A nap kérdése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Idáig azt hiszem semmi olyan rosszat nem tettem ami megbocsáthatatlan lenne.Késõbb még nem tudom. Soha nem mondom azt hogy, soha !
Gondolok itt a soha nem ölnék embert..Kitudja, lehet olyan hogy igen. Biztos a pokolra jutnék,de akkor meg már nem érdekel,mert valószínû nyomós okom volt rá hogy így cselekedjek.
A mennyországban viszont igen, ott legalább nem lesz ennyire koszos a levegõ, mint itt a Földön.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
csak a környezetemben van pár rosszindulató, kárörvendõ fasz
"Nézd azt a hülye kurvát..."
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
A fagyott daraboktól meg éjszakánként megszabadulnék.😊
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
A valóságban persze már ott elhánynám magam hogy a hulla mellett állok 😄 De a filmekbõl felszed az ember egy-két dolgot 😄
életben nem találja ott meg senki