Monopoly City Streets

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mighty
Úgy, hogy ajánlatot tesz egy másik utcára pénzt és saját utcáját felajánlva.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Ezt most már vágom. Vajon, ha van két bónusz épületem, akkor is le lehet rombolni az egyiket?

jhetedikj
Ezt nem vágom,nem látok semmi olyasmit,hogy felajánlotta volna... hol lehet ilyent csinálni??

anno 1987

ByB
Akkor azért bánt mindenki engem, mert az elsõt most nem lehet bántani.:D
hm fura, most meg olyat mûvel a game, hogy az utolsó pénzes tranzakcióm mintha vissza menne? Ma már másodjára volt, hogy mikor visszamentem, az utolsó kiadott pénz újra a számlán volt.

Ez uram egy hazugságvizsgáló gép. Igennel vagy nemmel válaszolhat a kérdésekre. Kezdjük a vizsgálatot. Kérem válaszoljon a következõ kérdésre: Otthon tudják-e, hogy ön homoszexuális?

elsõ helyezett magyar valami furát csinál, tehát most elsõ, de semmijét nem lehet bántani, mert... mert felajánlotta aukcióban az utcáit! hogy baszná meg és tuti egy álregjének és amíg nincs végeredmény az aukción addig kész.

Ez uram egy hazugságvizsgáló gép. Igennel vagy nemmel válaszolhat a kérdésekre. Kezdjük a vizsgálatot. Kérem válaszoljon a következõ kérdésre: Otthon tudják-e, hogy ön homoszexuális?

jhetedikj
Chance kártya:

time to clean this city up! And another player. Build a sawage works on any player's streets and stop their rent. Seems the smell has someting to do with it?

Õ elbaszt a 800k-t hozó utcámat én beraktam neki a 3 millás utcájába.:DD

anno 1987

lerombolhatják a bónuszt :C

én most bár vesztettem ezzel kis pénzt, de megintcsak variáltam az épületekkel, hogy kapjak demolition kártyát (sõt eladtam az épületeimet egy utcában és eladtam azt, majd visszavásároltam, így eltûnt a több hazard is, sõt maradt annyi lóvé, hogy aztán kaptam bónuszt is)

jhetedikj
Disaster!

MONOSTORILAURA has sabotage Park Ave!

<#violent><#violent><#violent> Még szerencse,hogy a legszarabb utcámat találta meg, kár hogy nem lehet privát üzit küldeni.

Most én is amerikába gengszterkedem.:)

anno 1987

FZoleee
Nem feltétlenül, keress rá: Kennedy Dr, Bloomfield, New Jersey, ez az enyém :D
FZoleee
és? telerakod elõtte 50k-s házakkal... aztán baszhatják, nincs hely (és még bevétel is lesz utána) :D
Azért azt tegyük hozzá, hogy szépek azok az utcák, de a többség azokra hajt, másrészt Amerikában gondolom, igencsak nagy lendülettel játszanak, szóval az ottani ilyen utcák tulajait rövid idõn belül szétszopatják, így érdemes meggondolni, hogy ott veszel egy ilyen utcát vagy mondjuk Dél-Zimbabwéban keresgélsz inkább.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Zomil
én kb. összevissza veszem az utcákat van egy pár külföldi utcám is :)
bár érdemes kisebb szigeteken venni utcákat azokra ritkábban figyelnek

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Mighty
Velem ez történt. Valaki leromolta a bonus épületet aztán kaptam két börtönt. Ráadásul a legtöbb bevételt hozó utcámban :(

a.carkey
Két levelet kaptam: 1 rombolás, 1 építés.
Az egyik helyen - ezek szerint - lehet rombolni, de a másikon kis háznak sem volt hely, nemhogy gyárnak. :D

A medve nem játék.

Palinko
igen de mérlegelni kell hogy azért ott nagyobb a konkurencia aki majd gyárakat rakosgat bele, nem mindég elõny a nagy utca :) sztem az eldugott helyek a legjobbak. bár igaz ha mindenki eldugottra figyelne már nem is lenn eldugott :D
tenkenorman
Emberek. Amerikába érdemes költözni. 1.000.000 a max. és olyan hosszú utcákat veszel mint itt egy város.

http://www.tenke.hu

Palinko
elméletileg kéne kapj levelet a rombolásról is, a gyár építésrõl biztos kapsz.
a.carkey
Azt kiírja, ha rombolnak, ugye?

Szóval, ha nincs több hely még kisháznak sem, akkor miként tud valaki gyárat felhúzni nemlétezõ helyen? Mert nekem ezt pl. nem sikerül soha másnál meglépni ...

A medve nem játék.

Fabio Capello
nocsak, ismerõs arc :)

Láma!
mindenhova követsz... :p

Lullaby
Nekem 4 utcám, van, kapásból 3-on bónusz épület van xD Tegnap kezdtem csak.

Láma: bizony d;

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Palinko
hát vagy olyasmi történt mint a #651 ben vagy téged nagyon nem szeret ez a játék :D ha bug remélem javítják az ilyesmiket.
Palinko
háát vagy a pontot nézi vagy nem tesz különbséget + meg - között? :D emígy nekem még nem sikerült - ba mennem, igaz nem is kaptam semmi büntetõ kártyát mikor már elszórtam a pénzt épületre, mert csak úgy lehet -ba menni talán...
Palinko
értem akkor remélem így tiszta mindenki számára :)
a.carkey
Teleépítettem az utcámat kis házakkal, jó közel egymáshoz, erre valaki GYÁRAT húzott fel oda egy nemlétezõ helyen ...

A medve nem játék.

Láma!
hogy lehet valaki pl a magyar elsö AKOS -40 millában?

Zetorg
az a vicces, hogy a bonus-t le lehet rombolni csak a többit nem :D

Láma!
teis rákaptál? :p

Láma!
köv hét közepén de asszem értesitenek mindenkit.

és ha jol értettem tesznek be uj szabályokat a csalok miatt:)

triplet
azt már tudjátok am. hogy mikor lesz szerver restart?

Sziasztok!

Van egy nagyértékû utcám, teli volt építve minden jóval.
Az egyik ellenfelem egy rombolás kártyával lerombolta a legértékesebb épületemet.
Ezután egy másik emberke észrevette h van egy szabad lyuk és felhúzott egy gyárat:(
A gyártól meglehet szabadulnom valahogy? V ebbe törõdjek bele h annak az utcámnak vége...?
Amúgy szerintem frankó a játék csak a csitereket kéne kiiktatni..:)

VRSDM
a bónusz épület az ellen véd meg hogy építsenek vagy romboljanak az adott utcába.
de attól még a bónusz épület lerombolható. és aztán rombolható a többi...
szóval az csak egy pajzs. úgymond...

u dont have to listen anybody else but me

Palinko
jah, úgy emlékszem, hogy mintha említette volna valaki itt a tipickban, hogy rombolt le bónusz épületet. mert azért az is érdekes, hogy egy utcába kapsz egy bónusz épületet és soha többet senki nem bánthatja....

Bexter:
elfelejtetted a napi 1 millát amit kap abból ki lehet jönni.
Bexter
Az a gáz, hogy nagyon hamar kilehet nyirni egy játékost.
Egy nap kaptam átlag 3-4 kártyát rombolosat meg épitõset.
Ha a kiszemeltnek eleén van 2-3 utcája el lehet intézni hamar hogy egy fillért se kapjon igy meg nem jut kártyához amivel meg tudná szüntetni.

http://bexter.hu Szép Fényeket!

a.carkey
Ki van írva ahol van bónusz épület, hogy se gyárat nem lehet felhúzni, se rombolni. Ha én akarok ráadásul nem is tudok, pedig nálam a kártya, de más lazán rombol a bónusz épületekkel teli utcácskámban. <#confused>

A medve nem játék.

Palinko
rombolás kártya?
a.carkey
Bárcsak, mert így értelme a bónusz épületnek zéró, meg a játéknak a sok kamureg miatt. "Öröm" olvasni amikor látom, hogy BÓNUSZ - LOL - épületemet törlik. :)

A medve nem játék.

Bexter
lehet szerver reset után ezek megszünnek.

a.carkey
Azt magyarázza már meg valaki, hogy ha van bónusz épület és nem lehet törölni, azonkívül NINCS hely felhúzni gyárat, akkor miként törölhetnek egyesek és miként húzhatnak fel hely nélkül gyárat???

Mellesleg ma két stadionomnak veszett nyoma, se szó, se beszéd ...

A medve nem játék.

triplet
bug:S

Vettem egy 600000-es épületet, leraktam egy üres helyre, a játék levonta érte a pénzt, de nem jelent meg, ilyenkor mi van?<#confused>

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Zetorg
kaptam egy börtönt az egyik utcámba :@
szerencsére még üres volt :D

Zetorg
jah :D

Zetorg
jobb oldalon kijön egy lista az utcáiról. nyomj az egyikre, aztán az egyik épületre és bulldoze.

Bocs, bent van a faq-ban.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Kaptam egy rombolás káryát. Bejön, hogy find opponent, vagy discard. Ha find opponentre megyek, akkor bejön a leaderboard, és ott rámegyek egy névre, de utána mi van? Ugyanúgy be jön az az üzenet, hogy kaptam egy romolás kártyát, de arra nem tudok rájönni, hogyan kell lerombolni.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

HKS
grat :)

Zetorg
jee, localba 10. lettem ma :D

8.5 millát kaptam. sikerült tele rakni az egyik nagy utcámat.

Bexter
Énmár nemtudok mit kezdeni a kártyákkal :D

Kár hogy nem lehet eltenni és késöbb felhazsnálni õket.