
    #53
    Igen ismrem de nem regényt irok, szerintem igy is ell lehet olvasni.Egyébként itt egy ujabb hir: Nem ismeri ugyan el hibáját a Dell Computer Inc.

    , a világ második legnagyobb pc-gyártója, mégis megállapodást kötött az ügyészséggel a vele szemben a fogyasztók megtévesztése címén indított kártérítési ügyben. Az egyezség legfontosabb részeként a komputergyártó négymillió dollárt fizet büntetésként, továbbá az eljárás eddigi költségeinek fedezésére és a bírósághoz fordult fogyasztók kárának megtérítésére - derül ki a Guardian összefoglalójából.

    Az ügy két évvel ezelőtt kezdődött, amikor számos panasz érkezett a New York-i ügyészségre a Dell ellen. Ezekben azzal vádolták a vállalatot, hogy trükkös hirdetésekkel átveri vásárlóit: gyakran reklámozta új termékeit nulla kamatozású finanszírozással, majd amikor a csalira ráharapott a fogyasztó, visszautasítja hitelkérelmét, és ráveszi a vevőt, hogy sokkal kedvezőtlenebb, piaci vagy még annál is magasabb kamatozású kölcsönnel vásárolja meg a kiszemelt gépet. Sokszor a 20 százalékot is meghaladta a kamatláb. A panaszok másik csoportja szerint nemegyszer előfordult, hogy a Dell nem javította meg időben, a garanciális szerződésben vállalt feltételeknek megfelelően a felhasználó rendszerét. A jótállás, amiért sokszor súlyos dollárezreket fizettek, így haszontalannak bizonyult. A cég az első pillanattól kezdve tagadta a vádakat, de a New York-i legfelsőbb bíróság tavaly ellene ítélt, az ügyészségre hagyva az ügy lezárását. Ennek az eljárásnak lett a vége a négymillió dolláros kártérítés. Tudom ugyan hogy ez nem a varezröl szol de itt is van még 1 példa mire gondolta ellöző hsz-ben
  • Apocalipto
    #52
    Ismered azt a szót, hogy vessző? Sokat segít, azzal még értelmesnek is tűnhet a mondanivalód.
  • erieskrisz
    #51
    Izé ha nem 10 meg 15 ezer lenne 1 játék kevesebben warezolnának szerintem de a játékgyártok is lopnak csalnak hazudnak nem véletlenül kell minden uj játékhoz uj configot összerakni az embernek biztos hogy a játékfejlesztök és a hardver gyártoknak is megvan a maguk kis biznisze vagy mondhatnám microsoftot is menyi csalást és hazugságot csináltak akkor aszthiszem LG meg SAMSUNG cég állapodott meg egymásal hogy nem visszik lejebb az LCD tévék árát meg még sorolhatnám szegény ember keveset-kicsit lopp gazdagembernek meg a világ összes pénze nem lenne elég ugyhogy megérdemlik szerintem. A rol nem is beszélve hogy csakmost pl a nagyon felkapot NFS szériábol az összeset letöltöttem nem megvettem és kb 2 játszottam végig. Példa Shift már megjelent demo meg mittomén mikor lessz. Nah most ezt igy kell csinálni elöször eladokvalamit neked ki sem probálhatod vedd meg ha mégsemtetszik akor szoptad.Politikusokrol már nem is beszélek BKV MÁV állami cégek Nah ez nem mindegy hogy a te adodból kik hogy lopnak. Dolgozol fizeted az adot ö9sszegürcölsz magadnak 1 házra és haaaa mit tom én a hánymilios értéket meghaaaaaaaladja akkor fizethetsz a házad után is,pedig adozot pénzböl ill fizetésedböl épitetted
  • TDantes
    #50
    Inkább neked kéne bekussolnod. Miért is csináltam magamból hülyét? Mert tudom ,hogy a warez az márpedig lopás? Akkor is az, ha pár debil ezt nem tudja felfogni?

    Ítélkeztem én? Mondtam olyat hogy senki ne warezoljon? Nem mondtam semmi ilyesmit csak az IGAZSÁGOT.

    Ám ha az igazság miatt valaki hülye és kussolnia kell, akkor valami nagyon nem stimmel.

    Mégis kit ugattam le? He? Mi? Én pattogok? Mert? Az pattogás ha valaki gondolkodik? Mi?

    Inkább te kussolj ha nem bírsz semmi értelmeset mondani, és csak ugatni bírsz.
  • sanyiute
    #49
    bibibi buták vagytok! XD és a Warez az rossz dolog!:D
  • Petka
    #48
    Én a helyedben inkább kussolnék!

    "Csak alig féltucatnyi alkalommal írtam le, hogy én is warezolok...de legalább én nem vagyok rá büszke, és nem mondok olyan hülyeséget, hogy nem lopás."

    Ellenben itt pattogsz. Legalább ne ugassál le mást! Jó nagy hülyét csináltál mostmár magadból...
  • TDantes
    #47
    Mond olvasni tudsz? Vissza olvasni? Az is megy? Akkor olvass vissza. Utána pofázz hülyeséget.

    Csak alig féltucatnyi alkalommal írtam le, hogy én is warezolok...de legalább én nem vagyok rá büszke, és nem mondok olyan hülyeséget, hogy nem lopás.

    Mert itt a vita, ha hajlandó lennél vissza olvasni, arról szólt,hogy a warez lopás vagy sem.
    És márpedig az.

    Hadjáratot sem indítottam senki ellen, de hát ügye...mindegy hagyjuk. Vissza olvasni, értelmezni az nem megy látom. Csak a hülyeség.

    Legközelebb meg inkább gondolkodjál el, hülyeségek pofázása helyett.
  • MerlinW
    #46
    Lopás lopás lopás lopás... beragadt a lemez? Értelek én, Te is egy igazságért, világreformért küzdő álszent polgár vagy, aki még soha nem lopott, nem hazudott, nem követett el semmit, de legalább a glória ott lebeg a feje felett. Nincs is ezzel semmi baj, csak nagyon rossz fórumot választottál ehhez.

    Dolgozz a hatóságnak, az államnak vagy valakinek aki segít neked ebben a hadjáratban. Ítéld el az embereket, indíts kereszteshadjáratot, mi pedig örülünk, hogy ennyire teljes az életed.

    Itt, ezen a fórumon viszont csak mosoly tárgya lehetsz.
  • BaLTáSGYiLKoS
    #45
  • TDantes
    #44
    Jól van akkor, igen én az EA ügynöke vagyok...lebuktam...észlény...nem igaz hogy nem fogod fel hogy lopás?

    Tudod miért? Mert ez a törvény fogd már fel végre! Ki nem állhatom ha valaki, ennyire képtelen gondolkodni!

    Mit nem értesz azon ,hogy lopás? Mi? Lopás, mert a tulajdonos engedélye nélkül használod...elvetted anélkül hogy megengedte volna a tulajdonos...ez a LOPÁS.
    A törvény is így szól!

    Komolyan, szerinted ha a bíróság elé kerülnél, érdekelné a bírót, hogy szerinted nem lopás? Kit érdekel hogy szerinted nem az! Senkit az ég világon! Lopás, bűncselekmény, és kész!

    Ezen nem lehet mit vitatkozni, mert ez így van! Ez nem vélemény meg nézőpont kérdése! Ez tény, fogd már fel!

    Nem igaz, hogy valaki ennyire értetlen legyen.
  • EK1TEP
    #43
    Nyugalom fiúk!
    Inkább azt tárgyaljátok hogy hogyan tudunk játékot,zenét,filmet,programot lopni az internetről!
    Tudjuk hogy a warez az lopás, ez tény!Lopjuk a szoftvereket, multimédiás anyagokat az internetről.Ezek hogyan kerülnek fel?
    Szállításkor, vagy a fejlesztőktől, kiadóktól szivárog ki a világhálóra?Ilyen egyszerű lenne?
    Razor-ékhoz és a többi "cracker" csapathoz hogyan jut el?Hogyan törik fel az időkorlátot, miképp hatástalanítják a lemezellenőrzési védelmeket?
    Maradjunk a fő témánál ha kérhetném!
  • tom235
    #42
    "Az hogy miért kell jogdíjat fizetni, az nem tudom" Akkor meg minek állsz itt le vitatkozni velem? Más: Ha nem seggnylás lenne akkor ezt írnád: Nem tudom minek kell jogdíjat fizetni, de a bíróság teljesen jogtalanul a kiadóknak ad igazat, bármilyen eshetőségben, kész. Nempedig ezt: hogy márpedig ez bizony lopás, mert a kiadó a csatlósai és a média azt mondja. Miért lopás az, ha valamiért adó formájában már fizettem?
  • TDantes
    #41
    Nem csak EA létezik mint kiadó...vagy szerinted csak egyedül ők vannak? Az EA egy mamut cég, és még nekik is számtalan veszteséges játékuk van..igaz sok nyereséges is.

    Viszont ha kitörlöd a csipát a szemedből, akkor láthatod, hogy igen is vannak cégek amik tönkre mennek, és igen is gyakran előfordul, hogy a kiadó felszámolja a fejlesztő stúdiót, mert a játék nem hozott nyereséget.

    Az hogy miért kell jogdíjat fizetni, az nem tudom, és nem nagyon senki seggét .
    De ettől még mindig lopás.

    Tudod mit? Lopjál autót is...úgyis mind gazdagok az autó gyártók...meg túlzás a súlyadó, teljesen jogtalan hogy követelik...úgyhogy akkor lopjál autót is.
  • tom235
    #40
    "de ettől még ugyanúgy nem tölthetsz rá le semmit." Na ezaz ez a probléma. Ha nem szednék ezt a jogdíjat jogos lehetne a felháborodásuk a kiadóknak, így viszont felháborító az egész.
  • tom235
    #39
    Persze biztos az electronic arts is a csőd szélén áll. Na ne nevettess már. Most azt akarod beadni nekem, hogy azért adnak ki minden évben új nfs-t fifa-t meg anyámkínját, mert veszteségesek mi? Erről a lopásról meg: Még mindig nem értem (bár szerintem te se csak szajkózod itt a szöveged, meg nyalod a kiadók seggét), miért kell nekem jogdíjat fizetni a cd-re, ha nem másolhatok szabadon rá zenét, valamint miért kéne nekem a cd-ért jogdíjat fizetni, ha semmi warez tartalmat nem rakok rá, csak fotókat?
  • TDantes
    #38
    Az...busás hasznuk...persze...olvass már egy kicsit utána a dolgoknak..azám busás hasznuk...ja...akkor biztos csak poénből mennek sokszor csődbe, meg biztos csak poénból van leépítés a nagy hiány miatt...
  • TDantes
    #37
    Abban a tekintetben mindegy, hogy akár tesznek jogdíjat a pendrive-ra akár nem, attól még a warez az lopás.

    A jussukat pedig nem kapják, ne beszélj már hülyeségeket! Mégis ha szerinted megkapják a jussukat, áruld már el, akkor mi a büdös francért fordul elő, igen gyakran, hogy egy játék veszteséges és még a fejlesztés költségeit sem hozza vissza?! Köszönhetően részben a wareznak is?!

    Gondolkodj már mielőtt leírsz valamit. Lopás és kész.

    Legközelebb mi lesz? A kenyeret is ellopod, mert az se lopás, mert a pék már így is elég gazdag?

    Nem mondom ,hogy én nem warezolok, ez van...aki nem gazdag az vagy nem játszik PC-n vagy warezol. Ez van..szar ügy, és még mindig lopásnak minősül.

    Ugyanis, azt a játék szoftvert valakik elkészítették, legyártották. Az egy termék, egy szellemi termék. Ha nem fizetsz érte, hanem máshonnan szerzed meg, akkor L-O-P-Á-S!
  • tomy8614
    #36
    nyugi én is utálom az artijust, mert feltételzik rólam, hogy lopni fogok, mert vettem egy adathordozót amire AKÁR zenét is fel lehetne rakni. de ettől még ugyanúgy nem tölthetsz rá le semmit.

    ami olyan szar azt ne vedd meg. van interneted utána tudsz nézni, a legtöbb dolognak van demoja próbáld ki, de az mögé bújni, hogy valami szar, ezért inkább ellopom vicces kicsit

  • tom235
    #35
    "artijustól max zenészek kapnak pénzt..." Akkor a zeneletöltés jogdíjas vinyóra miért is lopás?
    "szemetek, te 2 nap alatt végigviszed, ők meg pénzt kérnek érte" Hát az olyan szarokért ne is kérjenek, amik kb. 4 órás játékidővel bírnak. Főleg ne 10 ezer forintokért. Persze joguk van hozzá, akár 100 ezret is elkérni érte, dehát akkor ne csodálkozzanak, ha "ellopják" bár ígyis busás hasznuk van, hiszen évről évre kiadnak valamit, ergó mégiscsak jól befektetés a játékszoftver.
    "bár valszeg azt a kibaszott dvd-t is olyan helyen veszed meg ahol nincs rajta matrica..." Képzeld nem olyan helyen veszem. Ezért is vagyok felháborodva, ha a kiírt családi fotóimért is jogdíjat szednek. (nem is keveset)
  • EK1TEP
    #34
    De gondolom azért te is warezolsz?
  • tomy8614
    #33
    artijustól max zenészek kapnak pénzt...

    szemetek, te 2 nap alatt végigviszed, ők meg pénzt kérnek érte. pedig csak fél évet dolgoztak rajta. egy mozifilmet meg megnézel 2 óra alatt és azért is pénzt kérnek. tényleg szemetek, de te okos vagy és nem dőlsz be a trükknek, inkább letöltöd. úgyis kapnak pénzt az artijustól (mert te ezt olvastad valahol), így is megéri nekik. bár valszeg azt a kibaszott dvd-t is olyan helyen veszed meg ahol nincs rajta matrica...
  • tom235
    #32
    "Az hogy mire szednek jogdíjat az teljesen mindegy" Már hogy lenne mindegy. Neked mindegy lenne, hogy ezer vagy 2 ezer forintot fizetsz egy pendrive-ért? (főleg akkor, ha semmilyen warez-t nem teszel rá majd).
    "Te készítesz valamit, teljesen mindegy hogy mit, valamilyen terméket. És azt szépen ellopják tőled, mindenki, és senki sem fizet...szerintem a te szád is sírna.." Az előbb írtam, hogy az artijus-tól megkapják a jussukat, jó mondjuk ez nem annyi, mintha egy szaros 2 nap alatt végigvihető játékért koponyánként 10 rugót beszednének, de így is elég szépen kapnak hidd el.
  • TDantes
    #31
    Az hogy mire szednek jogdíjat az teljesen mindegy. És nincs bekalkulálva az sehová.

    A warez pedig, ismétlem LOPÁS.

    Jogtalanul sír a kiadók szája? Gondolkodjál már el haver! Te készítesz valamit, teljesen mindegy hogy mit, valamilyen terméket. És azt szépen ellopják tőled, mindenki, és senki sem fizet...szerintem a te szád is sírna..


    És azt is jobb ha tudod, sok játék még a fejlesztési költséget se hozza be. Persze sok esetben azért is mert szar, de a warez is benne van.
  • TDantes
    #30
    Szerintem meg, ahelyett, hogy sértegetsz, vedd a fáradságot és olvasd el az idevágó törvényeket.

    A warez az lopás. A lopás az bűncselekmény. Nem vagyok álszent, én is warezolok, időnként.

    De nem vagyok rá büszke, és a warez az márpedig lopás.

  • tom235
    #29
    Mire való a (mostmár szépen megemelt) jogdíj az adathordozókra, he? Ne szedjék már tőlem, mikor mondjuk csak a családi fotóimat akarom kíirni Bele van az kalkulálva, hogy az emberek 99%-a warez-t fog rá kiírni, ezért kerül 2-szer annyiba a lemez, vinyó, pendrive stb. Jogtalanul sír a kiadók szája, az artijus-tól megkapják a jussukat.
  • #28
    lopás az agyad:D
    Akkor az nem lopás hogy 2-3 óra alatt kijáccható gémek kerülnek a polcokra több 10 ezeré?
    Ott a terminator salvation is
  • #27
    Egyetértek