1582
  • a.carkey
    Annyi alreggel, ami nekik van, ez értelmetlen.
  • sonajdoba
    azt mondjatok meg hogy akik a topp 10 ben vannak miert nam basztatjak egymast ? de kis buzi gecik akik azt sem tudjak hogy mi fan terem azok szivatjak az embert :( tiszta faszsag es bunkosag :(
  • vass17
    nagyobbat is
  • Pookie
    Miluka74-nek üzenem, ha olvassa ezt a fórumot, hogy nem adom el azt az utcát amit meg akar venni tőlem (Ryan886322).
    Bocsi. :)
  • gelesztas
    kaptatok már 8,7 millás büntikártyát ? én már ezt is elmondhatom magamról :S és nem kiskunyhókat húztam fel, hanem nagy épületeket :D
  • Zetorg
    nem tudtok valami nagyon bitang utcát? :)
  • deer hunterezo
    Jó estét.Mi volt az hogy vissza ált minden ???
  • Strangereister
    erről beszéltem, ha van 50+ millád, akkor megharagszik ha gunyhókat húzol fel, és jön a bünti (simán több10milla), amikor többmillás tornyokat építettem, EGYSZER sem büntetett meg!

és egyébként monopoly pontban ugyanannyit kapsz a drága házakért, csak a jövedelmed kevesebb
  • Mighty
    500k-s épületeket.
  • VRSDM
    én teleraktam egy 16millkós utcát
    cottage-el
    és "csak" 11millió bünti jött össze.
  • sonajdoba
    miert miket epitettel mikor megkaptad az ajandekcsomagot ?
  • Mighty
    pfff nekem 70 miller volt a mai büntim...

Végül is, ezzel bír rá, hogy a 10-15 milliós házakat építsem :)
  • sonajdoba
    megbuntesuk ???
  • n3whous3
    ARGH 21 MILLIÓS KÁRTYÁVAL LEHÚZOTT EZ A SZAR. Nagy nehezen bekerültem a top 10-be és most lehúz ez a rohadék a végén... :CCCCCcc
  • sonajdoba
    nekem eleg jo szerencsem van azt sem tom hogy meik vilagreszen vagyok de a localon a masodik vagyok es hala az egnek eleg jol elkerulnek a rossz emberek igaz meg en sem basztattam senkit
  • Cat 02 #1247
    Nekem is esett már egy csomó, de mindig discardolom.
  • Strangereister
    sok melo, sok épitkezés, türelem, ő kb 6 reggel csinálta, mind pécsi volt...
  • sonajdoba
    oszinten hogy tudtok annyi kartyat osszeszedni ???
  • Strangereister
    levett 16 bónuszt, és rámrakott kilenc hazárdott, így értettem, ha nem voltam világos, hasonlot kapott ő is, azzal a különbséggel, hogy az összes jó utcája nullát hozott a mai napra...
  • sonajdoba
    hogy a faszba lehet 25 kartyat valakire rarakni ???
  • Strangereister
    ma is volt egy veréb, aki nekem jött, 25 kártyát tett rám, a revans (kamatostul) nem fog elmaradni, természetesen :)
  • n3whous3
    persze, csak ha sokáig kísérted a sorsot (tehát sok kicsit épületet veszel, így sokszor sorsol neked kártyát), akkor nagyobb az esélye szerintem, hogy kapsz ilyet
  • vass17
    Sajnos 500k-s épületekkel is be lehet szívni, ezt ma tapasztaltam. Viszonlag kevés épületet vettem, ennek ellenére elég sok chance kártya jött és mondani sem kell, büntetés is volt, nem kevés..
  • sonajdoba
    hat az mit ne mondjak. hat kinlodtam csomot mire meg tudtam venni :( elszortam ra egy valag lovet es ugy velem hogy azok a 6ook-s hazak jol jovedelmeznek majd. mi a te velemenyed ?
  • n3whous3
    egy ideig nem fogod beérni magad, ha most ennyit költesz csak egy utcára

ha már meg van az utca, akkor persze mind1.

meg kizárt, hogy te beépítesz egy akkora utcát ennyi pénzből :DD:D:D: azok rohadt hosszúak már
  • sonajdoba
    hat egy 12.5 millas utcat beepitek 6ook -s hazikoval vagy mivel. ejsze egy ideig jol keresek vele mi a velemenyetek ?
  • n3whous3
    egy 2,5-3 millás utca beépítve 2-300 ezres épületekkel. Gondolva a jövőre, azért jobb nagyobb épületekkel kihasználni, meg azért ne akarjon az ember 24 millányit 75 ezres épületekkel lepakolni, mert kurva hosszú idő. Plusz több chance kártya jönne és ennyi pénz esetén sanszos, hogy kiad egy mínuszos kártyát.
  • sonajdoba
    akkor 26 millara mi volna a legjobb mi lenne a legjovedelmezobb ?
  • n3whous3
    amíg tudsz venni milliós utcákat addig nem, ha már nem tudsz, akkor ezzel emeld az utcádon a bevételt (törölsz kisebb épületeket)
  • sonajdoba
    szerintetek megeri-e dragabb epuleteket epiteni ??? 2-3 millasokat es annal dtagabakot
  • Mighty
    Szerintem az a környék, ahol a legelső utcádat megvetted.
  • deer hunterezo
    A local az mi alapján mutatja a localban az embereket ??
    Én egy reggel játszom
    És nem is áll módomban hajnali 2-ig fennmaradni, hogy támadásokat védjek ki.
    Nem is állok sehol :-D
  • Palinko
    nekem ma még nem töltött be a játék...
  • n3whous3
    newhouse nevű is milyen érdekes nem lett törölve

annyi volt a nagy anticheater, hogy az első 100 embert vagy 1000-et akinek sok volt kilőtték pedig a fenti ott volt top 1-ben már első 1-2 nap több száz millával
  • a.carkey
    Hehe. Ezt is megértük! Magyar csaló is van a global top 10-ben. :)
  • Mighty
    A 2-4. helyre nagy harc van a nemzeti listán :)
  • n3whous3
    huahh, már alig pár millióra vagyok a 10. helytől
  • Zetorg
    mint a valóságban :D

500.000 volt eddig a legnagyobb jutalom.
  • vass17
    Milyen rendszer ez, hogy az ember kifizet 10millás büntetést egyben, de jutalomként még az egytizedét se kapja meg...