Monopoly City Streets

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n3whous3
reggel még gyors volt, most épp tetû

púúúúú

a.carkey
Tegnap órákra lelõtték ezt a szar. Nem lett jobb, sõt, lassabb, mint Baumgartner Zsolti ...

A medve nem játék.

nem tudom meddig all le de lealas utan nalam jol ment 😄
a.carkey
Meddig lesz még ez a szar leállás?

A medve nem játék.

n3whous3
szimpla rendszerkarbantartás omg .....

púúúúú

en nem tudom :"> inkabb nem is merek semmire gondolni hogy mire volt jo ez a lealitas 😞 ja es csak neki megint jott egy 60 milla minusz 😄
n3whous3
milyen rendbeszedésrõl beszélsz?

púúúúú

nem tom mit szedtek rendbe nalam minden ugyan olyan mint volt ja es a bartnom most kapott egy 72 millas minuszat 😞

ugy hogy akkor mit is szedtek rendbe ?
n3whous3
már nem azért, de ez majdnem hetekkel ezelõtti bejegyzés a blogban, hol érdekel ez már minket, ezek már rég "érvényesültek"

púúúúú

Fabio Capello
rendberakják a pénzes szopatós kártyákat, illetve a kisebb bugokat, illetve a renteket is gatyába rázzák úgy néz ki, kb ennyi. Plusz még annyi, hogy a cheaterek elleni harc következõ állomása az az instant felhasználótörlés lesz.

Én nem tudok angolul csak a fordító segítségével sikerülült valamelyst lefordítani 😄

~)dC(~Soul* |SoFII|

FZoleee
magyarul? 😄
Ezt találtam az oldalon:

As promised, we have been working to combat foul play in the game and have begun correcting anomalies which have been used by a few to inflate their MONOPOLY City Streets coffers.

Last week, in the interest of adding more excitement to game play, we increased the value of many of the streets when we relaunched the game. However, as a result, rental income on the most expensive streets grew exponentially. During the past 24 hours, we have adjusted the rental income multiplier to correct overinflated rents which some have exploited in their quest to become a real estate mogul.

We did not take away any income from the past several days, but you will notice that starting at the most recent payday, you did receive reduced rents on your buildings. Over the course of several days, this adjustment will once again level the playing field among all players.

The incentive to buy bigger – and more expensive – streets remains overall, as those streets have more potential for development (and thus more rent) over the course of the game. So, you may have to adjust your buying and building strategy and begin negotiating with other players to get to the higher levels of the game.

We apologize for not posting the update about rent before the change was made to the game. But, we are confident that this change will be in the best interest of all players.

Next up in the quest to combat cheaters: deletion of accounts.

~)dC(~Soul* |SoFII|

Fabio Capello
nem valószínû, mivel ez egy általános karbantartás...

Vagyis karakterük.

~)dC(~Soul* |SoFII|

Nem csak azoknak irja ezt ki akiknek több utcájuk van ??<#wilting><#conf>

~)dC(~Soul* |SoFII|

nekem nem irja ezt ki 😞
emmiiiiiiiiiiiiiiiii énekem is ugyan ezt írja ki😞

~)dC(~Soul* |SoFII|

FZoleee
Maintenance

The site will be going down for maintenance at approximately 15:00 GMT today, for approximately 3 hours.

Thank you for your continued patience as we work to improve the game.
tuktokot be' enged-e' ???
ien meg nem volt hogy ennyire ne toltson be semmit 😞 eddig ha lassan is de ment de most egyaltalan nem akar menni 😞
nalam is urva szarul megy 😞
n3whous3
kis update:

az 5 millás épületet még megéri venni néha, ugyanis elég kevés helyet foglal

púúúúú

n3whous3
nekem is kéne egy min 20-30 millás utca (épületek nélkül)

púúúúú

n3whous3
hihetetlen, nem tudok utcákat keresni, egyszerûen befagy, nem ad listát, aztán már a saját utcáim listáját se

púúúúú

valaki nem tud egy 100 millas utcat ? 😄
Most semmivel. Régebben travianoztam elég sokat, most azt várom, hogy végre-valahára kiadják a Heroes of m.m Kingdoms-ot, remélhetõleg az jobban sikerül, mint ez😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Zetorg
értem.
mivel játszol még?

Zetorg
500 vagy 600k

én a 600asat toltam, mert jobban tetszik, viszont az 500as jobban megéri.

FZoleee
??? csak az enyémre nem írtok semmit 😄
Jah, nincs kedvem minden nap órákat szenvedni vele és annyira nem is köt le. Vannak és még lesznek ennél értelmesebb böngészõs játékok😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Zetorg
jajj nem
elnéztem, ezen nincs is olyan sok épület. hagyd a pitsába, majd rendezem.

abba hagyod?

A 2 millás tornyokat?

Zetorg
nem kell...úgy is építek rá.
inkább a sok olcsót, ha van türelmed 😄

Lebontsam a 3 15 millásat, akkor gondolom lemegy az értéke?

Zetorg
correction rd stipistopi.
holnap küldök 100 millát, ha megfelel.

FZoleee
#1335-re? 😄
😄 néha már ahhoz is tul lassu

Zetorg
én már csak 15 millást építek
szarok rá hogy mennyit ad, de nem akarok abba hagyni 😄

Nekem is lenne pár eladó utcám, a felhasználónevem ugyanez.

Akkor a 4.-et 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

n3whous3
3 legnagyobbat már stipi stopiztam pmben miután beírta ide egybõl

púúúúú

nah, adsz akkor el ? Igazából, ha abbahagyod, akkor mind1 az ár nem ? 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

n3whous3
az igaz, de nem lesz elég hely tuti aztán neked annyi házra

+ nagyobb esély, hogy kapsz kártyát (több ház, többször gurít a random neked 😊). Nálam ma így lett 150 milla mínusz a 350-bõl, hogy alig építettem végülis... szóval nemtom

púúúúú

😞 de az nem ad sok lovet 😞 arra gondoltam hogy epitek 680 hazat az 500k-s okbol 😊))))))))))))
n3whous3
5 millás házakat, hogy gyorsan fogyjon 😊

púúúúú

nekem van 340 millam es en mit epitsek ??? 😞
FZoleee
Majdnem 30 milkás bevétellel (lvl 3) milyen épületetet érdemes építeni? Most vettem meg a 4. utcát, de az egyiket valszeg el fogom adni, mivel elég kicsi, aztán gondoltam ideje elkezdeni nagyobb épületeket lerakni 😄
n3whous3
és 7 meg 5 milliós házakkal építettem, tegnap a 2,8-assal nem kaptam csak 1x....

púúúúú

n3whous3
350 milla bevétel, két kártya aztán: egy 55 millás és egy 100-as, hát a kurva anyját

púúúúú