A nap kérdése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom az volt-e ijesztõbb, amit láttam, vagy hogy ilyenek is születhetnek...
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
mégse
Reszt nem vennek egyikben sem,a felnott kor elonye hogy semmit sem muszaj.
Szal valami fõzõs.
//bocs Ability hogy keresztbe irok :)
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Pl.: fõzõmûsorok (Hal a tortán, Pokol konyhája, ...), tehetségkutató mûsorok, Big Brother klónok, túlélõs valóságshow, stb...
Valami testhezállót válassz, ha nincs tehetséged, akkor ne a tehetségkutató mûsorokat válaszd ki. Maga a mûsor mindegy melyik, lehet külföldi is, stb...
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
pontos koordinátámat ahol vagyok.
és egy kommunikációs eszközt.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
mikroszkóp,
s hozzá a kezdõcsomag :-)(de ha azt lehet egynek venni akkor még
egy emléktárgyat
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
vagy a tejbegríz
vagy kakaós csiga
vagy gordon bleu
jajj, nem tudom <#confused>#confused> <#rinya>#rinya>
de ha ki kell emelni egyet, akkor hmmm, grillcsirke, krumplipüré, káposztasalátával, nyamm.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly