Monopoly City Streets

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mighty
Most nem tudom kipróbálni. 😞

Ha veszek egy olcsó utcát (mondjuk 300000-ért), akkor mennyiért tudom eladni? Nem másik játékosnak, hanem csak úgy. Illetve az ilyen vásárlás után is kaphatok chance card-ot?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

tenkenorman
Nah eírtam, és having a look for avalible streets. eddig is ezt csináltam és fél óráig semmi nincs csak néha megjelenik egy ablak hogy: Uhmm servers down vagy mi...

http://www.tenke.hu

gyerekek, beszerezési áron eladóak frekventált 😊 belvárosi utcák, Jókai tér!, Petõfi Sándor utca, Szervita tér, Állatkerti körút egy kis parkkal védve!!!, aki a legjobb ajánlatot teszi ma éjfélig az megkaphatja, feltéve ha még maradt pénzetek... (persze újraregelni mindig lehet...<#felkialtas>)

köszi

Zetorg
jahogy még nem regisztráltál?

most kiléptem és úgy próbálom. beírod a keresõbe az utca nevét. akkor oda ugrik. nyomsz egy nagyítást és kiadja hogy mit tudsz megvenni.

tenkenorman
fekete. nem engedi megnyitni.

Zetorg
kattints lent a köteg pénzre és várj. akkor kiírja, hogy melyik utcákat tudod megvenni.

tenkenorman
belépek monopoliba. beírok egy utcanevet. már többet is próbáltam. kikeresi és utána? várok. írja fent hogy loading de semmi nem történik.

komolyan van még 71k-m veszek valami kis fika utcákatm csak hogy kapjak kártyát 😄 ki kell azzal a majommal baszni

Ez uram egy hazugságvizsgáló gép. Igennel vagy nemmel válaszolhat a kérdésekre. Kezdjük a vizsgálatot. Kérem válaszoljon a következő kérdésre: Otthon tudják-e, hogy ön homoszexuális?

Zetorg
csak akkor kapsz kártyát, ha veszel/építessz
várhatsz így egy darabig 😄

Láma!
ejjha😊

szép!
én még csak közel 4,5 millás vagyonnal vagyok, de kis utcákat vettem eddig.

tenkenorman
ugyan ez...

mumpic
Hát bakker. Én játszani még mindig nem tudok.

Um... Our servers are down. We're trying to find out if the building with them has been demolished. Best give us some time and come back a bit later.

Ilyen szövegû sárga buborékot lök nekem néha. A loading csík így is mindig cska 3/4-ig megy el, közben ha kattingatok a feketeségbe, akkor bejön ilyen utcakeresõ vagy, mi, de az is bugos, regisztrálni nem tudok, nem is értem az egészet.

tenkenorman
nah most akk mivan. Feå oàa´ja va´rok de semmi nem to´´ rtenik csak egy google mapot latok meg a menut. Nem jelennek meg a ka´rtyak..

Én úgy kezdtem hogy vettem egy utcát építgettem épületeket és kaptam egy rombolós kártyát rá negyed órára kb aztán utána meg egy olyan kártyát hogy kaptam 250 ezer zsetont aztán egy másikat egy picivel többet de kiderült hogy romboltak 😄 úgy hogy szííííívás.Ámen...

~)dC(~Soul* |SoFII|

Zetorg
be írtam a faq-ba...

hetedik: makker... 😛

enyém a Kálvária sgt. és a Rókusi krt. Szegeden, azok ilyenek pl.

Ez uram egy hazugságvizsgáló gép. Igennel vagy nemmel válaszolhat a kérdésekre. Kezdjük a vizsgálatot. Kérem válaszoljon a következő kérdésre: Otthon tudják-e, hogy ön homoszexuális?

jhetedikj
Én visszakaptam a Batthyány utcát, mert a tulaj most az én egyik utcámba rakott gyárat.

Reggel kaptam egy olyan kártyát, hogy nyertem 500000-t!😊)

anno 1987

Láma!
mindegyiket 1-1 lépés után

te én tegnap egyet se kaptam

Láma!
lol!

hol van ilyen utca? :o

én tegnap egész este meg ma is most hagytam a gépet és nem dob semmit, talán mert am is egy laggolós fos :S Valamilyen lépés után kaptál, vagy csak úgy álltál és beadta?

egy milliós utcában 50k-s épület fizet 50k-t 😊

Láma!
na 10 percen belül 2 chance kártyát kaptam😄

tenkenorman
nah megpróbálok venni valamit már végre. reggel nem jött össze.

Mighty
Rövid utcát nem érdemes venni, viszont hosszú utcát nem tudsz hamar beépíteni, így a rosszakarók építhetnek az utcádba gyárat, börtönt.
Én pl egy közepes hosszúságú utcát beépítettem és a közben kapott szerencsekártyával kaptam egy iskolát. Egy másik böngészõben megvettem egy hosszú utcát és arra építettem az iskolát. Így az védve van a buldózertõl és az ártó épületektõl. Ebbe az utcába már csak nagy értékû ingatlanokat érdemes tenni, mivel bontani nem tudsz csak buldózeres szerencsekártyával, ami ugye lutri, hogy mikor kapsz.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Zetorg
jaja, de ez eddig fel sem tûnt 😊

nekem is van egy kis utcám, ott a green house 29.000-t fizet a kurva hosszúban meg 49.000-t

Az lehet, hogy a vételi árat befolyásolja, de akkor minden hosszabb utcában magasabb az egy épületre jutó bérleti díj is?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Zetorg
szerintem csak a hossza számít, semmi más.

Csak meglepõdtem, mert elég drágán vettem az utcát, de azt hittem, hogy azért, mert baromi sok hely van rajta, de ezek szerint még értékes is😄

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Zetorg
szar a tömegközlekedés 😄

Hát gondoltam befolyásolják az értékét a szomszédok is, pontosabban, hogy ha pl van a környéken egy stadion, de ezek szerint nincs rá hatással.

meg mi az, hogy "nincs a közelében semmi"

drágább utca -> drágább lakások

Nem tudjátok, hogy mi alapján állapítják meg a bérleti díjat?
Az egyik utcámban 3-szor annyi bérleti díjat fizetnek, mint a másikban ugyanolyan épületért, pedig nincs a közelében semmi😄

annyira

~)dC(~Soul* |SoFII|

Már aki 😄.. mondjuk én nm

~)dC(~Soul* |SoFII|

és kit érdekel, tudunk angolul 😄

Darkmaster épített egy elég nagy szerencse, hogy lesz 2. szint.
Darkmaster épített egy elég nagy szerencsét hogy szint legyen.
Az egyik a google fordító a másik a webfordítás.hu ezt írja mind a kettõ

~)dC(~Soul* |SoFII|

FZoleee
ohh, sikerült 😄 ezekszerint csak be kellett írnom ide 😄
Zetorg
5.312.000 score és 968.000 money van és lvl2 lettem

Zetorg
elég nagy vagyona van, hogy lvl2 legyen...

mingyá megnézem mennyi van nekem

Darkmaster has built a big enough fortune to become a level 2 ezt írja ki localba vagy friendsbe vagy akárhova hogyha szintet lép vki egy pill és le is fordítom.

~)dC(~Soul* |SoFII|

FZoleee
Engem meg az, hogy 1 napja nem tudok regisztrálni se.
tegnap egy halom chance kártyát kaptam, ez nem igaz, ma nem tudom miért nem... És azt hittem pénzbe kerülnek elhasználni, közbe lófaszt és nem is használtam egyiket se ki

NATIONAL Leaderboard:

10 NEWHOUSE M 7,161,000

ARMANDOBUDAPEST lebuldózerelt egy épületemet :S Valakinek ha lesz chance kártyája és megtalálja, meg tudná baszni kicsit? 😄 Ma még nem kaptam kártyát

😄 na ez a ciki nm a faláb 😄 hehe new yorkba akrtam utcát veni... nem is ragozom nézétek meg 😄

~)dC(~Soul* |SoFII|

nagyon felkúr, hogy elbaszott 1 milliót a bug.....

nekem õt jelezte 10.-nek akkor lehet változott a rangsor

5 788 00 pontom van nektek lehet a pont sztem az

~)dC(~Soul* |SoFII|

Zetorg
lvl2 😄