Monopoly City Streets

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.monopolycitystreets.com/game.html#en ezen próbáljátok meg nekem ez eredeti nm tud bejöni

~)dC(~Soul* |SoFII|

n3whous3 vagyok, hmuda ott van? 😄 SG-n van egy ilyen moderátor

nekem most 8 milliós kb a vagyonom, nem csaltam eddig

Ez uram egy hazugságvizsgáló gép. Igennel vagy nemmel válaszolhat a kérdésekre. Kezdjük a vizsgálatot. Kérem válaszoljon a következő kérdésre: Otthon tudják-e, hogy ön homoszexuális?

Palinko
én még csak level 1 egyenlõre nem tudjuk mi alapján számolja.
semmi am ti hányasok vagytok ?? nekem ugy bejön minta nm id tom mi😄

~)dC(~Soul* |SoFII|

Palinko
amelyik utcámba építettek egy gyárat onnan semmi jövedelem nem jön, vagy csak kevesebb jön?
csak nem te vagy HMUDA? hogy sikerült ennyi pénz összegyûjtened? 😊

Mighty
Bassza meg... Munkahelyen letiltották 😞

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Nekem még 1x sem jött be az oldal... <#szomoru1>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

jhetedikj
Ja már tudom, azt nem megvettem,hanem arra építettem a gyárat.<#nevetes2><#nevetes2>

Viszont itt Gyõrben már ha akarnék se tudnék utcát venni,mert elfogyott még a legeldugottabb helyeket is megnéztem,asszem én vettem meg az utolsót.😊

anno 1987

huhú 10. vagyok a National listán 😊

btw az elsõ helyezett meg gondolom csal (magyar)

A nemzetközirõl ne is beszéljünk, vagy 250 milliója van

Ez uram egy hazugságvizsgáló gép. Igennel vagy nemmel válaszolhat a kérdésekre. Kezdjük a vizsgálatot. Kérem válaszoljon a következő kérdésre: Otthon tudják-e, hogy ön homoszexuális?

jhetedikj
Két kis utcát vettem ott valami Gyetva meg Kriván utca,nem tudom honnan jött ez a Batthyány. Szerintem ott veszel ahol akarsz, én vettem már külföldön is.😄😄

Még én sem vagyok lvl 2.

anno 1987

a.carkey
Hasonlóan jártam én is tegnap, csak egy millás volt az utca ...

A medve nem játék.

basszák meg, veszek egy 500k-s épületet, nem veszi az adást ez a szar, erre kattintok még párszor az ok.-ra... Eredmény? Levett 1 milliót... És persze 1 épületem van.

a.carkey
GYMS? Akkor hogyhogy pont Budán vetted meg a Batthyány utcát? 😄

Level 2-tõl lehet plusz dolgokat beletenni a profilodba? L1en nem hagyott ilyeneket beírni ...

Amúgy mitõl függõen adogatja a szinteket?
Eltelt napok, vagy mi?

A medve nem játék.

gonosz vagy ...

~)dC(~Soul* |SoFII|

a.carkey
LOL!

Nem mondod?!

Értelmes egy játék ...

A medve nem játék.

jhetedikj
Most megint marha lassan keresi az utcákat hmm...

Viszont a Local-ban benne vagyok a top 10-ben(Gyõr-moson-sopron megye).<#ravasz1>

anno 1987

na vagyok 😊 és 2-es szintü vok juhé most meg építek egy picit sztem egy elõre mindenki vegy legalább 2-õ utcát hogyha netán vmelyikhez be raknak egy gyárat még mindig tud termelni a többiutca

~)dC(~Soul* |SoFII|

jhetedikj
Az jó.😊

#262 Nekem tegnap pedig volt olyan,hogy kiléptem de még azt írta be vagyok jelentkezve, ez még az akadozós idõszak volt.😊

Én most egy gyárat kaptam:

A gyár fölött pedig van egy a kutyámról elnevezett utca,most találtam! Pintyõke utca<#nevetes1><#nevetes1>

anno 1987

Mighty
Mindenki kap napi 1 milliót, függetlenül attól, hogy milyen tulajdonuk van.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

triplet
Nem. Be vagyok jelentkezve😊

jhetedikj
Nem léptél ki véletlenül?

anno 1987

triplet
Hmm... megint megkaptam a stadiont, és amikor kiválasztom az egyik utcám ahova akarom építeni, kijön ez:

Mint ha nem is lenne az enyém az a utca. Ez miért van?

jhetedikj
Csáó!

Pontosan 1 millával kaptam többet most reggel,mint amire számítottam 1304000! Már tegnap este ilyen gyors volt, meggyógyult úgylátszik.😊😊

Szerintetek épületeket éri meg jobban venni vagy vegyek még pár utcát?

anno 1987

tenkenorman
ez remélem nem lessz mindig ilyen lassú...

http://www.tenke.hu

VRSDM
nekem most reggel kifejezetten gecigyors.
2-3mp-ig van csak loadig felirat és be is hozza amit kell.
amit nem értek hogy az elejétõl fogva, ha ráynomom a saját utcáimnál a lehel utca névre.
akkor miért rak a keletihez? 😄

u dont have to listen anybody else but me

Palinko
ezt valóban nem vettem figyelembe, meg azt sem tudom a pontot mi alapján kapja, minden dollárra kap egy pontot?
Zetorg
kurva unalmas várni a pénzre 😄

helló helló, a toplistát csak naponta frissítik, ki is van írva ezt vedd figyelembe

hát jah

a.carkey
Egy nap alatt? Szerintem kamuregekkel hoztak pénzt: megvettek 100kért kis utcákat, majd a kamuregjeiknek eladták 3 milláért, és így tovább. Egy napja megy, lehet valaki atom ügyes, de ez EGY NAP ALATT nagyon sok.

A medve nem játék.

Palinko
globalban THEDOG nak érdekes hogy csak 1 kis uccája vlt amiben csak 1 gyár állt mégis õ az elsõ 😄 és ami még érdekesebb most 1 utcája sincs és mégis õ az elsõ 😄
27 millióra gondolsz? Simán, ha ügyesen vásároltak, de akár lehet, hogy egy kamu regisztrációval mgé rá is segítettek. De ha optimális mennyiségû területet veszel és megveszed a legjobb ár-bér arányú házakat, akkor tuti jó

triplet
Érdekes. Megvettem a beverly streetet, és kaptam kártyát hogy építhetek stadiont. Meg akarom építeni, kiválasztom a beverly streetet, erre ilyen rózsaszín, és ott van hogy: buy. De miért, amikor már megvettem?😄

jhetedikj
Mindegyik a google gyermeke, akár ez is közbejátszhat.😊

Viszont akik most a topban vannak azok el nem tudom képzelni,hogy hogyan jutottak ennyi pénzhez, épp most számoltam ki és holnap $304000 fogok kapni.<#wow3>

anno 1987

nos kétségkívül egy fokkal jobb, talán el van baszva valamelyik része a programnak, flash vagy javascript vagy nemtom, bár nem tudom elképzelni

jhetedikj
Most 10-20 másodperc és betölti. Kár, hogy már elfogyott a pénzem és nem tudok mit csinálni.

anno 1987

mennyire megy? nálam ff-en pl várni kell vagy 1 percet néha mire bejön egy vásárlás ablak

jhetedikj
Megnéztem és nekem valamiért a chrome megy a többin meg akadozik nagyon, én se tudom miért.<#nemtudom>

Van már összesen 11 utcám:
- 8 Gyõrben
- 2 kis utca Budapesten
- 1 meg nem tevezett titkos helyen, amit én fogok felvásárolni hamarosan😄DD

anno 1987

én kicsit elrontottam, mert vettem nagy utcákat és keveset tudtam építeni, de holnapra már lesz tõke 😊) Most a mai top 10 eredményét nézve magyarok közt ott vagyok valahol az elsõ 20-ban. Bár lehet nem is sokkal többen játszanak még vele... 😄

jhetedikj
Jól van aztán lehet, hogy nem de nekem pont akkor indult be amikor átváltottam. Akkor nekem csak szerencsém volt, de most csak úgy száguld semmit nem kell várnom szinte. Mindjárt visszaváltok a másik böngészére ha igazad van ott is jónak kell lennie csak most még elköltöm az összes pénzem.😊

anno 1987

😞 vkinek má bonusa is van :@

~)dC(~Soul* |SoFII|

az már mellékes, hogy esetleg fos a flash valamelyik böngészõ alatt (ie meg többi alá asszem külön van). De az, hogy bejön az oldal és egyiken lassú másikon gyors, hát azt nem hinném

Palinko
én még kártyát sem kaptam eddig a levélre rákattintok látom valaki az egyik utcámba betelepedett, most kéne egy hogy kiûzzem de csak nem jön 😞 a másik utcát teleépítettem ajánlom nektek is ezt. igaz késõbb kevés utcád lesz, de legalább nem lesz tele gyárakkal 😄
sztem nm mer explorelel nm megy na jó nm fogok ezzel szenvedni hogy hogyan írjam le...

~)dC(~Soul* |SoFII|

értelmes gondolatok amúgy, tehát a másik oldalon levõ szerver mûködését és a netsebességet úgy hiszitek, hogy a böngészõ befolyásolja

😄 ez a méreg nm az ópium ...Hogy lehet a kapot kártyákat használni ha egyszer eldobtukmert akor nm kellet ??

~)dC(~Soul* |SoFII|

nekem csak a Loading... feliratot hozza üres képernyõ elõtt Chromon 😞

és hogy lehet a megkapott kártyákat használni ??

~)dC(~Soul* |SoFII|

jhetedikj
Most váltottam át Chrome-ra,tudtam is venne egybõl egy második utcát, nem tuti de próbáld ki hátha.

anno 1987