A nap kérdése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
ezt azé visszakerestem
(maszka neve ha nem ismerõs, lehet nem poénos)
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Közhasznú?Akkor gyorsított tárgyalásokat,max fél évig húzodhatna egy ügy.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Jogi értelemben értettem a sérthetetlenséget,ami annyit tesz hogy nem ítélhetnek el mert rám nem vonatkoznak a törvények illetve én kezembe kerül a törvényhozói hatalom.
Értsd önkényuralmi törvényjavaslat😄DDDD....
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Olyan hely, ahol a különbözõ füvekbõl választhatsz és lazulhatsz.
every damn day
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
ááá így megfogalmazva má nem vicces, de jöhetne 😊
a sörös csöcsök után 😄
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Ha kellene valami akkor leakasztok egyet és beszerzi nekem.
Pl.:Ha kell elmosogat, ha kell fürdõvizet ereszt nekem.
Ha kényeztetésre vágyom, akkor leakasztok egyet és megdug.
...
Régi álmom...
every damn day
-nem tudnák hogy mibõl van,csak mint csodaszert árusítanám
-nem tömegcikk lenne csak az elitnek,minimális árumennyiséggel
-pénzbõl biztonsági rendszert építetnék ki,behatolás esetén megsemmisíteném a fát.
Még ha igen is már mindegy mert halhatatlan örök fiatal lennék.
Olyan gyümölcsöt melynek gyümölcshúsa fiatalítana,a magja pedig örökéletet és fiatalságot biztosítana.A gyümölcshúsból készítet löttyöt árusítanám egy adag kb 3 évet fiatalítana és több milliókban mérnék árát.A magját persze elfogyasztanám,de amúgy soha senkinek el nem adnám,egyrészt nem akarnám hogy más is örök fiatal legyen.Másrészt nem lenne benne üzlet,a 3 éves adagokat mindig venniük kellene ha nem akarnak meghalni idõvel.Gazdag lennék fiatal és halhatatlan és hatalmam is lenne.Mi kell még?<#ravasz1>#ravasz1>