A nap kérdése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
(kisbolt elõtt állva iszom a féldekásakat, miközben a csajok után fütyülök egy két szál cigiért, majd elmegyek a buszmegállóba miközben be be szólogatok embereknek, a buszon a telómról hallgatva a zenét -mivel fülesre nem telik így csak hangszóróval- lejmolok egy kis zsetont a piára, majd mikor vége a napnak csak lézengek az utcán valami nyughelyet keresve :-) )
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
asd
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
(Nem feltétlen a sokkhatás a lényeg, hanem hogy megdöbbenjen, hogy váratlanul érje. Tehát nem olyan, hogy nagy hanghatás, meg hirtelen "váratlan" értintés, hanem ... hm ... kinyitja a szekrényt és kiugrassz belõle. <#idiota>#idiota>)
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
(amúgy ez jellemzi mostanság a többséget)
Ha winfos akkor a linux trágya,semmi sem fut rajta,bonyulult szar.
Magyarán tõlem függene hogy mikor használom és mikor nem 😄....
Persze ha úgy érted hogy nehéz teher lenne hogy minden más ismerõsöm elõbb utóbb meghal és én pedig nem,az NEM GOND számomra.
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Vagy egy értelmesebb kategória: Kerry McGregor
every damn day
De amennyiben csak én kapnék képességet, ez esetben módosítanám a voksomat, és a "Tér-Idõ manipuláció"-t választanám. (Idõ megállítás/utazás, teleportálás.)
A heavy cost. I pay it gladly.
aztán meg felküldeném õt, hogy ápolgasson titeket halálotok után 😄
asd
ám mivel nem létezik mennyország s pokol meg egyébb ilyen f***ságok ezért likvidálnám mindazokat kik az országgyûlésen részt kell hogy vegyenek s persze bogyokát :-D