Monopoly City Streets

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zetorg
21st st, alabama, usa

Mighty
Szerintem, amit találtam az csak tévedésbõl lehet megvásárolható. Komolyan ezek nagyon hosszúak. A 32 mérföldes tulajdonképpen egy 2x2 sávos autópálya...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

valaki nekem is ajanlhatna valami jo vagy utcacskat 😊
Találtam las vegas közelében egymillás utcát ami akkora mint kettõ kis város 😊

~)dC(~Soul* |SoFII|

Zetorg
jó észrevétel 😄
még nem tudom hogy mûködik ez 😊)))))

n3whous3
mégvannak 1 milliárdosak, de azok mr monopoly kezében, míg nem veszi meg majd valaki

púúúúú

Garfild szerintem azert nem csinaltak ugy ahogy te mondod hogy nehogy elvezni tudjuk kicsit a jatekot es nehogy gyorsan lehessen epitkezni meg bontani😄 kepzelj csak bele milyen egyszeru lenne ha nem ugy lenne ahogy most van 😄
#821 vagyany a chat-szoba csak kar hogy nem tok belepni 😄 sehol egy reg sem semmi
Én is egyrészt ezen a visszaugráláson vagyok kiakadva, másrészt az épület lerakáson:

1. Mi a rákért kell minden egyes alkalommal kijelölni az épületeket? Miért nem lehet azt, hogy kijelölök egyet és mindaddig azt építek, míg másikat ki nem választok?

2. Miért nem lehet valahogy megoldani az automatikus bulldozerezést? Félig áttetszõn mutatná a bolyákat, rábökök az egyikre, õ pedig feldobja, hogy az oda való építkezéshez ezt és ezt a házat kell ledózerolni.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Mighty
1 milla. Ennél nagyobb úgy látom nincs.

Zetorg
asszem teljesen lehalt az oldalam 😄😄

Zetorg
csináltam egy chat-et, ha gondoljátok itt élõben tudunk pofázni 😄

kell nekem akkor az az utca nekem van idon huzgalni 😄 amugy a terkepen valo navigalas 1 nagy kupac szar
n3whous3
hány milla volt?

púúúúú

Mighty
Nagy szopatás az a 32 mérföldes utca. kb 10-15 másodperc, mire le tudok tenni egy-egy épületet. Ráadásul, ha kapok egy chance kártyát, akkor mindig az utca közepére tesz vissza. Ha nem módosítják a térkép navigációt, akkor csak azzal megy el az idõ, hogy szabad helyekre húzogatom a térképet...
Talán a reset utáni hardware upgrade segít, de ha nem, akkor el fogom passzolni ezt az utcát.

na megis bejott de iszonyuan le van terhelve 😞
nalam sem jon be csak tolti es kesz 😞
Zetorg
már nekem is

triplet
nekem igen.

Zetorg
nem jön be az oldal

nekem is csinalt olyat hogy egy 6 millas epuletet nem rakot fel es kileptel ujra toltettem az oldalt ujra beleptem az epulet nem volt meg de a 6 milla az megvolt. remelem segitettem vele
Láma!
én még mindig nem kaptam büntit, csak 600k-t pluszban ma is.
és már Local top10 vagyok.

hatasu
igen, szokta csinálni ezt, igaz nekem eddig csak a kisházzal csinálta 😄

Bexter
hehe találtam bug-ot 😄
Vettem 4 millás épületett de nem építette fel, de pénzt levonta 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Zomil
én most találta egy olyan utcát aminek még a fele sincs beépitve demár 78 ház van rajta 😄

azt hiszem befoglalom reset után 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

jhetedikj
Ühüm és mindenkinek újra kell majd regisztrálnia!

anno 1987

Leállítás szeptember 17-én, délután 3-kor (GMT) és 12-24 órán belül jönnek vissza.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Mighty
Csak ennyit találtam. Ez még a tegnapi hír. Ha holnap nem akkor is a héten resetelnek szerintem.

Mighty
Közvetlen eme utca mellett van még egy gyenge 5.8 mérföldes utca is 😊

VRSDM
én se találom : |

u dont have to listen anybody else but me

n3whous3
reset mikor? nem találtam sehol

púúúúú

Mighty
Most akkor el fogtok ájulni:

Találtam egy 32.7 mérföldes beépíthetõ utcát. Már tudom hol kezdem a reset után 😊

a.carkey
156

A medve nem játék.

FZoleee
nekem 142 épületes utcám van 😄
Holnap 18 millát fogok kaszálni kár hogy reset lesz Amcsiban találtam egy olyan hosszú utcát 1 milláért amin simán elfér akár 100+ épület is hihetetlen 😮

hello mindenkinek 😊 lehet tudni hogy pontosan mikorr lessz az ujrainditas ?
Palinko
áh nevetséges valóban a toplista. ahogy felkerültem localra valahogy minden nap támadják az utcáimat. de olyan korlátolt agyúak, hogy össze vannak fogva ellenem, mert mindég e gyik lebontja másik börtönt épít. aztán este találok magamnak 1 milkás utcákat, nagyából rendbe hozom magam, aztán következõ nap megint hülyítik magukat. ha építenék egy drága házat levernék, de nem értem mire jó ez nekik. most egymással szívózunk, nem hogy fejlõdnénk egymás mellett. a local az nem valami nagyon cucc. én is kivenném a toplistát. meg írnék valami algoritmust ami megakadályozza, hogy ne lehessen már 3 embernek 1 re rászállni stb, 10 milkás utcából 2 nap alatt 6 osat csináltak...
FZoleee
nekem úgy kb. 4 bónusz épületemet rombolták le és raktak le 8 hazardot 😄
jhetedikj
Attól még a bónusz épületeidet bánthatják.

anno 1987

hatasu
megesett velem több bonusszal is ugyanez 😄

Lullaby
Az hogy van egy utcámban van két bónusz épület ami elvileg megvéd a buldózerektõl és hazardírozástól, de ma egy kedves emberke ledózerólta mindkét bónusz épületem. Wtf.

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

hatasu
a nationalt én sem nagyon értem egyébként 😛 reggel 110millió körül kezdtem, csak most tartok ott ahol....

jhetedikj
Ez érdekes felvettelek Friends-ben és írja, hogy 77 millió pontod van, viszont a National listán nem szerepelsz nálam. Ezeket írja ki:

Name Score Activity

1 IXDORB M 183,294,000 100%
2 LACAH M 118,306,000 40%
3 ATTILA THE HUN M 102,695,000 100%
4 STRANGEREISTER M 85,093,000 100%
5 FMATE M 82,015,000 80%
6 HARGITA M 71,439,000 80%
7 TYCOONHUN M 61,396,000 80%
8 SZTAHI M 58,889,000 80%
9 CAZADOR M 52,207,000 100%
10 GABEN M 50,301,000 100%

anno 1987

hatasu
hatasu

jhetedikj
Ha valaki már eleve több ponttal rendelkezik akkor enélkül lehetetlen lenne beérni bárkit is. Te tudsz valami más technikát amivel lehagyod õket??

#786 Játékban mi a neved?

anno 1987

De miért akarod õt lerántani a te szintedre ahelyett, hogy te közdenéd fel magad az övére?

hatasu
naa 2 nap alatt -50 millió, de legalább most adott pár parkot meg stadiumot, és életet tudtam lehelni pár utcámba 😄 de még mindig szivatnak sorban , nem tudom követni már 😄

Zetorg
és tényleg 😄

Zetorg
ajánlatot tettem egy utcára, amire már ajánlott valaki más is.
õ 900.000-t és 1.500.000-t.

levonta a pénzt, de még mindig a 900.000 ajánlat van a kártyán <#wow2>

jhetedikj
ezt még tegnap írták

anno 1987