1537
A nap kérdése
-
persze a lehető legjobb átlaggal :) -
végezze el helyettem az egyetemet :) -
Menjen be helyettem melózni,meg túlórázni is. -
Új kérdés: Ha egy robot bármilyen feladatot elvégezne helyetted, mit választanál? (kizárlag 1 db!) -
Az dicséretnek számít?
-
fú de jó vagy -
egy számomra igen fontos Lány mondta egyszer, hogy hülye troll vagyok. -
Råb¤sztál, akkor kellett volna igent mondani
-
Nem nagyon szoktak dicsérgetni, de ha mégis akkor csak a munkámat végzem.
Én ilyen hűvös vagyok. -
amikor nővérem osztálytársai/boltosok mondták,hogy milyen szép kék szemem van,meg 1ik hozzám akart jönni feleségül :DDD de ez kiskoromban volt most már nem :((( -
Fogalmam sincs, ha volt is, annyira jelentéktelen volt, hogy elfelejtettem. -
jól nézek ki :) sokan állítják,de nem gondolom ezt magamról -
Rundstedt17 #965 omg
-
ba32107 #964 "Túl nagy..."
-
A tegnapi buliban pár csaj édinek szólított és kényeztettek. Részletekbe nem megyek :P -
Mikor jóképűnek neveztek a csajok még fiatalabb koromban,az jólesett:)Sajnos ez már a múlté:/ -
hogy jól nyalok xd -
van új kérdés :o -
kezdetben vala vele vala több időt tudtam eltölteni, ehéten sok elfoglaltságom volt vala :( -
a nap kérdése átment heti kérdésbe :D -
kérdést má -
detto. -
Ezzel nem vagy egyedül
-
Csak érdekel a női test is. -
én azon szoktam gondolkodni hogy hogyan lehetne kiirtani a cigányságot a leghatékonyabb módon -
Filmeket pörgetek a fejemben...
pl. mi lett volna ha, mi lenne ha... elképzelt szitukat
mindenféle témában
hmm azt hiszem ezért mondják rám h folyton bambulok, értem már :| -
arról hogy van egy Brabus E500-am vagy egy BMW M3-am és hajtok az Autobahnon teljes sebességgel, miközben hallgatom a Quimby-t... nem lehet ennél jobb érzés! -
Hát nem csak. -
nemtom én nem vagyok szexmániás, s nem arról álmodozom. de nem mindenki az aki arról álmodik. csak lehet pl egy jobb karrierről is álmodozni. vagy csak egy romantikus vacsoráról, vagy pl az esküvőről. gyereknevelésről. nem csak a szexről szvsz. -
:D -
ez olyan egyértelmü kérdés, a férfiak a p*nárol a csajok meg a f*szrol , aki az ellenkezöjét mondja az hazudik :D -
Rundstedt17 #946 omg
-
Hogy lesz Guitar Hero szak az egyetemen, és végre elvégezhetem és kaphatok belőle diplomát. :D
Ezenkívül mi másról, mint a p*náról... :D -
Rundstedt17 #944 serdülő kor még csak most?
-
ba32107 #943 Biszex vagy? -
ba32107 #942 Meglepő módon szex -
de :D -
Miért a punci nem jó? -
Arról, hogy milyen jó lenne, ha Európában az ázsiaiak és az afrikaiak nem hogy szaporodnának, hanem fogynának. Akkor lenne esély, hogy még 70 éves koromban több fehér embert látok majd Észak-Európában, mint színesbőrűt. Hmm, de jó is lenne! -
Az ötödiket miért?:D