Monopoly City Streets

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zetorg
4kor fog leállni

szeró

~)dC(~Soul* |SoFII|

Nekem még megy a seró

~)dC(~Soul* |SoFII|

a.carkey
Tíz milla után abbahagytam számolni, de ma délelõtt is volt vagy 6.9 milla a bejövõ 19bõl ami simán elúszott. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Én azt vettem észre, hogy akkor jön a magas bünti, ha sokat bontogatok kisebb házakat és építem a helyükre a nagyobbakat. 😊

A medve nem játék.

n3whous3
Én összesen ma 8-10 milliót buktam csak

tegnap meg 6-ot

púúúúú

Zetorg
én ma csak jó kártyákat kaptam és 30 millát költöttem.

ja en a tegnap 19 millat kaptam es elvittek a szerencse kartyak 4 millat

lassan az lessz a szerencse ha nem kapunk 😄
n3whous3
persze ma is bekaptam 3x ilyen 2 milliós lehúzást, ez nagyon geci :C Soha nem kaptam 500k-nál nagyobb bónuszt, de ez állandóan jön, rohadt geciség. Minden nap óriási növekedés van a bevételekben mindenkinél és a SZERENCSÉN múlik szinte, hogy majd ki fog elsõ lenni a végén, mert ez egy fél napi bevételt is el tud lopni csak úgy...

púúúúú

Zetorg
mingyá eladok mindent
lesz egy halom pénzem 😄

VRSDM
resi elõtti csend.
nem is építkeztem napok óta.
minek?
úgyis újat kezdek...

u dont have to listen anybody else but me

mindenki melozik hogy nem ir ide senki semmit, vagy ez a vihar elott csend ?

vagy talan a restart elotti csend! 😄
jhetedikj
Ezt jól benéztem, már látom xDD

thx

anno 1987

n3whous3
CSÜTÖRTÖK 15:00 GMT ÉS 12-24 ÓRÁIG OFF LESZ A SZERVER AZTÁN

púúúúú

jhetedikj
Na az most mikor lesz pontosan,mert én azt hittem ma?!?

Magyar idõ szerint. -.-

anno 1987

n3whous3
akinek nagyon nagyon sok pénze van csak az szophat be ekkorát, szal nem sajnálom 😄

púúúúú

Egyik hozzászóló a blogról kicsit beszopta a büntetéseket.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Zetorg
15:00 GMT

a.carkey
A holnapi (mai?) resetrõl van már idõpont?

A medve nem játék.

jhetedikj
Ez volt aztán a biztató hozzászólás!

Akkor felvetõdik a kérdés van-e értelme valamit is elérni ebben a játékban?

anno 1987

micsoda hasonlat ez egeszen tetszet 😊 remelem mindenki elfogja legalabb 1x erni es kis ideig ott is tud maradni aztan visszazuhan a veres valosagba ami tele van genyaval 😞
A toplista elsõ helyezése olyan, mint a rodeó vagy egy bomba nõ: nem elég felülni/megkapni, meg is kell tudni tartani. :-D

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Muhahaha, a kis optimista.

Az idõ elõrehaladtával a vagyonod elkezd nõni, a pénz egyre nagyobb mennyiségben áramlik hozzád. De a gazdagodásoddal nem kerülheted el a sorsod, és egyre közelebb kerülsz a Végítélethez: a toplistára való felkerüléshez. Ekkor viszont bekövetkezik az Armegeddon és a halál angyalai sérült pszichéjû, irigy kispöcsök képében, gyárakat és börtönöket lóbálva lesújtanak rád. Ha túléled õket, akkor lehet gondolkodni a fejlõdésben, addig hiú ábránd az egész.

s ha a toplita elejen vagy akkor ott is maradj vagy kezded elolrol ?
ez azt jelenti hogy nekem is vagy mit is akar jelolni ??? vagy kinek szol vagy mi ???
Mighty
Tartósan a local, national, worldwide toplista elején lenni 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

jhetedikj
42

anno 1987

hat en szurkolok minden itt jelenlevo jatekosnak hogy talalja meg maganak a legjobb es legmegfelelobb utcat 😊

amugy van egy olyan kerdesm hogy azon kivul hogy utcakat veszunk epitunk ra gazdagodunk mi van tovabb meddig lehet fejlodni vagy mi a vegso cel ???
Az a gáz vele, hogy az utca egyes pontján állva nem frissíti a térképet, azaz nem jeleníti meg a kék csíkot a házakkal, habár az egyértelmûen azon a ponton átmegy. Kicsit lejjebb görgetve már megcsinálja a frissítést.

Az, hogy ha restart lesz és nincs tulajdonosa az utcának, akkor nem tudsz rákattintani (vagy mégis?), az utca nevének a keresése pedig nem jó, mert egy autópálya szakasz.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

VRSDM
add meg az utca nevét és kész.
amúgy nemtudom mit nem értesz.
rákattolsz az utcára és kiirja a nevét
alul meg ottlesz hogy make an offer.
vagy mi a gond?

u dont have to listen anybody else but me

Ez reménytelen, nem találom a listában. Ha valakit esetleg foglalkoztat, hogy megvegye a restart után, írjon pm-t és megadom a játékos nevét, akinél most van.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

3 milla minusz 😞( olyat meg soha nem kaptam hogy 5 milla plusz 😄
Próbáld meg azt, hogy kizoomolsz és megkeresed, hogy ott milyen települést ír ki.

mennyel valameik vegere 😊 altalaban nekem akkor szokta behozni. amugy meik az az utca
megneznem magamnak csak puszta kivancsisagbol 😊
Akkora utcát találtam😮 Az egyik ellenfelemé, most 210 épülete van és még tele van üres helyekkel. Csak azt keresem már egy fél órája, hogy hol lehet megvenni, mert az utcakeresõvel egyszerûen nem tudom behozni, hiába van a képen.

igen azok a tobb reszesz utcak azok nagyon huzosak 😊 amabamaban en sem kaptam a masik veget ibaz hogy vagy 6 reszet mebtalaltam de nem tudtam hogy meik az eleje es meik a vege. ugy hogy inkabb nem vettem meg 😊
FZoleee
én inkább akkor kaptam agyfaszt, mikor az utcámba raktak le hazard épületet, de nem láttam... rögtön leesett, hogy több részes az utca, azóta se találom 😄DD
igen lehet igazad van 😊 de en ennek kifejezetten orulok 😊 amugy meg eleg jo utcak vannak canadaban is csak nehez rabukkani sot ott egesz utakat lehet megvenni
Csak mert hogy a keresõ mindkettõre 10-10 találatot dob csak Alabamában, és gondolom, csak ezért ennyit, mert ennyit tud megjeleníteni. :-)

itt alabamaban eleg sok jo utca van nem tul hosszak de 1 millasak koszonom a tippet 😊
Mighty
Na igen. Sok amcsi városban nem szarkodnak utcanév kereséssel. Beszámozzák, esetleg még hozzáteszik az égtájat is.
pl keleti 13. utca, északi 13. utca, stb

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Zetorg
igen, alabama állam

de ott van, hogy 19th street meg 21st street példának 😛

ien nevu allam 😮 en meg nem is hallotam rola 😞 ennyire buta lennek 😞((
Az az állam neve, ilyen nevû utcából ott van egy csomó. :-)

jo de hol van ez az utca ???
Cort3/1 ez egy nagyon hosszú utca

~)dC(~Soul* |SoFII|

alabama-ban talaltam jo nehany 1 millasat da azok olyanok mint egy szaggatot vonal tobb kb hogy van egy hosszu utca amin belol vannak mas utcak is. de koszi a tippet 😊rendes toletek hogy eggiteni pppobaltok 😉 😊
Zetorg
9th ave

mondjuk ezek nem olyan nagyok, de 1 millás

jhetedikj
Meghót a szerver :/

anno 1987