A nap kérdése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
// Nem háború, nem mészárlás ... csak hirtelen nyoma sem lenne. Lehetõleg nem szomszédos ország, illetve egy _teljes_ ország, nem pedig azon belül egy kisebb vallási/etnikai csoport.
Nincs mindig igazam de sosem tévedek. Legjobb öröm a söröm, meg a káröröm. :)
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
Egy nagyon jó csaj igaz hogy kielégítené testi igényeid de csak azt..
Mondjuk én valami befolyásos embert választanék rabszolgának,mondjuk Obamát USA elnökét titkon én írányitanám háttérbõl egész amerikát,amerikai katonák segítségével hatalomra kerülnék itt Magyarországon és akár több nõi rabszolgám is lehetne ha úgy tetszik és annál sokkal több a hatalom íze és pénz és még sok más 😄...gondolkozni emberek<#idiota>#idiota><#whatever>#whatever>
Szex nélkül: senkit
Szexre: khm.... most nem akarok listát írni <#idiota>#idiota>
másrészt biztos h bemennék egy két nõi öltözõbe. 😄
Nincs mindig igazam de sosem tévedek. Legjobb öröm a söröm, meg a káröröm. :)
Fagyit dobálnék a négyes hatosból.
Minden villamos megállóban pöckölgetném az emberek orrát.
és elmennék Cernbe, kipróbálnám a gyorsítót.
kb ennyi 😊
TI lennétek láthatatlanok
pénzt raboltok- jéé nézzétek már... repülõ pénztömb?😛
diktafon-jéééé egy repülõ diktafon
én elrejtenék egy bombát a sulimba... jéééé egy repülõ bomba... úgy se tudják ki volt😛
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx