1582
  • Cat 02 #1302
    Megosztod velünk, avagy magadnak szánod ? :p
  • Mighty
    Pedig van még dögivel 10-14milliós utca az usa-ban.
  • vass17
    Ehh, már sajnos minden el van foglalva, én végignéztem sok autópályaszakaszt és már egy sem a bank tulajdona:( Pedig nagyon kéne nekem is..
  • FZoleee
    kéne egy jóóó hosszú utca, nem tud valaki? :D
  • Mighty
    A 100 millás épülethez level 6 kell.
  • Palinko
    50 valahányat kapok egy nap, de sky tower sem építhető gondolom a monopoly sem lenne az, vagy az építhető csak zsé kell rá? :D
  • Zetorg
    van 100 millád?

majd holnap megnézem, én is lvl4 vagyok
  • Zetorg
    jah, az igaz, de akkor kell 24 milliárd, hogy legyen egy baszott nagy üres utad :D

erre a 16 milliárdosra már valaki tett offert :O
  • Palinko
    hát nem tudom én most 4 vagyok a kutya szimbólummal és 15 millás a max amit építhetek.
  • n3whous3
    elég pénzed van, akkor megveszed, eladod, megveszed üresen
  • Mighty
    360 körül.
  • n3whous3
    én reset előtt taílán 3-as voltam és már lég volt, hogy építhessek asszem
  • Palinko
    jaja rajta maradtak 8 hazardal vette meg :D

egyébként hogy a monopoly towert építhessek level 5 kell legyek vagy 6? és mennyi kell akkor a level 5 höz vagy 6 hoz, mert jelenleg 4 en állok.
  • Zetorg
    és rajta maradnak a hazardok? :)

fullon van az összes. 1 hónap mire leszeded őket
  • Palinko
    hmm mr monopolytól lehet utcát venni :D
  • sonajdoba
    azt hiszem rossz nevre ment a valasz :D de nezzetek el nekem meg kezdo vagyok :D
  • sonajdoba
    meg kell hagyni nem semmi :) es hogy birod idegileg en biztos urva ideges lennek :D
  • n3whous3
    és mennyi volt a bevétel? :D
  • Mighty
    Ma eddig 106 milla. És még van pénzem...
  • n3whous3
    első javaslat az lenne, hogy ha még annyi a bevételed, amennyit látok, akkor ne fortresst építs az utcáidra (most már mindegy), egyel előtte levő jobban megéri.

interstate highway meg fasza neked :D arra költs amíg be nem telik, ne is vegyél utcát
  • sonajdoba
    ha megnezted es esetleg van valami javaslatod szivesen meghalgatom
  • sonajdoba
    en nem vagyok bent :( lokalon elso helyen vagyok de egyik nemzetkoziben sem vagyok benne en kismiska vagyok a nagyokhoz kepest na meg probaltam nem csalni :d 1x kellet adjak vegyek hogy osszejoljon egy 16 millas utca de elotte sem es utana sem csaltm. keress ra a az azonositomra " abodabod "
  • n3whous3
    te is benne vagy a top 10-ben nationalben?
  • sonajdoba
    a baratnom a tegnap 60 millara gyujtot be binuszos kartyat :D

en csak 15 millasokat nyomtam nem eri meg de ez van :(
  • n3whous3
    77
  • n3whous3
    kár volt elkiabálni, most kaptam 58 millát összesen eddig ....
  • n3whous3
    háhá tegnap nem kaptam -pénzes kártyát, biztos mert nagy épületeket raktam.
  • sonajdoba
    hat azt leshetik hogy ez utan fizetni habar lehet hogy arra mindent kijavitanak es szuper lessz de az en kedvem mar el vanmenve a jatektol :(
  • Zetorg
    volt róla szó, hogy január után fizetős lesz a játék.
  • Cat 02 #1273
    Fizetni ?
  • tenkenorman
    én most vettem ki a kedvencek közül. egy picit egysíkú, és unalmas... az eredeti monopoly jobb. ezért én nem fizetek pedig megfordult a fejemben az elején... ez van. pláne így cheaterekkel.
  • sonajdoba
    na jol behalt es a forul mindenki lemondott a jatekrol ???
  • sonajdoba
    hat ezutan en is azt csinalom hogy minel hamarabb elfogyon a lovem mert azert 23 szinte 24 milla minusz azert rendesen szivenutot :(((
  • Palinko
    nekem eddig új accnál nem volt + csak a bonus buildingeket dobálja :D igaz mióta megvan a 4 utcám azóta a leghosszabba előbb 6 mostmár 15 milás épületeket építek. tudom hogy nem térül meg de most az a célom hogy tele legyen a legdrágább épületekkel, így is lehet játszani :)
  • sonajdoba
    nem nem sikerult :((( a kep 23.695.000 minuszot tartalmaz csak ugy hogy nekem is legyen egy ilyen hogy baszna szep a turva anjukat :(((
  • sonajdoba
    na en meg kepet nem toltottem be de ezt muszaly volt csak ugy jott egy ilyen hogy jopbb legyen :((((((((

• sonajdoba
    hat igen en pl. lokalon 1 helyen allok de a topp 10-ben levok egyike sem bant. vagy egy idiota aki azt sem tudom mikor erhet utol erre join es idiota modjara szivat. most visszakapja. az ossze utcajat lehazartomom. a foutcajat mar megcsinaltam most jon a tobbi. 6 bonusz epuletet lebontottam es 3 hazardot nyomtam ra most jon a tobbi. :( pedig en utalok iesmit csinalni de nem kellet volna szivason es bontson nalam. most mar sajnalom szegenyt
  • a.carkey
    Egymásnak esniük.

Az alregjeik elintéznék a főregjeiket, és ha mindezt nem két seccel éjjel kettő előtt csinálnák, akkor éjjel kettőre már teljes üzemben mennének. Aki most ott van, az már marad míg meg nem unja. :(
  • sonajdoba
    mi az ami ertelmetlen
  • a.carkey
    27 millás, két napja ...