A nap kérdése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
Olyan kérdés még nem volt, hogy MI lennél egy napra (csak tárgy)?
Te kit vááálasztanáááál?
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Nem tom mi lehet a baj.
Nem tok olyat elképzelni aki ellenezné a reformjaimat. Mégsem én lettem a pápa.
Hanem valami öreg szottyatt embert ültettet a pápai trónra valamelyik idõsek otthonából.
Sajnos az élet igazságtalan.
Engem csak a vatikán átalakítása zavar, de egyébként fasza<#eljen>#eljen>
Én lennék a pápa, és rendeznék egy baszott nagy hyperspace partit, legálissá tenném a varázsgombát, és a többi enteogén növényt is.
Kötelezõvé tenném a fû fogyasztását a politikusok és a köcsög rendõrök számára is, meg az olyanoknak akik állandóan baszakodnak, és olyan keménynek képzelik magukat mint a 3 napos bikaszar.
Eltörölném a bûnözést, és mindenkinek kiosztanék 1 millió forintot, minden évben.
Ingyenessé tenném a lakásokat, mindenkinek joga van egy lakásra.
Eltörölném az oxigén adót, és az áfát.
Bevezetném, hogy minden 17. évét betöltött fijú jogosult legyen, és kaphasson egy autót az állam terhére.
Bevezetném a napi 4 órás munka limitet.
A hétvégék 3 naposak lennének, és a péntek pihenõ nap lenne.
Aki nem akar, annak nem kellene dolgoznia.
Minden nap ünnepnap lenne.
Kötelezõvé tenném az életet, mindenki élje meg a vágyait, élje ki magát.
A vatikánt át alakítanám egy olyan zarándok hellyé, ahol napi 24 órában ingyenes koncertek lennének, és a világ legjobb rock és metál zenéiket játszanának. Mindenki elõtt nyitva állnának a kapuk, karszallag nem kell.
Ingyen sör és kaja.
És a vatikánba minden nap szétbuliznánk az arcunkat.
És én mint pápa megalapítanám az elsõ keresztény sátánista nu-metal zenekart. A legzúzósabb gitár riffekkel, és grinchcore vokálokkal.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
én realista szemléletû vagyok! azt hiszem el ami be van bizonyítva. a másik dolog hogy nekem ne magyarázza be senki, hogy pl 7 nap alatt lett teremtve a világunk! fõleg azért nem mert ellentmondásosan van leírva! mert kérdem én hogy honnan tudta Isten hogy mikor van vége egy napnak mikor az x. napon teremtette meg a földet????? meg ha már építenek Számára templomokat (akár melyik vallást is nézem) minek raknak rá villámhárítót? merthát csak nem hagyja hogy saját intézményébe csapjon a villám! s ha nem tartja azt az intézményének, akkor meg mért hagyja hogy a bennük ,,dolgozó" élõlények visszaéljenek a nevével? s még sorolhatnám!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
De a lényeg az hogy HIGGYÜNK!
nem akartam senkit megbántani csak a véleményem. mindenki abban, vagy akiben hisz ahogy Neki jólesik. én pl magamban :-)
ha meg élõ személy kell akkor Áginak nevezett Hölgy, s legalább tudnám mit gondol :-)
Ha múlt és jelen... akkor valami nagy kalandor és világutazó.
Intel® Core™2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
(az amit a pultos a szivaccsal letöröl a pultról. s összegyûjt) 15 - 30 huf/deci :-D
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly