1582
  • Cat 02 #982
    Volt már ?
    http://index.hu/tech/net/2009/09/19/halva_szuletett_a_google_monopolyja/
  • Mighty
    Ha függőleges az utca, húzd a térképet fel vagy le. Ha vízszintes, akkor meg jobbra vagy balra. Előbb-utóbb látni fogod az utca többi részét is.
  • Bexter
    Nekem csak bérleti dijat adott.
  • FZoleee
    de, adja... 1 milliót adott eddig, nekem legalábbis adott
  • a.carkey
    Mert már csak a bért adja, nem ad mellé millákat, mint korábban ... :D
  • a.carkey
    Mármint naponta ...
  • a.carkey
    LOL!
    Nem emlékeztek, hogy alapból napi hány millát adott?
  • Zetorg
    honnan tudjátok hogy hány mérföld egy utca?
  • Zetorg
    elég érdekesen alakulnak a dolgok.

vettem amerikában egy 2 millás utcát. olyan hosszú, mint pesten egy 200 ezres..........úgy lehet rá építeni, hogy egymásba lógnak a házak és nem írja ki, hogy niny már hely, viszont nem mutat bóját.
  • Fela
    Ezt a gummiwurstot nem ertem amugy... Toplistan sehol sincs de ha friendbe felveszem jelzi hogy 2,2 milliard pontja van.

NY 2nd street az ove meg "Am Jostenhof" is, gyenge 90 millaval...

Szerencse hogy nem csal a tag
  • Fela
    Gummiwurstnak mar 770 utcaja van nolifer
  • Mighty
    Ja.
  • vass17
    Ez érdekes: van két kiszemelt utcám, mindkettő pontosan 22mérföld, de az egyik 13milla, a másik pedig 19. Ezek szerint ne a hosszát nézzem, hanem a drágábbat?
  • Mighty
    Ja! Megtaláltam a Yonge streetet. Az is 1.5 milliárdba kerül, de nem olyan hosszan beépíthető, mint a valóságos hossza. Talán egy 1-2 milliós utcának megfelelő rész építhető be. MR MONOPOLY (gondolom beépített játékos) a tulajdonosa és van rajta egy hazard.
  • Mighty
    Lehet rosszul fejeztem ki magam.

Tehát utca ára/bérleti díj képletet használtam különböző méretű utcákon. Az eredmény az azonos épületeknél állandó volt. Ez alapján a nagyon drága utcákat érdemes csak megvenni.
  • n3whous3
    AS::AAASDasasdasdd
  • Mighty
    Ha jól számolok, akkor az utca vételárának 20-ad része az 50000 dolláros épület bérleti díja.

Na most a new yorki Greenwich street 1.5 milliárdos vételára mellett a bérleti díj 75 millió. 1 nap, a legkisebb épület. A legdrágább, 100 millás épület bérleti díja az utca vételárának 0.2-ed része. 100 millió befektetéssel egy napra 7500000000 bevétel.

Ebből nem lesz gond adót fizetni :)
  • n3whous3
    + egy durva hack szerintem, mert sehogy se lehet a megvehető utcák közé behozni ezt a vétel listán :S
  • n3whous3
    ez bazz istentelenül kurva hosszú 10 vagy több kilométernyi út.......
  • n3whous3
    eladással is max egy 10 milliós határba lehetne csúszni, valaki írta a blogban, hogy neki 7,8 milliója van asszem úgy, hogy amiket vett az elején el tudta a max 1,5xes árért adni. Stbstb, de amit alul írtam egy KICSIT fura, mert kb egy tonna milliós épülettel van tuti az utca megtömve, ha 450 millió a rent (ok most már drágább is lehet egy utca, de akkor is ...)
  • n3whous3
    mind1 állítólag figyelni fogják őket és törlik az emberkéket, remélem is
  • n3whous3
    lol a 40 milliós utcájának 450 millió a rentje..................... ennyit ért a reset, faszom miért kellett, olyan jó volt eddig is .....
  • n3whous3
    bazmeg kurva anyját már büdös csaló :C
  • n3whous3
    áh ezt muszáj megnéznem :D
  • FZoleee
    akkor más regelte be
  • n3whous3
    7 körül, de már 10 milliósak voltak majd'
  • FZoleee
    passz :D hány utcád volt?
  • n3whous3
    Hát nem :) Nem is tudtam már beregizni egyébként :D Valaki elfoglalta, vagy benne maradt az adatbázisban? :-S
  • VRSDM
    nem a főreg ad rá offert.
    ő csak acceptolja :)
  • Bexter
    refresh után el is vette :SSS
  • Bexter
    Mekkora bug :D
    egy fullra flépitett utcát irt nevemre a játék :D
  • FZoleee
    ez mind szép és jó, de tudtommal napi 10 offert adhat egy utcára a főreg, szóval korlátlan utcát nem vehet át...
  • FZoleee
    felvettem newhouse-t barátnak, de ezekszerint nem te vagy :)
  • Mighty
    A megvehető leghosszabbra gondoltam. A Yonge streetet már én is néztem, nem ajánlotta fel megvételre, bár az én kiszemeltem is csak nagy nehezen található meg úgy, hogy fel is ajánlja megvételre.
  • Fela
    Azt azert ketlem mert az a Yonge street es 1178 merfold :) Ha jol tudom nem lehet megvenni itt.
  • Mighty
    Én úgy döntöttem, hogy csalás nélkül próbálok játszani. Amúgy is szerintem az én birtokomba kerül a világ leghosszabb utcája.
  • Mighty
    Ahogy VRDSM írta. Főreg megveszi a kis utcákat, újreg megveszi másfélszeres áron. Ezt addig csinálja, amíg nem szégyneli. Elvileg a Hasbro igéretett tett arra, hogy az "érdekes" játékosokat kitüntetett figyelemmel kísérik. Meglátjuk mi sül ki ebből napforduló után.
  • VRSDM
    ja. és nem csak 500ezres utcák vannak ugyebár.
    szóval az még 2-3-4x-es szorzó
  • VRSDM
    a kereskedés alapból kiskapu.
    megveszel bármit a főreggel
    majd rákeresel egy friss reggel és megveszed dupla annyiért.
    mindig másfélszeres szorzód van életben.
    egy regnek tudja a kódját 10ember
    mindenki vesz óránként csak 10db. 500es utcát a főreggel.
    majd megveszi alreggel 750ért.
    ergó ez 10emberrel óránként 7.500.000
    és közel sem 10utcát tudsz megvenni egy óra alatt hanem kábé 100-at :D
    ez esetben már 75.000
    és ha nem 10ember tudja a kódot hanem mondjuk egy osztály.
    akkor az 30fővel szorozva ;)
    tessék máris ottvan.
    pikkpakk össze lehet csalni " legálisan is "
  • n3whous3
    btw hol láttad ezt? Nálam még a toplisták üresek.