1537
A nap kérdése
-
#777 NAGGYON NAGY ARC VAGY LEGYÉL TE A PÁPA PLS!
Engem csak a vatikán átalakítása zavar, de egyébként fasza -
#776 Egyetlen napra?
Én lennék a pápa, és rendeznék egy baszott nagy hyperspace partit, legálissá tenném a varázsgombát, és a többi enteogén növényt is.
Kötelezővé tenném a fű fogyasztását a politikusok és a köcsög rendőrök számára is, meg az olyanoknak akik állandóan baszakodnak, és olyan keménynek képzelik magukat mint a 3 napos bikaszar.
Eltörölném a bűnözést, és mindenkinek kiosztanék 1 millió forintot, minden évben.
Ingyenessé tenném a lakásokat, mindenkinek joga van egy lakásra.
Eltörölném az oxigén adót, és az áfát.
Bevezetném, hogy minden 17. évét betöltött fijú jogosult legyen, és kaphasson egy autót az állam terhére.
Bevezetném a napi 4 órás munka limitet.
A hétvégék 3 naposak lennének, és a péntek pihenő nap lenne.
Aki nem akar, annak nem kellene dolgoznia.
Minden nap ünnepnap lenne.
Kötelezővé tenném az életet, mindenki élje meg a vágyait, élje ki magát.
A vatikánt át alakítanám egy olyan zarándok hellyé, ahol napi 24 órában ingyenes koncertek lennének, és a világ legjobb rock és metál zenéiket játszanának. Mindenki előtt nyitva állnának a kapuk, karszallag nem kell.
Ingyen sör és kaja.
És a vatikánba minden nap szétbuliznánk az arcunkat.
És én mint pápa megalapítanám az első keresztény sátánista nu-metal zenekart. A legzúzósabb gitár riffekkel, és grinchcore vokálokkal. -
#775 -
#774 na gyere azt próbáld meg! persze saját felelősségedre! -
#773 sunázom azt a gitárnyakadat tigerbácsika -
#772 hiszek én csak magamban. ennyi erővel akkor hihetünk a hupikék törpikék létezésében, vagy a télapóban, esetleg a sátánban vagy tündérekben. számtalan olyan elképzelt dolgot fel lehetne sorolni ide. ezekben mért nem hiszel?
én realista szemléletű vagyok! azt hiszem el ami be van bizonyítva. a másik dolog hogy nekem ne magyarázza be senki, hogy pl 7 nap alatt lett teremtve a világunk! főleg azért nem mert ellentmondásosan van leírva! mert kérdem én hogy honnan tudta Isten hogy mikor van vége egy napnak mikor az x. napon teremtette meg a földet????? meg ha már építenek Számára templomokat (akár melyik vallást is nézem) minek raknak rá villámhárítót? merthát csak nem hagyja hogy saját intézményébe csapjon a villám! s ha nem tartja azt az intézményének, akkor meg mért hagyja hogy a bennük ,,dolgozó" élőlények visszaéljenek a nevével? s még sorolhatnám! -
#771 Honnan tudod hogy nem létezik? Van rá bizonyíték? Nincs! Az igaz hogy arra sincs bizonyíték hogy létezik, de Isten lényege pont ez. Hogy HINNI kell benne. Ha hirtelen megjelenne itt a földön akkor senkit nem érdekelne, "van oszt kész, ki nem szarja le"
De a lényeg az hogy HIGGYÜNK! -
#770 ezt nem én veszem magamra hanem akik nemlétező dolgokban hisznek azok vegyék :-D :-D -
#769 Szuper.A tudatlansag aldas azt mondjak.
a valasz a kerdesre: a dalai lama -
#768 sorry ha beletiportam a lelkivilágodba :-(
nem akartam senkit megbántani csak a véleményem. mindenki abban, vagy akiben hisz ahogy Neki jólesik. én pl magamban :-) -
#767 -
#766 nemlétezik! -
#765 isten -
#764 Duke Nukem -
#763 én Kázmér lennék a képregényfigura
ha meg élő személy kell akkor Áginak nevezett Hölgy, s legalább tudnám mit gondol :-) -
ba32107 #762 Ha potenciális jövő is lehet, akkor majd az a kutató / űrhajós / stb. aki először létesít kapcsolatot idegenekkel, vagy aki először jut el másik naprendszerekbe.... tehát valaki aki a közepében van az eseményeknek a nagy felfedezések korában :)
Ha múlt és jelen... akkor valami nagy kalandor és világutazó. -
#761 Neil Armstrong, és az időpont 1969. július 21. :) -
#760 Új kérdés: Ha bárki lehetnél egyetlen napra .... kit választanál? -
dbdadi #759 Mézesbarack Pájinka,Mentolos ABSINTHE:),Tokaji hárslevelű fehér félédes bor -
#758 Villanyi voros,mezesbarac,dzsimbim -
#757 Bailey's -
#756 hubi,pálinkák,jéger -
#755 Royal Vodka és Three Olives Vodka Angliából, Martini. -
#754 törköly -
#753 Jager, hubi, krém likőrök(csoki, tojás, blíz :) ) -
#752 nálatok. nálunk szivacspálesz :-D -
#751 nincs kedvenc -
#750 am meg a pálinka és a hubi -
#749 az felmosófeles :D -
#748 Szatmári szilvapálinka :P -
ba32107 #747 Sör -
#746 ejha :D -
#745 szivacspálinka.
(az amit a pultos a szivaccsal letöröl a pultról. s összegyűjt) 15 - 30 huf/deci :-D -
pista89 #744 vörösboros kóla mert az raj. -
#743 Új kérdés: Mi a kedvenc alkoholos italod? -
#742 Nyávogok és kiakasztom az embereket. -
ba32107 #741 lol -
#740 rakosgatom a bélyegeimet :$ -
#739 az egyetemen a haverokkal bohockodni :) -
#738 a csajom