1582
  • n3whous3
    nekem tetszik az egyszerűsége és sok taktikai dolgot takar még, csak ki nem lehet élni.
  • Mighty
    kb :)
  • DRFlame
    Amúgy is.
    1. Regelsz
    2. Építesz
    3. Másnap örülsz, hogy lett X pénzed, hurrá.
    4. goto 2

Kihívás? Gondolkodás? Ügyesség? Akármi?
    Nulla
  • n3whous3
    ezbazmeg ez.... mekkora egy fos ez a játék így :C
  • Zetorg
    nézd meg "FIRSTPLACE" seneca creek utcáját
  • n3whous3
    1056, 1055: MICSODAAAAAA???? :D
  • tenkenorman
    azon a geobizbaszon elvileg beg leeht csinálni énis gondolkodtam rajta hogy kipróbálom de úgy döntöttem nem.
  • Zetorg
    azt nézem, hogy a csíterek saját utakat csinálnak maguknak a semmiben. :o
  • Mighty
    Persze, ha nem törlik őket csalás miatt, akkor nem kerülök top10-be.
  • Mighty
    Nem tudom megmondani, mert melóban tiltva van a játék.
    Ha jól emlékszem a legkisebb ház kicsivel több, mint 2 milliót ad.
  • Palinko
    jah lehet rosszul csináltam 3 utcát vettem 1.5-2 milla között hogy legyen pénz. hoztak 15 milliót akkor vettem a 4. utcám 5.5 ért, amin van szépen hely, most az fog nekem is 50 milkát hozni. egy ideig gondoltam fejleszteni az épületeket nagyobbakat rakni, aztán venni valamit 100-300 millió körül vagy akár többért majd kiderül. csak meg kéne találni mit érdemes, és merre jó keresni.
  • vass17
    Szerintem felesleges annyi utcát venni. Nekem van most egy 200 épületes, reggel építettem ki, mivel sokkal többet hoznak itt a házak, ezért felszámoltam a másik utcámat és a kapott pénzből tovább építettem. Nagyjából 250 hely lehet rajta és mivel csak egy van, ezért minden bónusz épületet erre építettem. Holnapra 50 millió bevételt hoz, ha meglenne a kisebb utcám is, akkor a kettő együtt jóval kevesebbet hozna.
  • Palinko
    akkor ideje lesz keresnem nekem is valamit, mert az 5 milliósbol egyenlőre csak 50 milkát tudtam kihozni igaz nincs még totál beépítve. merre lehet találni ilyen jó autópályákat? mert 5. utcámat fogom venni és sztem érdemes lesz meggondolni :D vagy ha veszek 5 utcát aztán 4 et eladom a következő vett utca már nem lesz adómentes ugye?
  • n3whous3
    ugyan már.... akik most elől vannak holnap 2x-3x annyit keresnek, mint amennyit most se, elég egy nap csalni, exponenciális majdnem a növekedés
  • vass17
    Én is találtam egy 41 milliós utcát, hasonló lehet mint a tiéd, ha minden igaz, holnap megveszem. A legkisebb házért mennyi bérleti dijat kapsz?
  • VRSDM
    az érdekes lesz.
    mivel az első 8ember már cheaternek van kiirva :D
  • Mighty
    Most még nem mondanám el. Rengeteg hely van a hazardoknak az utamon :)
    Bár lehet, napokon belül top10-es leszek worldwide.
  • Zetorg
    te jó ég :D
    milyen néven vagy?
  • Mighty
    Ma reggel vettem meg. Sajnos annyira közel van a két pályaszakasz, hogy egymás mellett nem fér el még a lekisebb épület sem. Így ferdén építem. A bólyák megjelenítése maradt 10-15 mp... Vígasztal, hogy holnapra csak az az utca 1 milliárdot hoz.
  • vass17
    Megvan már az autópályád? Lehet építeni mindkét útszakaszra?
  • n3whous3
    #1041, ki lehet következtetni amúgy, ha megnézed mid mennyit ér
  • Mighty
    Utca vételára/épület bérleti díja=X.
    ebből:
    Utca vételára/X=épület bérleti díja.
  • gelesztas
    igen ez engem is érdekel, hogyan lehet kiszámolni ezt?
  • vass17
    Ezt honnan tudod kiszámolni?:)
  • vass17
    Bakker, megvették a 19 milliós kiszemelt utcámat:( Nem tudom hol találok holnapig egy hasonlót...
  • n3whous3
    pont ezért nem lehet taktikázni ebben a kibaszott játékban, mert a balszerencse pont elég, hogy csak egy PICIT visszahúzza a játékodat és máris lekerülsz a topról... :C
  • n3whous3
    én ma csupán 3,9 milliót buktam, ebből lehetett volna építeni az utcáimra kb 6 milliónyi értéket... :C

de sebaj, van holnapra egy 11 millás utca... :) 50k-s ház ér rajta vagy 600-at
  • vass17
    Hogy a rohadna meg Mr monopoly...:D Több, mint 100 épületet építettem már és még egy darab bónuszépületet se kaptam, viszont beszívtam egy 6,5 millás büntetést
  • Lámawork
    ejjbazmeg... :S
  • Zetorg
    ez mekkora szarság már
  • gelesztas
    ma vetten egy 2,7 millás utcát és kaptam is egy kártyát :S 2,1 milióra megbüntettek :(

na mind1 holnap veszek egy 10 milliós utcát is :D ahhoz képest hogy haverom csinálta helyettem 2 napig, egész jól állok :D

Vannak még bugok azért, mert elköltöttem az összes pénzem és gondoltam keresek még utcát, visszaléptem és újra volt 600 000 a számlámon :D
  • Cat 02 #1031
    Én ezért nem szopatok random embereket ^^ Volt már 3 buldózer kártyám, de mind discard lett.
  • n3whous3
    az a szopás, hogy írták, hogy valahogy figyelik a csalásokat, namármost lehetne írni pl kódot a tranzakciók elemzésére is, hogy valahogy rámutassanak valakire, hogy "ő csalt". Másrészt mint látjuk sehogy se figyelik őket, mert szinte ugyanazok vannak a topiban még mindig.
  • Palinko
    legalább nem kerülünk fel nagyobb listákra és kevesebb gyárat kapunk :D
  • vass17
    Ez hihetetlen. Annyira nyilvánvalóan csalnak egyesek, a toplista mellett végig azt lehet látni, hogy vesz egy telket és azonnal eladja...Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy miért nem szűrik ki őket. Remélem hamarosan meg fogják szívni de nagyon....
  • VRSDM
    200e van és egy utcája ami kb. 10 " telkes " utca.
    200e-ből vesz max 4 kisházat.
    abból ha lesz 4 kártyája (ami valószínűtlen)
    megszivat4x,
    eladja őket féláron lesz 100e-
    abból vesz megint 2 kisházat, megint 2x szivat
    persze úgy se kapsz ennyi kártyát
    szóval valami buhera kell hogy legyen.
    ja és az utácáján változás nem történik. ugyan úgy csont üres
  • n3whous3
    simán lehet, én is meg tudom csinálni.....

ha van pénzed, 1 millát ráköltesz 50k-s házakra, majd amíg rakod le, kapsz kártyát esetleg, aztán pedig ha elfogyott a pénz eladsz párat és veszel megint... Így szoktam kivédeni az ellenem irányuló támadásokat
  • Palinko
    :DD vannak érdekes utcák :D
  • VRSDM
    ja és mindezt úgy hogy 1utcája van
    amire raktam gyárat.
    abból nem kap pénzt.
    építeni nem épít rá semmit ergó honnan van ennyi kárytája?

onnan hogy buzi csaló.
  • VRSDM
    van egy olgero nevű játékos
    és nem hiszem el hogy percenként kap factory kártyát.
    de az elmúlt 5percen 5gyárat baszott rám... :|