A nap kérdése

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ability
Milyen rossz szokásod van, amiért leginkább megszólnak mások?
PesSim
Én nem akarok gyerkeket!

De azért:
Lány: Lili, Emma
Fiú: Márk

Nem lennék képes idióta neveket adni a gyerekeimnek, Velük csak nem cseszek ki. Arra inkább veszek állatokat.
Volt régen egy kiscicám akit KisKémcsõnek hívtam 😊 Nah, egy ilyen névvel emberként élni nem lenne nagy öröm.

CoolX
lehet keresni jobbnál jobbat 😄
fiú név
lány név
amúgy meg Henriett,Kristóf vagy (Dzsasztin) 😄<#idiota><#idiota>

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

tommygear
papucs
tommygear
lány Vivien fiú Tamás
Fiú : egyértelmû, hogy László
Lány : ahogy hívják az anyját

minek kell ezt bonyolítani<#idiota>

angelslie
Ha lány akkor Luca, fiúra nincs ötletem 😊

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

tigerbácsi
soha nem lesz gyerekem. így ezen nem gondolkodtam.
ám legyen:
lány: Szilvia, Eufrozina vagy Borbála
fiú: Miklós, László

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Ability
Ha születne egy gyermeked, akkor milyen nevet adnál neki?

// Fiúlánytökmindegy, mondhattok mindkettõre alternatívát, vagy csak arra, amire "vágytok".
dartonita
Velem ilyet csak a seregben csinaltak.Es nem is ilyen szintuek voltak.
De inkabb fedje a multat jotekony homaly 😄

Ability
Hát nem tudom nálatok hogyan mentek a dolgok, minket suliban is szivattak legalább 1 hónapig. Az egyik fal egy hatalmas, apró csempékbõl kirakott mozaik kép volt, szépen odaállítottak 5 embert, és meg kellett számolniuk, hogy hány darabból áll. Másoknak a büfébõl kellett koldolniuk, odaállították 5 Ft-tal, és játszaniuk kellett, hogy ennyéirt mit kaphatnának. Hoztak be talicskát és egymást kellett szállítani, na abbõl volt is egy kis balhé. A másik balhés az volt, hogy beöltöztettek két embert terepruhába, adtak rájuk gázmaszot és egy WC pumpát a kezükbe, majd ott kellett kommandózniuk, végül a könyvtárba kellett betörni és elhitetni a könyvtárassal, hogy õk terroristák, és ha nem ad nekik ingyen könyvet, akkor ki fogják fosztani. 😄 Csináltak valami koronát is, amit még gólyabál elõtt ráaggadtak valakire, és azt kellett viselnie. De a korona olyan volt, hogy valami fejre erõsíthetõ vacak és a tetejére egy WC pumpa volt ragasztva. Kellett akkor leánykérést játszani az aula közepén, sok ember elõtt. Természetesen két fiúnak. 😄 Több nem jut eszembe. 😄

Engem BA-hoz hasonlóan szivattak, kb. 2 hétig fel sem tûnt nekik hogy elsõs vagyok, azt hitték csak úgy ott lógok velük vagy nem tudom, többieket vitték mellõlem, én meg csak álltam egy helyben és röhögtem rajtuk. 😄 Aztán valahogy kiderül és kivittek egy padra ahol úsznom kellett, semmi extra.
poppe
nálunk vajaskenyeret kellett enni, enyhén megszórva fanszõrzettel <#banplz>
engem nem szivattak, mert nem mentem el 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

sehogy, nem mentem.

CoolX
középsuliba nálunk kopaszok vannak 😄 az elsõsök
hát amikor mi voltunk nem volt semmi extra
szívószállal ettem spagetti tésztát 😄 ennyi volt 😊

zsutyesz
sehogy

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

PesSim
Gondolom most valami vicces hozzászólást vártok, de olyat most nem tudok :-(
Gimiben voltam gólyatáborban , de nem volt semmi extra csak a szokásos korán kelések és az éjszakai razzia. Az akkori iskolám nem támogatta az avatást, „tiszteletben tartjuk a társainkat” vagy valami hasonló volt.
Egyetem esetén meg nem voltam gólyatáborban és nem sajnálom. Akik voltak azok sem úgy mesélnek róla, mint az év bulijáról.
Nem támogattam/támogatom az avatást.

tigerbácsi
:-D én sem voltam. meló volt :-( de nem is hiányzott sosem:-) nem szeretem a szopatnak :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Gólyatáborba basztam elmenni 😄

tigerbácsi
általában a gólyatáborban. de évközikkel is szívattak minket :-) meg jó nagyokat mondtak hogy milyen nehéz a suli :-D

Szecskák gimiben az elsõsök, gólyák egyetemen az elsõévesek. Azt nem tudtam, hogy a gólyákat is szívatják, én nem tapasztaltam.

tigerbácsi
Gólya= szecska meg mittudomén! 2 féle van van a középsulis az felsõoktatásos. mind a 2 nél elsõ éves diákokat szivatgatnak a felsõbb évesek. elsõsorban bálon, de pl nálunk a középsuliban egész évben voltak szívatások. mindig megadott célpontok terén. engem is kipécéztek, de nem jött be Nekik, aztán elkezdett anyázni a gyerek hogy nem dõltem be, s akkor találkozott a gyerek feje meg a térdem :-)

angelslie
Gólyáról fogalmam sincs mi akar lenni, de ha szecska, akkor az nem is rég volt (most vagyok elsös).
Elöször letettek egy 20ast a földre nekem meg egy másik osztálytársamnak és orral elkellett tolni az egyik messzebbi ajtóig a földön 😄
Aztán pár nap múlva beküldtek a komor könyvtároshoz és gumimacikódexet kellett kérnem töle.. 😄

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

tigerbácsi
nem mentem gólyabálra. amúgy meg nem szívattak, mert elsõs koromban letérdeltem egy 4. est mert anyázott :-)

nemmertek :_D
Gólya? Nem szecska? 😄 Egy padon kellett "úsznom", semmi extra, csak röhögtem rajta.

Ability
Téged hogyan szivattak gólyaként?
Én ütlek te lilusz 😄
zsutyesz
csendkirály

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

PesSim
az összeset
én inkább bábukkal szerettem imitálni a játékot 😊

tigerbácsi
activity! mai napig gyûlölöm! de szinte egyiket sem szeretem!

tommygear
ezeket szerettem 😄
offkorzreg
amerikából jöttemet gecire utáltam :c

Ability
Bújócska, fogócska, kiütõs, szakíts ha bírsz, amerikából jöttem (és további barkóba változatok), illetve azért ilyen "táblás társasjátékokra" biztos emlékszel. Most ennyi jutott eszembe 3 óra alvás után. 😄
tommygear
azt se tudom mik voltak már, de sztem különösebben egyiket se
CoolX
amerikából jött 2 ember<#zavart1>

Csak a gazdálkodj okossal játszottunk, de azt szerettem. Szal egyiket sem 😄

Ability
Melyik gyerekkori társasjátékot / élõ személyekkel játszandó játékot utáltad a legjobban?
tommygear
összekevered a legjobbal?
ték
CoolX
lófaszt 😄

dartonita
Iden asszem a cod4

tommygear
FARKASVEREM (city interactive)
Guidorace20
Copy a Super Márióról a Syobon

Becsapott a villám pedig én hittem neki,

Ability
Guidorace20
Football Generation

jó..szégyen<#smile>

Guidorace20
ja

CoolX
a carbon meg jó..<#hehe>

CoolX
Mortyr 😄 szerintem ezzel mindent elmondtam 😄

nfs carbon

elég beképzelt debil alak a szaros sorozatában ezeréves pcs játékokat fikázz,2009-es elvárások alapján.....

Amúgy pasz igazán szarral még nem játszottam így cimet sem tudok mondani.