A nap kérdése

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigerbácsi
nem mert pirosat csak a buzik (elnézést a meleg férfiak) hordanak

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Ability
és leszel az én személyes télapóm pótlásként? <#gonosz1>
tigerbácsi
legalább lesz mit tüzelni. de hidd el vége! majd meglátod!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

mikulást nem lehet megölni ezért szenet fogsz kapni<#idiota>

tigerbácsi
beszélj csak múltidõben.

Rettenthető
...egy ilyen hoki világban szükség van rá.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Ability
<#szomoru1>
tigerbácsi
köcsög volt megérdemelte.

dartonita
<#szomoru1>

tigerbácsi
elõször is számon kértem egy két kihagyott kõr miatt, hogy mért hagyott ki. aztán mivel nem tetszett a válasza, elõször az egyik ,majd a másik kezét vágtam le, de hogy el ne vérezzen, így le is égettem a sebet. majd mivel a sok feszültséget le kellett vezetnem, mi bennem felgyülemlett, s pont Õ került velem szembe, így a két lábaival is hasonló módon jártam el mint a másik két végtagjával. mivel még ekkor is lélegzett, így kénytelen voltam felfrissíteni anatómiai ismereteim, de mivel nem volt nálam altató, meg érzéstelenítõ, így "sajnos" öntudatánál volt mikor megnéztem a gyomor, máj, vese stb elhelyezkedését. még szerencse hogy épp volt nálam egy bicska. mivel sok zsírt találtam, így azt is kicsit (35 kg) megcsapoltam. sajnos tû cérna nem volt nálam, így útjára bocsájtottam felnyitva. mivel nem volt hajlandó elmenni (nem is értem miért) s a haláláért könyörgött így a szívét próbáltam megetetni vele. de csak a száj kinyitásáig jutott. hmmm így utólag azt kell mondanom, gyenge emberke volt. nem volt benne elég élni akarás.

Ability
Mit tettél vele? 😞
tigerbácsi
helyesbítenék!

létezett. tegnap még. de találkoztunk.

N o N a m e
ismerem
tommygear
mert hó a szakálla
Lacee86
... az átkosban tilos volt a Mikulás szó használata. <#idiota>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

dartonita
nem is.

chhaya
az emberek bolondok

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Lyukasbogrács
valaki kitalálta.

Ability
A Télapó létezik, mert ...
A sertéseink állandóan ki akarják nyírni egymást, ekkor fejen kell õket kúrnom a bükkfabottal, akkor abbahagyják.

DJKonya
Van egy játékos Akita kutyám, de játékban kifáradhatatlan, ha elkezdek vele játszani, pörög, forog, ugrál, lefekszik a mellsõ két lábára illetve rángatja a fejét mint egy elmebeteg. Ráadásul folyton prüszköl, de csak akkor mikor játszik vagy miután megsimogattam, amúgy nem.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

nincs

dartonita
Nincs allatkam.

chhaya
Alvás közben rátámad lábamra.

PesSim
Van egy perverz plüss macim, mindig kukkol!

Willenbrock
Csendben elbújik a szobába és csak akkor jön elõ amikor becsukom a szobaajtót és nyugovóra térek,de akkor hangosan dorombol és mindenhova felugrál.Ugyanez a macska kimenekül az udvarra ha csengetnek vagy jön valami idegen,ilyenkor vissztartani alig lehet,kapálózik,fújtat.

CoolX
ilyen véletlenszerû elmebaj és akkor csak úgy felugrik a falra kb 1 méter magasra,megenni minden növényt a lakásban,fel menni minden magas tárgy tetejére stb (macska)

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

N o N a m e
nincsen nekem olyansmi
tigerbácsi
vadászgörény beleharap a lábamba, majd ,,élvezi,, ahogy lerázom.

Ability
Új kérdés: Háziállatod legnagyobb retardált szokása?
Blacksheep333
...faszfej, aki megmérgezi a másik ember kutyáját.

Az operációs rendszeren is túl...

chhaya
...képmutató, álszent párocska, akik mindenáron el akarják lopni a macskát.

Lyukasbogrács
panelban lakom, több szomszédom van, mindegyik egy álszent fas_kalap, mások elõtt adják a szépet, meg a jófejet, de a falon is áthallatszik az üvöltözésük, ami szerintem szánalmas <#szomoru2>

PesSim
A szomszédom egy sörösdoboz gyûjtõ, kiabálós bácsi!

CSak egy szomszédunk van, de vele is csak nyaranta találkozok. Távolabbi szomszédokkal meg csak az általános köszönés kontakt van.

N o N a m e
ezekszerint senkinek nincs normális szomszédja. Vajon rólunk/rólatok mit gondolnak?
tigerbácsi
gyökér, állatkínzó tetves féreg. /elsõkörben/

(s ha megverném csak gyökérkezelésnek lehetne minõsíteni :-P )

leszarom õket 😄

tommygear
fasszopó 😊
dartonita
A mostaniak fiatalok,nemnagyon dumaltam veluk.Neha veszekszenek neha kurnak.Valahogy a nyugdijasokkal jobban kijovok.

N o N a m e
idegbeteg. minden este kurvaanyázik vagy 10 percet. 😊
DJKonya
Mi sarok portán lakunk és egymás mellett két házunk van. A szembe szomszéd egy idõs házaspár akiknek van egy kis szántóföldjük és óránként kiállnak a sarokra megnézni hogy mi a helyzet, még éjszaka is. A másik portánk szomszédja... az egész család elmebeteg, a kiscsávót nem is tudom hogy jellemezzem, talán elég annyi hogy zabi. A lány 15 éves és kb 120kiló, egy álltó helyében is képes elesni tehát gyönyörû egy csaj. Az anyjukról inkább nem is mondanék semmit. Az apjuk meg hát mióta itt élek csak annyi ideig láttam hogy kint robikapázott a kertben, mert én ,még más házimunkát nem láttam hogy végzett-e volna. Amúgy meg többet ül a gép elõtt mint a gyerekek. A másik porta szembe szomszédja pedig az idõs házaspár fia és felesége, de õk tényleg nagyon rendes emberek. Szerintem ennyi elég is lesz, bár errõl a kétgyerekes családról tudnék mit mesélni...<#idiota>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

CoolX
Egy emeleten 4-en lakunk 3 szomszédból csak a mellettünk lévõ paraszt,a többi jófej.Egész nap húzogat vmit a földön,nem hogy emelné -.-"

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

Marci0115
11böl 8 kötsög

Ability
Új kérdés: A szomszédom egy ... <jellemzés> !
PesSim
Én jó kislány voltam.

Willenbrock
Lámpa/ablak kidobás hógolyóval(ma már otrombaságnak tûnik),este a riasztós kocsik végigütögetése a hosszú utcákon,gõzmozdony gyújtogatás,rohadt körte falra felrúgása osztályteremben,csöngõzés.

tommygear
fúúú rengeteg volt

de talán a legjobb zeusz petárdával berobbantottunk egy erkélyüveget <#idiota>
tigerbácsi
a tanárok üdítõitalába citromsavat raktam. nem tudtam, hogy van egy gyomorbajos tanárunk, s hát Õ igencsak rosszul lett. mivel jó voltam bioszból, így tudtam mit csinálok :-)

Rettenthető
Több napi gyufafej kapirgálás eredményének felhasználásával történõ cselekmény, mely nem okozott sem anyagi kárt, sem személyi sérülést, ugyanakkor a robbanóanyaggal való visszaélés fogalmát tökéletesen kimeríti, az csínytevésnek számít?

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.