A nap kérdése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De azért:
Lány: Lili, Emma
Fiú: Márk
Nem lennék képes idióta neveket adni a gyerekeimnek, Velük csak nem cseszek ki. Arra inkább veszek állatokat.
Volt régen egy kiscicám akit KisKémcsõnek hívtam 😊 Nah, egy ilyen névvel emberként élni nem lenne nagy öröm.
Lány : ahogy hívják az anyját
minek kell ezt bonyolítani<#idiota>#idiota>
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
ám legyen:
lány: Szilvia, Eufrozina vagy Borbála
fiú: Miklós, László
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
// Fiúlánytökmindegy, mondhattok mindkettõre alternatívát, vagy csak arra, amire "vágytok".
De inkabb fedje a multat jotekony homaly 😄
Engem BA-hoz hasonlóan szivattak, kb. 2 hétig fel sem tûnt nekik hogy elsõs vagyok, azt hitték csak úgy ott lógok velük vagy nem tudom, többieket vitték mellõlem, én meg csak álltam egy helyben és röhögtem rajtuk. 😄 Aztán valahogy kiderül és kivittek egy padra ahol úsznom kellett, semmi extra.
engem nem szivattak, mert nem mentem el 😄
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
hát amikor mi voltunk nem volt semmi extra
szívószállal ettem spagetti tésztát 😄 ennyi volt 😊
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
Gimiben voltam gólyatáborban , de nem volt semmi extra csak a szokásos korán kelések és az éjszakai razzia. Az akkori iskolám nem támogatta az avatást, „tiszteletben tartjuk a társainkat” vagy valami hasonló volt.
Egyetem esetén meg nem voltam gólyatáborban és nem sajnálom. Akik voltak azok sem úgy mesélnek róla, mint az év bulijáról.
Nem támogattam/támogatom az avatást.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Elöször letettek egy 20ast a földre nekem meg egy másik osztálytársamnak és orral elkellett tolni az egyik messzebbi ajtóig a földön 😄
Aztán pár nap múlva beküldtek a komor könyvtároshoz és gumimacikódexet kellett kérnem töle.. 😄
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Amúgy pasz igazán szarral még nem játszottam így cimet sem tudok mondani.