Monopoly City Streets

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zetorg
én azt berakom friends-be és onnan mindig elérem ^.^

n3whous3
Most legutóbb lehet valamit rosszul csináltam, de nem tudtam megnézni az adatlapját annak, aki basztatott

púúúúú

n3whous3
na már most: mi a retekért nem lehet keresni felhasználókat??? Így kurvára semmit se ér, hogy ellened szövetkezik pár hülye köcsög és nincsenek benne a listában pl...

púúúúú

eladtam egy kcsi utcát kijelentkeztem erre a legjobb utcám tünt el 😞 :@

~)dC(~Soul* |SoFII|

Zetorg
igen, a local mindig azt mutatja ahol vetted az elsõ utcát.
ugye oda is ugrik amikor bejelentkezel.

ma rájöttem, hogy ha discard-ot nyomok a chance kártyára, akkor következõ bejelentkezéskor kiadja megint. eddig azt hittem, hogy elvész.

Hát vettem telket több helyen is, most már eladtam a legtöbb kicsit. Lehet, hogy a legelsõnek számít a helye? hawaii-on vettem meg az elsõt, mert untam keresni Pesten😄 Viszont a national lista normális, a magyarokat mutatja.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Zetorg
nekem mindig tele van.
valami kis városban vagy?

Nem tudjátok véletlenül, hogy a ranglistákat mi alapján állítja össze a program? Nekem kicsit furcsa, hogy 4-en vagyunk csak a Local listán, másnál is így van?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Zetorg
24.874.000 pontom van

Zetorg
a meglévõ utcáimra már nem tudok költeni...

igazából tök mindegy mire költöm. majd reset után spórolok 😄

VRSDM
na most kigyúrtam énis a taktikám.
a tegnapi 8milliómból mára csináltam 14milliós pontot : ]
szóval megvan a taktika a resire 😊

u dont have to listen anybody else but me

Érdemes? Pár nap és ugrik...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

jhetedikj
Usa/Texas/Dallas/Green Tree Ln

De ha ott a környéken körülnézel van még több is.😊

anno 1987

Haleyville amerikában itt van 4 1 millás utca is

Zetorg
kéne nekem egy 1 millás utca
mondjatok címet 😛

jhetedikj
Igen azok voltak.

anno 1987

triplet
nálam olyat csinált hogy reggel szintet léptem de még mindig csak 2-es szintû vagyok. ez mér van?

a.carkey
Nálam IEnél csinálta ugyanezt. Firefoxnál már tökéletes volt és tudtam saját házakat is rombolni.

A medve nem játék.

n3whous3
kaptam ma 2 milla büntit bassza meg kurva sok múlt ezen is

púúúúú

Zetorg
lol bazdmeg 3,2 milla büntit kaptam :@

Láma!
hát tudom én? azé kérdeztem...😄

Palinko
chance kártyával nem?
Láma!
és ezeket igy hogy?

jhetedikj
Most én is buktam 490+590+630 ezer így sorban<#rinya><#rinya>

#708 Nekem meg csak a local.

anno 1987

triplet
nekem a firends nem jön be de a többi igen

Mighty
Brilliáns... A könyvelõm miatt 3 milliót buktam <#violent><#gun><#phone>

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

jhetedikj
császtok

Nincs a magyar elsõ utcája semmiféle árverésre bocsájtva, simán leromboltam egyik épületét.😊

A Local nektek bejön vagy csak nekem nem?

anno 1987

Hát nekem 17 millió pontom van Ma (az 1 millát is beleszámítva) 5.7 millió folyt be a kasszába bár még nem vagyok rajta semelyik listán 😊

Nah elmúlt 2 óra és 4 és fél millió elköltve 😄
4 kártyát tudtam húzni, sajnos az egyik miatt rövidebb lettem 1,2 millióval :S
a környék kapott két új börtönt 😄 + visszatérített némi aprópénzt a rendszer

stabil 2. helyezett vagyok a Local ranglistán

A holnapi 7,3 milliót is eltudnám akár most költeni 😄
Palinko
úgy látom kéne javasolni a speed szervert ahol naponta többször lenne pénzosztás csak fanatikusoknak 😄 majd egyszer talán, egyenlõre annak is örülök hogy normális sebességgel megy.
mikor lesz már 2 óra ? 😄
jhetedikj
Elõbb találtam egy helyet ahol rákerestem és kiadott 12db! eladó 1.000.000 értékû utcát!!<#nevetes1>

anno 1987

figy all akinek utca kell ajánlom great falls-ra keressen rá még van kb. 10 darab üres utca tulaj nuku nekem meg nicns zsém emg venni.
jhetedikj
Van kezdésnek 3 milliód,veszel belõle egy utcát 1 misi, ezt telerakod 75.000,50.000 házakkal aminek teljesen megkapod az értékét(természetesen az utca olyan hosszú legyen ahova kiférnek). Második nap ezért fogsz kapni 2.100.000-et(100.000 maga az utca értéke)+ a napi 1 millió. Itt tartunk eddig 6.100.000 pontnál és ha kapsz valami kártyát akkor több is lehet,de kevesebb is. Most én a pozitívat néztem.😊😊

Szerintem ezzel már sokat segítettem a következõ induláshoz!😄😄

szóval ez lehetséges

Én se így csináltam az elején, úgyhogy nekem is még csak ~14m van.<#vigyor2>

anno 1987

akkor rossz a taktika, mert még én is jobban csinálhattam volna és 16,5 millióm van 😊

Ez uram egy hazugságvizsgáló gép. Igennel vagy nemmel válaszolhat a kérdésekre. Kezdjük a vizsgálatot. Kérem válaszoljon a következő kérdésre: Otthon tudják-e, hogy ön homoszexuális?

VRSDM
lehet az én taktikám a szar
de csalás nélkül most ott tartok hogy kövi fizunál 6milliót kapok.
minden nap vettem minden lenulláztam magam a lehetõ legtöbbet hozó alapon.
mégis alig csak 8.8 millió pontom van.

u dont have to listen anybody else but me

ugyan már, hogy fogsz te a kezdõtõkéddel ugyanannyit keresni, mint amennyi volt, venni kéne utcákat is meg házakat is, max chance kártyával, de az se annyira sanszos

Ez uram egy hazugságvizsgáló gép. Igennel vagy nemmel válaszolhat a kérdésekre. Kezdjük a vizsgálatot. Kérem válaszoljon a következő kérdésre: Otthon tudják-e, hogy ön homoszexuális?

jhetedikj
Azt az állat az nagyon durva!! Akkr viszont lehetséges,hogy van ennyi pluszba is,nekem eddig 500k volt a legnagyobb nyereményem.

Na én is számolgattam egy kicsit,szerintem ez lehetséges,ha nem tesz keresztbe senki:

Szept9. 3m

Szept10. 6-6.5m

Szept11. 12-13m

Szept12. 22-25m

Szept13. 41-46m

Én most a max 500k-s chance kártyával számoltam,de ha van ilyen milló fölött is akkor kicsit nagyobb lehet a szórás.😊

anno 1987

Fabio Capello
Nekem most pont jól jött egy Demolish kártya, vmi köcsög gyárat épített az egyik utcámba :/

Mighty
És amit a chance kártyák elvesznek? Nekem ma volt egy 1.1 millás büntetésem a buzi könyvelõm miatt...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

jhetedikj
Van ennél jobb stratégia is, meg szerintem a napi + 1 millió nincs ebbe beleszámolva és amit a chance kártyák adnak.😊

anno 1987

igen, pont a mai napra vetítettem magam elé kb ennyi bevételt eredetileg, csak 1 napomat elbaszták, azóta már tudok pár trükköt a kibaszások ellen

btw elég jó volt tanulásnak ez a hét, legközelebb máshogy csinálok pár dolgot... pl utcákat is már jóformán nem találok sehol se Magyarhonba meg máshol se nagyon (bnõm tesójának mutattam az oldalt és 10 percig kerestem 500k-nál nagyobb utcát, hát nem volt.....)

ByB
Most nekem is annyi.

Ma reggel 19 milliot kaptam.
szerintem meg kb így:

kb olyan gyorsasággal lehet a kezdõtõkébõl (HA SENKI NEM BASZTATJA A MÁSIKAT), hogy

Szeptember 9:
3 millió
Szeptember 10:
5 millió
Szeptember 11:
7,5-8 millió
Szeptember 12:
15 millió
Szeptember 13:
28 millió

jhetedikj
De egyébként ha bemegyek a profilodba akkor nekem 36,5 millót ír ki. Ez valami bug lehet?

Ha már az elsõ nap megtudtad venni az utcákat amikor akadozott a rendszer akkor ez már reális szentem, de hogy az elsõ hogyan hozott össze több mint dupla annyit ez rejtély...

anno 1987

ByB
Ahogy érzed.😄
ennyi nap alatt reálisnak olyan 30 milliót számoltam, szóval nem baj, ha le cheaterezünk? <#zavart1>

ByB
2. vagyok 40 millioval.
jhetedikj
Te hányadik vagy?😮

#682,#683 Aha értem kösz.😊 Nekem attól függtlenül nem írja ki, hogy azok most ajánlatok, lehet csak annak aki tudna vele vmit csinálni.

anno 1987

hát venni akarszegy utcát és pénzen kívül utcákat is belerakhatsz az ajánlatba

namármost ha megnézed az elsõ helyezett utcáit, írja is, hogy azok egy aukcióban most ajánlat tételek, így nem szabad hozzányúlnod