Monopoly City Streets
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellette vettem 1et, 2 park már van is az utamon
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
púúúúú
púúúúú
púúúúú
nekem 5ook volt a legnagyobb + es 6k a legkisebb - 😛
btw már kicsiket építettem szinte csak azóta és nem jött jó ideig
én meg úgy vettem észre, hogy... áh nemtom 😊 lehet tényleg úgy van, de nálam meg sokszor akkor jött bónusz, mikor valamit csináltam, aztán mást. Vagy csak tök véletlen volt pont így
púúúúú
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
egyébként látott valaki bónuszpénzt többet? Mert mínuszt már láttam 3-4 milliót is, de +pénzt talán eddig csak 1x láttam 1 millát?
púúúúú
17 házat építettem és semmi
púúúúú
en nagyabol mind hazardosat keptam 😞
amugy mit is jelent az az uj blogbejegyzes ?
a ki es visszalepes nekem is szegitet mar parszor, es megfigyeltem tobbszor ujra kell tolteni az oldalt mert egy ido utan mezavarodik 😞
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Next time, give some notice before you are so confident your wonderful changes will be happily accepted by all.
ASD:ASDASD:ASD:ASDasdadasd
púúúúú
púúúúú
púúúúú
amúgy nézem, valami rent issuera még kitérnek az éjjel talán monopolyék, mert most server maintance lesz egy ideig... mit értenek rajta nemtom, de persze mindenki kéri, hogy állítsák a szorzót vissza
mit mondjak, ha nem is olyan szinten, mint volt, de lehetne azért növelni a szorzót és ne legyen már határ... pont ez volt a király abban, hogy keress egy hosszú utcát, az le van szarva, hogy milyen hosszú, egy 2-3 mérföldes vagy kicsit több utca is tudna hozni eleget, nem azért kellett nekem se egy nagy utca, hogy több férjen bele :S
púúúúú
púúúúú
4 600 000 pénzem van
ha nem unlockolta az épületeket, akkor megszívtad.
nekem van rendes karton papiron es frocsentet olom figutrakkal es a pezt elneveztuk "DM"-nek az az "MonoDoly" 😄
és van utcám még az is biztos😄
a love az nemtom mi, de pénzem is van
és level 3 vagyok bár ezt se tom h mit jelent