66
Hogyan?
-
MuldR #26 Hat, en tobb jatekot vettem mar meg jogtisztan, es nagyon soknal telepites es 10 perc jatek utan a k. anyaba kivantam oket, hogy eze a szemete penzt mernek kerni. Bughalmazok, hangzatos nevu szep screenshotos jatekok kerulnek ki sulyos penzeke, amikkel max 10 percet lehet jatszani.
Mar megfogadtam, csak olyan jatekot veszek meg, aminek a "biztonsagi masolataval" mar elotte jatszottam es megallapitottam, hogy megeri. Persze van par jatek, amibol normalis demo van, es kiprobalhato, de az sem mindig adja vissza, hogy milyen a vegleges.
Szoval olyan programokat kellene irni, es olyan szolgaltatasokat adni, hogy az emberek fejeben meg se forduljon a warez.
Filmek/zenek eseteben mas a helyzet. Eloszor is nem emlekszem mi volt az utolso olyan film, amire azt mondtam volna, hogy ez egy mozijegy aranal tobbet er. Mostanaban csak a hulladek szenny jon a filmstudiokbol. A zenei cdknel meg nem ertem miert kerul egy cd 5000-6500ftba!! Na majd megveszem persze. Ha realis aron adjak. -
TDantes #25 Mert az. A warez lopás. Egy játék program az szellemi tulajdon, ha letöltöd, illegálisan, akkor az lopás. Ugyanúgy mintha kézzel fogható dolgot lopnál.
Persze , ettől ,még rákényszerül időnként az ember a warezra, de ettól még az lopás. -
tom235 #24 Egyébként nem értem azokat, akik úgy gondolják, hogy a warez tolvajlás. Miért lenne az, mikor a merevlemez árától kezdve a dvd-ig mindenbe jogdíj van építve? Teljesen jogosan warezolnak. Elvégre ki van fizetve, minimum a vinyóval. -
nem reklámozza magát egyik csapat sem, nincs honlapjuk stb. ezért nem kéne ez a topik sem :p -
spec a Razor vagy 4 éve bebukott, de aztán talpra álltak -
SzeWavsztok!Beszélgetni lehet róla, de megakadályozni nem. Kétfelé kell bontani a Warezolókat: egy csoport a tolvajok, és egy másik, akik szívesen osszák meg saját feltöltéseiket bárkivel. Ez utóbbi legtöbbször a pontgyűjtésről szól a szerver bónusz használatért. Ha így nézzük a Warez fogalmát, már egészen más a kép.Javaslat: tolvajoknak kézlevágás, megosztóknak kitüntetés! -
szállitás elött lemásolják és visszarakják a lemezeket és ha gubanc van akkoris csak szállitási sérülés van mivel a lemez nem hiányzik belőle tehát lopás nem történt és simán kiviszek öket :D -
gyepesjoint #19 jaja,hogy lehet az,hogy a RELOADED és a Razor is fennt van több évek óta... -
Volt itt az sg-n erről egy cikk. -
Figyelemreméltő a történelmük :) -
szerintem kár így előtérbe tolni őket topik formájában, inkább örüljünk áldozatos munkájuknak. -
"Akkor azokat jól meg kéne b*szni nem?"
De nem tudják ki rakta föl! -
Pontosan,csak nem mindig a sajtós kolléga teszi fel hanem kiadja release groupoknak akik kirakják. -
engem meg az érdekel h egy ilyen csapatot h nem kapnak el?? szembe röhögnek fejlesztőket, kiadókat, miközben saját weboldaluk van ahol vigan irogatnak arról h mitcsinálnak, és h kik a tagok! én nem sajnálnék egy "véletlen" balesetet a fejlesztők helyében. -
Leborul a raktár polcáról, kamionról, kapcsolatok, stb. -
EK1TEP #11 Igen de hogy?
Akkor azokat jól meg kéne b*szni nem?
Ez olyan mintha a gamestar kapna egy példányt tesztelni és feltennék a torrent oldalra nemde? -
A fejlesztőktől a sajtónak tesztelésre ki küldött példányok sokszor felkerülnek netre... -
karajjj #9 szerinted a megjelenés napján lesz kész, írják ki és teszik a boltok polcaira a játékot??? ne legyetek már ennyire naivak -
EK1TEP #8 Én a játékos, programok részére lennék inkább kíváncsi!
Sok game megjelenés előtt hetekkel már fel van törve és vígan tolja mindenki!
Honnan a francból szerezték meg? -
-
Ez egy érdekes kérdés, szerintem olyan ember szolgáltatja ki ezeket a cuccokat aki benne van abban a "láncban" ami a fejlesztőktől a bolti eladókig tart. Újságoknál/könyveknél pl. olyan emberek scannelik be és teszik fel netre akik nyomdában dolgoznak.
szvsz, azért mondjuk erre én is kíváncsi lennék. -
azért én hamarabb elkezdtem utólagos engedelmeddel XXXD -
Nem játékokról van a kép, de szerintem jól mutatja, hogy mennyi lehetőség van a kiszivárogtatásra...
-
HHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAXXX -
Ez engem is érdekelne,hogy is megy ez :)
Valaki válaszolja pls meg,aztán el lehet barmolni a topikot, ahogy mindig szokás... -
EK1TEP #1 Sziasztok!
Sokat motoszkál a fejemben az a kérdés hogy hogyan kerül ki az internetre torrent és egyéb warez oldalakra hetekkel akár hónapokkal is hamarabb a megjelenés előtt egy játék, program?RAZOR1911,RELOADED és egyéb csapatok honnan szerzik meg hamarabb a szoftvert és hogyan törik fel azokat?
Filmeknél, zenéknél is ugyan ez a helyzet megjelenés előtt DVD minőségű filmeket tudunk manapság sok esetben beszerezni kalózkodással az internetről!
Lehet fejtegetni a témát, aki tud valamit ne habozzon ossza meg velem/velünk!
Egy kis leírás a Razor1911 csapatról.