Monopoly City Streets
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
púúúúú
púúúúú
~)dC(~Soul* |SoFII|
ugye oda is ugrik amikor bejelentkezel.
ma rájöttem, hogy ha discard-ot nyomok a chance kártyára, akkor következõ bejelentkezéskor kiadja megint. eddig azt hittem, hogy elvész.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
igazából tök mindegy mire költöm. majd reset után spórolok 😄
a tegnapi 8milliómból mára csináltam 14milliós pontot : ]
szóval megvan a taktika a resire 😊
u dont have to listen anybody else but me
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A medve nem játék.
#708 Nekem meg csak a local.
anno 1987
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Nincs a magyar elsõ utcája semmiféle árverésre bocsájtva, simán leromboltam egyik épületét.😊
A Local nektek bejön vagy csak nekem nem?
anno 1987
4 kártyát tudtam húzni, sajnos az egyik miatt rövidebb lettem 1,2 millióval :S
a környék kapott két új börtönt 😄 + visszatérített némi aprópénzt a rendszer
stabil 2. helyezett vagyok a Local ranglistán
A holnapi 7,3 milliót is eltudnám akár most költeni 😄
anno 1987
Szerintem ezzel már sokat segítettem a következõ induláshoz!😄😄
szóval ez lehetséges
Én se így csináltam az elején, úgyhogy nekem is még csak ~14m van.<#vigyor2>#vigyor2>
anno 1987
Ez uram egy hazugságvizsgáló gép. Igennel vagy nemmel válaszolhat a kérdésekre. Kezdjük a vizsgálatot. Kérem válaszoljon a következő kérdésre: Otthon tudják-e, hogy ön homoszexuális?
de csalás nélkül most ott tartok hogy kövi fizunál 6milliót kapok.
minden nap vettem minden lenulláztam magam a lehetõ legtöbbet hozó alapon.
mégis alig csak 8.8 millió pontom van.
u dont have to listen anybody else but me
Ez uram egy hazugságvizsgáló gép. Igennel vagy nemmel válaszolhat a kérdésekre. Kezdjük a vizsgálatot. Kérem válaszoljon a következő kérdésre: Otthon tudják-e, hogy ön homoszexuális?
Na én is számolgattam egy kicsit,szerintem ez lehetséges,ha nem tesz keresztbe senki:
Szept9. 3m
Szept10. 6-6.5m
Szept11. 12-13m
Szept12. 22-25m
Szept13. 41-46m
Én most a max 500k-s chance kártyával számoltam,de ha van ilyen milló fölött is akkor kicsit nagyobb lehet a szórás.😊
anno 1987
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
anno 1987
btw elég jó volt tanulásnak ez a hét, legközelebb máshogy csinálok pár dolgot... pl utcákat is már jóformán nem találok sehol se Magyarhonba meg máshol se nagyon (bnõm tesójának mutattam az oldalt és 10 percig kerestem 500k-nál nagyobb utcát, hát nem volt.....)
kb olyan gyorsasággal lehet a kezdõtõkébõl (HA SENKI NEM BASZTATJA A MÁSIKAT), hogy
Szeptember 9:
3 millió
Szeptember 10:
5 millió
Szeptember 11:
7,5-8 millió
Szeptember 12:
15 millió
Szeptember 13:
28 millió
Ha már az elsõ nap megtudtad venni az utcákat amikor akadozott a rendszer akkor ez már reális szentem, de hogy az elsõ hogyan hozott össze több mint dupla annyit ez rejtély...
anno 1987
#682,#683 Aha értem kösz.😊 Nekem attól függtlenül nem írja ki, hogy azok most ajánlatok, lehet csak annak aki tudna vele vmit csinálni.
anno 1987
namármost ha megnézed az elsõ helyezett utcáit, írja is, hogy azok egy aukcióban most ajánlat tételek, így nem szabad hozzányúlnod