A nap kérdése

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tejfölös káposztás táska

dartonita
Hasab+parizsi szelet

aaasdd
spagetti
Ability
Kedvenc ételed?
aaasdd
vatikán
kifli
USA
Vadnokedli
szlovákiát.. XDD hát én idõsebb vagyok szlovákiánál áljunkmále a létezésévelfele😄

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

eggyiket sem😄
CoolX
Kína,Japán meg a többi sárga

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

angelslie
Nefelejcs Országot

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Lyukasbogrács
tudom, hogy nem egy ország, de... egész ázsiát; a bering-szorostól a szuezi csatornáig.

PesSim

PesSim
nem országot, a Földet!

magyarország

dartonita
Egyiket sem.Nem rombolasban latom a megoldast sosem.

tigerbácsi
magyarország. egyértelmû.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Pirézia.

Ability
Melyik országot távolítanád el egy szempillantás alatt a földrõl, ha lehetõséged lenne rá?

// Nem háború, nem mészárlás ... csak hirtelen nyoma sem lenne. Lehetõleg nem szomszédos ország, illetve egy _teljes_ ország, nem pedig azon belül egy kisebb vallási/etnikai csoport.
gyurcsányt

dartonita
Az osszes magyar celebet.Kertet asnanak,hazat ujitananak fel,szemetet szednenek.Megtanulnak mit jelent a munka szo ha enni akarnak.

A Miniszterelnököt. Kihúzatnám vele az országot a szarból.

Protosz
mondjuk egy istent rabszolgává tenni.... vagy egy Gint.... lehetõségek végtelenjét látom magam elõtt.... muahgahaha 😄

Nincs mindig igazam de sosem tévedek. Legjobb öröm a söröm, meg a káröröm. :)

lényegtelen,de egy tökéletes eszköz lenne 😄

angelslie
Hát csak hogy itt pont nem erröl volt szó 😊

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

konkrétan én sem a hatalomra vágyom,hanem hogy élhetõbb világot(országot) biztosítanék ahol a bünözõn csattana az ostor és nem az egyszerû emberen tisztára felháborító amiket megengednek és szarba nézik az áldozatot tenni meg senki nem akar csak a húsos fazékhoz kerülni duma persze az van de tettek nuku.

angelslie
Mert mit érnék el vele? Ilyen nehéz elhinni hogy egyáltalán nem vágyok hatalomra?😊

nem hiszem hogy valójában visszautasítanátok egy ilyen lehetõséget

angelslie
Csak te vagy túl nagyravágyó

ritkaság ez manapság<#idiota>

Adtál egy pofont a szarnak<#gonosz1>

CoolX
Nem szeretek uralkodni,de itt Mo.-n pár vezetõtisztségût szívesen irányítanék,de Mo.-n kívül is 😄

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

Nekem nem kell rabszolga, nincs bennem semmilyen uralkodási vágy.... elvagyok magamban, nem kell hogy mások dolgozzanak helyettem.

angelslie
Senkit, nem szeretek fönökösködni sehol, semikor.

Amatõr vagy <#gonosz1>
Egy nagyon jó csaj igaz hogy kielégítené testi igényeid de csak azt..

Mondjuk én valami befolyásos embert választanék rabszolgának,mondjuk Obamát USA elnökét titkon én írányitanám háttérbõl egész amerikát,amerikai katonák segítségével hatalomra kerülnék itt Magyarországon és akár több nõi rabszolgám is lehetne ha úgy tetszik és annál sokkal több a hatalom íze és pénz és még sok más 😄...gondolkozni emberek<#idiota><#whatever>

Én arról lemaradtam 😞

Ability
Már volt szexrabszolgás kérdés. Most közelítsétek meg más irányból a témát. -.-"
Komolyan gondoltad hogy szexuális indíttatás nélkül valakit is érdekel ez a kérdés? <#idiota>

Szex nélkül: senkit
Szexre: khm.... most nem akarok listát írni <#idiota>

Ability
Kit tennél meg személyes rabszolgáddá és miért (nem szexuális indíttatásból)
tommygear
<#ejnye1>
offkorzreg
én inkább mást csinálnék ott a csajokkal <#smile>

megbasznám Dukait<#gonosz1>

dartonita
Jovok nyilvan.

Lyukasbogrács
nõi öltözõben szívesen rémisztgetnék <#idiota>

offkorzreg
in nõi öltözõ 😄

PesSim
Jó, de akkor jössz velem!

Nem vagyok én olyan vagány csaj, hogy beválalnám 😞

Protosz
de mondjuk láthatatlan vagy.... és rabolsz bankot pl... max azt látják majd h egy kibaszott nagy táska lebeg.. de ha frapánsv vagy kitudod csempészni ugy h nem lebeg az a táska 😊

másrészt biztos h bemennék egy két nõi öltözõbe. 😄

Nincs mindig igazam de sosem tévedek. Legjobb öröm a söröm, meg a káröröm. :)

dartonita
Az elso 3at most is megteheted

PesSim
Meztelenül mászkálnék a nagykörúton.
Fagyit dobálnék a négyes hatosból.
Minden villamos megállóban pöckölgetném az emberek orrát.
és elmennék Cernbe, kipróbálnám a gyorsítót.

kb ennyi 😊

Ability
Ennyi erõvel: "jéé mászkáló ruhadarabok". Legyünk elvontak! 😄
de várjatok már
TI lennétek láthatatlanok
pénzt raboltok- jéé nézzétek már... repülõ pénztömb?😛
diktafon-jéééé egy repülõ diktafon

én elrejtenék egy bombát a sulimba... jéééé egy repülõ bomba... úgy se tudják ki volt😛

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx