1582
  • FZoleee
    ott is lehet több időt tölteni (én pl. kereskedek :D)
  • a.carkey
    Nézd meg az első helyezettet!

1. uillingi 1,192,443,505,000 $

:)

Száz milliód mi, meg két három hét? :)
  • a.carkey
    eRepublik? :) Ott is majdnem ugyanez van ..., és innen is az a bizonyos plusz hiányzik. Mellesleg ez is elég, pl. én sok új helyet ismertem meg.
  • jhetedikj
    - 6 óránként fizessék ki az aktuális helyzetnek megfelelően a bérleti díjak egynegyedét, amiből így változatlan körülmények közt 24 óránként kijön a napi díj; viszont aki visszamegy többször, a folyamatosan upgrade-elheti a házakat és ő a következő fizetésnél már többet kaphatna kicsivel, mert akkor már az új házak után is járna;

Na pont ez az,hogy valaki itt van 6 óránként valaki csak egy nap 5 percre.:D

Amúgy azért minél több ideig van valaki játékban annál több lesz a pénze is, így kicsit mindig növekszik az idő amit eltölthetsz vele. Teszem azt 2-3 hete már megy a játék, akkor már lesz 50-100 milliód(ez csak saját becslés:)) naponta azt azért nem hiszem,hogy 5 perc elkölteni.

• Garfield
    Ehh, szövegértés, az...
    Nem szeretnék én sem előtte ülni egész nap, hanem hogy a játék ne csak napi 5 percről szóljon, hanem aki többet rá akar szánni, annak is legyen meg a lehetősége.
    Például:
    - 6 óránként fizessék ki az aktuális helyzetnek megfelelően a bérleti díjak egynegyedét, amiből így változatlan körülmények közt 24 óránként kijön a napi díj; viszont aki visszamegy többször, a folyamatosan upgrade-elheti a házakat és ő a következő fizetésnél már többet kaphatna kicsivel, mert akkor már az új házak után is járna;
    - fizetés időarányosan folyamatos legyen;

Ezek most csak hasraütéses ötletek voltak, melyek révén a napi egyszer 5 percről többszöri 5 perc lehet.
  • tenkenorman
    holnap nagy építkezés lesz:D
  • HKS
    én is utálom a csalókat undorító egy dolog. nincs olyan sok szabadidőm napi 9-10 órában dolgozok de szeretek haza jönni és 1-2 órára leülni valami játék elé.
  • tenkenorman
    na vettem egy utcát zwickau ban, szegeden, és szárligeten.
  • tenkenorman
    Még mindig nem tudom elhinni hogy tatabányán egy tetves utca sem eladó.
  • jhetedikj
    Szerintem ez így pont jó, mert annak is van esélye aki nem tud itt ülni egész nap. Ha ennyi szabadidőtök van menjetek és nyomjátok a Counter-Strikot, ez a játék nem erről szól!

Elég undorító dolognak találom azt is, ha valaki csalással ér el sikereket a tisztességes játékosokkal szemben, remélem bannolják az összeset!
  • HKS
    hát igen valamit ki kellene találniuk mert szerintem ez így nem kóser
  • Garfield
    Nem is annyira a pénzkapás a gáz, hanem maga az egész játékmenet: naponta kattintasz max. 10 percet, majd vársz egy napot, megint 10 perc, megint egy nap. Ez így gyakorlatilag nem más, mint egy 24 órás körökre osztott stratégiai játék. A készítőknek valahogy fel kellene pörgetniük.
  • HKS
    igen sokkal jobb lenne ha sűrűbben kapnánk pénzt vagy kiegészülnének más dolgokkal amikkel lehetne pénzt keresni
  • gelesztas
    jó lesz ez a pár nap, hogy mindenki tapasztaltabb legyen, mert az elején el lehet rontani nagyon a játékot
  • deer hunterezo
    a MU-n a nevem az hogy geleszta21 lopóó am kár hogy nem lehet töbször pénzt kapni
  • gelesztas
    1 nappal a restart előtt minden playert értesítenek, gondolom a játékon keresztül
  • sonajdoba
    jo persze nem eszem magam csak megszeretnem fejteni :D amugy nem azert mert 1 ember csak 1 utcara csak 1 gyarat mert mas utcara sem engedte meg.

amugy lehet pontos napot es orat tudni hogy mikor lessz a restart ?
  • neB
    Mert lehet hogy 1 ember 1 utcába csak egy gyárat tehet
    És ne törd a fejed a csaláson inkább élvezd a játékot vagy mittudomén... :@
  • sonajdoba
    akkor en mondok egy masik dolgot is amire most lettem figyelmes. ugye az elobb irtam hogy az elsohelyezettek utcai tele vannak gyarakkal. megprobalom oket utanozni es nekem nem enged 1 gyarnal tobbet lerakni ugyanarra az utcara. akkor megint a kerdes - miert?
  • gelesztas
    Vannak még hibák bőséggel :D Szombathelyen például 2 utcát lehet csak megvenni, pedig elég nagy város :D
  • gelesztas
    Üdv!

Én tegnap itt ültem éjjel és 2-kor jött meg a pénz.
  • sonajdoba
    tobb felhasznaloval en kiprobaltam mindent eladni egyiket a masiknam de nem lehet anyagilag igy csalni mert olcsobban nem lehet eladni es tul dragan sem lehet eladni.

minden esetre en nagyon szeretnem tudni hogy azt hogy csinalta

• neB
    csítel, fake accountokkal pénzt csinál
  • sonajdoba
    en ertem csak akkor uillingi-nek osszesen 12 utcaja van es az mind tele van gyarral. es az elso helyen all anyagilag. ezt mivel lehet magyarazni ???
  • Zetorg
    azért nem kapsz pénzt.
  • sonajdoba
    aki az egesz jatekban az elso alig van nehany utcaja es mind tele van gyarral! a kerdesem valaki nem tudja hogy hogy csinaljak mikor a gyarak elmeletileg lefele viszik az utca erterket
  • sonajdoba
    hol lehet jelenteni azt hogy egy utcat nem lehet megvenni ???
  • jhetedikj
    hmmm, na ez hallod elképzelhető. Akkor még szerencse,hogy valamennyit visszakaptam, de nem írt ki semmit.
  • deer hunterezo
    lerombolták épüéted
  • jhetedikj
    Na de úgy, hogy itt se ülök a gépnél?? Ez abszurd, biztos valami más van a dologban. Na majd visszanézek még ilyen 8 körül, ha megint emelkedik akkor valami itt folyik a háttérben.:D
  • vass17
    Nem hiszem, én tegnap figyeltem 1-ig, és nem kaptam meg.
  • triplet
    Sztálingrádban volt, de mindegy:D
  • triplet
    Kaptál olyan chance vagy milyen kártyát, és adott pénzt)
  • jhetedikj
    Délelőtt elköltöttem az összes pénzem, maradt 18000 most meg belépek és van 94500 ezt meg hogyan?
  • triplet
    De valamit tényleg csinálhatnának azzal, hogy elköltöm a pénzem és még egy napot kell várnom mire újra kapok. Vicc!
  • GregSB
    Naponta... de mikor, 00:01-kor fogok megint kapni?

Ez a lol, hogy ez a falu kb 400 fős és 10-15 utcát meg lehet benne venni, a legdrágábbat kb 800 ezerért, az olcsóbbak meg 2-300 ezerbe kerülnek. A falu közelében lévő kisvárosban pedig egyáltalán nem lehet utcát venni...
  • triplet
    naponta kapsz 1 milliót!
  • triplet
    Én csak azt sajnálom hogy kicsi falukban nem lehet utcát venni:(
  • GregSB
    Mikor kapok megint pénzt egyébként?

Valaki más is felfedezte a falut aztán jó lenne minél előbb lecsapni az utcákra :P
  • GregSB
    Nem értem mi alapján dönti el a rendszer hogy hol lehet utcákat megvenni és hol nem.

Néztem több vidéki kisvárost, ahol kb 1 utca eladó 1-200 ezerért, és találtam egy olyan kis sz@r falut is, ahol az utolsó méter aszfalt is eladó, ráadásul az utcák 1/3-a ilyen 500-800 ezer pízbe kerül.