Monopoly City Streets

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zetorg
inkább add meg a jelszót 😛

Zetorg
uh
ferrington biztos kéne, de vagy két nap mire meg lesz a pénz :S

VRSDM
kellenek valakinek az utcáim?
kurva néven keressetek rám...

u dont have to listen anybody else but me

n3whous3
nekem ma jött mennyi is... 690 milla szorozva 2x. Ennyi mínusz :C

púúúúú

Lullaby
1 milliárdból építkeztem és összesen jött 28 millás büntetés és egy csomó bónusz épület/hazard kártya 😄

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Én azt néztem, hogy az eddigiekhez képest brutál mennyiségben jöttek bónusz épületes kártyák.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Ma ~ 15 kártya jött ha nem több, abból 100 millió büntetés, 100 ezer nyeremény, 2 stadion, 3 szennyvíz, 1 börtön, 1 vagy 2 demolish 😄 Bár ez nem 15, de az jobban hangzik-

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

oké köszönöm
Zetorg
szint függõ, hogy milyen épületet tudsz venni

Sziasztok!
Meg tudná mondani valaki, hogy miért nem enged 15M-nál drágább ingatlant venni amikor van pénzem?
Zetorg
nekem most is megy.
csak ha nagyon kizúmolok, kiakasztja a procit :S

4300 utcát töltene be, de fél óra után meguntam.

n3whous3
nálam nem mûködött egy ideje

púúúúú

Zetorg
rakjatok fel a miself's scriptet.

lehet vele úgy is utcát keresni, hogy nem zoomolsz be teljesen. így több 100 utca van a listában 😊

hat nagyabol mikor epitek es is azt rakok le vagy esetleg 100 millasokat azzal bar el lehet kolteni a motyot 😄
Az nem rossz, gratula😄

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

n3whous3
keresek még utcákat, de már kezdek kifogyni... a stratégia most egyszerû, teljesen vízszintes 10+ millás utca keresése, bénább utcáim eladása és az utcák beépítése 30 millás épülettel

púúúúú

gratulalok hozza 😊 en nekem mostansag nem sok idom van ezert van hogy 2-3- napig nem lepek be s akkor jon egy 300-500 millas bunti aztan a tobbit meggyozom elkolteni 😊

te mostansag mit epitessz ? milyen strategiad van ? hatha valami jo otletet adsz 😊
n3whous3
én tartom most 2 napja az elsõ helyet national top10-ben 😊

púúúúú

sziasztok hogy s mint vagytok ? reg jartam erre 😊 valami uj es valtozas ?
"Nem, a szopás az a 40 év a csavargyárban" <#vigyor1>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

n3whous3
picsába, 900 millás büntetés :C

púúúúú

n3whous3
kéne 10+ milliós utca nekem üresen, van valakinek? :C 😊

púúúúú

Úgy tûnik, megjavult, nekem most megy.

http://monopolyhq.com/2009/10/cant-buy-or-build-streets/

vettem 1 szar kkis utcát, pls add oda a pénzed és akk megveszem az utcáid nagy részét 😄 (keere néven vok)
Caat, akinek kell utca az vigye. Illetve van 1.8 milliárdom, szal ha kell licitálok fos utcára is 😊
Utcák nagyobb része mondjuk vass-é volt 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Zetorg
54, 129, 254, 166 milla bünti így reggel

nem sokat építettem 😄

n3whous3
jah, valamilyen 3ds szarságnak lenne a reklám

púúúúú

Hát igen...
Promo alatt nem az ingyenes beetetésre gondoltam, hanem arra, hogy ez a Hasbro részérõl egy marketing akció a saját játékai felfuttatására, melyek közül a legnevezetesebb a Monopoly. SMS Bandi nagyobb léptékben.

nem hiszem hogy ez lehet, mivel bontani sem tudok.

in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf

n3whous3
nabazmeg hát mégse volt igazam, ahogy nézem az utolsó monopoly bejegyzést a blogban :C

púúúúú

n3whous3
milyen promóról beszélsz, szimpla új szerver reset lesz januárban, egy nagy kacsa a pénzes verzió ahogy én olvastam pár helyen

púúúúú

a.carkey
Explorerrel én is csak 1x tudok. Firefoxal minden oké. Szerintem böngészõfüggõ.

A medve nem játék.

Egészen biztosan nem ez az oka, mivel ez nem magyarázza meg azt, hogy miért nem lehet eladni akár a házakat, akár magát az utcát. Arról nem is beszélve, hogy az 5 utcámból 3-nál van ilyen bibi, 2-nél vígan adok-veszek.

A Monopoly torony pedig hülyeség, csak a legeslegvégén érdemes megépíteni: a bevételeidet és a pontjaidat akkor tudod maxra kihozni, ha fokozatosan építkezel, újra meg újra építve az utcáidat újabb házakkal. (Van 10 millád. Melyikkel jársz jobban: 5 Cubic Quarters, ár: 5x2 milla, bér: 5x950e; 2 Spear End Summit, ár: 2x5 milla, bér: 2x1.3m; 1 Hips Plaza, ár: 1x10m, bér: 1x2m)

Egyébként le a kalappal a Hasbro elõtt, hogy egy, a többi MMO-hoz képest vasgolyó komplexitású mókát majd egy hónap alatt nem képes normálisan üzemeltetni, legyen szó akár a technikai feltételekrõl, akár a szabályok kiegyensúlyozásáról. Értem én, hogy ez egy ingyenes, ráadásul promo dolog a részükrõl, de ezzel csak magukat égetik, nem is kicsit.

U.i.: Az egyik fórumban azt olvastam, hogy jelenleg Ausztráliában nem lehet bulldózerezni az utcákról...

a.carkey
Nálam az a baj, hogy sem a listámon, sem a profilomban nem szerepel az utcám, de mégis az enyém és tudok is rá építeni. Nem értem mi a szitu ... 😞

Mindez azóta, hogy árukapcsolással (pénz plusz utca egyben) adtam el egy utcát. Szóval baromi bugos ez a szar ...

A medve nem játék.

ez azért van, mert az épületek száma elérte kb a 400-at, és ezutá a rendszer már nem enged tovább építeni..., vagyis mindenki, aki hosszútávon gondolkodik csakis monopoly tornyot építsen (bármennyire is hülyeségnek tünik)

nekem építésnél is ezt írja. már 2 napja nem tudok építeni semmit.
tudja valaki mit jelent?
"it looks like someone else has beaten you to do this, please try again once they're done"

in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf

Azzal találkozott valaki mostanában, hogy sem az épületeket, sem a komplett utcát nem tudja eladni, és csak egy "It looks like someone else has beaten..." üzenetet kap? Hazard egyiken sincs, és csak az utcák egy részénél, nem az összesnél.

nekem is volt ilyesmi, majd elmúlik...

vennék egyébként 15 millió+ nagyságú utcákat 1-3 milliárd dolcsiért, akit érdekel itt jelentkezhet

Zetorg
nem. már 2 napja ez van

Mighty
Kilépés, belépés nem javítja meg?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

n3whous3
lol

púúúúú

Zetorg
volt 5 utcám. eladtam egyet és vissza is vettem rögtön, hogy letisztuljon. amikor eladtam, nem törlõdött ki a listából, most kétszer szerepel benne. így 6 utcám van és adót fizetek.

ha most eladom, akkor is megmarad az egyik, de az utca nem az enyém.

mekkora fasszopó már ez 😄

n3whous3
mert mákos geci vagy 😄

púúúúú

én most napi 3milliárdot költök, egy bünti kártyát sem kaptam már két hete, és pár napja nem építek már monopoly tornyot sem, csak 30 millásat, hogyan lehetséges ez?
a megfejtéseket kérem 😊

VRSDM
lecsaptam.

u dont have to listen anybody else but me

n3whous3
Ó AZ ÉDES KURVA ANYJÁT, 450+250 MILLIÓS BÜNTETÉS........<#boxer><#violent><#violent>

púúúúú

Hello én befejeztem van pár eladó utca.Keresetek rám darkmaster néven játszok ha kell van egy félig be épített utcám 200 ház van rajta nagyjábol és 550 milla ha kell oda adom .

~)dC(~Soul* |SoFII|

Palinko
na újraindítás óta megkaptam az elsõ büntikártyám 33 😄
Mighty
Az elsõ 5 utca adómentes. Ez után minden egyes utca +3% adó. Ha megveszed a 39. utcádat is, akkor semmilyen bevételed nem lesz.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk