A nap kérdése

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dartonita
Kox

poppe
már csak a bõrszínedre lennék kíváncsi, és akár kezdhetném is veled 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

tigerbácsi
szóval mi is a bajod velem?

(kisbolt elõtt állva iszom a féldekásakat, miközben a csajok után fütyülök egy két szál cigiért, majd elmegyek a buszmegállóba miközben be be szólogatok embereknek, a buszon a telómról hallgatva a zenét -mivel fülesre nem telik így csak hangszóróval- lejmolok egy kis zsetont a piára, majd mikor vége a napnak csak lézengek az utcán valami nyughelyet keresve :-) )

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

poppe
shotgunnal írtanám a kisbolt elõtt piálókat, buszon telefonról zenét hallgatókat, nõ után fütyülõket, utcán lézengõket, beszólogatósakat, cigit lejmolókat

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

végrendeletet írnék

asd

triplet
dugnék

tigerbácsi
megkóstolnám a kutyahúst :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Ability
Mai kérdés: ha tudod, hogy meghalnál holnap, mi lenne az utolsó dolog, amit még megtennél/kipróbálnál, stb elõtte? Csakis egyetlen, utolsó lehetõség, nem választhatsz többet!
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Robez84
<#hehe><#idiota>

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

triplet
De hogy nem, mer akit én átváltoztatnék az még csunya is lenne ám 20 évesen. hehehehehehehehehe!

Robez84
ettöl nem ilyedt halálra :-)

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

triplet
én ezt csinálnám meg vele<#eplus2><#pardon1>

Ezt akkor hiszem el,ha elõttem csinálják...és saját két lábán jön oda a delikvens<#nyes>
triplet
ezt hogy?

tigerbácsi
levetkõznék meztelenre.

Megcsinálnám vele Ezt

<#eplus2><#eplus2><#eplus2>
triplet
beöltöznék annak amitöl a legjobban fél, bebujnék egy sötét sarokba és amikor közel ér hozzám elõugrok.

Ability
Mai kérdés: milyen kreatív módot választanál ahhoz, hogy halálra ijessz valakit?

(Nem feltétlen a sokkhatás a lényeg, hanem hogy megdöbbenjen, hogy váratlanul érje. Tehát nem olyan, hogy nagy hanghatás, meg hirtelen "váratlan" értintés, hanem ... hm ... kinyitja a szekrényt és kiugrassz belõle. <#idiota>)
ribancokkal
Pluskast
+ legyenek benne szõke nagymellû jó seggû nõk is 😄 😄

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Robez84
végre egy reális/értelmes válasz <#eljen>

Doddy a düdő
vízzel

/me kreatív

Robez84
Sör!😊

tigerbácsi
cc kénsav, mellé kiraknék egy táblát, hogy a fehéreken és a négereken kívül bárki ingyen használhatja :-)

triplet
tej😊

Ability
Vaúúú, elfoglalt voltam, eszembe sem jutott. 😄

Na akkor:

Mivel töltenél meg egy üres medencét?
Robez84
2 napja nincs kérdés??? Találjatok már ki valamit...😊

Heffi
...mert nem is.

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

tigerbácsi
én nem ismerem a linuxot. a windows a világ legjobb rendszere :-DDDD

E Linux(-ok sora), (a jelenlegi formájukban) "aszimptotának" tekinthetik Csak; a WIN-t !!! -->szólj; Ha tévednék!

...mert olyan jó beszólni a piac vezetõ terméknek,még akkor is ha saját magam is azt használom 😄.
(amúgy ez jellemzi mostanság a többséget)
Ha winfos akkor a linux trágya,semmi sem fut rajta,bonyulult szar.

triplet
... Ez egy hülye kérdés mert a linux nem jobb mint a Windows. A Windows a jobb és nem a Linux😊

Ability
... mert ha elég kocka vagy, akkor Next, Next, Next, Finish installálás helyett kézzel is forgathatod az összes programod minden nap a daily build-eknek hála, ami mellett nem marad idõd foglalkozni az élet problémáival. -.-"
Ability
Mai kérdés:

A Linux jobb, mint a Windows, mert...
offkorzreg
idõ megállítás mondjuk:|
mert az sokmindenre jó lenne

Doddy a düdő
magyarra lefordítva: kit dugnál meg leginkább

"amikor aktiválnám"
Magyarán tõlem függene hogy mikor használom és mikor nem 😄....
Persze ha úgy érted hogy nehéz teher lenne hogy minden más ismerõsöm elõbb utóbb meghal és én pedig nem,az NEM GOND számomra.

Úristen, ez inkább ördög

Heffi
Hát látod, hogy érzéketlen.

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

tigerbácsi
jah s abba belegondoltál, hogy majd sorba öregednek meg a barátaid, a családod a szeretteid, te meg szépen végignézed. kellemes lehet az fix

Az angyal, az max saját magam lennék, de azért szerintem, hm, Õ lenne azxD
Vagy egy értelmesebb kategória: Kerry McGregor

every damn day

dartonita
Foldreszallt angyal

Ezt valasztom,hatha tenyleg hurik varnak odafent.

Fresh Duke
Amennyiben én kapnék képességet, gondolom mások is, és ezáltal megszerezném tõlük. 😄 Pl: itt van már vagy 3 idõmegállító, meg még ki tudja mi... 😊

De amennyiben csak én kapnék képességet, ez esetben módosítanám a voksomat, és a "Tér-Idõ manipuláció"-t választanám. (Idõ megállítás/utazás, teleportálás.)

A heavy cost. I pay it gladly.

Képességnek választanám a halhatatlanságot...
aztán meg felküldeném õt, hogy ápolgasson titeket halálotok után 😄

asd

1,Az életerõ elszívása,ami úgy müködne hogy amikor aktiválnám a közelemben levõ emberekbõl elszívnám az életerejüket (belsõ fiatalságukat) meghosszabítva a saját életem,az áldozatokét lerövidítve(öreg korra jellemzõ betegségekben elhunynának pár év alatt fiatalként külsõleg,míg én bármilyen betegségbõl regenerálódni tudnék és öregedni sem öregednék köszönhetõen az elszívott életenergiának)😄

tigerbácsi
nem létezik mennyország, így nem likvidálnék senkit. ápolgassanak csak a csajok itt a földön :-)

ám mivel nem létezik mennyország s pokol meg egyébb ilyen f***ságok ezért likvidálnám mindazokat kik az országgyûlésen részt kell hogy vegyenek s persze bogyokát :-D

Ability
+1, épp a napokban nézegettem x factorban, ott azért jobban mutat. -.-"
N o N a m e
Õ lenne az:
Cheryl Cole

KÉP 1.
KÉP 2.
KÉP 3.