A nap kérdése

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N o N a m e
nem volt.. ügyes vagyok.
CoolX
Kiütöttem a szomszéd gyerek tejfogát,hirtelen csak ez ugrik be :D

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

Nem jut eszembe semmi, szóval biztos nem volt nagyon durva :D

Ability
Új kérdés: Legdurvább gyermekkori csínytevés?

PesSim: tetszik az ötlet, bekerül majd. :D
triplet
Milyen tárgy lennék egy napra? Eü. tamponXD

PesSim
Soha nem akartam egy nap alatt megváltani a világot, szal mondjuk Annácska jónak tûnik :D azonban ha furcsa lény szeretnék lenni akkor inkább már predátor (kíváncsi vagyok hogy táplálkozik :D), vagy a rajzfilmekbõl ismert feketelyuk csak az meg nem személy, azonban Bruce Willis viszont, fél perc alatt is világot ment, az a szerep is tetszene.

Olyan kérdés még nem volt, hogy MI lennél egy napra (csak tárgy)?

Frayer
http://www.youtube.com/v/xn_6VKmSB5g

Te kit vááálasztanáááál?

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

tommygear
nemtom
triplet
Hát igen, nem tudják mi lenne a jó:S

Frayer
Szeretnék tesó.
Nem tom mi lehet a baj.

Nem tok olyat elképzelni aki ellenezné a reformjaimat. Mégsem én lettem a pápa.
Hanem valami öreg szottyatt embert ültettet a pápai trónra valamelyik idõsek otthonából.

Sajnos az élet igazságtalan.

triplet
NAGGYON NAGY ARC VAGY LEGYÉL TE A PÁPA PLS!<#worship>
Engem csak a vatikán átalakítása zavar, de egyébként fasza<#eljen>

Frayer
Egyetlen napra?
Én lennék a pápa, és rendeznék egy baszott nagy hyperspace partit, legálissá tenném a varázsgombát, és a többi enteogén növényt is.
Kötelezõvé tenném a fû fogyasztását a politikusok és a köcsög rendõrök számára is, meg az olyanoknak akik állandóan baszakodnak, és olyan keménynek képzelik magukat mint a 3 napos bikaszar.
Eltörölném a bûnözést, és mindenkinek kiosztanék 1 millió forintot, minden évben.
Ingyenessé tenném a lakásokat, mindenkinek joga van egy lakásra.
Eltörölném az oxigén adót, és az áfát.
Bevezetném, hogy minden 17. évét betöltött fijú jogosult legyen, és kaphasson egy autót az állam terhére.

Bevezetném a napi 4 órás munka limitet.
A hétvégék 3 naposak lennének, és a péntek pihenõ nap lenne.
Aki nem akar, annak nem kellene dolgoznia.
Minden nap ünnepnap lenne.
Kötelezõvé tenném az életet, mindenki élje meg a vágyait, élje ki magát.

A vatikánt át alakítanám egy olyan zarándok hellyé, ahol napi 24 órában ingyenes koncertek lennének, és a világ legjobb rock és metál zenéiket játszanának. Mindenki elõtt nyitva állnának a kapuk, karszallag nem kell.
Ingyen sör és kaja.
És a vatikánba minden nap szétbuliznánk az arcunkat.
És én mint pápa megalapítanám az elsõ keresztény sátánista nu-metal zenekart. A legzúzósabb gitár riffekkel, és grinchcore vokálokkal.

CoolX

tigerbácsi
na gyere azt próbáld meg! persze saját felelõsségedre!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Frayer
sunázom azt a gitárnyakadat tigerbácsika

tigerbácsi
hiszek én csak magamban. ennyi erõvel akkor hihetünk a hupikék törpikék létezésében, vagy a télapóban, esetleg a sátánban vagy tündérekben. számtalan olyan elképzelt dolgot fel lehetne sorolni ide. ezekben mért nem hiszel?
én realista szemléletû vagyok! azt hiszem el ami be van bizonyítva. a másik dolog hogy nekem ne magyarázza be senki, hogy pl 7 nap alatt lett teremtve a világunk! fõleg azért nem mert ellentmondásosan van leírva! mert kérdem én hogy honnan tudta Isten hogy mikor van vége egy napnak mikor az x. napon teremtette meg a földet????? meg ha már építenek Számára templomokat (akár melyik vallást is nézem) minek raknak rá villámhárítót? merthát csak nem hagyja hogy saját intézményébe csapjon a villám! s ha nem tartja azt az intézményének, akkor meg mért hagyja hogy a bennük ,,dolgozó" élõlények visszaéljenek a nevével? s még sorolhatnám!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

triplet
Honnan tudod hogy nem létezik? Van rá bizonyíték? Nincs! Az igaz hogy arra sincs bizonyíték hogy létezik, de Isten lényege pont ez. Hogy HINNI kell benne. Ha hirtelen megjelenne itt a földön akkor senkit nem érdekelne, "van oszt kész, ki nem szarja le"
De a lényeg az hogy HIGGYÜNK!

tigerbácsi
ezt nem én veszem magamra hanem akik nemlétezõ dolgokban hisznek azok vegyék :-D :-D

dartonita
Szuper.A tudatlansag aldas azt mondjak.
a valasz a kerdesre: a dalai lama

tigerbácsi
sorry ha beletiportam a lelkivilágodba :-(
nem akartam senkit megbántani csak a véleményem. mindenki abban, vagy akiben hisz ahogy Neki jólesik. én pl magamban :-)

Marci0115
<#szomoru1>

tigerbácsi
nemlétezik!

Marci0115
isten

Blacksheep333
Duke Nukem <#idiota>

Az operációs rendszeren is túl...

tigerbácsi
én Kázmér lennék a képregényfigura
ha meg élõ személy kell akkor Áginak nevezett Hölgy, s legalább tudnám mit gondol :-)

<#eljen> Ha potenciális jövõ is lehet, akkor majd az a kutató / ûrhajós / stb. aki elõször létesít kapcsolatot idegenekkel, vagy aki elõször jut el másik naprendszerekbe.... tehát valaki aki a közepében van az eseményeknek a nagy felfedezések korában :)

Ha múlt és jelen... akkor valami nagy kalandor és világutazó.

Lyukasbogrács
Neil Armstrong, és az idõpont 1969. július 21. :)

Ability
Új kérdés: Ha bárki lehetnél egyetlen napra .... kit választanál?
Mézesbarack Pájinka,Mentolos ABSINTHE:),Tokaji hárslevelû fehér félédes bor

Intel&#174; Core&#8482;2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)

dartonita
Villanyi voros,mezesbarac,dzsimbim

Marci0115
Bailey's

CoolX
hubi,pálinkák,jéger

DJKonya
Royal Vodka és Three Olives Vodka Angliából, Martini.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

szigetlakó
törköly

Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.

PesSim
Jager, hubi, krém likõrök(csoki, tojás, blíz :) )

tigerbácsi
nálatok. nálunk szivacspálesz :-D

Lyukasbogrács
nincs kedvenc

tommygear
am meg a pálinka és a hubi
tommygear
az felmosófeles :D
TheGrinder
Szatmári szilvapálinka :P

Sör

Rage47
ejha :D
tigerbácsi
szivacspálinka.

(az amit a pultos a szivaccsal letöröl a pultról. s összegyûjt) 15 - 30 huf/deci :-D

vörösboros kóla mert az raj.

Ability
Új kérdés: Mi a kedvenc alkoholos italod?
chhaya
Nyávogok és kiakasztom az embereket.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

lol

PesSim
rakosgatom a bélyegeimet :$

N o N a m e
az egyetemen a haverokkal bohockodni :)
dartonita
a csajom