1582
  • sonajdoba
    micsoda hasonlat ez egeszen tetszet :) remelem mindenki elfogja legalabb 1x erni es kis ideig ott is tud maradni aztan visszazuhan a veres valosagba ami tele van genyaval :(
  • Garfield
    A toplista első helyezése olyan, mint a rodeó vagy egy bomba nő: nem elég felülni/megkapni, meg is kell tudni tartani. :-D
  • Garfield
    Muhahaha, a kis optimista.

Az idő előrehaladtával a vagyonod elkezd nőni, a pénz egyre nagyobb mennyiségben áramlik hozzád. De a gazdagodásoddal nem kerülheted el a sorsod, és egyre közelebb kerülsz a Végítélethez: a toplistára való felkerüléshez. Ekkor viszont bekövetkezik az Armegeddon és a halál angyalai sérült pszichéjű, irigy kispöcsök képében, gyárakat és börtönöket lóbálva lesújtanak rád. Ha túléled őket, akkor lehet gondolkodni a fejlődésben, addig hiú ábránd az egész.
  • sonajdoba
    s ha a toplita elejen vagy akkor ott is maradj vagy kezded elolrol ?
  • sonajdoba
    ez azt jelenti hogy nekem is vagy mit is akar jelolni ??? vagy kinek szol vagy mi ???
  • Mighty
    Tartósan a local, national, worldwide toplista elején lenni :)
  • jhetedikj
    42
  • sonajdoba
    hat en szurkolok minden itt jelenlevo jatekosnak hogy talalja meg maganak a legjobb es legmegfelelobb utcat :)

amugy van egy olyan kerdesm hogy azon kivul hogy utcakat veszunk epitunk ra gazdagodunk mi van tovabb meddig lehet fejlodni vagy mi a vegso cel ???
  • Garfield
    Az a gáz vele, hogy az utca egyes pontján állva nem frissíti a térképet, azaz nem jeleníti meg a kék csíkot a házakkal, habár az egyértelműen azon a ponton átmegy. Kicsit lejjebb görgetve már megcsinálja a frissítést.
  • vass17
    Az, hogy ha restart lesz és nincs tulajdonosa az utcának, akkor nem tudsz rákattintani (vagy mégis?), az utca nevének a keresése pedig nem jó, mert egy autópálya szakasz.
  • VRSDM
    add meg az utca nevét és kész.
    amúgy nemtudom mit nem értesz.
    rákattolsz az utcára és kiirja a nevét
    alul meg ottlesz hogy make an offer.
    vagy mi a gond?
  • vass17
    Ez reménytelen, nem találom a listában. Ha valakit esetleg foglalkoztat, hogy megvegye a restart után, írjon pm-t és megadom a játékos nevét, akinél most van.
  • sonajdoba
    3 milla minusz :(( olyat meg soha nem kaptam hogy 5 milla plusz :D
  • Garfield
    Próbáld meg azt, hogy kizoomolsz és megkeresed, hogy ott milyen települést ír ki.
  • sonajdoba
    mennyel valameik vegere :) altalaban nekem akkor szokta behozni. amugy meik az az utca
    megneznem magamnak csak puszta kivancsisagbol :)
  • vass17
    Akkora utcát találtam:O Az egyik ellenfelemé, most 210 épülete van és még tele van üres helyekkel. Csak azt keresem már egy fél órája, hogy hol lehet megvenni, mert az utcakeresővel egyszerűen nem tudom behozni, hiába van a képen.
  • sonajdoba
    igen azok a tobb reszesz utcak azok nagyon huzosak :) amabamaban en sem kaptam a masik veget ibaz hogy vagy 6 reszet mebtalaltam de nem tudtam hogy meik az eleje es meik a vege. ugy hogy inkabb nem vettem meg :)
  • FZoleee
    én inkább akkor kaptam agyfaszt, mikor az utcámba raktak le hazard épületet, de nem láttam... rögtön leesett, hogy több részes az utca, azóta se találom :DDD
  • sonajdoba
    igen lehet igazad van :) de en ennek kifejezetten orulok :) amugy meg eleg jo utcak vannak canadaban is csak nehez rabukkani sot ott egesz utakat lehet megvenni
  • Garfield
    Csak mert hogy a kereső mindkettőre 10-10 találatot dob csak Alabamában, és gondolom, csak ezért ennyit, mert ennyit tud megjeleníteni. :-)
  • sonajdoba
    itt alabamaban eleg sok jo utca van nem tul hosszak de 1 millasak koszonom a tippet :)
  • Mighty
    Na igen. Sok amcsi városban nem szarkodnak utcanév kereséssel. Beszámozzák, esetleg még hozzáteszik az égtájat is.
    pl keleti 13. utca, északi 13. utca, stb
  • Zetorg
    igen, alabama állam

de ott van, hogy 19th street meg 21st street példának :P
  • sonajdoba
    ien nevu allam :O en meg nem is hallotam rola :( ennyire buta lennek :(((
  • Garfield
    Az az állam neve, ilyen nevű utcából ott van egy csomó. :-)
  • sonajdoba
    jo de hol van ez az utca ???
  • deer hunterezo
    Cort3/1 ez egy nagyon hosszú utca
  • sonajdoba
    alabama-ban talaltam jo nehany 1 millasat da azok olyanok mint egy szaggatot vonal tobb kb hogy van egy hosszu utca amin belol vannak mas utcak is. de koszi a tippet :)rendes toletek hogy eggiteni pppobaltok ;) :)
  • Zetorg
    9th ave

mondjuk ezek nem olyan nagyok, de 1 millás
  • jhetedikj
    Meghót a szerver :/
  • Zetorg
    21st st, alabama, usa
  • Mighty
    Szerintem, amit találtam az csak tévedésből lehet megvásárolható. Komolyan ezek nagyon hosszúak. A 32 mérföldes tulajdonképpen egy 2x2 sávos autópálya...
  • sonajdoba
    valaki nekem is ajanlhatna valami jo vagy utcacskat :)
  • deer hunterezo
    Találtam las vegas közelében egymillás utcát ami akkora mint kettő kis város :)
  • Zetorg
    jó észrevétel :D
    még nem tudom hogy működik ez :))))))
  • n3whous3
    mégvannak 1 milliárdosak, de azok mr monopoly kezében, míg nem veszi meg majd valaki
  • sonajdoba
    Garfild szerintem azert nem csinaltak ugy ahogy te mondod hogy nehogy elvezni tudjuk kicsit a jatekot es nehogy gyorsan lehessen epitkezni meg bontani:D kepzelj csak bele milyen egyszeru lenne ha nem ugy lenne ahogy most van :D
  • sonajdoba
    #821 vagyany a chat-szoba csak kar hogy nem tok belepni :D sehol egy reg sem semmi
  • Garfield
    Én is egyrészt ezen a visszaugráláson vagyok kiakadva, másrészt az épület lerakáson:

1. Mi a rákért kell minden egyes alkalommal kijelölni az épületeket? Miért nem lehet azt, hogy kijelölök egyet és mindaddig azt építek, míg másikat ki nem választok?

2. Miért nem lehet valahogy megoldani az automatikus bulldozerezést? Félig áttetszőn mutatná a bolyákat, rábökök az egyikre, ő pedig feldobja, hogy az oda való építkezéshez ezt és ezt a házat kell ledózerolni.
  • Mighty
    1 milla. Ennél nagyobb úgy látom nincs.