1582
  • Zetorg
    regek maradnak?
  • 1st3nf4sz4tm444
    Törlik az összes eddigi adatot, mindenki 1. szintről és 3 millió dollárral indul
  • HKS
    bocsi a hülye kérdésért de új vagyok még itt de mi az hogy reset ? server down ?
  • deer hunterezo
    ez az :) akk még fel tok törni :)
  • 1st3nf4sz4tm444
    ja köv hét közepén? jeee

addig csiszolom a taktikámat legalább
  • neB
    We are expecting that it will be in the middle of next week. We will give everyone at least 24 hours notice before we make the switch. Stay tuned for more details.
    jövő hét közepén
  • deer hunterezo
    Prucsokot és Lutzowot szivassátok mert a legnagyobb utcámra gyárat és még épültet is romboltak :( :( (:
  • 1st3nf4sz4tm444
    á a blogon írják is, hogy reset lesz, bazmeg és pont ma, amikor nem fogok ráérni
  • Zetorg
    Yes.

That's the answer to everyone's question about whether or not we are going to restart the game. Once we are comfortable with how the game is performing we will reset the game.

We are expecting that it will be in the middle of next week. We will give everyone at least 24 hours notice before we make the switch. Stay tuned for more details.
  • HKS
    az szép :D
  • 1st3nf4sz4tm444
    mikor?
  • 1st3nf4sz4tm444
    bazz az első helyezett az egészben egy csávó, akinek van vagy 731 utcája, de szinte mind hazardos :D
  • deer hunterezo
    má nm :( de elöbb még igen :D
  • neB
    úgylátszik reset lesz :(
  • deer hunterezo
    de localon
  • deer hunterezo
    nm én darkmaster vok
  • deer hunterezo
    Menyi hozzászólás kell még ??
  • 1st3nf4sz4tm444
    Top10-be vagy?
  • Zetorg
    te vagy maros ugye?
  • deer hunterezo
    veszel egy utcát regizel kapsz 3 millát aztán megin veszel egy utcát építkezel és holnap megin veszel vmit
  • HKS
    ha még nem regisztráltál keres egy üres utcát és vedd meg
  • deer hunterezo
    fáj az agyam lol az elöttem lévő gyereket szivatom már kaptam kettő chance kártyát egyik gyár a másik rombolás szegény gyereknek kettő utcán már volt gyár most kapott tőlem egy harmadikat is és még az épültetét is leromboltam várom hogy mit fog tenni :)
  • Taylor10
    sziasztok.ezzel hogy lehet játszani??
  • HKS
    gyorsan elmegy a bevétel :(
  • 1st3nf4sz4tm444
    Rájöttem, hogy megéri pénzbővében építeni kis házakat, mert amíg próbálkozol, addig jön a sok chance kártya esetleg. Ha meg nem jön, akkor esetleg a végén lebontok párat és hátha megint... :D
  • Zetorg
    na, holnap már 6,5 millát kapok :D
    csak két nagyobb utcám van, az egyik már majdnem tele, a másikon csak egy suli van meg 1-2 ház.
  • VRSDM
    akkor hozzájárultam most az 500hoz egyel :)
  • Palinko
    felírtam a hozzászólás számot, amint meglesz a házigazda jogom be is teszem. csak ahhoz kell 500 hozzászólás, de úgy néz ki az ma meg is lesz és akkor írom is a levelet.
  • Zetorg
    még nem házigazda.
    viszont már kattintható a banner ;)
  • VRSDM
    ja meg picit besegítek még
    ezt meg az előző szavazás alá.

<iframe src="http://users.atw.hu/sgpoll/pages/altindex.php?atw_rnd=1134918010&pollid=525" id="pollframe"
    name="pollframe" width="100%" height="220" frameborder="0">

Ha ezt a szöveget olvasod, akkor a böngésződ nem támogatja a frame-eket,
    melynek hiányában nem tudod megtekinteni az itt levõ tartalmat...
    </iframe>
  • VRSDM
    ápicsába.
    akkor tuti szétszedi a győri utcámat.
    azon nincs védelem :(
    a lehel utcán van :D

amúgy Palinkó!
    ezt tedd már be a faq alá. :)

<iframe src="http://users.atw.hu/sgpoll/pages/altindex.php?atw_rnd=1134918010&pollid=524" id="pollframe"
    name="pollframe" width="100%" height="220" frameborder="0">

Ha ezt a szöveget olvasod, akkor a böngésződ nem támogatja a frame-eket,
    melynek hiányában nem tudod megtekinteni az itt levõ tartalmat...
    </iframe>
  • Zetorg
    alert-et kap az illető :)
  • neB
    na csak sikerült lebontania hazard épületet most 1.6 milláűból csak házakat vettem majd ha kicsit jobban megszedem magamat akkor tervezem hogy veszek valami igazán nagyot ja és én is lvl 2 lettem :)
  • VRSDM
    meg kár hogy nem lehet szövetkezni, és hatalmas cégeket. országokat alapítani :D
  • VRSDM
    azt kiírja a játék hogy én robbantottam le a csúcsépületét valakinek? :D
    vagy noname a dolog?
  • VRSDM
    én már vagy 4demolish kártyát eldobtam.
    egyenlőre nincs kit szivatnom :)
  • Zetorg
    find opponent. ott friends, add hozzá aki megszopatott. katt a nevére, utcára, épületre
  • neB
    Demolish any building you like (or don't like!) egy ilyen chance kártyát kaptam de nem tudom használni emrt kétféle lehetőség van find opponents kihozza a ranglistákat meg a discard hogyan tudnám aktivizálni mert valaki keresztbe tett nekem :@
  • Zetorg
    tied a török flóris? :@
  • deer hunterezo
    pls ne szivasatok :) én se foglak titeket de ha igen... akk nm lessz semmi :D