1582
  • n3whous3
    Nekem 3,5 millióm van, nem tudom hogy csalnak, de szterintem itt már tiszta hackerkedés lehet csak a háttérben és nem valami benthagyott kiskapu.
  • FZoleee
    te vagy az a 196 millió pontos? :D ha igen, akkor hogy csináltad? o_O
  • n3whous3
    akkor meg mit akarsz te első lenni a toplistán, ha ilyen kompromisszumokat kötsz magaddal szemben? Én elhúztam a picsába egy olyan helyre, ahol alig van ellenfél meg sok utca van és tök jó lesz nélkületek. :D
  • FZoleee
    oké, de attól még ez csak egy játék, magyar maradsz attól, hogy amerikában játszol :)
  • VRSDM
    magyar vagyok : )
  • VRSDM
    jolvan visszavonom.
    sikerült vennem egy kurvajó utcát. így még van esélyem :)
  • FZoleee
    nézz körül amerikában, kurva sok utca szabad még
  • Mighty
    Minden utcáért a jelenlegi árának a 1.5x-esét lehet maximum felajánlani. Ha a csávónak az nem elég, akkor nem tudod tőle megvenni.
  • VRSDM
    fasza.
    most ment el a kedvem az egésztől
    restart okés. fájó szívvel de okés.
    de az hogy hazaérek és foglalt az összes jó utca okés.
    de az hogy amit eddig meg lehetett venni és az enyémek voltak most nem lehet megvenni az bizony kibaszás.
  • n3whous3
    picsába, nem enged üres utcára lerakni hazardot :S
  • Bexter
    Fasza :D
    Megveszem utcámat 3 ház után meg jön az hogy büntetnek minuzs pénzel...
  • sonajdoba
    egy utcat meg szeretnek venni licitalassal erteke 140k. a masik nem akarja ideadni 500k alatt a rendszer viszont nem engedi hogy 213k nal tobbet igerjek mit tegyek ?
  • Rainbow15
    köszi!
  • Mighty
    Keresel magadnak egy utcát, amit megvehetsz. Figyelj arra, hogy 3 milliónál nem lehet drágább. Amint kiválasztottad a neked tetsző utcát, és rányomtál a buy gombra, akkor jön fel a regisztrálási űrlap.
  • Rainbow15
    csak az utcakereső jön be.
  • Rainbow15
    Hali!
    Hogyan lehet regisztrálni?
  • Mighty
    http://blog.monopolycitystreets.com/2009/09/changes.html
  • sonajdoba
    mi az hogy ado ??? :O
  • Mighty
    Az adó miatt nem érdemes kis utcákkal bajlódni. Keresni kell egy legalább 1 milliós utác, beépíteni teljesen, majd az egy két napos bevételből venni egy 2-5 millás utcát. Beépíteni, bevételből venni >10 millás utcát.
  • Lullaby
    Nekem jól megy (Google Chrome ftw), de legtöbb utcámat már megvették ): Miskolcon meg már egy szabad sincs.....
  • sonajdoba
    nalatok hogy megy? nalam nagyon lassan megy :(
  • Mighty
    Great Fallsban jó sok hosszú utca van. Nézelődjetek.
  • Mighty
    Ha jól számolom akkor kb. az 5. napon meg tudom venni a 45 milliós utcát.

A kezdő 3 millióból vettem egy 1.6-os utcát és építettem annyi 50k-s épületet, amennyit tudtam. A holnapi bevételem 1 millió + 3 millió lesz. 4 millióból építek 80 db 50k-s épületet. Darabja 92k-t hoz, ha jól emlékszem. Ha nem kapok büntit, hazardot, illetve nem nyerek semmit, akkor az 5. napra lesz 57 millióm. Kiváncsi leszek, hogy ezen a hosszú úton mennyi lesz 50k-s épület bérleti díja.

Ha más nem, akkor a 3. napon megveszem a másik utcát, amit kinéztem. Az "csak" 10 millióba fáj és az is jó hosszú :)
  • vass17
    Hát nekem kellemetlen meglepetés volt:D Ki volt nézve egy utca, de 20millióm nem volt rá, nem baj majd később... Amugy így tényleg logikusabb, mert irreális különbség volt az egymillás utcák hossza között.
  • a.carkey
    Egy utca van, amit sajnos nem sikerült megvenni, de ez van. Majd max. ráigérek. :)
  • a.carkey
    Nekem 3x adott 500ks bónuszt miközben pakolgattam lefelé. Bármi lehetséges, mert mindezek után kaptam egy millás büntit is. :) Level 1en. Na mindegy, leszarom. De jó, hogy pár út árát feljebb vitték. Ráfért. :)
  • sonajdoba
    nincs az a lassu eloleny vagy jarmu ami ien lassan megy mint ez :( ossze vissza es nagyon lassan :(
  • sonajdoba
    kerdes most hogy adja a penzt ? mien idokozonkent ? s milyen valtozasokat csinaltak ?

en meloba vagyok es nem sok idom van bongeszgetni orulnek ha valaki kicsit felvilagositana a dolgokrol elore is koszi :)
  • Lámawork
    jo, én ezzel befejeztem a játékot, igaz el se tudtam kezdeni...
  • n3whous3
    én meg direkt olyan helyen vásároltam be, ahol kevesen vannak és kurva sok drága utca van még :) De csak egyet vettem és teleraktam épülettel, mindjárt szép summát kapok rá.
  • n3whous3
    hát bazmeg, kezdődik elölről?....
  • Lámawork
    ez egy nagyon jo kérdés....
  • jhetedikj
    Én is bevásároltam.:)

Na most azt mondjátok meg,hogy aki megvette a Hungária körutat(TEREFTALAT) annak honnan a búbánatból van már most 37 milliója?
  • Lámawork
    kezdem feladni....

mi a k...a annyáért nem csinál semmmit a reg gombra???
    megvették az utcák nagy részét már amit kinéztem magamnak, ez igy nagyon szar:(((((((
  • Lámawork
    az igen!
  • Mighty
    Gyenge 45 millióba kerül a 32 mérföldes út :)
  • Lámawork
    nem értem miért nem megy tovább a register ablakbol...
  • Lámawork
    nekem sehogy se engedi...
  • sonajdoba
    na sikerult de mas nevvel

amugy a FAQ-ot valaki nem forditana le vagy az uj szabajzatot ???
  • Lámawork
    egyik böngészöben sem, minden adat törlése után sem :(