Monopoly City Streets

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zetorg
Please check back tomorrow as we are planning to have details about the date and time of the restart of the game.

jhetedikj
Én már csak azért sem venném ki! Lehet csak én vagyok ilyen szadista, de had szívassam már a legjobbakat.😄D

Ha én leszek ott úgyis engem fognak ezt el kell fogadni.😊

anno 1987

Zetorg
na még 1,7 milla <#rinya>

kezdek besokalni. két nap alatt elbuktam 10 millát

Én speciel kivenném a toplistákat, mert csak arra jó, hogy mindenféle lelkileg sérült azok alapján élje ki a defektusait. A gyár meg a börtön szerintem arra van, hogy ha valakinek meg akarom szerezni az utcáját, akkor a vételi ajánlaton kívül mással is rá tudjam venni, nem pedig arra, hogy kibasszak a másikkal pusztán azért, mert jobban áll.

u.i.: Persze hozzátartozik, hogy másfelõl ez a játék az egyéni teljesítményrõl szól, nem pedig a kollektívrõl...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Zetorg
a kurva annyát 4,8 milla bünti :@

hatasu
-30 millánál tartok, és szinte minden utcámban van gyár vagy börtön 😄😄 kellett nekem ennyire jónak lennem, asszem a reset után nem leszek national top1...

Mighty
Majd fogsz, nyugi.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Láma!
lol, kaptam kicsit több mint 7 millát ma. épitkezés közben pedig 6 szerencsekártyát😄DD

3 lehuzo épület, 1 iskola, egy 500.000-res és egy 100.000res ajándék. veszteni még nem vesztettem semmit 😄

a.carkey
Vsz szintemelkedés alapján nõ a szopási veszély is. L1en nem vesztettem, L2n már 500kt is, most meg 2.5 milla. 😊

A medve nem játék.

most erre mit mondjak? 😄 így jártál, és hidd el, sokan vannak így <#eplus2>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

l33t
ahahah és ki nem szarja le

hatasu
2.5 milla miatt fáj a fejetek? 😄 nekem ma már 20 millámat vitte el így ez a szar game 😄

Mighty
Mondjuk az lehet, hogy a hosszú autópályákat így lehet megvenni. Viszont az tény, hogy óriási különbségek vannak 1 millás és 1 millás utcák között.

a.carkey
Bocs, két és fél millás, nem másfél ...

A medve nem játék.

a.carkey
Amúgy, ma én is megkaptam a magam ki másfél millás büntijét. Köszönet a készítõknek! <#mf1>

A medve nem játék.

a.carkey
Honnan tudod, hogy nem így van? Mondjuk level 11-tõl lehet sugárutakat venni. 😊

A medve nem játék.

Mighty
Egyébként azt tudtátok, hogy ha egy utcába letesznek egy vagy több hazard épületet és te ezután raksz bonuszt, akkor újra normál utcaként üzemel? Nekem volt egy utcám, amibe két hazardot tettek és egy bónusz feloldotta.

Mighty
Végül csak 3 kisebb illetve kevés pénzt hozó utcámat építették be hazard épületekkel. A legdrágábbikat megmentettem a napfordulóra, de reggel újra kapott egy börtönt. Este/éjjel majd pár bónusz épületet felhúzok. Remélem nem kapok megint -3 millás chance kártyát.

Bár 1-2 nap és reset lesz.

Igazából azt nem értem, hogy miért max 1 millás utcák vannak. A több km-es sugárutakat nyugodtan lehetne 3+ milláért adni illetve szinthez kötni.

Palinko
most én is észrevettem azt az érdekes dolgot, hogy se kis házat se nagy házat nem tudtam már építeni, mert tele az utca, de pár toronyházra még volt hely 😄
elvileg holnap kiderül, hogy mikor indul újra a játék
VRSDM
amúgy nem chat kéne
hanem egy sima " send message " gomb a felhasználók adatlapjához.
mert speciel jólenne tárgyalni néhány kis köcsöggel aki rendwszerint szivat. hogy jólenne ha leállna vagy bedózerolom a fél utcáját 😄

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
<#puszi>

Palinko
firefoxxal nyomom, de már visszaállt a gyorsaság 😊 de nem jó a toplistába kerülni ma volt vagy ezer rombolás meg börtön, szerencsére volt pénzem az eladott börtönös utcákból és kaptam annyi kártyát hogy rendbe álljak, de már a bónusz épületeim megint porig rombolva. rászállnak az emberre ha jól áll. pedig csak localban állok "jól".
Lullaby
Mivel Google cucc, Chrome legjobb rá (:

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

a.carkey
IEvel szopás, más böngészõvel megy.

A medve nem játék.

FZoleee
nem volt az egész nap, és ez csak egy játék...
Palinko
emígy megint haldoklanak a szerverek...
Palinko
de jobb lenne higgadtan megbeszélni... nekem sem szimpatikus ez a fajta kartellosodás, és ha akarták volna a fejlesztõk lennének klánok. akkor remélem majd tesznek érte hogy ne legyen egyáltalán ilyesmi.
Zetorg
#737 <#whatever>

hatasu
most erre mit mondjak? 😄 így jártál, és hidd el, sokan vannak így

n3whous3
részemrõl meg -fav a topik meg új felhasználónév még a reset elõtt

púúúúú

Mighty
Már elõre félek, mi történt velem egész nap...

n3whous3
Szerintem az alap, hogy az elsõ 10 helyezettet baszogatják, nem kéne ezt ennyire sértésnek venni. Pont azért vannak a szemétségek, hogy kibassz a többivel. Amúgy meg én szerintem csináltam 1 valamit, erre te meg még 2 makimajom rombolt nálam 2-3x aztán egy faszkalap (f. zolika barátunk) meg egész nap mûvelte a dolgát.

púúúúú

triplet
milyen chat-en vagtok? mehetek én is?

VRSDM
hogyan tudok egy embert felvenni spy módba ha ledózerolt egy házat?
oké hogy tudom hogy SAJT a neve.
de hiába nyomom az értesítõ levélben akárhova, csak az utcámat dobja ki, az adatlapját nem : |

hatasu
ha te newhouse vagy a játékban is, akkor csak azt tudom mondani, hogy te kezdél nálam rombolni, mi pedig (10-15en) pedig mivel eggyütt regeltünk a játékba, azért eggyüt nyomjuk, segítjuk egymást
chaten lódunk egész nap, és ha kijön valakinek valami kártya, akkor megkérdezzük kinek hova kell 😄 ezért tartunk ott most, ahol

hatasu

Már bocs, de ezt hogy számoltad ki? Például milyen bérleti díjakkal számoltál? Új utcák ára?

Zetorg
az gáz

Zetorg
de miért vennél kis házakat mindig?
ott van a monopoly tower 100 milláért. majdnem 5 millát hoz egy nap...

strategiailag kicsit szamigaltam 😄 ha minden nap a jovedelemre 50k ill 75k -s hazakba vesszunk akkor 10 nap alatt akkor 1535 milla uti a markunk. ebbe en nem szamoltam semmi bonuszt es meg az utca utan jovo osszeget sem. remelem jol szamoltam

de mi annak a valoszinusege hogy talalunk akkor utcat ha meg 2-3- utzarol is legyen szo hogy 50k-s hazbol 30700-darabot ill 75k-s hazbol 20467 darabot epitsunk. ehez meg hozzajon az ido is ki kepes annyik kattintgatni folyamatosan nap mint nap 😊😊

szerintetek mennyire valos amit en szamoltam vagy egyaltalan kivitelezheto-e ?
n3whous3
chrome alatt se

púúúúú

n3whous3
nálam napok óta nem jön az a menü be ff alatt

púúúúú

Zetorg
*vagyon

Zetorg
az ugye egyértelmû, hogy csalásból lett annyi pénzük.
a vagyok meg az utcák és épületek értéke, ami megmarad attól, hogy hazard van rajta csak nem kapnak pénzt értük.

sziasztok. ismet megjottem erthetetlenkedni 😄

arra lennek kivancsi hogy valaki jott-e rea arra hogy az elsohelyeseteknek honnan van annyi lovejuk ? ugyertem hogy vann csomo vagy ha nem is csomo, de van eleg utcaja es az mind tele van gyarral!

en nem ertem es szeretnem ha valaki elmagyarazna aki erti. elore is koszi.
Zetorg
ne legyél már láma

friends/add opponent to spy on - beírod a nevét és save. rákatt és kiadja az utcáit

a.carkey
Szerintem az üzenetek között van olyan, hogy éppen ki kúrt ki veled. Ott rákatt névre és eléred. 😊

A medve nem játék.

Bexter
Miért rak az utcámba az emberke egy hazard épületet, amikor az õ utcái tök likasak? Mindegy most baxhatja a jol fizetõ fõutcáját 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

jhetedikj
Miért ne tudnád??

Nem kell ahhoz megnézni az adatlapját, csak a nevét kell beírni.

anno 1987

n3whous3
de nem tudtam megnézni most az adatlapját annak, aki kikúrt, addig be se tudom friendsbe rakni :C

púúúúú