1537
A nap kérdése
-
#417 Gólya= szecska meg mittudomén! 2 féle van van a középsulis az felsőoktatásos. mind a 2 nél első éves diákokat szivatgatnak a felsőbb évesek. elsősorban bálon, de pl nálunk a középsuliban egész évben voltak szívatások. mindig megadott célpontok terén. engem is kipécéztek, de nem jött be Nekik, aztán elkezdett anyázni a gyerek hogy nem dőltem be, s akkor találkozott a gyerek feje meg a térdem :-) -
#416 Gólyáról fogalmam sincs mi akar lenni, de ha szecska, akkor az nem is rég volt (most vagyok elsös).
Elöször letettek egy 20ast a földre nekem meg egy másik osztálytársamnak és orral elkellett tolni az egyik messzebbi ajtóig a földön :D
Aztán pár nap múlva beküldtek a komor könyvtároshoz és gumimacikódexet kellett kérnem töle.. :D -
#415 nem mentem gólyabálra. amúgy meg nem szívattak, mert elsős koromban letérdeltem egy 4. est mert anyázott :-) -
F1re #414 nemmertek :_D -
ba32107 #413 Gólya? Nem szecska? :D Egy padon kellett "úsznom", semmi extra, csak röhögtem rajta. -
#412 Téged hogyan szivattak gólyaként? -
F1re #411 Én ütlek te lilusz :D -
#410 csendkirály -
#409 az összeset
én inkább bábukkal szerettem imitálni a játékot :) -
#408 activity! mai napig gyűlölöm! de szinte egyiket sem szeretem! -
#407 ezeket szerettem :D -
#406 amerikából jöttemet gecire utáltam :c -
#405 Bújócska, fogócska, kiütős, szakíts ha bírsz, amerikából jöttem (és további barkóba változatok), illetve azért ilyen "táblás társasjátékokra" biztos emlékszel. Most ennyi jutott eszembe 3 óra alvás után. :D -
#404 azt se tudom mik voltak már, de sztem különösebben egyiket se -
#403 amerikából jött 2 ember -
ba32107 #402 Csak a gazdálkodj okossal játszottunk, de azt szerettem. Szal egyiket sem :D -
#401 Melyik gyerekkori társasjátékot / élő személyekkel játszandó játékot utáltad a legjobban? -
#400 összekevered a legjobbal?
ték -
#399 lófaszt :D -
#398 Iden asszem a cod4 -
#397 FARKASVEREM (city interactive) -
#396 Copy a Super Márióról a Syobon -
#395 Syobon valaki? -
#394 Football Generation -
pista89 #393 jó..szégyen -
#392 ja -
#391 a carbon meg jó.. -
#390 Mortyr :D szerintem ezzel mindent elmondtam :D -
pista89 #389 nfs carbon -
Rundstedt17 #388 elég beképzelt debil alak a szaros sorozatában ezeréves pcs játékokat fikázz,2009-es elvárások alapján.....
Amúgy pasz igazán szarral még nem játszottam így cimet sem tudok mondani. -
#387 Ezt be kéne küldeni freddyD-nek
-
#386 mesterlövész:D -
#385 Jak 2 -
#384 Mi volt a legrosszabb videojáték amivel valaha játszottál? -
#383 okos -
#382 barm -
#381 őrült -
#380 egy állat jellemzői ami a horoszkópom :D
BIKA :) -
#379 beteg -