1582
  • Palinko
    emígy újraindításkor senkinek nem javaslom a híres utcákat, mint a Wall Street vagy a Pennsylvania Avenue, megnézzük fehérház körül vagy 60 gyár van :D
  • 1st3nf4sz4tm444
    rámész az utcádra, megjelenik egy kis piros négyzetben egy kereszt minden utcabeli épületen

namármost rákattintasz és aztán ott lesz rá a menü
  • 1st3nf4sz4tm444
    A 18-20 millió még reálisnak tűnik nekem, ha sikerül az embernek elkerülni a feltűnést

(de a national 1. helyezett az majdnem tuti kam.)
  • Gabor1990
    Saját házat hogy tudok törölni?
  • neB
    nekem csak 2 millió 79 ezer már nagyon vároma holnapot csak most azon gondolkozom eladjam-e a kis utcáimat amik csak 100k-t érnek...
  • a.carkey
    Bírom ezeket a milliárdos vagyonokat. Tutira nem csaltak ... :D
  • FZoleee
    2 millió 48 ezer a bevételem 3 utcával, de kva hosszú utcák, még nincsenek beépítve :D
  • Zetorg
    végre működik, hogy rákattintok egy utcára és kiírja az adatait :D
    tegnap még nem ment.
  • 1st3nf4sz4tm444
    bazmeeeg az mr monopolyé.....
  • 1st3nf4sz4tm444
    lol a Piccadilly 1 milliárdot ér és 100.000 a rent rajta de még azt se kapj a tulaj, mert 2 hazard is van rajta :D
  • 1st3nf4sz4tm444
    monopoly towert de vennék... :D De alig ér valamit a bevétele az itteni utcákon, egy ilyen milliárdos utcában esetleg... :D
  • Rainbow15
    Gyárakat hogyan kaphatok?
  • deer hunterezo
    király irjátok be azt hogy monopoly az utca keresőbe :D nagyon jó lehet az ott élő gyerekeknek
  • 1st3nf4sz4tm444
    ajánlom nektek is,h ogy ha marad egy pár százezer a tarsolyban és már sok a bevétel, akkor építsetek egy halom kis házat egy utcába, majd egyenként szedegessétek le és vissza... Közben jön a chance kártya :) Már ha kell
  • 1st3nf4sz4tm444
    Azért kell okosan költekezni, de egyébként jobb is így, a nem hardcore játékos is legalább érvényesülni.
  • 1st3nf4sz4tm444
    nem lehetne, hogy az e betűt is kiírd az n és az m közé? Mert látom ez ilyen új divat és nem csak te csinálod és nagyon idegesítő :S
  • Rainbow15
    Nekem 6, mindegyik full beépítve. Kicsit jobb így a játék, hogy gyorsabb.
    Pénzt csak az épületeimből tudok szerezni? Mert ha van pénzem, mindig elköltöm, aztán várhatok egy napot.
  • Zetorg
    2 :D
  • neB
    nektek hány utcátok van körülbelül nekem 8 de sztem ez már sok vagy tévedek? :)
  • deer hunterezo
    Lol nm is tudtam hogy szekszárdon vettem egy utcát pedig ott volt az utcák közt is csak nm figyeltem hogy hol van :D
  • jhetedikj
    Hai!

Ó jeeee,ha reset lesz akkor én is ott leszek az élmezőnybe az biztos,most localon feljöttem a 4. helyre.:)
  • Palinko
    elég ha a témában van annyi :)

pár véleményt írnék a többieknek:
    valóban érdemes kissebb városokban szétnézni külföldön is, mert 1 000 000 utcákat szép számmal lehet találni, és konkurencia sem lesz egy ideig még :D
  • deer hunterezo
    türelmetlen vagyok
  • deer hunterezo
    Na jó segítek taylor hol keresgél próbáld meg celldömölkön
  • 1st3nf4sz4tm444
    minek adod el, ha van még másik bevételi forrás? Addig baszkódj, amíg nem kapsz demolish chance kártyát és kész.
  • 1st3nf4sz4tm444
    én tudok nem egy kisvárost itt ahol lehet milliós utcákat venni és észre se vette még senki
  • 1st3nf4sz4tm444
    remélem, nincs kedvem megint bénázni, bár nem sok idő persze
  • deer hunterezo
    aha de azért olvass vissza sokminden le van irva amit már kérdeztek mások is ok ??
  • neB
    Nincs ám de nekem is vannak tuti tippeim ha valaki akar külföldön keresgélni :)
  • 1st3nf4sz4tm444
    neked van 500 hsz? Csak mert a feltétel az, hogy a leendő házigazdának legyen annyi szerintem :D
  • Taylor10
    köszönöm a segítséget.amúgy ez ingyenes??
  • deer hunterezo
    nincs
  • deer hunterezo
    Na várj már régen regisztráltam:D úgyhogy lehet rosszat írok de elsőkén be kell írni egy város nevét hogy keressél utcákat akkor majd kijön egy sor hogy milyen utcák vannak ami lila azokat tudod megvenni utána meg jön a regi.
  • Zetorg
  • HKS
    oh akkor kezdhetem előröl
  • Palinko
    mivel megvan az 500 hsz, érdekelne, hogy van valakinek valami ellenvetése hogy házigazda legyek?
  • Lonni
    500?
  • deer hunterezo
    Ha valaki segít mondok egy helyet ahol még csak pár utcát vettek meg .
  • Taylor10
    faluba lehet utcát venni??ja és hogy lehet megvenni meg regisztrálni??
  • deer hunterezo
    eladtam a jól kereső utcámat mert gyárat raktak rá vettem egy közepest most 337 ezret keresek vel