Monopoly City Streets

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n3whous3
én toplistásokat szoktamszopatni és nem szomszédokat 😊

púúúúú

Daniel Webster Hwy 3.8 millás út. Aki megveszi ne szopasson 😄

Mellette vettem 1et, 2 park már van is az utamon

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

n3whous3
itt is tetû, elvileg rendszerkarbantartás van náluk és azért IS lehet

púúúúú

tenkenorman
nálam közepes.

http://www.tenke.hu

mindenkinel nagyon lassu vagy csak nalam ???
tenkenorman
jah. tényleg visszakaptam. köcc.

Lullaby
Az már nekem is van mint a szemét és nem tudom ismerõsnél felhasználni ><

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Mighty
Nekem ma 9+21 milleres szerencsekártya bejátszott....

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

en sehogy 😊)) csak lokotkottel 😄 hat en csak szereny jatekos vagyok nekem olyan 10 -13 milla jott ha jol tudom itt melobol nem tudok jatszani csak a forumot figyelem 😄
Hogy csináltál 100 millát?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

n3whous3
naaaa, most vettem észre mi a helyzet!!!! ha véletlenül leveszi a pénzt a gép és nem rak le épületet, akkor visszajelentkezés után ott lesz a pénz. Elõbb 300k lement, most visszament visszajelentkezéskor 😊

púúúúú

n3whous3
40868000 lesz a holnapi bevétel eddigi állás szerint 😊 De még van kis költeni valóm, csak kaptam most demolition permitet és kijelentkezek, hátha este valaki rámbasz egy hazardot, akkor lesz mivel leszedni egybõl.

púúúúú

n3whous3
na most elvitt 300k-t csak úgy, mert nem rakta le a házat, mekkora geci

púúúúú

n3whous3
tudom mikor látok 100k-t meg 1millát 😄 De lehet, hogy tényleg csak 500k volt a max. Azért úgy lenne a jó, ha néha beadna olyat is, ami attól függ, hogy hány épületed van értékben és pl "kaptál egyik utcád után fél napnyi rentet ezért meg ezért", vagy tudomisén. Bár akkor sokat számítana megintcsak a szerencse, hogy kinek mennyi a pénze.

púúúúú

szerintem az nem 1 millas kartya volt hanem 100k- s ugy megorultal neki hogy 1 millat lattal 😄😄😄:

nekem 5ook volt a legnagyobb + es 6k a legkisebb - 😛
n3whous3
na most több jön egyre

btw már kicsiket építettem szinte csak azóta és nem jött jó ideig

én meg úgy vettem észre, hogy... áh nemtom 😊 lehet tényleg úgy van, de nálam meg sokszor akkor jött bónusz, mikor valamit csináltam, aztán mást. Vagy csak tök véletlen volt pont így

púúúúú

Szerintem ez értékarányosan mûködik. Én volt, hogy 200 kisházat építettem és kaptam közben olyan 6-7 kártyát. Most, hogy kicsivel értékesebb épületeket építek, valahogy több jön.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

n3whous3
háh 500k + jeje

egyébként látott valaki bónuszpénzt többet? Mert mínuszt már láttam 3-4 milliót is, de +pénzt talán eddig csak 1x láttam 1 millát?

púúúúú

n3whous3
na mondok én valamit, ma volt 2x 1.5 milla mínusz chance kártya és egy bónusz épület + egy demolish. Most ideültem még a maradék pénzt elkölteni és mi a faszom van:
17 házat építettem és semmi

púúúúú

n3whous3
nálam is volt reggel, várj 1-2 percet

púúúúú

Nem tudok valamiért bejelentkezni, nálatok is ez van?

en azt vettem eszre hogy minel kisseb hazakat epitesz annal tobb jonn. lehet hogy csak azert mert abbol tobbet epitunk. erre mondjak hogy veletlenszeru 😄

en nagyabol mind hazardosat keptam 😞
Zetorg
ma már kaptam 5 demolish kártyát, de egy kibaszott bónusz nem jön a 40 millás utcámra 4 napja...

jo reggelt mindenkinek 😊 na ki mennyit kapot ? en szinte 100millat 😊)))))))))))))))))))))))))))))))))

amugy mit is jelent az az uj blogbejegyzes ?

a ki es visszalepes nekem is szegitet mar parszor, es megfigyeltem tobbszor ujra kell tolteni az oldalt mert egy ido utan mezavarodik 😞
Mighty
Lépj ki, majd be és visszakapod a pénzt.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

n3whous3
ja és háháh, majdnem bent vagyok a top 10 nationalben 😊

púúúúú

n3whous3
lol comment az új blogbejgyzésben:

Next time, give some notice before you are so confident your wonderful changes will be happily accepted by all.

ASD:ASDASD:ASD:ASDasdadasd

púúúúú

n3whous3
ÉS CSAK LEVONÁSOKAT KAPOK BÓNUSZKÉNT HÁT KAPJÁK BE A FASZOMAT, ALIG KAPUNK A RESET ÓTA CHANCE KÁRTYÁT ÉS ANNAK A NAGY RÉSZE MINUSZ ARGH

púúúúú

n3whous3
degeci lassú a szerver, kínszenvedés lepakolgatni.

púúúúú

n3whous3
néha van így :C de elvileg talán a háttérben lerakja "rejtve", de legközelebb megnézem, hogy tényleg így van-e

púúúúú

tenkenorman
B+. Vettem egy házat. Levonta a lóvét és nem rakta le a házat :@

tenkenorman
😄DD

n3whous3
Elsõ helyezett csíterekkel kicsit kibasztak a😄:ASD:ASD:ASDASD:AS

púúúúú

Na emberek ki hogy áll? Az új rent-szabályzat szerint holnap 9,3 milliót fogok kasználni, ki tudja mennyi lett volna ez a régi szorzó szerint a 8 milkás utamon. Építkezés közben kétszer is elõjött most egy-egy chance kártya, mindkétszer megbaszott mr. monopoly 1,6-1,6 millióra, aztán végül engesztelésképpen újra elõjött egy chance, ahol nyertem 100ezret. Kössz, micsoda arányok!
A határ tényleg baromság, nincs értelme az értékes utcáknak, remélem, hogy találnak valami normális megoldást.

n3whous3
á 😄

amúgy nézem, valami rent issuera még kitérnek az éjjel talán monopolyék, mert most server maintance lesz egy ideig... mit értenek rajta nemtom, de persze mindenki kéri, hogy állítsák a szorzót vissza

mit mondjak, ha nem is olyan szinten, mint volt, de lehetne azért növelni a szorzót és ne legyen már határ... pont ez volt a király abban, hogy keress egy hosszú utcát, az le van szarva, hogy milyen hosszú, egy 2-3 mérföldes vagy kicsit több utca is tudna hozni eleget, nem azért kellett nekem se egy nagy utca, hogy több férjen bele :S

púúúúú

Ha azt nézzük logikus a változtatás (ha kellemetlen is), a régi bérleti díjak mellett hamar kiakadt volna a pénzszámláló😄

n3whous3
elején meg még azért rinyáltak, hogy változtassanak, mert így a milliós utcákban milliárdos bevétel simán... 😄 Remélem még az éjjel visszapöckölik, akkor isteni bevétel lesz 😄

púúúúú

Holnap elvileg 30 milla fog befolyni remélem nem kerülök rá a toplistára 😄

nemtom mé csak az alap 6-ot engedi
4 600 000 pénzem van
Zetorg
lvl3-on az unbounded megaplex-ig építhetsz, ha van annyi pénzed.

ha nem unlockolta az épületeket, akkor megszívtad.

a love az olyan mint a motyo es a motyo az olyan mint a penz 😄

nekem van rendes karton papiron es frocsentet olom figutrakkal es a pezt elneveztuk "DM"-nek az az "MonoDoly" 😄
nem csak egy utcám van ,szal a hellyel nincs gond
és van utcám még az is biztos😄
a love az nemtom mi, de pénzem is van
és level 3 vagyok bár ezt se tom h mit jelent
mert nincs loved vagy hely az utcadban vagy az mar nem a te utcad en mar azon sem csodalkoznek 😄
de nekem mért csak az elsõ 6 épületet engedi megépíteni?
na arra a valaszra en is kivancsi leszek 😄
A másik ami vicc, hogy az elsõ két háztípuson kívül a többit nem érdemes építeni, mert nem éri meg. Fõleg a 100 milliós monopoly towernél van ez. 5milliót hoz naponta, amit ki lehet váltani 100 db legolcsóbb házzal, ami 5 millióba kerül... Vagyis megspóroltál potom 95 milliót. Vannak itt gondok az arányokkal rendesen...
Írtam egyébként nekik emailt, kíváncsi vagyok hogy mit válaszolnak. (ha egyáltalán válaszolnak)
hat igen az a franya toplista en is mar kapaszkodtam volna fel a fokalis utolso helyere 😄 de igy ? igy igazi kihivas lett 😊))
A monopoly blog oldalán pont az ellenkezõjét látom most. Mindenki sír az új szabályzat miatt, hogy 1 órával a rent kiosztása elõtt bejelentés nélkül hirtelen megváltoztatnak mindent és elég sokan abbahagyják emiatt a játékot. Ha így marad, akkor ezt a játékot el is felejthetem, pedig ennek a játéknak a célja végülis a toplistára kerülés VOLT.