A nap kérdése

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a labirintusos játék amiben beugrik az a fej... na attól egy hétig rettegtem a monitoroktól...

Rettenthetõ
Élõ torzszülött.

Nem tudom az volt-e ijesztõbb, amit láttam, vagy hogy ilyenek is születhetnek...

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Willenbrock
Egy végrehajtói felszólítás-na az kicsit ijesztõ volt:)

N o N a m e
nem tudom melyik topikban van.. valamikor nyáron volt sry!
PesSim
Egy vonaton rejszoló bácsi.

tommygear
linkt
N o N a m e
egy kb. fél napos halott kisbaba a szemétben.. aszem még képet is raktam ide az sg-re... na az durva volt!
tommygear
sg.hu
Lyukasbogrács
az internet sötét oldalai...

CoolX
hulla<#szomoru1>

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

tükörképem

mégse

Ez jó kérdés... szerintem olyan igazán ijesztõt még nem láttam. Mondjuk hogy ami a legdurvább volt eddig, az egy karambol éppen elõttem, hóesésben éjszaka hazafelé menet.

Ability
Mi volt a legijesztõbb dolog, amit valaha láttál?
barátok közt

Lyukasbogrács
valóságshow

dartonita
Kedvenc adom a paprika tv,es bar nem tok fozni,szeretem nezni amiket csinalnak :D
Reszt nem vennek egyikben sem,a felnott kor elonye hogy semmit sem muszaj.

PesSim
Nincs tehetségem és nem vagyok olyan jó fej, hogy valóság izékban megállnám a helyem.
Szal valami fõzõs.

PesSim
akkor viszek hörcsögöt is, hogy a kiskerékben szaladgálva termeljen nekem áramot ;)

//bocs Ability hogy keresztbe irok :)

CoolX
Celeb vagyok ments ki innen<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

High Stakes Poker <#idiota>

tigerbácsi
Barátnõkeresõsben :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

N o N a m e
Szörvájvör
Ability
Leginkább melyik reality mûsorban vennél részt, ha muszáj lenne?

Pl.: fõzõmûsorok (Hal a tortán, Pokol konyhája, ...), tehetségkutató mûsorok, Big Brother klónok, túlélõs valóságshow, stb...

Valami testhezállót válassz, ha nincs tehetséged, akkor ne a tehetségkutató mûsorokat válaszd ki. Maga a mûsor mindegy melyik, lehet külföldi is, stb...
chhaya
Aztán ha lemerült az aksi, a tornyot használhatod vadászlesnek. :]]

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Vadnokedli
rádióállomásomat.
pontos koordinátámat ahol vagyok.
és egy kommunikációs eszközt.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

PesSim
a laptopomat, mobilnettel és egy átjátszó tornyot

tigerbácsi
egy fénykép
mikroszkóp,
s hozzá a kezdõcsomag :-)(de ha azt lehet egynek venni akkor még
egy emléktárgyat

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Lyukasbogrács
nincsenek olyan személyes dolgaim, amikre egy lakatlan szigeten szükségem lenne :/

chhaya
füzet+toll, egy plüss, könyv

Ability
Azért ha egy repülõ vagy hajószerencsétlenségrõl van szó, akkor valószínáleg találsz ilyen jellegû eszközöket. Valami egyedibbet, személyesebbet mondjatok má'. :)
Lyukasbogrács
bozótvágó kést, kést, tûzkövet... meg egy baltát... bár ha tudom, hogy túlélõ leszek egy lakatlan szigeten viszek váltógatyát :D

Ability
Nem emlékszem, hogy volt-e már ez a kérdés, ha volt, akkor jelezzétek, a topik keresõ foscsy.

Ha túlélõ lennél egy lakatlan szigeten, akkor melyik 3 db tárgyat vinnéd magaddal feltétlen?
offkorzreg
kitérdekel :|

PesSim
miért a 'vacsora' az étel? akkor inkább már gumicukor

offkorzreg
én is nagyon válogatós vagyok,de ez akkor se mentség.a gumicukor az nem étel,biztos van amit szeretsz enni :)

A lóbab is hús!

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

angelslie
Nincs kimondott kedvencem, mert nagyon válogatós vagyok. Azt meg legalább megeszem :D

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

offkorzreg
<#zavart2>

angelslie
Gumicukor

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Lyukasbogrács
akkor nem eszek :/

PesSim
es ha nincs vacsora?

Willenbrock
Rántott sajt sültkrumlivan vagy rizzsel és tartármártással,sajtburger,mexikói pizza

Lyukasbogrács
a vacsora

CoolX
rántott sajt + sült krumpli :D

RS
Sonkás-kukoricás pizza, sajtos lángos. <#finom>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

PesSim
talán a Brassói aprópecsenye
vagy a tejbegríz
vagy kakaós csiga
vagy gordon bleu

jajj, nem tudom <#confused> <#rinya>

Leevi
Halászlé<#taps>

\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B&#8364;CKHAM

tigerbácsi
rántott sertéscomb sült burgonyával

chhaya
Hmmm egy komplett étlapot fel tudnék sorolni...
de ha ki kell emelni egyet, akkor hmmm, grillcsirke, krumplipüré, káposztasalátával, nyamm.

offkorzreg
rakott krumpli ^^