1537
A nap kérdése
-
#737 Nekem mindegy, csak _ne legyek itthon_. -
ba32107 #736 Szex és póker :P -
#735 versenytánc :-)
komolyra fordítva a szót:
talán a munkáim. legalábbis remélem. bár gyűlölöm a munkahelyem, s az itteni munkát. -
#734 kungfu edzések -
#733 Új kérdés: Mi a kedvenc időtöltésed? (nem gyakoriság, sz.gépezés nem lehet) -
#732 az idegesseg -
#731 persze. mert itt elhangzott hogy nem az őszinte véleményre kíváncsi senki, hanem kicsit humorosabbra fogva. csak ezt mindenki elfelejtette ahogy észrevettem, így én is félig valóságot félig morbid humorral írtam. s hogy megmagyarázzam mért tartom valahol undorítónak az optimizmust ezért folytatom a monológom. szóval szerintem azért undorító, mert ha megnézel 100 dolgot ami Veled történik abból 60 rossz, 30 közömbös, s csak 10 ami jó. s ez nem igazán ad okot szerintem hogy bízzunk, hogy elhiggyük hogy jó nekünk. másrészt az ember ha optimistán éli életét igencsak sokat csalódik. ami szerintem nem jó. s én szeretek a legrosszabbra felkészülni. -
#730 legundorítóbb: az emésztés folyamata, de leginkább a végtermék
jah, és a létezést se felejtsük el -
pista89 #729 mert kocka vagy és dagadék -
#728 Megmondanád miért? -
Rundstedt17 #727 álszenteskedés(szerepjátszás,szinlelés) -
#726 optimizmus -
#725 mohóság, irigység -
#724 Önteltség, igénytelenség, gátlástalanság, önzőség... ááá kva sok van. -
#723 Empátia,tolerancia,humanitás hiánya,szociális érzéketlenség,számítás,agresszió,képmutatás,sunyiság,nyájszelleműség,majmolás -
#722 meg a nagyképűség -
#721 önzőség -
#720 Kétszínűség, hazudozás, agresszivitás, másokon átgázolás, hülyeség, ... -
ba32107 #719 #714 -
#718 okoskodás tudás nélkül
kétszínűség -
#717 amikor az ostobasag onbizalommal tarsul -
#716 talán az agresszivitás és a tudatlanság -
#715 minden...pl.: ha kigazat mondsz az a baj ha nem akkor meg az. -
#714 kétszínűség,hazudozás -
#713 új kérdés: Mi a legundorítóbb emberi tulajdonság? -
#712 számodra=számomra -
#711 minden számodra negatív dologtól -
Fbn Lx #710 egyértelműen #707
kiegészítve a monogámiával -
#709 A társadalmi egyenlőtlenségektől.
Attól, hogy minden ember mást és mást akar, nincs egyetértés, és mindenki önző. -
#708 penz,hatalomehseg -
#707 zsidóktól -
#706 Lusta,öntelt,kapzsi emberek... -
#705 Hülyék az emberek. -
pista89 #704 a mama2 féléktől -
ba32107 #703 Elanyagiasodás, kapzsiság -
#702 Az emberektől.
A telhetetlenségtől, hogy nagyon sokaknak, semmi nem elég.
Nekem tetszik, hogy fent szerepel a kérdés, de azt tényleg jó lenne jelezni, hogy mettől meddig tart, egy adott szakasz. -
#701 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ja ebben van vmi... -
#700 Az erőszaktól.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem jobb volt, hogy hozzászólásban volt a kérdés, így látni lehetett honnan kezdődik, meddig tart -
#699 olvasd el ott mit írtam, s rájössz, hogy én attól igencsak szeretem a Női nemet :-) de értem én a poént! :-P -
#698 Ha mégis meggondolnád magad, akkor a másik topikban szívesen adnak tippeket meleg párkapcsolatokra és gyermek örökbefogadásra egyaránt.