1582
  • Zetorg
    8.3 milla bünti ^.^

hogy rohadna meg. 125 épület van az utcán és még mindig nem kaptam bonuszt
  • VRSDM
    tobo plex 8.4 milla
    pénzt levonja épület sehol :D

ha nem állítják vissza akkor msot énis toppon lennék.
    a mostani utcám tele van cottage-el, meg egykét zsivány felhőkarcoló
    és laza 30milliót kapok érte csak :/
    egyéb esetben meg milliárdokról beszélhetnék.
  • a.carkey
    A blogon írták, hogy próbálják kiszűrni.
  • Strangereister
    igen, kettő...

úgy indult, hogy a kiszemelt utcám 4,2 milla volt Budapesten, ugye az ember 3mal indul, így elvileg várni kell egy napot, hogy megvehesse, és akkor még építeni sem tud nagyon rá. Ebből kifolyólag lépni kellett, mert elhappolják az ember elől, és ha már megvan akkor jo lenne rá építeni is, és persze még aznap éjjel megtámadnak, és mivel el fogyott már a pénz, uj reg kell, hogy kisegitsen anyagilag egy bonuszkártyához, a 'létesitett' új reget meg következeő nap is meglátogatja már az ember, ha megvan...

illetve, ha csak egy nick-kel játszik az ember az lezajlik egy napon kb 5 perc alatt, nem túl sok élvezet van benne, viszont egy 'virtuális' csapat-klánnal sokkal iszgisebb. Egyébként sehol senki nem tíltja a multiregek létrehozását, és nem is akarták ezt kiszürni szerintem a készítők, ugyanis nem tettek, és most sem tesznek ellene semmit, mindenki úgy játszik ahogy akar, meg tud. (a 'nagyipari' csalókat persze eltávolították a játékból)
  • a.carkey
    Játszik itt valaki rajtam kívül egy accal?
  • Mighty
    Egyik főreged? Több főreged is van? :)
  • Strangereister
    ma éjjeli egy órakor brutális támadást kapott a 'semmiből' az egyik főregem 250millás utcája, 5 perc alatt levettek 7!!!! bonuszt, majd feltettek 5 hazardot, nem tudtam csak ugy védekezni ellene, hogy discardoltam egy bonusz-kártyát, majd 1:59-kor feltettem, így semmit sem ért a támadás, nem is értem...

egyébként úgy vagyok vele, ha valaki levesz bónuszt valamelyik utcámról, az nem igazán foglalkoztat, de ha valaki ennél többet dózerol, akkor brutális ellentámadásra számíthat...

ez meg is történt a fent említett csávó ellen, 01:55 és 01:58 között kapott egy igazi blitzkrieget, ahol letaroltam a fő-reg-je legnagyobb utcáit :)

nemhiszem hogy megérte neki emberkedni, mert nem tudott rá reagálni az új nap előtt, és csak minimálisat újított tegnap

Egyébként jobb hogy visszaállították a régi rendzsert mert én kb 7milliárdot! kaszáltam volna azon az éjszaka, így 'csak' a 400milla lett belőle ( egy husz millás utcán csináltam házat 20 milláért, igy lett 400 egy éjszaka alatt, de a következő nap már újra a régi volt)

a mai napra az 'ipari' csalók már kiakasztották volna a számlálót

• Palinko
    de sztem maradhatott volna az irgalmatlan bevétel, sok 0 van így nem tudom tele e lesz az újraindításig.
  • n3whous3
    úgy néz ki, mert mr monopoly az első és 4 milliárd a max bevételes

azonban azok is a korábbi szabályok miatt vannak ott, ahol.... ÉS ÉPP EZÉRT A BÜDÖS KURVA ÉLETBE NEM ÉRJÜK BE ŐKET, EZ NEM FAIR, TÖK MÁS TAKTIKÁT CSINÁLTAM VOLNA, HA TUDOM ELŐRE EZT AZ EGÉSZET
  • a.carkey
    Mi történt amúgy a leállás kapcsán? Mert sokat ígértek. Megvalósult valami a cheaterek ellen?
  • Cat 02 #1212
    Lehet saját hazardot is nem ?
  • a.carkey
    Én úgy szoktam, hogy végigpróbálom az összes építhető épületet ha tele egy utca. Ha van rajta bónusz, ha nincs. Ált. pár buznyák még így is odaeröltet 1-1 épületet, de ez ritka.
  • sonajdoba
    akkor a fasz kivan ma arra lettem figyelmes hogy az epuleteim kozott hezagok vanak :(ez azt jelenti hogy a 6 millas epuleteimet bontja a masik kocsog ooo hogy baszodna meg minden kocsog aki nem hagya a masikat elni :(((
  • a.carkey
    Mennek már a szerverek?
  • Mighty
    Mire gondolsz? Demolish kártyával az ellenfél utcájában bármit, ha nincs rajta bonus épület. Ha van rajta bonus épület, akkor csak azt tudod bontani.
  • sonajdoba
    kerdes barmilyen epuletet lehet bontani ???
  • Cat 02 #1206
    Hm, akkor még átgondolom. Mondjuk én elkezdtem kis házakat építeni és össz-vissz 2 park jött ki. Utcából meg van már 6-7, ilyen 100 méter hosszúak :D
  • Mighty
    Egy minimum 1 millás utcára le lehet tenni mondjuk 60 kis házat, az 3 millió bevétel. 450000-es bérleti díjú házból meg mondjuk 45-öt. Az 20,5 millió bevétel.
    Ha a maradsz a kis házaknál törekedve a maximális bevételre, akkor meg 5 utcánál többet kell venned. 5 utca felett pedig jön az adó... Hosszú távon bizony a drágább épületek válnak be.
    Ha csak 5 db 1 milliónál drágább de nem túl hosszú utcát vettél, akkor persze érdemes a legkisebbekkel beépíteni, de akkor meg többször jöhet szivatós kártya.

Az én 32 mérföldes utcámat ha akarnám se tudnám beépíteni kis házakkal, mert egész nap csak kattintgathatnék... 50 milliós bevételnél az 1000 ház. 1000 lehetőség a szivatós kártya kihúzására. Kösz, de nem.
  • géman
    Tapasztalatom azt mutatja hogy a büntikártya értéke összefüggésben van az utca aktuális pénztermelésével (nem az értékével). Ugyanis az esetemben olyan utcában építkeztem amit éppen szabotáltak (ha jól emlékezem akkor börtön volt) és kétszer kaptam bünti kártyát amin a bünti 0 volt. Máik utcában x összegű hozamnál 1,6M büntit kaptam (x>5M). Tehát minél többet hoz az utca annál több büntit fizetsz.
  • Cat 02 #1203
    Most az lesz, h teleépítem kicsikkel. És utána meg egyenként lebontom és nagyok mennek a helyére, bár ez nagyon sokáig fog tartani :D
  • vass17
    Ezzel csak az a gond, hogy 20millából már építhetsz 400 darabot, ami nem kevés idő, nem is beszélve arról, hogy egyfolytában utcákat kell neki vásárolni. Nekem pl ma olyan lassu volt, hogy 250 ezres házakat is szenvedés volt építeni.
  • Zetorg
    én meg 600k-st
    annak 500k a rentje :)
  • Cat 02 #1200
    Én kis házakat építek, h tele legyen a zutca :D
    Így is 50k-s háznak, 50k a rentje, szal számomra megéri.
  • Mighty
    Szerintem a szopatós kártya így működik:

random szám egy kicsivel nagyobb, mint 0 és 10 (ez akár még nagyobb is lehet) között. Ezt vonja le százalékosan.
  • sonajdoba
    mikor allitotak meg es mikor fogjak urainditani ???
  • a.carkey
    Pár napja építettem egy elég drága tornyot, és levont 11 millát. :) Nincs rá képlet. Úgy készült az egész, hogy milliárdos vagyonokról lesz majd szó, ahol pár milla (sokszor 50) az lócitrom. Nos, közben ezt kivették, de a szopatás megmaradt. :)
  • a.carkey
    400ks házak, zömmel.
  • Strangereister
    én úgy látom, hogy ha van mondjuk 100millád, és elkezdesz építeni olcso kis viskókat, előbb utóbb el fog venni belőle valamennyit, 10-20 millát biztosan, de ha mondjuk 2+millás tornyokat csinálsz nem fog elvenni belőle semmit...
    szoval arányosan épitekezzünk
    persze ha a zseton leapasztottad kb 10m alá, akkor már bátrabban lehet 'viskókat' is építeni, mert kevésbé fogja elvenni a lóvét
  • Mighty
    Én átálltam az 500k-s épületekre. Csak 50-et bukok a renten, de helyileg jobban járok. Ha csak 5 utcát építek be teljesen (adómentesség miatt) idővel lecserélem ezeket több milliós házakra.
  • vass17
    Csak azért, mert én ma elköltöttem 17 millát levonások nélkül, igaz, bónuszt se nagyon kaptam, de azért javasolni tudom 200-300 ezres épületeket, ott még nem buksz olyan sokat a renten és mégis normálisabb, mint a kis-közepes házak. Ha nem ilyeneket építettél, akkor nem szóltam:)
  • vass17
    Milyen épületeket építettél?
  • n3whous3
    áh geciség

egy nagy csalódás az egész
  • a.carkey
    The site will be going down today between 10-11 AM eastern time for about 3 hours. When it comes back up, we will have implemented procedures to start dealing with the cheating that has been widely reported.
  • a.carkey
    Az a baj, hogy eltörölték az értékesebb utcán jobb áron vannak az épületek szabályt, de:
    1. qurva sokan előnybe kerültek ezáltal már az elején, hisz első két nap kemény pénzek jártak a legkisebb szarért is
    2. nem változtatták meg a pénzlevonásokat sem, ugyanis korábban többszázmillás lehúzások nem voltak még a milliárdos vagyonoknál sem, de benne maradtak és sűrűn következnek a 100000-50 millás levonások is. Ebből a legáltalánosabb a "juj de jó, levonunk tőled 5-6-7-20 milliót" rész. Ezt is át kellett volna álítani, nemcsak a rentet!
  • n3whous3
    ma én elég keveset vesztettem pedig kaptam 28 millát kb
  • a.carkey
    Az a durva, hogy ha milla alatt vagy, ha jön is levonóskártya, akkor is max. 0 rugót húznak le. :) Ilyenkor szokott jönni egy valag szemétkedős cucc és bonusz. Viszont ha bőven felette vagy az 5-6 millának, akkor azonnal ugrik a 3/4e az első lóvélevonós chance kártyán, majd utána a következő 100k plusz. Anyátok!
  • n3whous3
    lol az kemény
  • a.carkey
    Ma picivel 20 felett kaptam. Ebből kb. 17 elment chance kártyán ...
  • n3whous3
    mi értelme lenne, azoknak annyi hazard van az utcáikon, hogy lerakni se lehet már

btw szerinted mi a cél, hát jóhogy a national no. 1 :)
  • Mighty
    Nana! Remélem csak a world listásokat :)