Monopoly City Streets

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha megnezted es esetleg van valami javaslatod szivesen meghalgatom
en nem vagyok bent 😞 lokalon elso helyen vagyok de egyik nemzetkoziben sem vagyok benne en kismiska vagyok a nagyokhoz kepest na meg probaltam nem csalni :d 1x kellet adjak vegyek hogy osszejoljon egy 16 millas utca de elotte sem es utana sem csaltm. keress ra a az azonositomra " abodabod "
n3whous3
te is benne vagy a top 10-ben nationalben?

púúúúú

a baratnom a tegnap 60 millara gyujtot be binuszos kartyat 😄

en csak 15 millasokat nyomtam nem eri meg de ez van 😞
n3whous3
77

púúúúú

n3whous3
kár volt elkiabálni, most kaptam 58 millát összesen eddig ....

púúúúú

n3whous3
háhá tegnap nem kaptam -pénzes kártyát, biztos mert nagy épületeket raktam.

púúúúú

hat azt leshetik hogy ez utan fizetni habar lehet hogy arra mindent kijavitanak es szuper lessz de az en kedvem mar el vanmenve a jatektol 😞
Zetorg
volt róla szó, hogy január után fizetõs lesz a játék.

Fizetni ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

tenkenorman
én most vettem ki a kedvencek közül. egy picit egysíkú, és unalmas... az eredeti monopoly jobb. ezért én nem fizetek pedig megfordult a fejemben az elején... ez van. pláne így cheaterekkel.

http://www.tenke.hu

na jol behalt es a forul mindenki lemondott a jatekrol ???
hat ezutan en is azt csinalom hogy minel hamarabb elfogyon a lovem mert azert 23 szinte 24 milla minusz azert rendesen szivenutot 😞((
Palinko
nekem eddig új accnál nem volt + csak a bonus buildingeket dobálja 😄 igaz mióta megvan a 4 utcám azóta a leghosszabba elõbb 6 mostmár 15 milás épületeket építek. tudom hogy nem térül meg de most az a célom hogy tele legyen a legdrágább épületekkel, így is lehet játszani 😊
nem nem sikerult 😞(( a kep 23.695.000 minuszot tartalmaz csak ugy hogy nekem is legyen egy ilyen hogy baszna szep a turva anjukat 😞((
na en meg kepet nem toltottem be de ezt muszaly volt csak ugy jott egy ilyen hogy jopbb legyen 😞(((((((

hat igen en pl. lokalon 1 helyen allok de a topp 10-ben levok egyike sem bant. vagy egy idiota aki azt sem tudom mikor erhet utol erre join es idiota modjara szivat. most visszakapja. az ossze utcajat lehazartomom. a foutcajat mar megcsinaltam most jon a tobbi. 6 bonusz epuletet lebontottam es 3 hazardot nyomtam ra most jon a tobbi. 😞 pedig en utalok iesmit csinalni de nem kellet volna szivason es bontson nalam. most mar sajnalom szegenyt
a.carkey
Egymásnak esniük.

Az alregjeik elintéznék a fõregjeiket, és ha mindezt nem két seccel éjjel kettõ elõtt csinálnák, akkor éjjel kettõre már teljes üzemben mennének. Aki most ott van, az már marad míg meg nem unja. 😞

A medve nem játék.

mi az ami ertelmetlen
a.carkey
27 millás, két napja ...

A medve nem játék.

a.carkey
Annyi alreggel, ami nekik van, ez értelmetlen.

A medve nem játék.

azt mondjatok meg hogy akik a topp 10 ben vannak miert nam basztatjak egymast ? de kis buzi gecik akik azt sem tudjak hogy mi fan terem azok szivatjak az embert 😞 tiszta faszsag es bunkosag 😞
nagyobbat is<#szomoru1>

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Pookie
Miluka74-nek üzenem, ha olvassa ezt a fórumot, hogy nem adom el azt az utcát amit meg akar venni tõlem (Ryan886322).
Bocsi. 😊

kaptatok már 8,7 millás büntikártyát ? én már ezt is elmondhatom magamról :S és nem kiskunyhókat húztam fel, hanem nagy épületeket 😄
Zetorg
nem tudtok valami nagyon bitang utcát? 😊

Jó estét.Mi volt az hogy vissza ált minden ???

~)dC(~Soul* |SoFII|

errõl beszéltem, ha van 50+ millád, akkor megharagszik ha gunyhókat húzol fel, és jön a bünti (simán több10milla), amikor többmillás tornyokat építettem, EGYSZER sem büntetett meg!

és egyébként monopoly pontban ugyanannyit kapsz a drága házakért, csak a jövedelmed kevesebb

Mighty
500k-s épületeket.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

VRSDM
én teleraktam egy 16millkós utcát
cottage-el
és "csak" 11millió bünti jött össze.

u dont have to listen anybody else but me

miert miket epitettel mikor megkaptad az ajandekcsomagot ?
Mighty
pfff nekem 70 miller volt a mai büntim...

Végül is, ezzel bír rá, hogy a 10-15 milliós házakat építsem 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

megbuntesuk ???
n3whous3
ARGH 21 MILLIÓS KÁRTYÁVAL LEHÚZOTT EZ A SZAR. Nagy nehezen bekerültem a top 10-be és most lehúz ez a rohadék a végén... :CCCCCcc

púúúúú

nekem eleg jo szerencsem van azt sem tom hogy meik vilagreszen vagyok de a localon a masodik vagyok es hala az egnek eleg jol elkerulnek a rossz emberek igaz meg en sem basztattam senkit
Nekem is esett már egy csomó, de mindig discardolom.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

sok melo, sok épitkezés, türelem, õ kb 6 reggel csinálta, mind pécsi volt...

oszinten hogy tudtok annyi kartyat osszeszedni ???
levett 16 bónuszt, és rámrakott kilenc hazárdott, így értettem, ha nem voltam világos, hasonlot kapott õ is, azzal a különbséggel, hogy az összes jó utcája nullát hozott a mai napra...

hogy a faszba lehet 25 kartyat valakire rarakni ???
ma is volt egy veréb, aki nekem jött, 25 kártyát tett rám, a revans (kamatostul) nem fog elmaradni, természetesen 😊

n3whous3
persze, csak ha sokáig kísérted a sorsot (tehát sok kicsit épületet veszel, így sokszor sorsol neked kártyát), akkor nagyobb az esélye szerintem, hogy kapsz ilyet

púúúúú

Sajnos 500k-s épületekkel is be lehet szívni, ezt ma tapasztaltam. Viszonlag kevés épületet vettem, ennek ellenére elég sok chance kártya jött és mondani sem kell, büntetés is volt, nem kevés..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

hat az mit ne mondjak. hat kinlodtam csomot mire meg tudtam venni 😞 elszortam ra egy valag lovet es ugy velem hogy azok a 6ook-s hazak jol jovedelmeznek majd. mi a te velemenyed ?
n3whous3
egy ideig nem fogod beérni magad, ha most ennyit költesz csak egy utcára

ha már meg van az utca, akkor persze mind1.

meg kizárt, hogy te beépítesz egy akkora utcát ennyi pénzbõl 😄D😄😄: azok rohadt hosszúak már

púúúúú

hat egy 12.5 millas utcat beepitek 6ook -s hazikoval vagy mivel. ejsze egy ideig jol keresek vele mi a velemenyetek ?
n3whous3
egy 2,5-3 millás utca beépítve 2-300 ezres épületekkel. Gondolva a jövõre, azért jobb nagyobb épületekkel kihasználni, meg azért ne akarjon az ember 24 millányit 75 ezres épületekkel lepakolni, mert kurva hosszú idõ. Plusz több chance kártya jönne és ennyi pénz esetén sanszos, hogy kiad egy mínuszos kártyát.

púúúúú

akkor 26 millara mi volna a legjobb mi lenne a legjovedelmezobb ?
n3whous3
amíg tudsz venni milliós utcákat addig nem, ha már nem tudsz, akkor ezzel emeld az utcádon a bevételt (törölsz kisebb épületeket)

púúúúú

szerintetek megeri-e dragabb epuleteket epiteni ??? 2-3 millasokat es annal dtagabakot